- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Keva22
csendes tag
Bocs, csak most olvasom. Ha szerinted hangos, akkor Te mit ajánlasz 4830 kategóriában? (nem kell feltétlen passzív megoldás, elég a halk, persze tudom, relatív)
Mondjuk 4850-nek úgyis 40k körül vannak, tehát a giga passzív kártyája 1G rammal megérné az árát, de ha nekem 4830 is elég lenne, akkor tudnám másra költeni azt a 16k különbséget... -
lsc
nagyúr
Amennyiben a felbontás 12xx akkor szerintem kevés a 3 giga amd a 4850-hez . Ha 16xx akkor már elég lehet, ott már minimális a különbség . Még egyszer, a 2x4870-et szinte mindenütt 25xx vagy milyen felbontásban tesztelik, ott egy 3 gigás core2 elég lehet . Pl. itt is 3 gigás négymagos intellel tesztelnek, de 16xx-ről indulnak .
-
lsc
nagyúr
Megnézted Te ezt a tesztet ? Az első játék az Enemy Territory: Quake Wars, a felbontások 1280x1024 16xAFmax detail ,1920x1200 4xAA/16xAF max detail, akkor most miről is beszélsz ? A két érték 12xx-ben 75-101, talán egy kicsit több mint 10 %, vagy neked rossz a számológéped ? Nagyobb felbontásnál már nem ekkora a különbség, de ezt írtam már .Nem kell ilyen hevesen védeni az amd-t, én is arról váltottam, ha lenne alternatíva akkor most is az lenne . Egy szóval sem mondtam hogy szar, csak tudni kell a helyét . Ha a tesztet végignézed akkor látható is, ha nem látod akkor talán nem velem vagy a teszttel van a baj .
-
katt777
félisten
Ha a játékokat nézegeti, akkor is jobb teljesítményt kap Intellel (driver-hibáktól most tekintsünk el), ha csak nem megy 1600-as felbontás fölé, amelyhez meg nem 4850-et vett volna.
dugomc: Az én 3870-em az E8400-zal mindenesetre hozta azt a teljesítményt, vagy ahhoz nagyon közelit, mint az 5000+ alatti AMD-k a 4850-nel. Én már a 6000+ & HD3870 kombóról áttértem Intelre, és nem bántam meg.
-
dugomc
tag
De alapból is gyorsabnak kéne lennie amúgy 3ghz-en járatom de volt olyan csávó aki úgyanezzel a proccal 2900mhz-en 3870el is több pontot kap. Igaz nem számít igaznán de arra találták ki a progit hogy teszteld vele a géped. És pl ha egy széria trabant jobban megy mint egy széria lada az azért figyelemre méltó. Nem összpontszámban néztem az erősséget hanem az SM2.0 ban a HDR/SM3.0 nyilván valóan összpontszámra jobb egy erősebb proccal
Meg ha a saját gépemben tesztelek egy 3870et és ezt akkor a kettő erőssége ugyanaz IGAZ program szerint.
-
katt777
félisten
De tud. Legközelebb. Sok embert megmentett már az újratelepítéstől, akik megfogadták a tanácsomat. Egyébként a mindenfélével telepakolt XP-m nincs 6GB, ezt egy partíció-mentő program tömörítve 2GB-on elmenti, úgyhogy 1etlen DVD-n megvan nekem a szűz, de mindenben beállított SP3 rendszerem, a fő programok, amelyeket régóta és folyamatosasn használok, meg az említett teljes mentés minden biszbasz kis hülyeséggel, amelyeket 1-2 hetente frissítenek. Bármi gond van, max. 10 perc a rendszer helyreállítása.
Amúgy nekem is csak az ATI kártyáim óta van így.zolee.szabo: Én tisztán a 8.11-et tettem föl semmi baja, 8-10-ben és a hotfixben pont az ment szarul, amit állítólag javítottak. Én már 2 hete szívok a garral. Mindenesetre előtte meg kéne nézned másik ATI VGA-val (lehetőleg 48xx karival), de a szervizben is megnézik neked 5 p alatt (én mondjuk azzal sem mentem semmire, mert az Expert visszaküldte a rossz kártyát, hogy jó). Sajna (?) nálad nem lehet egyértelműen a VGA-ra fogni a hibát, mint nálam.
Mindenképpen érdemes lenne tenni egy próbát "uninstall + driver sweeper + reg puc" metódussal, a +-ok helyén restarttal, aztán csak és kizárólag a drivert feltelepíteni, azt sem installálva, hanem eszközkezelőből, mindenféle ATI szarság nélkül, úgy tesztelni.
-
zolee.szabo
csendes tag
A hozzászólásokból arra következtetek, hogy véleményetek szerint korábbi catalyst maradék akadhatott össze a 8.11-essel. Jól látom? Az XP még csak kb. két hetes, de eredetileg nem a 8.11-es ment fel. Mondjuk a driveres topicban meg azt írták, hogy a 8.11-es tele van buggal. Ennyire durva leállásokat okozhatnak ezek az összeakadások? ehet hogy jobb lenne az XP az SP3 nélkül? A szoftveres hiba csak elhárítható valahogy, gáz lenne a két hetes 4870-est gariztatni, x időn át várni, stb.
Érdekes, hogy az elején a VPU recover zavart be, és dobott ki a játék, mostanában már kékhalál. -
katt777
félisten
Engem az én véleményem érdekel. És szerintem. ha valamiből akár csak 1 db. rossz, akkor annak rossz a gyártója. És ha mind gyárt rosszat, akkor mind rossz, mert nem törődik azzal, hogy csak hibátlan terméket adjon ki. Egyszerűen elvárom, hogy a pénzemért hibátlan terméket kapjak, semmilyen kifogás nem érdekel, ahogy a főnökömet sem érdekelte volna soha, hogy 999 munkát rendben megcsináltam, ha egyet elcsesztem. De nem adtam rá lehetőséget, hogy bármibe belekössön, mert igényes vagyok a munkámra.
Azok a hülyék, akik azt mondják, hogy jól van, fogadjuk el a selejtet (valószínűleg a saját munkájukat is így végzik, ezért érzik a szar munkát elfogadhatónak), és azok miatt gyártanak nyugodtan továbbra azt is. A véleményük is ennyire érdekel.
Te is terjesztheted a nézeteidet, és nekem sem mondja meg senki, mit mondjak. Attól, hogy az emberek 95%-a bármit megevő fogyasztó, és csak 5%-uk igényes vásárló, még nem az az 5% lesz hülye (és persze a marketingesek továbbra is a 95%-ra fognak gyúrni, mert abból van a nagyobb haszon). Mert a fogyasztónak mások mondják meg, mik legyenek az igényei (fogyasztói társadalom), a vásárló meg maga dönti el. Nyilvánvaló, hogy te és én nem ugyanabba a csoportba tartozunk. lolDigitXT: Nem tehetek róla.
Egyébként az emberek többsége képtelen azt felfogni, hogy két, akár ellentétes vélemény is lehet igaz, de ez nem az én problémám.
-
virkir
veterán
-
katt777
félisten
Jó hűtés, ennyi a lényeg. De nyugodtan hanyatt dobhatod magad. 17-18°C-os a szoba a PC alacsonyságában, a proci 19-21°C-os, terheléses tesztben felmegy 37-ig is. A magok 37°C-osak alapból, és terheléssel 52°C-ig melegednek. Vegyél jó házat jó hűtővel, no és használj EPU-t.
-
Departed
őstag
Hát igen, sokféle érzet lehet a dologgal kapcsolatban, nomeg a többi venti hangja is sokat nyom a latban. Én csak azt vázoltam föl, hogy nekem 28%-on megy mindig, CCC-ben állítva. Így az idő 99%-ában nem hallom, a gépindulás után valahogy amíg nem melegeszik be addig ilyen magasféle halk hangja van, de aztán pár perc után hangtalan ilyen speed-en idle-ben és 3D-ben is. De mondom, mások a többi ventijeim, csak azt mondom hogy 8 éve van gépem (C64 nem ér
), de ez most így a leghalkabb ahogy most van, ezzel a Sapphire-ral. Respect!
-
afk
csendes tag
Én csak coddal játszok, előtte egy X1950es kártyám volt azzal 1024ben játszottam alapon, megvolt a fix 125, ezzel ugyan ugy cod4 ben 1024ben alapon van fix 250. Ez edddíg jó de ha kicsit feljebb teszem h szebb legyen, akár cod4 akár cod5 ben akk már nem jó. Ráadásul nem egy crysissal játszok. Akinek van tapasztalata h codban neki hogy megy az pls segítsen
-
katt777
félisten
Nézd meg a "fikázás" és a "kritika" kifejezések közti különbséget az értelmező szótárban.
2 MSI lapom volt, egyik szarabb, mint a másik, és nem egy bizonyos példány, hanem maga a hardver, minden körítéssel együtt. MSI K9AP topicot tudom javasolni tájékozódás végett, és az egy csúcslap volt.
Pitterix: A lapok is látszólag rendben működtek, amíg valami téren valahol ki nem derült, hogy nem működnek rendben, és nem is fognak.
-
_Toka_
senior tag
Ennél már csak az tetszik jobban, mikor a vásárlási szándékkal idelátogatónak azt ajánlják, hogy vegyen inkább a vasához egy előző generációs kártyát, mert a 48x0-t nem hajtja ki a vasa. Ezáltal kvázi azt sugallva neki, hogy nincs elég púp a hátán - elavult vasa, amitől alkalom adtán majd meg kéne válnia /amit azért bevallhatjuk, ha valaki erre jár, akkor zömmel azon van, hogy a vasa időnként frissüljön, így valszeg belátható időn belül azon lesz.../ -, nesze neki mégegy.
-
-
virkir
veterán
Javaslom, hogy írás helyett olvass is néha
Különös tekintettel az utolsó bekezdésre. -
katt777
félisten
Tesztekkel többre mennél, mint puffogással.
Olyan sosem volt, hogy x VGA-hoz fixen y processzor kell, akik ezt mondják, azok nem tudnak a számítógép működéséről semmit (főleg, hogy nem látom itt a z tényezőt, azaz a monitor felbontását).
Egyébként 3DMark-okat éppen, hogy alapul lehet venni (de csak alapul, és ma már csak 06 és Vantage), ha tudja valaki, hogyan használja őket. Aki pontszámversenyez, annak nyilván fogalma sincs róla.
Most itt elárulom neked, hogy van olyan JÁTÉK (nem teszt, és nem régi alkalmazás), ahol még a 4870 sincs kihajtva 3.8 GHz-en (még ha ált 3.0-3.3 GHz körül ki is van, de ehhez már 1680x1050-es felbontás és maximális szűrők kellenek). No és nem kevés játék Catalyst-limites.
4870X2-nek meg, tudhatnád, extrém felbontás, és/vagy több monitor esetén van értelme, mert lentebb az aztán valóban nincs kihajtva. Csak például: a 3870X2 kihajtási szintje a legmagasabb összetettséggel is 3.8GHz körül van (de bizonyosan 3.3GHz felett), erre lehet azt mondani, hogy biztosan elég (és ez is újabb játékokban, alig 1 hete teszteltünk egy ismerősömmel).
A GPU-terhelésről annyit, hogy a 3870-em 6000+-szal is 100% GPU terhelést kapott, meg E8400-zal is (azaz mindkét esetben ki volt hajtva), utóbbival mégis szignifikánsan gyorsabb volt, tehát lényegében csak akkor tudhatod meg, ki "van-e hajtva" a VGA-d az adott alkalmazásban, ha leteszteled különböző proci-órajelekkel. És a következő alkalmazásban nagy eséllyel más lesz a kihajtási szint.
Viszont az kijelenthető, hogy 3.0GHz-es C2D (vagy ennél 21%-kal gyorsabb AMD X2, ami még tuninggal sem elérhető) legalább kell egy HD4870 alá, és ez min. 1280x1024-es felbontást jelent, minden szűrőt maximumra téve. Ha egy játék ezt nem tudja, már nem fogod kihasználni a VGA-t, és persze vannak alkalmazások, amelyekben még így sem.
Remélem, ez így elég érthető volt. -
katt777
félisten
Nem az számít, hogy milyen érték, hanem hogy mekkora feszültségen megy. Ha a 2D fesz alacsonyabb (márpedig még a biosban azonos értékű 4870-nél is alacsonyabb, ha az EPP működik), akkor lehet, hogy még az alap 3D órajel sem fog kijönni, ergo "szétfagy", de nem azért mert hibás a VGA vagy az ATT, hanem mert a user "ügyes" volt. Erre céloztam. Ezért kell 3D-hez nem csak az órajeleket emelni, hanem alapból 3D-feszre állítani ATT-ban a felülvezérlést. Ha jó a VGA, és helyesen használod az ATT-t, nem fog problémát okozni, ez a user feladata.
-
szasanyi
félisten
Hát ez nagyon vicces megjegyzés volt... mivel kíváncsi voltam a teljesítmény különbségre, elővettem ezt a tesztprogramot. Nem azért mer ezzel játszok, és még azért sem mert ez annyira mérvadó lenne. Csak uo. szempontok szerinti összehasonlításra nincs más/jobb programom. Ennyi.
Okos hozzászólásod és tapasztalatod a teljesítmény különbséghez - az én rendszeremet alapul véve - van-e? -
katt777
félisten
Büfizz csak magadban.
Min. alig 10x írtam le, hogy teszteltem, a tesztek elérhetőségét is legalább ennyiszer megadva. Persze nem feltétlenül kell elolvasni a hsz-aimat (azt már nem is feltételezem, hogy bármi mást is olvastál volna tőlem), és akkor lehet beszólni.
Csak gáz...
Az meg még inkább, ha rossz címre küldted a hsz-t, legalábbis a ki nem jött programot illetően.
Az új játékra csak tipp volt, ez a hsz-ból, úgy véltem, elég nyilvánvaló. Egy csak bennfentesek számára tesztelhető játékot még nem kell kötelezően ismernie egy drivernek (miközben nyilván dolgoznak rajta a fejlesztők, csak sajnos vsz. az eddig hatékonysági együtthatójukkal), viszont régebben a piacon lévőket nagyon nem ártana. -
Bikerider
aktív tag
HI
A HDR-nem tudom bekapcsolni az elsimitassal egyutt.Ha nincs elsimitas de van HDR van csak egy kicsit rangat
de ez forditva igaz
7600gt-X1950pro-9600gt-HD4850-kargyaim voltak.Az a Vicc az egeszbe hogy 1950,9600,4850-en dadog de valami FelelmetesenViszont 7600gt-el a leirtak alapjan ment
JA:E2160@3G,4GB ramUI:A friss hírek még nem tartalmazzák az Nvidia új, 40nm-es GPU-jának várható kódnevét, de azt egyöntetűen állítják, hogy a TSMC gyáraiban készülő termék a 2009-es év második negyedévében, azaz május vagy június környékén készül el. Ezzel egy időben az AMD 40 nm-es megoldása, az RV870-es GPU is "legördül" a futószalagról. A 40 nm-es termékek egyidejű piacra dobásával ismét érdekes helyzet alakulhat ki. A közel egy idejű startnak köszönhetően a várakozások szerint egyik félnek sem lesz ideje arra, hogy a másik termék teljesítményének ismeretében saját megoldásait finomhangolja a győzelem érdekében. A hátralévő idő elegendő lehet arra, hogy akár az Nvidia, akár az AMD piacvezető termékkel rukkoljon elő, sőt, könnyen lehet, hogy az Nvidia megint egy olyan termékkel találja magát szemben, ami hasonló meglepetéseket okoz, mint a Radeon HD4870-es modell tette korábban.
-
_Toka_
senior tag
Jajj má viccelni sem lehet ? Szerinted mint müszaki ember mit mondjak...
Basszus, eddig úgy éreztem, van humorérzékem...
A tapasztalatom azt mutatja, jól járnál a ref. karival. Egyébként csak nagy ritkán indulok újra - heti 1-2 alkalom -, de ilyenkor felkapom a fejem, hogy mi ez az 1 mp-es /!!!! bizony, szigorúan 1 mp-es/ venti tekerés. Egyébként a kártyát nem hallom. /Kéretik figyelembe venni, hogy játék alatt rajtam a fülmelegítő!/
-
Bluegene
addikt
meg fogsz lepődni de halkabb lesz a ref hűtős kari
Kijelenthetjük, hogy az Ati az RV770 személyében, egy kellően potens és technológiailag is fejlett, kifejezetten időtálló architectúrát alkotott meg, melynek az ár/érték aránya is verhetetlen a jelenlegi piacon. A Sapphire erre tett rá még egy lapáttal, amikor kiküszöbölte a kártya legnagyobb hibáját, az elégtelen referencia hűtést, és ezáltal a túlzott melegedést. A gyártó nagy betűkkel kiabálja a dobozon, hogy a legendák nem halottak, és hát valóban nem azok, bár sajnos ez a kártya sem tökéletes. Valójában a kártya egyetlen jelentősebb hibája, hogy az egyébként kiváló hatásfokú hűtő, állandóan fix, magas fordulaton jár, és így 2d-ben indokolatlanul hangos.
mondjuk ez a túlzott melegedés olyan laikus, 130 fokig semmi bajuk ezeknek, most hogy 60 vagy 80 fokosan "dideregnek" az más kérdés, ez gép nem ember
-
_Toka_
senior tag
Tehát IceQ4 csapatában nincs marketinges... no comment... peace!
No mindegy, nem véletlenül nem szóltam anno, mikor az új vásárlók a kártyával együtt rendelték a különböző hűtőket. Most se mondtam volna semmit ezzel kapcsolatban, ha konkrét kérdés erre vonatkozóan nem jön.
Mégegyszer: saját tapasztalat, hogy ref. hűtéssel is tökéletesen megy a kártya. Nem hűvösen, tökéletesen.
-
_Toka_
senior tag
Tápgond esetén lekapcsolna, nem? Vagy arra gondolsz, hogy komolyabb terhelés/idő függvényében ingadoznának a fesz.értékek? Hát, nemtom... Tán lehúzva nem szükséges eszközöket, 2GB memória kikapva - persze csak a teszt erejéig - kideríthető, hogy ez lehet-e a probléma forrása.
Mondjuk egészen hasonlóan, érintetlen konfigon enyhébb húzás melletti teszt megmutatja, hogy ott van-e a gond. -
Nashville
tag
Természetesen elenőriztem, hogy a Microsoft .NET Framework 2.0 még SP1-es javítással is fel lett telepítve, csak a felső határt akartam érzékeltetni a 3.5- ös verzióval. Egyébként úgy emlékszem, hogy a 3.5- ös telepítés közben letölti a régebbi .NET Framework- öket ami hiányzik neki és azt is felpakolja.
-
-
jokerone
tag
Egyébként Riva-val néztem még, és az is nagyjából hasonló értékeket mutatott, mint a gpu, csak a sok 90 fok alapból, 120 fok terhelve stb hozzászólás után nem tudtam mit gondoljak.
Ezzel a kodekes sz@rral nem tudok mit kezdeni.. hiába pakolgatom ezeket akárhogyan, kép sehol. Ez előtt is ATI kártya volt a gépben, de azzal nem volt semmi gondom, mplayer, vagy bármi más simán jó volt. Most meg...
-
westlake
félisten
ne keverjuk a zezont a fazonnal.. te egy hibas kartyarol beszelsz, ami nem azert kapcsol le, mert valami maximalista juzer a kartya hutesi hatarait keresi, es feszultseget emelet.. azert kapcsol le, mert mondjuk nem erintkezik megfeleloen a hutofelulet a hutendo felulettel.. ez ket kulonbozo helyzet.. teljesen normalis, hogy ilyenkor lekapcsol a kartya.. nade ezt nem is felhasznalo idezi elo..
-
rankesz
veterán
Raknám én ha nem menne keresztbe a 8800gtx felett 3 vizes cső...
Nem akarom most megbontani az egész kört, majd ha lesz a vga-ra waterblokk, akkor elég lesz 1x szenvedni.Akkor is csak x4-be megy az alsó slot ha a felsőbe nincs semmi?
3d rutinok amúgy offon vannak, 8.8 driver fent, 64 bites nálam bugzik.
MOD: MIlyen progi mondja meg hogy hányszoros-ba megy a kártya?
-
rankesz
veterán
-
syC
addikt
Még 2 off és megint lockolva lesz a totyik
-
Beowulf_78
addikt
Te kis ribi!
(tényleg az vagy?
A nicknév választás nem az erős oldalad.
) Jó lenne ha nem személyeskednél.
Nem fikáztam senkit, pusztán a létjogosultságát kérdőjeleztem meg a 4GPU-nak persze a 3d markokon kívül.
Látom te viszont olvasol teszteket, és be is magolod őket...én nem csk az fps-eket nézem, hanem hogy mennyire problémamentesen játszható egy adott játék. Mivel még a CF és SLI is sok esetben problémás, nem hinném hogy a CFX jobb lenne. Több tesztben is, ha egy mód van rá óvaintenek még a CF, SLI használatától, és az 1 GPU-t preferálják, nem véletlenül. Persze tapasztalatból is tudom ezt ellentétben veled.
Úgy gondolom nincs okom irígykedni. De ez legyen a magánügyem. Egyébként se vagyok az az irígy fajta. Az pedig hogy milyen témát hanyagoljak és milyet nem....ribi ide, ribi oda, szintén az én dolgom. -
Crytek
nagyúr
Előtted írtam pár hsz-al.
Innen lehet rendelni HIS HD 4850 IceQ4-et Hátthoz viszik olcsón. -
subaruwrc
félisten
te meg biztos ismered az illetőt és tudod hogy milyen háza van pontról pontra. azért mert valaki csendmániás és rinyál 30%-os ventifordulattól még nem biztos hogy engem zavar.
Kis barkáccsal valszeg ki lehet vezetni a hőt egyből, csak nemtom van-e erre affinitásod.
ezt biztos nekem írtad? nem tudom feltűnt e de nem engem zavar hogy a házban marad a hő vagy sem. amúgy sem értem mi a franc bajod van. amennyi szakmai volt a hozzászólásodba nyugodtan offba rakhattad volna vagy jöhetett volna privibe is. de biztos csak erre van affinitásod hogy engem oltogatsz ahelyett hogy próbálnál tanácsot adni. -
FeRRaR1
őstag
Így van, én is azért vettem S1 et [link] a VGAmra, igaz "csak" HD 3870 Top h ne legyen már annyira meleg load alatt
Ill az S1 nagyon megéri, 7-8 fokot var a Vf 1000 re ami ugye 10 E
Az S1 pedig 4 E.... (persze 120 as ventivel
)
A GFX Chilla akkor jó ha Cf et akarsz, 1 ébként arra is 8-10 fokot ver az S1
-
HSM
félisten
A pasztázás tökéletes volt, a ragacsos memó-kontakt padok is. A GPU-t 100%-ban és vékonyan fedte egy egész jó minőségű paszta.
Ami esetleg nálam hátráltató tényező lehet, hogy nem valami nagy a gépházam, kb épp annyi hely van a VGA széle és a ház oldala között, hogy az AC S1 lelógó része beférjen.
Viszont ez annyiból nem valószínű, mert max 4-5 fokot lett jobb a helyzet nyitott oldallappal.
-
Speed®
titán
Nem jól taglaltam a mondatot. Valszeg azért nem ér rá, mert semmi értelme..Bundi E2kja nem összevethető Laraxior Quadjával még ha vissza is veszi sem.
Furcsa, hogy nálad ekkorát ugrik az SM2\3. 4850eknél mintha nem így lenne.
De mindegy, szerintem nem egy 2.5 éves trémárk a lényeg, hanem a játékok.
Ott pedig te sem 1280x1024ben szeretsz játszani AA&AF nélkül, gondolomluw2win
Nem ragasztva van, egy külön hátlapon foglal helyet. Bár attól még elég gány..
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest