Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
Lehet, hogy az a tény is bejátszik, hogy azok közül, akik az elmúlt fél évben akartak felsőkategóriás, DX10-es támogatással rendelkező kártyára beruházni, más alternatíva hiányában már beújították valamelyik GeForce 8-ast (persze a legelkötelezettebb AMD/ATI fanok kivételével). Azt pedig valószínűleg nem sokan fogják lecserélni HD 2900XT-re.
-
dsaf2374
csendes tag
Nekem is ezek a bajaim. Na meg a vizsgaidőszak...
Nem tetszik, hogy még alig egy-két helyen lehet kapni. Ezért az az egy-két üzlet egész nyugodtan kérhet akármennyit érte... De nem tőlem! Most, hogy úgy körvonalazódik, hogy a 2900 XT többet tud a 8800 GTS-eknél, én is ilyen kártyát szeretnék. De nem ilyen áron.
Úgy okoskodtam eddig, hogy elég lesz a 8800 GTS 320 MB mermóriával. Aztán kijött ez a kártya, és azt mondom, egye fene, megér plussz 20 ezret. De nem harmincat! Ekkor már igaza lenne annak, aki azt mondaná, hogy innen már megint csak egy huszas a 8800 GTX...
Vagyis nem jó ez a hazai árazás. 8800 GTX már 110 k-ért is kapható, a 2900 XT meg többnyire 100 k-ért. Így aztán kinek éri meg?
Ezért vár szerintem mindenki. Amíg nem áll be itthon is a normál piaci ár, addig nem éri meg ezt az elvetemült árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EAFC 26
- Milyen autót vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Renault, Dacia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Hobby rádiós topik
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest