- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktg3
őstag
okés de gondolj bele h s3 volari --szal s3 mérnökei sosem voltak annyira otthon a drivergyártásban-mmint a másik 2 riválisnak sokkal több tapasztalata meg erőforrása van ..
és anélkül egy bivalyerős kari sem ér semmit.. mint pl a volari szal ez elég rossz példa volt szvsz. --és maga a kari ottvolt a szinten a maga 8pipájával meg ilyesmi -
ktg3
őstag
ennyire változó teljesítménye nem lehet egy karinak sztem...
szal néhol veri a 8800utltrát néha meg 1950xtx alatt teljesít
(ilyen 80-100%okkat ugrál...--->ez vicc)
ha megtehetném akkor tuti ilyen karit vennék
engem az nagyon meggyőz ahol kimutatja foga fehérjét..
szaggatni nemnagyon szaggat vele semmi szal egyelőre tökmind1 h 8800 vagy 2900
de a jövőben ponthogy a 2900 lesz az ütősebb...
szal ha most gyakorlatilag mindegy akkor 2900xt-->márha vki nem fpsekre meg markokra vadászik..
szlobig:nv okosan csinálta a jó driverekkel..
amd gyökér ez tény... de még mekkora-mondjuk vegyük bele h nem nagyon lehetett halogatni a megjelenést.szar helyzetet csinált magának.. mondjuk ebben igencsak közrejátszott a 8800as sorozat
[Szerkesztve] -
hitman,
őstag
Eddig én is gondolkoztam,hogy 2900xt vs. 8800gts...de most már tudom,hogy gts lesz a dologból!
Miért vagytok abban biztosak,hogy van több is a kareszben?
Nem lehet,hogy csak ennyit tud? -
ktg3
őstag
nem is olyan rossz néhol..
de annyira ingadozó a teljesítménye h áááhh..
mire ehhez olyan drivert csinálnak h kihasználja a kártyában rejlő erőt addigra 1 generációval feljebb kerül a léc..
de néhol tényleg riszpekt a teljesítményének néhol meg az 1950xtxet is alúlmúlja..
hát nocomment -
Drizzt
nagyúr
Július elsején már biztos lesz új driver legkésőbb?
-
Mozso26
senior tag
Hát ezt mostmár végképp nem értem a mai ph tesztben az 2900xt már megint nagyom gyenge(ugy értem nem erösebb mint a 320mb-s gts.
Ha valaki tud valamit irja már meg miért?(a kiforatlan drivereken kivül.) -
Frenky87
aktív tag
Lehet, hogy majd húzom. A lap bírja, a hűtés is valószínűleg, mert alig megy (pár másodpercenként pörög fel 500-700rpm-re, aztán leáll.
Gondolom 2.8-at ki lehetne hozni belőle a gyári hűtővel.
Lehet, hogy Vista alatt kevesebbet kap, de 3Dmark miatt nem rakok fel másik oprendszert. -
Frenky87
aktív tag
Nálam valami nem okés... igen kevés pontot kaptam (9725) :
[link] -
hitman,
őstag
válasz
TomBoy1986 #968 üzenetére
Akkor mehetnek ostromolni az eső helyeket a 2900xt-k!
-
Calibos
addikt
válasz
TomBoy1986 #968 üzenetére
Már régóta van ilyen topik, vagy tévedek? Régebben sokkal több minden volt fent, vagy ez most egy másik
-
szacsee
nagyúr
Már megvan mit fogok moddolni legközelebb.
Memóhűtőt már csináltam, most ezen a sor.[link] -
szacsee
nagyúr
Valaki meg tudná mérni hűtőblokk luktávolságát átlósan és hosszirányban?
Lehet mégis ATI-t veszek, de szeparálok rá valami hűtést a forgalomba levők közül.
Kösz! -
Ribi
nagyúr
colin ugy ahogy van xarul lett megirva, mert 4magos procin es gtx sli-n sem nagyon megy 40 fps fole(masik forumon irtak) Latszik hogy konzolra irtak es hihagytak belole azt a reszt hogy a program nem konstans 30 fps-el fut. Raadasul a vsync is szar mert semmit sem er. Normalisan megirt jatekban ha nem birja a 60 fps-t azonnal 30-ra ugrik(vagy a monitor frissites felere hogy ne legyenek felig kirajzolt frémek) ami meg mindig elviselheto, de itt semmit sem csinal.
-
feka007
veterán
Várom a teszteket a GDDR4-es XT-ről, csak szerintem a memória sávszélességének a növelése nem lesz elegendő önmagában komolyabb gyorsuláshoz, mert eddig sem ezzel volt probléma, inkább a GPU frekvenciájával kéne vmit csinálni, meg befuthatna normális driver hozzá és DX10-re optimalizált teszt, mert DX10-ben még szvsz tartogat meglepetéseket ez a kari
-
siriq
őstag
Ha valaki kivancsi ra hogy elorendelesben mennyibe kerul az 1 gigas GDDR4 verzio vagy meg is venne akkor tesek csak
[link]
-
GezaR
tag
Sztem nem lesz sok jelentősége a GDDR4-nek. Értelme pedig az 1 GB-nek nincs, mivel mire 1 gb-t kérnének a játékok, addigra meg lassú lesz a kártya...
Szerk.: Lehet vmi különbség lesz majd, de nem hinném h lényegesen nagyobb eltérések lennének a 2 változat között.
[Szerkesztve] -
arpi6k
addikt
Feltettem a DiRT-höz az 1.1-es patch-et. A javulás igen komoly: 1280X1024 Utra grafika, 4X/16X 30-35 FPS!
-
feka007
veterán
Szerintetek mekkora gyorsulást hoz a GDDR4-es 2900XT majd az 512-es GDDR3-as modellhez képest? A GPU órajeleit biztosan nem emelik?
-
mikisanzi
csendes tag
enemy territory: quake wars, minden high, akadás nélkül ment, igaz a játék még csak béta.
a kulcsért mit szenvedtem...
1,5 óra játék után ahogy kiléptem a játékból rögtön alacsonyabb lett, a venti fordulatszáma. -
GezaR
tag
Én a vízhűtésnél a Sapphire TOXIC-jára gondoltam.
Bár mindössze jelenleg csak érdekel, h elérhető-e.
[Szerkesztve] -
Viewsonic
aktív tag
R600 -ra már lehet a németektől vizesblokkot rendelni..
[link] -
GezaR
tag
-
GezaR
tag
Jééé a gigabyte is beszállt a Radeonok gyártásába?
Ezt eddig nem is tudtam.
Eddig akárhol néztem csak Sapphire-t és MSI-t találtam 1 év garival, majd utánanézek. A hűtője hangban gondolom nem sokban tér el a többitől...
-
Thrawn
félisten
R600 tulajok: [link]
Lehet próbálgatni. -
feka007
veterán
Az 1GB-os 2900 XT mikor jelenik meg?
Van már valami teszt róla? -
GezaR
tag
Szerencsém volt kipróbálni az X1650XT-t kipróbálni CF-be és gond nélkül ment. Ezek után már kötelező elvárás h menjen a 2900XT.
[Szerkesztve] -
arpi6k
addikt
A táp kérdéshez annyit tennék hozzá, hogy nálam egy 450es Asus táp viszi a dolgokat szépen.
-
GezaR
tag
Kösz, elég jó kis tápom van és nem szeretném lecserélni.
A 450 W meg még elég lesz az X2-höz és a 2900XT-hez. (ezt onnan tom h haveromnak van 4 vinyója, egy C2D-je és egy 8800 GTX-e egy 420 W-os táp ellátásában.
)
-
GezaR
tag
És lenne még egy kérdésem: ugyebár az 2900XT-nek +kábelre van szükség h elég áramot kapjon. Nekem a tápomon még csak a 4 kábel és az 1 alaplapi van. És h adnak-e hozzá átalakítót.
Szerk.: Huhh kiscit hülyén fogalmaztam...
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Én is arra gondolok, az elsőre, mivel sztem mire az 1 GB-t kérnék a játékok addigra már lassú lesz a kártya. Meg úgyse 1600-as felbontásban fogm nyomni a game-eket, hanem 1024X768 és 1280X960-as felbontásban
(1280X1024 a monitorom legnagyobb felbontása
, csak 960-al szimmetrikusabb). Úgy meg biztos nem lesz baj h szaggatna akármi is.
Ráadásul most oan áron tom beszerezni az 5600+ X2-est h 100-ból kijövök belőle.
Szerk.: 2900XT-ből van amire több mint 1 év garit adnak?
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Ti mit ajánlanátok: Inkább vegyek egy A64 X2 XXXX+ és egy 512-es GDDR3-as 2900XT-t vagy maradjon meg a A64 3800+ és várjam meg a GDDR4-es 1 gigás 2900XT-t.
Videokari vásárlást úgy szeretnék, ami kicsit több ideig fogja bíni.
[Szerkesztve] -
arpi6k
addikt
válasz
keszegduda #909 üzenetére
Szerintem igen. Bár azzal számolni kell hogy a gyári hűtőt érdemes lesz lecserélni.
-
keszegduda
őstag
Úgy tűnik, mintha menne le a 2900XT-k ára. Meddig várható ez a tendencia? Nézegetve a fórumokat, teszteket, nem is olyan rossz karinak tűnik, és időtállóbb választás is lehet. Már egy jóideje halasztgatom a kari vásárlását, de mindig jön egy újabb, ami árban és teljesítményben is jobb...de a 2900XT 2 évre jó választás lehet?
-
arpi6k
addikt
válasz
BlueAthlon #901 üzenetére
Próbának én is feltettem 100%-ra a ventit... Nem szeretném a hangját jellemezni.
-
BlueAthlon
senior tag
Na köszöntem, sikerült elinditgatni őket. Hogy mi nem tetszett a system infonak az rejtély marad. Defaultban 2005 ös 3dmark 20 ezer fölött adott picivel, elkezdtem húzogatni, majdnem 23 ezer lett. Feszt még nem emeltem. Viszont a gyári hűtőjét felvettem 100% ra, akkor ordit mint az állat :S. 3dmark06 ban kb vmi 12800 pont körül láttam némi tuninggal menni, majd megy feljebb is még...
Elsőre kb ennyi...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest