Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Scooby
aktív tag
Hello mindenki
Tudom, hogy lerágott csont de, kiváncsi vagytok a ti véleményetekre is
. Szóval böngésztem a neten 4850 hűtőt keresve, találtam is párat, tesztet is olvasgattam, de nekem a tapasztalat többet ér. Volt gfx chillám de nagyot csalódtam benne. Az ok most mind1.
2 szempontot kéne nézni: 1. ne keljen külön memoria vagy vrm bordát venni.
2. elfogadható legyen a hűtési teljesitménye.
A többi nem lényeg....ti mit ajánlotok?Előre is köszi!
-
Scooby
aktív tag
[46127] erre senki?
-
Scooby
aktív tag
Sziasztok
Óriási problémával fordulok hozzátok. Először is csatlakoznék a halott 4850 tulajokhoz, pár napja nekem is elfüstölt a kártya
. A problémám a következő lenne: a gyári hűtő levételekor az a fehér hővezető szétszakadt, ezért én azt ki is dobtam. Igy visszagondolva, én hülye barom állat...miért kellett kidobnom?! Ha jól sejtem akkor, ha gariztatom és az nincs rajta, elutasitják a garanciám. Ezért keresnék itt a fórumon egy segitőkész fórumozót aki a garizás idejére oda tudná nekem adni azt a fehér hővezetőt. Természetesen nem ingyen kérném, és a remélhetőleg legarizott kártyámról én vissza is adnám neki a hővezetőt(mert hát akkor meg ő lenne bajban gari esetén).
Lényeg a lényeg a gari idejére kellene nekem az a cuccos, amit ha visszajött a kártya vissza is adnám neki.
Köszönöm, hogy elolvastad!
mod.: a kártya sima sapphire.
-
Scooby
aktív tag
válasz
boldikem #28517 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen zöld hátteres fekete csíkok akkor jelentek meg amikor a tv-t extendedre nyomtam! pár másodperc és a kép vagy visszajött vagy restartolta magát a gép...8.8-as drivernél jelentkezett. 8-9-essel nincs problémája. A te eseted egyedi...lehet hogy szoftveres hiba, de mivel 3d-s alkalmazásoknál jelentkezik nálad, elképzelhető, hogy hardveres a probléma. Tegyél fel teljesen lepucolt vinyóra friss op-t...hátha megoldja a problémád(8.9-es driverrel).
Üdv
-
Scooby
aktív tag
válasz
tibz03 #15632 üzenetére
most beszéltem egy barátommal és már gondolkodik a megoldáson, szerintem egy egyedi hűtőt fogunk tervezni a kártyára a chilla felhasználásával...amit megvannak a tervek és a prototípus amit lehet tesztelni felteszem ide az eredményeket...annyi már biztos hogy hasonlítani fog a gyárira, a chilla minden eszközt hűteni fog.
-
-
Scooby
aktív tag
válasz
horvathkrisz #15620 üzenetére
hangos...a gpu még 65%-os ventivel is olykor 3-4 óra játék után elérte a 90 fokot! amúgy semmi gondom nem volt vele.
mod: a hűtő cseréjének oka az volt hogy a szombámban rettentő meleg van mindig!30-35 olykor még ennél is melegebb...az okát ne kérdezd mert nem tudom, a lakás többi helységéhez képes mindig 10-12 fokkal melegebb van nálam.
-
Scooby
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Ma vettem egy chillát...fel is tettem rendesen...a ram és fet bordák ragasztója egy rakás fos úgy ahogy van...a gyári hűtőről vettem le azokat a szarokat, ezzel sikerült a helyére tenni őket...a gpu-t rendesen lehűti DE...na és itt kérném ki a segítségeteket! A fet-ek 15perc fánk után annyira lettek melegek hogy ránézni se lehet mert megfő a szemgolyóm, pillanatra tettem rá az ujjam és fel is hólyagosodott. Ez ellen mit lehetne tenni mert ennyire meleg még a gyárival sem volt, és gondolom ez hosszútávon nem lesz kifizetődő...továbbá a kártya hátoldala is meglehetősen forró...szóval az eddigi élményeim alapján senkinek nem tudom ajánlani ezt a chilla nevű fost! Gpu-ra tökéletes de a többi elem hűtésére szart sem ér!
Elnézést a trágár beszédért de piszkok mód fel vagyok háborodva, hogy a pénzemért nem azt a teljesítményt kaptam mint ami megszokható egy nem gyári hűtőtől!A segítséget és a véleményeket előre is köszönöm!
-
Scooby
aktív tag
válasz
Tithian #8180 üzenetére
Köszönöm! Én kipróbáltam és tökéletesen müködik a dolog!!!! Hálásan köszönöm!!!
mod: c:\document and setting\user\local setting\application data\ati\ace\????.xml
De ez elött a catalystban kell csinálni egy profilt, elmenteni, majd a módosítást követően vissza kell tölteni a profilt és müóködik a dolog! -
Scooby
aktív tag
Hello mindenki!
Ma boldog tulajdonosa lettem egy sapphire 4850-nek. A hűtés egy rakat kaki...de ez itt már kiderült. Egy pár eredményt megosztanék veletek: q6600@3000
3d06: 12790
crysis: xp, 1280x1024, high, 0aa 0af: gpu: 45.58
cpu: 40.87
Nálam eddig nagyon nyerő a kártya...csak ez a túrójános hűtés ne lenne!!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest