Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
Hideyoshi
üzenetére
Tudtok valami jó kis diagnosztikai progit, ami pl a tálcán folyamatosan mutatja a rendszer hőfokait? CPU, GPU, alaplap...és nem bánnám ha a feszeket is mutatná
Everest, de az fizetős. A feszekből szerintem sokat nem látsz mivel nem sok hely van kiírni...

A GPU-t tudja mutatni az ATT, a CPU-t meg mondjuk a CoreTemp.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Hideyoshi
üzenetére
ne vedd meg (ha van 14-15K) pénzed, mert a Corsair VX450 tápot vegyél, halkabb mint a vinyód
meg amúgy is, neked nincs 550W tápra szűkséged (igaz 450Wra sem)...ha nekem nem hiszel itt van egy írás+teszt a Corsair VX450ról
[link]
[link]hakos1987 de a Corsair VX450 szinte hangtalan és hosszútávra nagyon jó táp, amit linkeltél az hangos...persze ez a hangos nem hangos relatíve...
jujj, ez nagyon off lett -
hakos1987
őstag
válasz
Hideyoshi
üzenetére
tesóm EZZEL a táppal tolja, fele annyiba kerül, ráadásul neki 5600+ @3200, 3 vinyó, Sapphire 4850@ 735/1150, full vízhűtés.... nem hangos, nem melegszik, simán viszi a gépet, és nem utolsó sorba ennyi pénzért ingyen van!!
hülyeség corsair meg ilyesmi tápokat venni, totál felesleges... az a vx450 egy quadot vinne 4870-el, 5 vinyóval.... ez is fölösleges szvsz...
ha jó minőségű, olcsó tápot akarsz ez bőven megteszi! bolondság lenne másképp döntened (szvsz)!! -
Dubuka
csendes tag
válasz
Hideyoshi
üzenetére
Szia!
Nekem a gépem elindul, pár mp után leáll, és ujraindul, persze ez mind akkor van, ha valamit állítok a bioszban. Miután normálisan megy, felpörög minden venti 1 mp-re, de utána egyiknek sem lesz hangja.
Szerintem normális nálad is ez a dolog, bár nem ártana egy nagyobb táp. -
fdisk
őstag
válasz
Hideyoshi
üzenetére
Én tápra tippelnék.
Nekem is újraindul a gép 1-2 perc után,ha kicsit fentebb emelem az frekiket a vga-n.750/900-ról 850/1100-ra.
Alap értéknél nincs gond,akármeddig elfut a fánk,csak enelt értéknél.
Mondjuk a cpu-m is húzva van,szóval lehet kevés a kraft már neki így.mod:nem csak a watt számít,hanem az is h milyen gyártótól van a táp.
A cuccok részt kijavíthatnád az adatlapodnál.
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

meg amúgy is, neked nincs 550W tápra szűkséged (igaz 450Wra sem)...ha nekem nem hiszel itt van egy írás+teszt a Corsair VX450ról