- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Meggyi001: Kuponok....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne keverd, a Volari az XGI-től szármatott, amit részben felvásárolt az Ati. Lehet, hogy a kiforratlan új Ati driverek az ex-XGI-sek keze munkáját ''dícsérik''...?
Ha már említetted az S3-at, ott is a driver volt mindig a problémás, hiába volt az S3-nak sokéves tapasztalat a háta mögött, sosem tudtak olyan meghajtót írni a kártyáikhoz, amivel minden program hibamentesen futott volna.
Azonban van valami javulás, mintha a Chrome S27 kártyákkal már nem lenne annyi gond, sőt, azok képesek a hatékony MultiChrome működésre is (a'lá SLI vagy CF), ami a jól megírt driveren múlik.
[Szerkesztve] -
Newneo
csendes tag
Mert a nagy átlagnak nicsen olyan erosgépe hogy Dx9 tudja nyomatni nekem meg ezzel a gépel még elmen kb 40-70fps de az már nem olyan jo mert a hoz hogy normálisan beadja meg futás stb jo legyen ezért dx7 be 125-250Fps van nekem ''333fps meg lenne kicsi grafikán de azt betiltoták már mert sokkal gyorsabban lo fut és nicsen hangja nehéz fegyvereknek pl MP44 de 450FPs Folott hatalmas ugrások és semilyen fegyvernek nicsen lépés hangja ha futsz vagy is bug'' Szoval ezért fontosabb a Dx7 ha Dx9 be is lenne 125 vagy 250 akkor azzal tolnám én is
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest