- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
Eagle16 #18603 üzenetére
Így valószínűsíthető. Rosszul felszerelt Chillával nekem is felszalad 90 fok fölé a GPU Temp, a többiről meg nem is beszélve (ahogy írtam, a GPU Temp #2 110 C°-ig meg se állt). Úgyhogy lehetséges. Bár mondjuk egy 4870-en nem értem, miért kell hűtőt cserélni.
De akkor sem normális az érték...
oliba: Azt én eddig is tudtam, hogy ezek mind a GPU-n beüli szenzorok által mért hőmérsékletek (már felvilágosítottak erről itt, a fórumon), viszont volt, hogy 20-30 C° eltérés is volt két adat között, és az nekem elég furcsa, hogy egy pár cm2-es területen ekkora hőmérséklet-különbség legyen... bár az is igaz, hogy nem ismerem a GPU-k felépítését.
Mindenesetre nekem gyanúsak ezek az adatok.
-
tibz03
őstag
válasz
Eagle16 #18592 üzenetére
Hehe, kezdem egészen megkedvelni ezt a Chillát.
IDLE (szivacsokkal)
LOAD (szivacsokkal)IDLE (szivacsok nélkül)
LOAD (szivacsok nélkül)Azért mindjárt barátságosabbak az értékek!
Köszi a tippet, nekem eszembe nem jutott volna levenni őket.
-
tibz03
őstag
válasz
Eagle16 #18579 üzenetére
Nem érintkeznek vele, tuti jól van feltéve. Én viszont feltettem a kis szivacsokat is.
Mivel maga a GPU vízszintesen kb. 0,5-1 mm-rel kiáll a kártya síkjából (nem tudom, érthető-e
). Van körülette valami "keret", de nem hinném, hogy lesarkazás-védő, mivel "kiáll a GPU a kártyából". Szerinted le kéne vennem a szivacsokat?
oliba: Hát, úgy látszik, ennyit tud.
Bár hozzá kell tenni, hogy zárt házban van, és csak 1 db 12 centis venti van az egész házban, szóval nem szellőzik túl jól.
-
Haart
addikt
válasz
Eagle16 #9524 üzenetére
Úgy nézem az új nvidia kari a 98gtx+ kb egálban van a 4850-el, namost ez csak akkor lenne érdekes ez a teszt, ha az nvidia karija kb annyiba kerülne mint az atié. Namármost ez abszolút nincs így, mert kb 2x annyi az nvidia kártyája. Ennek tudatában kijelenthető, hogy nincsenek egy súlycsoportban így az ati még mindig utcahosszal vezet.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest