Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomba1974
tag
válasz
donat_sz
üzenetére
Szia.
Teljesen új a nas amire leszedtem a photogalery 3 at és ott hálózaton keresztül rá másoltam a régi nasról a fényképeket. Es ennyi semmi mást nem telepítettem még rá. A régi nast el tudom érni telóval mert be bolt állítva rajta valami amit nem tudok mi volt mert az egyik forumtárs jött él és csinálta meg nekem. Most jó lenne ha meg tudnám csinálni a külső elérést telefonról. Hiába írom be az ip címet és a megfelelő logint jelszót nem tudok belépni még az aimaster és aifotóval sem. Ez a hiba üzenet jön a telóról való Aifoto 3 nál
emsikerült kapcsolódni a szerverhez.Ellenőrizze a beállításokat. Ha a probléma fennmarad, forduljon a szakszervizhez. -
Gomba1974
tag
Sziasztok.
Sikerült felrakni a fotókat az új nasra. Milyen programot kell még letölteni a nasra, hogy a telóval is tudjam szinkronizálni és Aimasterrel bele tudjak menni mint a régibe? Köszönöm
-
Gomba1974
tag
Szia.
Meg vettem az AS6604T 2db 10T WD Red pro val. Most üzemelem be már amennyire értek hozzá.
A fényképeket szeretném tárolni, netán filmet, az itthoni kamerákat, és, hogy távolról is elérjem ne keljen a teamviewert használnom az otthon géphez.Lenne egy kérdésem.
A régi AS202TE ben lévő 2db vinyó tartalmát szeretném átmásolni az új vinyókra. Be kell kapcsoljam és hálózaton keresztül kell másolni vagy bele rakom a másik két slotba és onnan tudom simán átmásolni?
Köszönöm.
-
Gomba1974
tag
Sziasztok.
Melyik 4 lemezes nast érdemes meg venni ami most a legjobb?
-
Gomba1974
tag
Sziasztok.
Segítsetek nekem légyszives. Magyarországon van a Nas-om én pedig Svédországban. Hogyan tudom az Aivideót működésre bírni, hogy tudjam nézni a rajta lévő filmeket. Telefonról sem tudok az Aivideóra csatlakozni. Az Aidata működik, az Aifoto szintén. Ezconnect is működik de ott nem tudom elindítani a filmet csak latom a mappát. AS202TE. Köszönöm. Apple tv 4K ra szeretném, hogy menjen. -
Gomba1974
tag
Szerintetek az AS6604T het elég a mostani routerem? Tp link AC1750.
Köszönöm.
-
Gomba1974
tag
Sziasztok.
Segítsetek dönteni. Melyikkel járnék jobban? AS6604T vagy AS5304T.
Köszönöm a segítséget.
-
Gomba1974
tag
Sziasztok.
Szeretnék venni egy AS5202T 8GB 2x6 v 2x8GB vinyoval lenne valakinek ilyen eladó vagy csak újba tudom beszerezni? És el lehet adni egy AS202TE 2x3GB vel? Az AS5202T től van jobb vagy gyorsabb? -
Gomba1974
tag
Sziasztok.
Sikerült szereznem egy Asustor AS202TE 2x3tb nast. Viszont teljesen kezdő vagyok ebben a témában. Ezért is keresnék valakit aki betudja konfigurálni nekem a XIX. kerben természetesen nem ingyen kérném. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Bitcoin topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
emsikerült kapcsolódni a szerverhez.Ellenőrizze a beállításokat. Ha a probléma fennmarad, forduljon a szakszervizhez.