- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sonarr és Radarr
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomba1974
tag
válasz
donat_sz #2264 üzenetére
Szia.
Teljesen új a nas amire leszedtem a photogalery 3 at és ott hálózaton keresztül rá másoltam a régi nasról a fényképeket. Es ennyi semmi mást nem telepítettem még rá. A régi nast el tudom érni telóval mert be bolt állítva rajta valami amit nem tudok mi volt mert az egyik forumtárs jött él és csinálta meg nekem. Most jó lenne ha meg tudnám csinálni a külső elérést telefonról. Hiába írom be az ip címet és a megfelelő logint jelszót nem tudok belépni még az aimaster és aifotóval sem. Ez a hiba üzenet jön a telóról való Aifoto 3 nál
emsikerült kapcsolódni a szerverhez.Ellenőrizze a beállításokat. Ha a probléma fennmarad, forduljon a szakszervizhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest