- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
luw2win
őstag
válasz
janos1988 #19557 üzenetére
9999 a 1000.en-szer is Coolink GFX Chilla vagy Arctic Cooling Accelero S1 de erre rádobsz 1v2 12v9cm-es ventit oszt hüt mint az állat.
Am jó estét neked is! -
Skizz
addikt
válasz
janos1988 #19004 üzenetére
Na most van egy olyan vmi amit nem ismert fel a windows, de a driver telepitese utan is ismeretlen eszkoz maradt, az vajon mi lehet?
Valamilyen Audio kimenet vagy bemenet, ami akkor szükséges, ha TíVíre dobod át a gépet. Egyébként nyugodtan letilthatod, eszközkezelő alatt.Everest miert nem mutat rola semmit se? Se infot a gpurol, se hofokot.
Itt ítd be a kerseőbe, hogy Everest. A legutóbbi beta talán az, amelyiket rocket fórumtárs linkelte, azt keresd.
Illetve ha atallitom a Standard settings-nel Balanced-rol Optimal quality-re azzal mit allitok tul kepp
Mert igencsak visszaesnek az fpsek ha utobbi van. (sose votl meg ati kartyam)
3D menüpont alatt tudod állítani az AA-t, AF-et, Adaptive AA-t, stb. Valószínűleg azért csökkent az fps-ed, mert rádobtál driverből némi AA-t, vagy AF-et. Mivel a Quality beállítás a minőségre hajt.
-
Komplikato
veterán
válasz
janos1988 #18791 üzenetére
Öööö, nem a bolt védelmében mondom, bár talán azért is, de több melóhelyem is volt kapcsolatban pl. a Depo-val, és személyes tapasztalatom alapján bármelyik boltnak az árlistájára rátettek nyilvánvaló hülyeségeket, amit a bolt a frissítéskor tuti nem tolt fel. Pl. egyik melóhelyemnél egy 40.000-es Barebon géped 1.990-ért. Adott bolt sose tartott Barebont, már ezért is volt feltünő a kb 30-ik éreklődő telefon után meg pláne. És kb. többi ár(u)kereső is ilyen. Pl. kiskerárak oldalán mitől frissül olyan bolt oldala, ami évek óta megszünt? Vevőcsalogatás az, ha elmész a boltba, ez nem vevőcsalogatás, hanem adott oldalra való klikkelések növelése, és ki kap ezért hírdetési zsetont? Hát nem a boltok.
-
NKing
tag
válasz
janos1988 #18147 üzenetére
Tessellation szerintem csak akkor működik, ha már úgy írták a progit.
A hűtő alulméretezett, de ezzel a 4870 is küzd. Sajnos az új Ati forrófejű, de így tervezték, ki kell bírnia. Amíg nem lesz jobb driver, addig a venti speed manuális beállítása ajánlott.
A DX10.1-nek ha nem is, a brutális számítási teljesítménynek van értelme -
mert_csokis
senior tag
válasz
janos1988 #18147 üzenetére
Alapvetően úgy szar a kártya hűtése gyárilag,mintha kötelező lenne. Még ha most a stock hűtéses HD4850 tulajok vicsorognak is
Sajnos marketing,de ebbe az árba egy normálisan megtervezett hűtőrendszer már nem fér bele. A gyártót nem érdekli,mondván ennyi pénzért mit vár a felhasználó. Aki akarja,úgyis lecseréli alapon
Már idle alatt is nagyon forrófejű,teljes terhelés alatt meg tojást lehetne rajta sütni. Sajnos. A nyitott ház itt már kötelező,ahogy a hűtő manuális fordulatszám állítása is. De akkor meg hangos
Én ezt már egyszer eljátszottam a 8800GT-vel. Csak kínlódtam,60%-os venti olyan volt mint egy mini TU154-es hajtómű. Szal a hűtésen nem érdemes spórolni,én még egyszer tuti nem játszom el
Szal szerintem ez a HD4850-es történet ugyanaz,mint anno a 8800GT. Csak most pirosban...
Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged