- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
D.Orion #30621 üzenetére
Kiszedtem minden felesleget. Kitöröltem a létrehozott profilt. Resi, azt GPU Caps-al kicsit megterheltem. 60°C alatt nem ment a venti azt szépen felpörgött egészen 100°C/80% -ig. Asszem akkor rábízom a Catalyst-ra és nem piszkálom, így most müködik. Thx mindenkinek a helpet.
-
_Toka_
senior tag
válasz
D.Orion #30612 üzenetére
De emiatt nem akad semmi Windowsban, ugye? Mert meggyőződésem, hogy nálam is ennyi a hőfok, csak én nem nézem, mert minden megy rendesen!
Jó, értem ... korábban fixre állítva gyorsabban járattad a ventit, és ez most nem megy. De nem ment semmi jobban attól, hogy hűvösebb volt a kártya, ill. most sincs semmi gond, hogy melegebb, ha jól értem...
(#30617) D.Orion: Sorry, ezesetben értelek, és igazad van!
Viszont itt sokan azért járatják a ventit fixen és gyorsabban, mint ment alapban, mert meggyőződésük, hogy ez így túl meleg ... akkor is, ha semmi baja, fut minden rendesen. -
lala42
őstag
válasz
D.Orion #30612 üzenetére
PWM-es?
Noha elméletileg kellene működni ref.hűtésnél is.Szedd le a drivert teljesen. Ne módosíts semmit a profilon, ne szerkeszd a cfg fájlt. Ott is takarítsd ki, majd rakd fel újra. A CCC-t indítsd el advanced módban és úgy próbáld. Valszeg. mivel belkepiszkáltál a vezérlésbe, azért nem megy.
-
HSM
félisten
válasz
D.Orion #20435 üzenetére
40% egyszerűen nem elég. Én elhiszem, hogy afelett hangos, de attól még nem hűt a 40%, akármilyen szép is lenne.
Nálam ugyanez a kártya 80% körüli ventivel is 85 fok körül mászkált, úgyhogy kapott másnap egy AC accelero S1-et. Ha valaki csendben szeretne játszani referencia 4850-el, más alternatíva nincs. Monitorozónak miért nem jó egy friss everest beta diagnosztikai okossága?
-
-
TTomax
félisten
válasz
D.Orion #20282 üzenetére
190font,az kb 57.000...ha még 300 a font...ez is úgy volt,hogy tegnap elkezdett a p45Ds3-am vacakolni és berágtam...asus maximus volt kinézve,DDR2,meg CF miatt...de az elfogyott...az 170font lett volna...akkor úgy voltam vele már mindegy,ami a csövön kifér...még egy quad-ra gyúrok amint értelmes ára lesz,ezért is maradtam X48-nál...
-
-
slett27
addikt
-
DroneZ^
őstag
válasz
D.Orion #20080 üzenetére
Hát valaki szinezze vagy karikázza be, ha van olyan kedves
Én ugy tudtam hogy a Vitec-et meg a Pulse izéket nemkell hűteni ezeket a nagyobb dolgokat, ezek nem valami vezérlő hülyeségek? amik mögöttük vannak sorban, azok a kis fekete cuccok, azokra tippeltem hogy hűteni kellene, lehet jó is rá a VRM hűtőm ami van
-
Tomate
veterán
válasz
D.Orion #20010 üzenetére
Nemcsak gyárilag szerelten van. Itt meglehet venni. Van rajta egy 12cm-es venti.
06-ban 10913 pontot kapok. Procc 3250Mhz VGA 685/1050
-
arsenlupin
aktív tag
válasz
D.Orion #19940 üzenetére
Igen.
Én inkább azon vagyok megdöbbenve, hogy se az Ati se az Nvidia nem dolgozik együtt profi hűtés készítőkkel
Gondolok itt AC, Coolink...... etc
Nem kell kitalálniuk semmit meg kell fizetni és kész! A vásárló is jól jár és a cég is.(Mindenkinek köszönöm, de nem olyan nagy dolog ez...........)
-
Speed®
titán
válasz
D.Orion #19815 üzenetére
Tuningprogram CCC Overdrive vagy GPUclkTool (vagymi), ventiszabályzás szintén CCC\XML szerkesztés, szőrös fánk vagy GPU-Caps Viewerből (GPU-CV, vagy FUR Rendering néven megtalálod (esetleg O-Zone OGL bench). De jó az AtiTool Artifact Scanja is. Monitorozni meg RivaTuner például. Link nix, gugli van
Eagl3
GRIDnél lehet, hogy az OpenAL szivat, nekem is újra kellett teleptenem, miután leszedtem a TréMárk06ot. -
-Solt-
veterán
válasz
D.Orion #19161 üzenetére
Igen! A 6 tűsnek egy ága van a másik végén!
Egy 6 tűs megy a vga-ra direktben a tápból... a másik olyan ágon van, amin nincs semmi más, de ugye nem két ágból kapja az energit, csak egyből!
A csíkozódás minimális a kép tetején... egy fél centit elcsúsznak a feliratok...
A táp FSP Blue Storm II 400W
-
cizoe
őstag
-
cizoe
őstag
válasz
D.Orion #18949 üzenetére
Jaja pl ennél az msi lapnál ami a kisgépemben van, nem záródik a pcie slot. Így van kialakítva. Semmi pöcök, stb. Szóval csak a csavar fogja a házba húzva.
Ja igen a bordákon a ragacs gyárilag matrica alatt levoltak száradva, lehúzás után már rögtön nem ragadtak, erre ment rá paszta (amit a gyári coolerről szedtem le frissiben
). Nekem egyáltalán nem csúszkálnak, jól ráragadtak.
-
tibz03
őstag
válasz
D.Orion #18945 üzenetére
Igen, szilikonpasztával. Ha kiveszem a kártyát, és nem vízszintesen tartom, hajlamosak elcsúszkálni a helyükről a bordák, de ha a gépben van a kártya, akkor a bordák a helyükön maradnak... ez ilyen félmegoldás.
A Chilla nem ferdíti el semennyire, itt nézem a plexin keresztül.
-
-
arsenlupin
aktív tag
válasz
D.Orion #18671 üzenetére
"Megfelelően szellőző gépházban. Oldallapon lévő ventivel bőven jól lehűti. Pontos adatot majd ír az akinek ilyen van."
Passzívan szinte biztos, hogy nem lesz jó, max télen 15 fokos szobában
Az egy dolog, hogy a gpu-t lehűti az AC-S1, de mi lesz a PWM-el ami kb olyan meleg mint a gpu? A kis ramsünik sz@rt sem érnek, ha nincs közvetlen légmozgás felettük....... -
rup1u5
nagyúr
válasz
D.Orion #18671 üzenetére
mivan? erőspaprika van a seggedben? félreértettél. nem kötekedésből kérdeztem, hanem mert azt hittem tudsz valamit amit én nem. azért kérdezem mert egy hétig nem néztem be ide és arra várok hogy végre kap6ó legyen az a szaros twin turbo.
az meg hogy "kiadtak" 4850-70hez egy hűtőt amit sehol nem lehet kapni az számomra egyenlő azzal hogy nem létezik.
birom hogy ph! forumon sokan reflexből ilyen agresszív stílusban reagálnak
-
-
Tomate
veterán
válasz
D.Orion #18171 üzenetére
Érdemes lehet, bár a VRM-hűtéssel kicsit el kell bajlódni, de ha kijön a rivatuner lehet majd tetszőlegesen állítani a ventifordulatot, szóval ez csak átmeneti állapot.
boogie84: Azért nem kell rögtön win csere, Azért ez nem akkora probléma. Catalystban a frissítés hány HZ? Ez mégis csak egy ati kártyam előtte meg NV-d volt. Drivereket jól leszedted?
-pooshy-:Egy Gainwarddal és egy AccS1-el még mindig 6.000-el olcsóbban kijönnek. 45ért meg mér Gainward 70-eset lehet kapni...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest