- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HartgeH3-2.8 #36899 üzenetére
Akár 32-vel is.
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
crocy
tag
nah kezdenek befutni tesztek az uj bika fecskeröl [ZenBook 14 Pro OLED] .
remeljük mar csak par honap es elerhetö lesz nekünk is.
jo kis erögep, + dedikalt vga-val akar jo gamer is lehet.
ha jol ertettem kint $2100-rol indul [specs] .ezt a 16GB soldered ram + max 32GB ram so-dimm megoldast kicsit elb@szottnak tartom, de legyen ez a legnagyobb baja.
-
cs.zs.
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #36894 üzenetére
A feladatkezelő mutatja!
Megnyitod, letálcázod, bármikor ránézhetsz alt tabbal
(és bal lent mutatja a GPU hőfokát is) -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36893 üzenetére
Kíváncsian várom mire tudtok jutni. Reméljük lesz megoldás. Asus supportnak is megérhet egy üzenetet, hátha
Amúgy realtime hogyan tudom monitorozni hogy éppen melyiket terheli? MSI is elvileg ki kellene írja a VGA nevét de nálam nem írja, pedig legújabb. ALT + TAB nem jó mert rögtön vált.
-
válasz
HartgeH3-2.8 #36891 üzenetére
oké köszi, meglessük. Csak márra kidőlök megint
Holnap irány a mókuskerék.
-
Yany
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #36891 üzenetére
vagy Chrome, abban is lehet asztalt megosztani...
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36890 üzenetére
Ha a TeamViewer nem megy próbáljátok meg az AnyDesk-et, még telepíteni sem kell.
[link] -
válasz
HartgeH3-2.8 #36889 üzenetére
Nem mert a reamviewer sem akart működni. Nem vágom miért.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
exchanged13 #36884 üzenetére
Yany kolléga esete nyomán jutott eszembe. Amit írtál Type C to HDMI nem rossz ötlet. Még annyit érdemes lehet átnézni, hogy egyenként minden egyes driver "identify" kódsor kimásol, keresőbe beír, és megnézni mindegyik friss e, bár igazából ha a driver booster nem talált újabbat akkor nincs is, csak ötlet. Érdekes lesz ha typeC-re megoldódik. Nem értem amúgy hogy szoftveresen miért nem tudják ugyan azt a szolgáltatást megadni. Nem 5 évvel korábbi modell.
Nvidia ShadowPlay mellett feltudsz venni egy játékmenetet, hogy hogyan néz ki ez?
Meg persze MSI After mellé. Tegnap jutottatok valamire? -
Yany
addikt
válasz
cs.zs. #36846 üzenetére
1. megvolt
2. Asusnál nincs új, csak nagyon régi driverek ehhez a géphez, természetesen BIOS legfrissebb van már jó ideje
3. Nincs Asusnál új driver.
4. DSA a fent berakott screenshotnak megfelelően nem ad ki verziót.Röviden: ez minde megvolt.
Viszont... megoldottam közben: Device Manager / Update driver / Select from list / Have disk / betallóz a letöltött Intel driver (amit előzetesen félretettem magamnak, amikor a nem települő gyári exét lefuttatva kicsomagolta a tartalmát egy temp könyvtárba) és voilá, kitrükköztem a szenyót. Frankón felment, működik és a control panelje is teljesen új már ennek.
Ettől függetlenül mindenkinek köszönöm, aki foglalkozott a gondommal.
-
-
Gubu0101
veterán
válasz
Lalikiraly #36849 üzenetére
Van amd-nel ultimate,mivel nekem is van es van hozza kapcsolo.Ha jol emlekszek,akkor ugy olvastam,hogy 2022-es modellektol van ez tamogatva.Neki valoszinu ezert nincs benne.
-
exchanged13
kezdő
Azthiszem rájöttem a megoldásra
A laptop hátulján van egy USB-C port. Na, az lenne a DisplayPort, az csatlakozik közvetlen a dedikált GPU-hoz.
Vennem kell majd egy “USB-C to HDMI” kábelt és azzal kell csatlakoztatni a TV-t a laptophoz és állítólag a dedikáltra fog cuppanni😃
———
Ultimate módom valószínűleg azért nincs, mert nem rendelkezek MUX Switchel. Bár érdekes mert hónapokkal ezelőtt felvillant az AC-ban az Ultimate opció de utána az AC bezárását követően eltűnt.
(2021-es évjáratú a kisasszony)———
De az még számomra rejtély, hogy miért van FPS ingadozásom egy régebbi játéknál, illetve miért olyan ormótlan fos a grafika HIGH/ULTRA-n.
———Eddig jutottam a “vadászat” során, de még folytatom, hátha belebotlok még egy kis sunyi valamibe😂
Jóéjszakát nektek.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
cs.zs. #36881 üzenetére
Igen-Igen , most hogy írod az optimised gomb elődje volt ez a Hybrid akármi, és mellé érkezett az ultimate gomb (legutoljára), frissítéssel. Még be is posztoltam a külföldi TUF csoportba, hogy mi lesz ha ezt megnyomom. Lehetséges korábbi print screen-ekben rajta van még, lehet előtúrom. Igazából nincs jelentősége.
Ha nincs semmi gond, akkor is találunk. Igen jogos, valamit valamiért, nálam bizonyára hőmérsékletben is rengeteget spórol, hogy ha nincs komolyabb munka szépen leáll. Gyönyörűen írja is , hogy power saving mód.
El nem tudom képzelni, hogy a kollégánál játék alatt miért erőlteti az igpu-t, elméleti lehetetlenség. AC kavar be. Ha nem lenne nála játékok alatt is teljesítménycsökkenés, jogosan kérdeznék vissza mi a francért gond, ha az igpu hajtja meg a külső tévét. Hiszen megvan benne a kellő erő alap feladatokhoz. Komolyabb terhelésnél meg úgy is jön a dedikált. Azért is csodaszám mert ezt full automatán tolja.
-
A 13 gennél már nem kell restartolni, hogy Ultimate módba váltson.
-
cs.zs.
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #36873 üzenetére
Nem biztos hogy MUX a neve.
Lenovo Legionban Hibrid mód-nak hívják.
Bekapcsolva egymás mellett ott van az iGPU meg a dGPU, és így takarékosabb, mert csak akkor kapcsol a dedikált, he kell.
Ha pedig kikapcsoljuk, akkor az iGPU eltűnik, és kizárólag a dGPU létezik, és az csinál mindent. Értelemszerűen az energiatakarékosságnak lőttek.
(ki-be kapcsoláskor, azaz váltáskor természetesen újraindítás kell) -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #36878 üzenetére
-
exchanged13
kezdő
válasz
HartgeH3-2.8 #36878 üzenetére
így lenne a legegyszerűbb ahogy te elmondod. de sajnos nem így működik
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
exchanged13 #36877 üzenetére
Előbb utóbb rendben lesz. Ezek apróságok, szoftveres dolgok, megoldható.
Más: Azt mondtátok az apple könnyebb, hát én sokszor látok fejet vakarni, hogy egy egy olyan dolgot ami windowsban sima liba, vakargatja a fejét mi legyen, MERT teljesen más rendszer, és a Windows az általánosan elterjedt mindenhol. De ez OFF. Kezdve azzal, hogy a külső eszközeinkre nem tudja a p**szt rákötni az almát lighning kábel nélkül és ott áll hümmögve. Én meg olyankor mondom neki, hát hümmögjél csak itt még egy pár órát a 800k-s cuccoddal, addig megtartjuk a prezentációt a windows gépeken. OFF OFF.ON:
Tudom hogy kettő kattintás, tudom hogy menjek már aludni, de MÉNEM lehet egy nagy piros gombot berakni középre hogy full power?? Most kell a power zmeeg... nem fogok még kettő gombot nyomogatni AMIHEZ amúgy nem tudom tudtátok e, de ÚJRAINDÍTÁS KELL!! A gpu mód Ultihoz restartot kér! Azonnal kell a power és restartozgassak.
Érted... -
exchanged13
kezdő
válasz
HartgeH3-2.8 #36876 üzenetére
Örök rejtély ez a cucc. Hihetetlen hogy semmi nem működik. a TeamViewer sem akar működni...
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
exchanged13 #36874 üzenetére
Most tudod mi kezdett el frusztrálni? Hogy elvileg Lalipapi szerint játék közben is kapcsolgat az igpu-és dgpu között. Azért van az, hogy kimegy a csík visszamegy a csík, kimegy a csík visszamegy a csík, amikor monitorozom ALT+TAB mellett AC-ben, hogy mit csinál a cucc. Ezzel elvileg spóról energiát, hát nekem ne spóroljon. Bár így most beütött a nagy meleg, jobban fog melegedni is, lehet nem most kéne ultimateznem. (Nincs klímám).
Nem szeretem, elég ami a cégnél van 600 klíma.Kíváncsi leszek mi lesz a megoldás.
Következő amit megnézek, hogy melyik alkalmazás mikor mit használHolnap pedig lehet átkötöm a 4k tévére a laptopot, és betolok valami filmet, hogy mit mutat. Az hogy neked nincs Ultimate mód a gpu-nál az nekem kérdőjel. Dózerolnám az AC-t, utána:
Kedves Asus.......
Szerk: Lalikiraly
Esküdni mernék, hogy a korábbi AC verzókban volt már AMD gépnél is. Aztán lehet jól benéztem és az FX506-ban volt amit elsőre rendeltem és ami hibás volt.
De neki miért nincs ultimate módja a gpu power saving között?
Csutra ugyan olyan dgpu-nk van. -
válasz
Mi az hogy neked sincs
Eleve csak intelnél van és annál is csak 12 gentől felfele.
-
exchanged13
kezdő
válasz
Természetesen lefogom majd írni neked hogy mi volt az, mert látom már téged is kezd frusztrálni
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nekem '22-es gépem van de már nekem sincs Mux kapcsolóm, régen volt.
Bakker mire ezt végigolvastam lezsibbadt az agyamNem baj, ez is egy technika úgy is lesz megoldás, valami szoftveres nyűg. Kapcsolok egy gépet én is, mert forgolódni fogok álmomban ha nem nézem meg ezeket. Gondoltam magamban bakker, hát komoly pénzbe mernék fogadni, hogy márpedig van Ultimate mód a GPU-nál is, és tényleg:
exchanged13
Így már érthető a frusztráltságod. Idegesítő egy probléma. Ennek full automatának kellene lennie. Amikor kell vált, amikor nem kell kikapcsolja, kész. Ez ki van találva. Ne menjetek már privátba, megőrülök ha nem tudom meg ki volt a gyilkos -
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36871 üzenetére
Gyere privátba
-
válasz
exchanged13 #36870 üzenetére
Hát rakd fel ingyenes és kb egy perc
-
cs.zs.
veterán
válasz
exchanged13 #36860 üzenetére
-
válasz
exchanged13 #36867 üzenetére
mondom én távoli asztallal ránézek.
-
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36866 üzenetére
-
válasz
exchanged13 #36865 üzenetére
Az enerrgiaséma a Windowsban maradhat így...
A hanggal mi a baj?
Én három napig szívtam, mire rájöttem XD
-
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36863 üzenetére
Óóóó a kedves hang téma, arról még nem is beszéltem
Ott is van pár meglepetésem nektek
Az AMD-nél sem találok semmi hasznosat
Mi a baj az energiasémával? gondolom nagyon nagy a baj mi -
válasz
exchanged13 #36862 üzenetére
Fasza,,,,
Akkor az AMD programban kell szétnézni...
-
-
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36861 üzenetére
-
válasz
exchanged13 #36860 üzenetére
Menj be a régi vezérlőpultba.
akár a fájlkezelőbe beírod hogy control panel és ott az engergiagazdálkodásnál mi van beállítva?
-
cs.zs.
veterán
válasz
exchanged13 #36858 üzenetére
És azt mondod, ment a dedikált.
Tehát működik a gép.Innentől kezdve (gyanú) olyan, mintha energiatakarékos beállítás lenne aktív valahol, és csak nagyon végszükségben kapcsol dedikáltat.
Akku ikonra jobbklikk: mit mutat? Takarékosban nem illik dedikáltat használni... Power mód kell wazze
Ventillátorok nincsenek lekorlátozva?
Nincs véletlenül néma módba téve?
ilyesmik... -
cs.zs.
veterán
válasz
exchanged13 #36856 üzenetére
A Furmark a csatolt monitoron volt megjelenítve?
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
exchanged13 #36850 üzenetére
Sajna épp nem fut semmi, ami 3D lenne. A háttérben YT videó megy, arra nem is kell bekapcsolnia a dedikáltnak.
Indíts el a csatolt külső monitoron valami bugyuta 3D dolgot, Mini motorways, Mini Metro játékot, ami alapértelmezetten 3D, hogy beröffen-e az RTX -
válasz
-
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36851 üzenetére
Mostmár érted, hogy miért érzem úgy, hogy legszívesebben kibsznám az ablakon mint macskát szrni?
Megeszi az idegeimet rendesen.
Esküszöm már szégyenlek kérdést feltenni, azt hiszitek, hogy hlye vagyok
Bocsánat előre is.
-
válasz
Akkor a játékok is az integrált kártyával mennek, azért szenvedsz.
Hűha, akkor itt nagyobb a baj, mint gondoltam.Én kipróbálnék egy live linuxot, hogy ott mi történne vajon. Ott is van feladatkezelő ilyesmi.
Esetleg vagy a gamer notebook tipikban, vagy a windows topikban kérdezzél rá erre a problémára.
Ha a Windowsban azt választod ki, hogy az a hülye alkalmazás a dedikálton menjen, akkor azon fog menni. Más lehetőség egyszerűen nincs.
-
exchanged13
kezdő
válasz
cs.zs. #36848 üzenetére
Szia!
2021-es a gép, szóval MUX Switch nincs.
A BIOS az nagyon alap, szinte semmit nem tudok beállítani, annyira le van butítva. MyASUS-ban se, illetve Armoryban sem.Bios legfrissebb, minden a legfrisebb. Napokban tartottam egy teljes vizitet driverek terén. Egyesével kerestem ki mindent a neten, hogy melyik a legfrisebb és összehasonlítottam a nekem meglévő verziószámokkal.
Pedig a HDMI az integráltra cuppan.
Lalikiraly:
-
válasz
exchanged13 #36847 üzenetére
Oké, AMD
Akkor ott nem lesz Ultimate mód.
Jól van látom a dolgot.
AMD nél más rendszer van. Ugyanis ott a dedikált kárta után van az integrált, ha jól emlékszek még a terminológiára.
Azt próbáld ki, hogy a böngészőt az armouryban beprofilozod és a windowsban is megadhatod a grafikánál hogy ez az alkalmazás ezen a videókártyán fusson és a feladatkezelőben nézheted a két kártya terheltségét.
-
cs.zs.
veterán
válasz
exchanged13 #36842 üzenetére
Van a gépedben MUX-switch?
Biosban, MyAsusban, Armoryban nem tudod fixen bekapcsoltra tenni a dedikáltat? Nem lehet, hogy ugyanitt ki van kapcsolva?
Lalikirály jól mondja: ha a windowsod nincs összeborulva, akkor a HDMi alapértelmezetten a dedikáltra cuppanna rá.
Bios/Firmware a legfrissebb?
Átnyálazhatnád ugyanazt a pár pontot, amit a 36846-ban írtam!
üdv
Zs -
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36845 üzenetére
-
cs.zs.
veterán
Alapvetően 3-4 helyről frissíthetsz.
1. a windowsban az update menüpontban, és rákattintasz a speciális beállításokra, és lehúzod az összes választhatót is, (ami nem jön le automatikusan, de ott van)
2. az Asus support oldalán, gépednek megfelelően,
lehetőleg biossal/firmware-rel kezded, és csak azután a többi
3. a MyAsus programban (ami egyébként az Asus support oldalra visz)
4. ha Intel géped van, akkor Intel DSAMind a 4-et végignyálaztad?
-
válasz
exchanged13 #36844 üzenetére
Armouryban a profiloknál lehet egyes profilokhoz egyes alkalmazást rendelni.
De a Windowsban is lehet a grafikánál állítáni, hogy melyik alkalmazás melyiket használja. Komolyan ránéznék már arra a gépre, hogy mi ez az anomália.
És egyébként is, ha armouryban átrakod Ultimate módra, akkor az integrált kártya tuti nem fog menni.
Rakj már ki a külső TV, hogy csak az menjen egy 4K 60FPS YT videót és közbe menjen rajta egy feladatkezelő és ott látszódni fog melyik kártya terhelődik. csinálj egy screenshotot.
-
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36843 üzenetére
Armouryban hol lehet ezt beállítani?
a képernyőbeállításokban írja, hogy a TV -t az integrált gpu illesztőprogramja jeleníti meg.
Fixen nem a dedikált GPU-t használja a TV mint megjelenítő. -
válasz
exchanged13 #36842 üzenetére
Akkor csináld azt, hogy az Armouryban állítsd be, hogy minden program a dedikálton fusson, hátha akkor úgy megy. De a feladatkezelő mit ír? PL ha a noti kijelzőt kikapcsolod, tehát csak a külsőre váltasz, akkor pl yt videónál hogy oszlik a terheltség?
-
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36841 üzenetére
Értem mit mondasz, de én nem szeretném hogy az integralt kezelje a TV-t is. Sehogyse tudom átrakni a dedikáltra
-
válasz
exchanged13 #36840 üzenetére
Hát nem keveset szopsz azzal a géppel. Én már kivágtam volna és egy mac a helyére. Persze ha játszana a ember fia, akkor sok opció nincs. Rá kéne jönni mi a gebasz nálad. Ne nézzek szét egy távoli asztallal hogy mi lehet?
Hát nem válogatják boldogan, mert a külső monitort a dedikált kártya hajtja legalábbis ezeknél a TUF oknál biztosan.
Még a 12 gen intel és Nvidia 30 as szériánál is. Nekem ha a TVt rányomom a gépre, bekapcsolja a dedikált kártyát, hiába volt előtte kikapcsolva és ECO ba rakva.Egyébként srácok megcsinálta a gépet.
A monitor képernyője már jó helyen áll. Tuti valami szoftveres gubanc volt.
Fogtam egy full szűz Win istallt.
Asus oldaláról driverek, aztán windows update, hagytam több órát, had frissítse magát ahogy akarja. Mert aludtam melletteMegcsináltam a DTS X ultra is jó most már.
A telefon kihangosítás sem recseg már.
Egy apróság nem működik, az Armouryban a mikrofon vezérlést nem engedi bekapcsolni. Ennyi.
-
exchanged13
kezdő
Sziasztok, újabb problémával / kérdéssel bombáználak titeket.
ASUS ROG STRIX G713IE
CPU: AMD Ryzen 7 4800H 2,9GhZ 8cores
GPU: NVIDIA GeForce RTX 3050Ti 4GB DDR6
RAM: 16GB
TÁRHELY: 1TB SSD
A laptophoz hozzácsaptam egy HDMI kábellel az LG smart tv-met mint másodlagos “monitor”.
valamiért azt is az integrált gpu kezeli. Egyenesen már kivan a fszom ezzel. Sok youtube videoban latom, ahogy masok boldogan váltogatják, hogy melyik képernyőnél melyik videokartyat akarják használni laptopon. Nálam ez egyszerűen kivitelezhetetlen.valaki valami tipp?
-
Na ez a intel assistantot ezer éve használom. Amúgy érdekes, mert nekem alapból a Windows és az Asus is az Intel sima kontroll centert rakja fel. A support viszont a Iris graphicsot akarja felrakni, amiben semmit sem lehet állítani. Mi a különbség a kettő között?
-
Yany
addikt
Tudtok egy linket dobni, hogy tuti azt szedjem le?
-
Yany
addikt
Asus tudorok, ahogy itt korábban már említettem, van egy szeretett kis UX410UA notim, amire felszabadítottam pár hónappal ezelőtt a Wind11 Pro-t. Megy is szépen rajta, viszont az Adobe szólt, hogy fel kéne tenni a legújabb Intel grafikus vezérlőt, mert régi és fagyogathat. Van is sokkal újabb, csakhogy szól az Intel driver, mikor elindítom, hoggy bocsi, Manufacturer Lock van, keressem meg az Asus site-ját és onnan telepítsem.
A gond az, hogy az Asus utoljára 2021-ben frissített a driveren. Van valami módja, hogy rávegyem az Intel drivert, hogy ne csekkoljon ilyen lock-ot, vagy valahogy felhergeljem a drivert a gépre?
Előre is köszi.
-
Most már csak az Armouryban az Ai noise cancellinget nem lehet a mikrofonnál beállítani
Nem lehet az Audio résznél a mikrofon dolgokat bekapcsolni. Azt véletlen valaki tudja?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36829 üzenetére
Na szuper, örülök neki. Ez is megoldva. Kár lett volna futtatni vele potya köröket.
Nem nagyon látok újdonságokat amit a meglepetés erejével feltehetnénk tesztre hiába néztem körbe. -
Megoldottam srácok a DTS Ultra problémáját vége.
Találtam egy yt videó alatt egy drive linket a jó driverrel, el is mentettem magamnak.
-
válasz
Lalikiraly #36822 üzenetére
-
Gubu0101
veterán
válasz
MaxxDamage #36826 üzenetére
Nincs mit!
Csak sajat felelossegre
-
-
Gubu0101
veterán
válasz
MaxxDamage #36824 üzenetére
[link] ilyet találtam amazonon
-
válasz
USB-s engem is érdekelne!
-
cs.zs.
veterán
válasz
Szólj Marty-nak!
Hoz!
😉 -
-
-
-
Az asztalra vagy a PC-be is berakható a kijelző - Nézd Mit Rendelsz (nezdmitrendelsz.hu)
Ez remekül néz ki. Szerintem a laptopból is simán kiolvassa.
-
válasz
HartgeH3-2.8 #36815 üzenetére
Igen arra gondolok.
Hát nálam még a DPT APO és akármik is ott vannak az audiónál de máshol.
Mégsem megy. Nem értem.Érdekes a Lenovonál aksiról is tökéletes volt minden animáció ilyesmi. Ez meg Windows alatt mint ami lassítótablettát szedett. Nem értem mi van. DTS nek más baja van. Az Armoury ban sem megy a hangvezérlés a mikrofonra nem engedi bekapcsolni.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36814 üzenetére
Szerintem a kamera is csal, mert élőben szemre nem látom. Kamerában is egész más.
Ablak animáció amikor letálcázod vissza tálcázod? Nálam az ablak animáció ki van kapcsolva ez az úsztatás, stb. Még régi Win7 berögződés, úgy gyorsabbnak tűnt.
Nálam ahogy megnyomom azonnal eltűnik az ablak.Mindjárt csatolom a fotót.
-
válasz
HartgeH3-2.8 #36813 üzenetére
Jé, tényleg ilyen a tiéd is.
Hmmm érdekes, köszi nagyon!Nálad a Windows ablakanimációk szoktak szaggatni? Bármi még a start menü is?
De sajna ez a bluetooth és DTS gondot nem oldja meg.
Muti már meg nálad az Audio eszközkezelőben mi van. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36811 üzenetére
Látni egy minimális eltérést valóban, de ez annyira minimális, hogy szerintem kár beadni. Maga a tökéletes kijelző többet ér (szvsz), mint a minimális eltérés nagyítóval.
Asszem értem a problémát, jobbra egy picit mintha el lenne forgatva. De ez szerintem annyira elenyészően minimális talán 1% dőlés sincs. Minden esetre lefotóztam az enyémet is hátha segít. Mindjárt csatolom mobilról. Én nem adnám be még
Igazából egy tökéletesen funkcionáló, masszív erős géped van. Jön megy megáll.
Szerintem minimális elenyészően kicsi a jelenség, de megértem ha zavar, de ez szvsz nem hiba
-
válasz
Lalikiraly #36811 üzenetére
Ja és amúgy a gyári rendszerrel amikor még elérhető volt a profil állítás a DTS ben, semmi változás nem volt. Ellőtte egy másik TUF gépnél a DASH nél akkora változás volt a DTS bekapcsolására, hogy ledobtam a hajam. Ez itt semmi. Kétszer újrarakva, legfrissebb BIOS, Myasus sem talál frissítést, illetve egy videókártya frissítés lenne, amit az intel is megtalál az Intel ARC, akármi. De nem települ fel semmi pénzért, csak hibával kiszáll és kész.
Továbbá ahogy csúszik le a képernyő panel alul középen kezd sárgásodni egy foltban.
-
válasz
HartgeH3-2.8 #36810 üzenetére
Hali. Semmi gond.
Csatolok két képet máris.
A kijelző csúszik lefele szinte folyamatosan, mikor először néztem picit ferdén volt, most már totál leért alulra. A jobboldalon hát már közel fél centi a "rés"
Alul pedig már a műanyag alá ért. De azért kíváncsi leszek hogy lesz neked.
Ilyennel még nem találkoztam, hogy a káva mellett a panel még bentebb van.
A DTS nél már minden trükköt megpróbáltam amit külföldi fórumokon írtak, apo drivert is találtam, realtek drivert is találtam, DTS Unboundot is...És a baj főleg az hogy pl egy Windows hangnjelzésnél is recseg a hang. Újratelepítés előtt és után is használhatatlan a telefon kapcsolat. Más telefonnal is.
Másik gépen az én telefonom, ami egy 5 éves Lenovo meg flottul megy. Se nem recseg, kiválóan hallanak. Itt már minden létező mikrofon és zaj megoldást kipróbáltam csak zörög és szakadozik. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Gubu0101 #36804 üzenetére
Szerintem sincs a gépeddel gond. Ez ilyen.
Gubu0101
Elvileg a Turbo a procit tolja meg, az Ultimate meg a GPU-t. Nekem csöcsölésnek tűnik állandóan nyomogatni, ezért én is a Perfomance + Optimised mellett döntöttem. Nekem egy nagy piros kapcsoló kéne mint ami anno a tuning lapokon is volt, megnyomod kész.
Nem baj jó ez ígyLalikiraly
Én nem küldeném sehova. A kijelző ha tényleg olyan (holnap megnézem én is) akkor nagyítóval kell nézni, hogy lássuk. Nem lényeges. A dolby DTS-t support is megoldja neked. Én nem tenném ki a gépem felesleges tortúrának , nem mondom hogy kóklerek közé, de minden esetre hanyag termékkezeléses eljárások közéMa/holnap megnézem neked a kijelző eltolást. A DTS-t visszaolvasom mert azóta se értem mi a gond. Bocsánat az értetlenségemért. Melóztam
-
-
Nekem egyszer sikerült a qr kódot beolvasratni. A telefon programja egy pillanat alatt megeszi, az armoury nem. A rog id val nem megy.
-
válasz
Lalikiraly #36805 üzenetére
Nekem Androidon is megy az Armoury.
-
Tegnap, hogy gameltem, mondom amíg megvan a gép. Kipróbaltam, az Armouryban ha silent re van állítva 3-4GHz között jarkál a proci. Windows kivalasztasakor lemegy kettőre és sokkal hüvösebb. Innentől kezdve béhány dologban megkérdőjelezem az Aroury sikerességét. Ugyanis a képernyő frissítését sem állítja át.
Masrészt Androidon nem megy az Armoury, kollégám ájfónjával egy pillanat alatt működött.
-
Gubu0101
veterán
válasz
exchanged13 #36764 üzenetére
-
Gubu0101
veterán
válasz
exchanged13 #36749 üzenetére
Meghoztad tegnap a kedvem a just cause-hoz
.Megvettem anno a 4 .részt,de még nem játszottam végig,itt az idő.Közbe megnézem nálam hogyan fut.
-
válasz
Lalikiraly #36801 üzenetére
Bocsi, már írni sem tudok...
-
válasz
HartgeH3-2.8 #36799 üzenetére
Olyan nincs hogy mindkettő. Azt el tudom képzelni, ha streamel az ember akkor arra befogja az integráltat. A felvetés jó, kívancsi leszel egy abszolút szakértő véleményére.
Ugyanitt.
Jövő heten viszem a Fix direct be a gépet, mert hiaba szívtam fél napot. Sem a DTS sem a bluetootsz hívás nem megy. Plusz a kijelző elferdülése a műanyagban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged