- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Jelenleg melyik Catalyst-ot érdemes feltenni Zafír 4850-hez?
-
válasz
TTomax #25202 üzenetére
Pl. CoD4-nek nagyon fakóak a színei. Azaz nehezen lehet meglátni az ellenfelet. Ezen segít nV kártyáknál a "digital vibrance". ATi kártyáknak alapból jobb, azaz kevésbé fakó a képe, de a digital vibranceos nV kép sokkal jobb. Összehasonlítási alap nálam: 9600GT-t cseréltem 4850-re.
-
Még mindig nincs ATi-nál "digital vibrance" állítási lehetőség?
-
válasz
DerStauner #24281 üzenetére
Hi!
VRAM, VRM, a mai kártyáknál már mindkettőt illik hűteni.
A gyári hűtők pl. költségcsökkentés miatt sokszor épp csak ki vannak centizve, hogy elbírják a kártyát. -
-
válasz
tibz03 #15492 üzenetére
Bakker, én abban voltam, hogy S1-et teszel rá. Ha tudom, hogy Chillát, akkor tudtam volna küldeni a FET-ekre szabott bordát. Mert van egy készletem, de az S1 alá nem fér be!
Mod: a Chillához olyan sok RAM bordát adtak?!
A chipeket bizony alaposan le kell mosni, tapasztalat szerint többször is(én izopropil alkohollal szoktam), hogy a gyári zsíros, nyálkás tapasz maradványai lejöjjenek. S úgy szoktam felnyomni őket, hogy vmi rongyot teszek rájuk, hogy ne szúrják a kezem, s a túloldalon kitámasztom a másik kezemmel, s jó erősen megnyomom. -
-
válasz
Hókusz Pók #14688 üzenetére
Én nem tartanék annak az integrált hangkeltőjétől.
-
válasz
Hókusz Pók #14678 üzenetére
Szeva!
Nem írtál a PÜ-re.
Mi is lesz az alaplap?
[link]
P35-ös lapok audióterhelése van a linkelt oldalon lentebb. Sztem nem vészes! -
Hát nem szép?
[S1+Noctua @ Sapphire 4850] -
válasz
Interceptor #12398 üzenetére
Felejtsd már el azt a fosch 3dm-ot...
Megvettem a kártyám, sfent sincs a gépen az a xar. -
Accelero S1 rev. 1 és rev. 2 között mi a különbség?
-
-
válasz
raskolnikoff #11950 üzenetére
Link
Nem is olyan brutál az ára... -
válasz
stevve #11259 üzenetére
A színén látszik, hogy nem igazi réz. Mikor megvettem, egy kis helyen egyből megkapartam a kulccsommal, s villant is az aluszínű cucc. Csak a GPU-nál van rézből.
Ilyen volt a 7900GS-en is gyárilag, de furcsa mód a 7600GT-n meg full réz volt. Na az jól is hűtött.
Ezzel én ma el tudtam érni 100°C-t is. -
-
Melyik monitorozó program ismeri már a 4850-et? Everest? GPU hőmérsékletet akarom figyelni játék alatt.
-
Digital vibrance van a Catalystban?
-
válasz
Speed® #10545 üzenetére
291*11. Ha a 11-es szorzót elállítom, nem megy a frekivisszavétel. Nyáron meg nem fűtsön folyamatosan.
RAM: 874 CL5.
Az igazi t eszt az otthoni. Ebben a világban nem lehet tudni, hogy melyik teszt van fizetve.
Én is azt mondom, hogy egy 3.2-3.3-on járó C2D elég ehhez a kártyához. -
válasz
Speed® #10534 üzenetére
Egy másik demóval sikerült rábírnom a procilimitre.
Crossfire map, saját demó.
A min FPS 134 helyett 145 lett. 3GHz vs. 3.2GHz.
6.67%-os procigyorsulás
5.1%-os átlag FPS,
0% max. FPS,
8% min. FPS többletet hozott.
Beállításaim:
Grafika:
1280*960.
No AA
Specular map: Yes
Model detail: Normal
Textúrák:
Texture filtering: Automatic
Anisotropic filtering: full
Normal map resolution: Extra
Specular map resolutino: Extra
A többi mind Off / No.
De ugye ki van kapcsolva az AA. 2x-es AA-val már szerintem nem a proci lenne a limit, majd azt is megnézem. -
válasz
Speed® #10472 üzenetére
A pénzemért kapott árut maximálisan szeretném kihasználni!
Ilyen egyszerű ez. Gondolom van esély, hogy egy jobb hűtés néhány 10MHz-et dobna rajta, de még 5k-t nincs kedvem költeni S1-re, aztán lehet, hogy mégis veszek.
Mondjuk most csináltam két profilt, egy halkat netezéshez, meg egy szelesebbet játékhoz.
Aztán még meg kell néznem CoD4 alatt hogy muzsikál proci szempontból a rendszer. Jelenleg E4500 @ 3.2. Kipróbálom 2.6, 2.9, 3.2GHz-en. Ha van növekedés a procival(amit nem hinnék, mert 1280*960, 2XAA, max anizo), akkor azt kellhet még fentebb tornásznom. + fesszel 3.5 körül elmegy. Legalábbis akitől vettem, azt állította.
Na mégegy mod: Annyira markolgatok, hogy 3DM fent sincs a gépen, max a PH! listára csinálok majd egyet. CoD4-ben felvett demókkal mérem a rendszerem. Mással nem is nagyon játszom. CoD2-nek meg mindegy. -
690/1100 stock coolerrel átlagosnak mondható az eddigi tapasztalatok szerint? 4850.
-
Minden 4850-nek alu a bordája, csak rézszínűre van festve? Vagy van olyan is, ami réz?
-
válasz
raskolnikoff #10365 üzenetére
hogy lehet megadni, hogy mettől meddig hány % legyen a venti?
-
Ma felcsaptam ATi tulajnak egy Zafír 4850-nel.
- Állítólag a még jelenleg fent lévő 9600GT nVidia driver(froceware) megfogja a kártyát. Még drivercleanerrel leszedve is. Ez igaz? Csak full win reinstall segít(XP-m van).
- XP alá melyik driver az ajánlott?
Egyelőre ennyi, a többi majd a beüzemelés után! -
A 4850 gyári hűtése milyen, mennyire elég?
-
Van egy 9600GT-m, szinte csak CoD4 megy nálam. Gondolkodom, hogy cserélem egy 4850-re, de volt egy teszt, ahol azt láttam, hogy a 4850 min. FPS-ben még a 3870 alá is megy. Átlag FPS-ben jó volt... tudtok erről vmit?
-
válasz
banderasz77 #6958 üzenetére
Csak akkor már sztem terhelés alatt hangosan megy a ventije.
-
Egy 4850 mellé mekkora proci kell? E4500 @ 3200 elég lehet?
Aktív témák
Hirdetés
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest