Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra

Új hozzászólás Aktív témák
- 

HartgeH3-2.8
addikt
válasz

Lalikiraly

üzenetére
						Látni egy minimális eltérést valóban, de ez annyira minimális, hogy szerintem kár beadni. Maga a tökéletes kijelző többet ér (szvsz), mint a minimális eltérés nagyítóval.
Asszem értem a problémát, jobbra egy picit mintha el lenne forgatva. De ez szerintem annyira elenyészően minimális talán 1% dőlés sincs. Minden esetre lefotóztam az enyémet is hátha segít. Mindjárt csatolom mobilról. Én nem adnám be még

Igazából egy tökéletesen funkcionáló, masszív erős géped van. Jön megy megáll.

Szerintem minimális elenyészően kicsi a jelenség, de megértem ha zavar, de ez szvsz nem hiba
  - 

válasz

Lalikiraly

üzenetére
						Ja és amúgy a gyári rendszerrel amikor még elérhető volt a profil állítás a DTS ben, semmi változás nem volt. Ellőtte egy másik TUF gépnél a DASH nél akkora változás volt a DTS bekapcsolására, hogy ledobtam a hajam. Ez itt semmi. Kétszer újrarakva, legfrissebb BIOS, Myasus sem talál frissítést, illetve egy videókártya frissítés lenne, amit az intel is megtalál az Intel ARC, akármi. De nem települ fel semmi pénzért, csak hibával kiszáll és kész.
Továbbá ahogy csúszik le a képernyő panel alul középen kezd sárgásodni egy foltban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
 - Microsoft Surface PRO 6 (256GB) + Billentyűzet
 - Dell Precision 15,6" FullHd IPS,Magyar,core i7,2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TB SSD,jó akku,Win11,szép
 - ÉRINTŐSDell,14"FullHd IPS,core i5 8350(8x3,6Ghz),8-32GB DDR4 RAM,Magyar vil.bill,SSD,10ó akku,Win.11
 - Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar

- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
 - LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
 - HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx