Új hozzászólás Aktív témák

• +Techno+

tag

Sziasztok!

Mivel az asztalos témában totál nem vagyok otthon, ezért kis segítséget kérnék.
    Szeretnék készítettni a közeljövőben egy ilyen asztalt [link] (a bekeretezett rész!, a lába az másmilyen, sima egyenes lécekből lenne)
    A felhasználási területe egy az egyben az volna mint a képen. Két studió monitor kerüle a két végére a kis emelvényre (40cm széles, 32cm mély, 50cm magas +-pár cm gondolom a fa vastagsága), rá meg nyilván a keverő és a lejátszók..stb. Az asztallap 2m széles, a földtöl kb 90cm magas(+ asztallap vastagsága szintén gondolom pár cm pluszba) és 60cm mély lenne.
    Találtam egy videót a neten [link] hasonló anyagból kellene nekem is (ez nyír fenyő ???) de nyilván nem ilyen vastag (a videóban megerősítik valami léccel attól lesz vastagabb de nekem elég lenne a lap vastagsága szerintem "amit az elején mutatnak" bár nem értek hozzá ahogyan írtam,de 70 kg-nál nem hiszem,hogy többet valaha rápakolnék.
    Kérdésem az lenne,hogy egy ilyen asztal kb mennyibe kerülne mint ami a képen van és van e itt olyan asztalos, aki eltudná készíteni?
    válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák