Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Grisák
tag
válasz
audi100td
üzenetére
Szerintem elég lehet a zalman, mert az én 4850-esemen ilyen cooler van, és teljesen jól működik (50°C körül megy emelt órajelekkel) és még csak nem is heatpipe-os mint a zalman. Max. ha nem válik be csak akkor vegyél s1-et.
A vrm hűtést könnyen meg lehet oldani, mivel négyzetes elrendezésban vannak, így lehet rájuk rambordát tenni (lehetőleg azért valami magas darabot)
-
hcmf.wice
csendes tag
válasz
audi100td
üzenetére
amennyire lejott nekem kb otmillio teszt elolvasasa utan, az egyetlen halk _es_ garancias (2 ev) 4850-es kartya a lathataron a HIS Radeon HD4850 1024MB IceQ4. sajnos 35 rugo helyett 50-be kerul, cserebe viszont a teljesitmenye kb feluton van a referencia 4850-esek es 4870-esek kozott. persze ha a budzsed szigoruan 35 rugo korul van, akkor ez nyilvan nem vigasztal.
-
Szuperboci
senior tag
válasz
audi100td
üzenetére
Nekem két dual slot os sapphire is volt,és szerintem egyáltalán nem hangosak de ez a személyes véleményem.Mindenesetre jól hűt
-
Ribi
nagyúr
válasz
audi100td
üzenetére
Nekem is dual slotos Zafir van es mar erosen gondolkoztam rajta hogy lecserelem egy ref karira.
1x kicsereltem rajta a ventit egy siman 8cm-esre, de mivel az fix 5V-n ment, 3D-ben olyan meredeken emelkedett a homerseklet hogy visszaraktam a gyari ventit. De 5V-n sem volt a leghalkabb, szoval a szelzajjal van a gond.
Hutot cserelni nem nagyon akarok.
Az egyetlen gond, hogy nem nagyon kapni BP-i boltban IceQ4-es karit legalabb 2 ev garival. -
lala42
őstag
válasz
audi100td
üzenetére
Ja-ja 3 év szerintem elég, ,mert ennyit kaptam. ill. ad rá a gain. De amiatt a megemelt órajel miatt viszont elég komoly a hűtési megoldása. PWM-es benti, hőcsöves lamellás meoldás, és mondom, hogy nem melegszik és halk is. Eddig jó vásárnak tünik.
De tudod, mindent az idő dönt el. -
Qru
MODERÁTOR
Aktív témák
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

De tudod, mindent az idő dönt el.
)