Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz
Buldozer99
üzenetére

-
DigitXT
félisten
válasz
Buldozer99
üzenetére
Passz, de amikor a 3850em nyüszített így, azonnal ment gariba: a cserekari hibátlan volt, én meg nyugodtabb.
(Igazából 2D-ben is ketyegett pl. ahogy görgettem egy ablakot, szóval nekem nem volt alternatíva, hogy megtartom.
) -
dangerzone
addikt
válasz
Buldozer99
üzenetére
Nekem is zizeg, és 2 hónapja megy a kezdeti nehézségek után rendesen. Viszont volt akinek zizegett, és elromlott. Volt olyan, akinek nem zizegett, és mégis elromlott.

-
DigitXT
félisten
válasz
Buldozer99
üzenetére
Van rajta egy zizegős tekercs.
Ha hangos és zavar, gariztasd. -
szandro
senior tag
válasz
Buldozer99
üzenetére
dolgoznak a kabócák

-
proof88
addikt
válasz
Buldozer99
üzenetére
XP alatt is csak azért nem látod, mert be van állítva, hogy kék képernyő esetén egyből indítsa újra a gépet.
Próbálj másik verziót felrakni! Most hanyasat próbáltad?
Egyébként .Net2.0 csak a CCC-hez kell, a display driver megy nélküle is. -
LamaCube
addikt
válasz
Buldozer99
üzenetére
Nekem mondjuk nem írt ki semmit,de ezek a tünetek voltak amikor a 8.10-et cseréltem a 8.11-el.Amikor bejött a windows 2-3 mp és újraindult .Én ,akkor úgy tudtam megoldani,hogy csökkentett módban megkerestem a drivert feltelepítettem és újraindítás után feltettem a többit.
Úgytudom ,ha nem volt ati vga a gépen és még szűz a rendszer fel kell rakni a net.2.0,bár ha azzal a driverrel raktad fel amit a karihoz adtak azon rajta kell lennie.
Ne szidjatok,ha hülyeségeket írtam és majd kijavítanak akik tényleg értenek hozzá.Ez csak egy ötlet ami nekem bejött. -
RÁK_
tag
válasz
Buldozer99
üzenetére
Pedig a hardvered rendben van a kártyához, ha tényleg nincs húzva semmi, akkor passz. Talán egy win reinstall, ha van rá lehetőség. Grafitot is letörölted a p5k-ról? Bár az már csak nem zavar be neki.
Amúgy milyen kártya? 4850, vagy 4870? Esetleg X2? Mert X2-nél már elfogyhat a táp.
-
RÁK_
tag
válasz
Buldozer99
üzenetére
Ha volt fent nvidia driver, szedd le, aztán pucold ki a maradékot Driver Sweeper-el. Ha nem segít próbáld meg frissíteni az alaplapi drivereket is.
-
_Toka_
senior tag
válasz
Buldozer99
üzenetére
Vedd vissza alapra a gépet, majd ha így megy, kezdd el húzni apránként újból, keresd meg a újra a végét.
(#38410) Buldozer99: pedig direkt néztem az adatlapod... ott nem azt láttam...

-
SystemRoot
őstag
válasz
Buldozer99
üzenetére
fújjon.
-
arsenlupin
aktív tag
válasz
Buldozer99
üzenetére
Előre bocsátom nincs 4870-em, viszont lenne egy javaslatom:
Amennyiben leveszed a gyári ventit, szedd szét! Külön legyen a venti és külön a borda. Próbáld meg, hogy a gyári hűtőborda mellé fellehet-e tenni a AC-S1-t, ha igen akkor király lesz a hűtés, amennyiben nem akkor nem hiszem, hogy az AC-S1-hez adott bordák elegendőek lennének.........
Egy próbát megér, valami ilyesmit kell látnod:
Ezen nem kell kivágni semmitt, nem ugy mint nálam(4850): [link]
Én 2x12cm venti tennék rá az biztos................ -
rup1u5
nagyúr
válasz
Buldozer99
üzenetére
kösz a javaslatokat mindenkinek!
Sapphire lett a befutó
-
Csákk
senior tag
válasz
Buldozer99
üzenetére
Szép ám,de mi a gyhíknak raknak a vga-nak arra a részére csajokat amit a user úgyse lát?
Nyákra kéne képeket rakni.
-
janos666
nagyúr
válasz
Buldozer99
üzenetére
-
Eagle16
addikt
válasz
Buldozer99
üzenetére
-
nepszter1
addikt
válasz
Buldozer99
üzenetére
nem értelek titeket , hmmmm

Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(Igazából 2D-ben is ketyegett pl. ahogy görgettem egy ablakot, szóval nekem nem volt alternatíva, hogy megtartom.
)