Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
A tetőléc mindenféle maradékokból jött össze, és egy csomó régi építkezésből megmaradt deszkákból készült, valaha oromdeszkák voltak. Azt vágtam, gyalultam, de ami jobb állapotban volt, azzal nem csináltam semmit. Látod, hogy nem túl esztétikus ez a padlás amúgy sem, nem igazán érdekel, hogy néz ki. A polctartók nem is mind egyforma szélességűek, de a funkciót ellátják.Aki szeretne szebbet, muszáj olyat csinálnia, mint pacman, de hát ő egy maximalista.
Ezt rajtam kívül senki nem látja.
A léceknél azért muszáj figyelni az egyenességre, és ha kevés benne a csomó, kevésbé fog hajladozni később. Úgyis csak frissen vágottat lehet találni belőle a boltban.Azt írtam, hogy a polcok 50,5-re jöttek ki az egész táblákból, ez a banános doboznak éppen jó. A magasság meg adott volt, mert 82 centi fér el a tető hajlása alá. Ennek a felénél van a középső polc, de ezt nyilván lehet variálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest