Hirdetés
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
liszi70 #51779 üzenetére
Majd csinálok még képet / megmérem, biztos nincs 3mm-es, nem 'sima' hátfal anyag. Máshol nem is nagyon találkoztam ilyennel. Talán bakelit...?
De ha maradok a 3mm hátfalnál: minden HDF lap felületkezelése ugyanolyan? Vagy a HDF csak egy gyűjtőnév a préselt lapokra, de ezeken is lehet különböző bevonat? Pl. lakkozott, műgyantás, nem tudom... Ezt egyszerűen meg kéne érdeklődni a fatelepen, vagy ezeknek is van valami külön neve, amit kereshetek?
Na megnéztem, 1.2mm, még pár kép: link
Simán lehet nem 'fa', csak gondoltam hátlap lehetett, aztán hátha ismert asztalos körökben. De ha erről nem is tudok meg többet, a 'normál' hátlemezes kérdés továbbra is áll
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest