Aktív témák

• twine

veterán

válasz bozont #43566 üzenetére

Valami hasonlóra gondolok mint bim kollega! Ha már ennyit szivtál ezzel a dologgal, és volt reinstall, szüz rendszer stb....én két dolgot javasolnék! Sorrendet neked kellene összerakni, melyik is a könnyeb, és ideálisabb számodra:
    Az első egy hűtőcsere, és kipróbálni a kártyát úgy,,vagy ami könnyeb, ráálítani ideiglenesen egy 12-es ventit valahogy, úgy hogy meg legyen támogatva a hűtés!
    A második pedig hogy megpróbálni csökkenteni az órajeleit a kártyának,,,és úgy használni, próbálgatni,,,,nem drasztikusan persze, csak módjával....
    Ha a két dolog közül bármelyik meghozza az eredményt, máris magabiztosabban csapkodhatod az asztalt garancia ügyintézésnél!

Szerk: itt soxor elhangzott már, talán még én is irtam, egy szöszenetben hogy mindenkinek tuningnál jön elő álltalában a recovery....ha a tuningot csökkentjük eltünik, ez a jelenség....ezért gondolom én is hogy valamit nagyon nem csipáz a kártyád....vagy valami(nem feltétlen a GPU aminek látod a hőfokát) túlmelegszik, vagy egyszerüen nem birja a zsuga valamilyen gyári hiba miatt az alap órajeleit!

Aktív témák