Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
attila199207
üzenetére
-
cs.zs.
veterán
válasz
Smithy87
üzenetére
Nemnem, itt valami más van.
Ha 8GB van benne, 512 GB az integrált GPU, 7,4GB használható. Most meg 12 GB van benne, és 6 GB használható, 6 GB eltűnik az éterben.
Hardverek számára lefoglalva. Amig 8 van benne, miért nem foglalja le? Én kipróbálnám mi történik 4+16-tal... -
dobobazsy
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
ha arra gondolsz, hogy az elsődleges eszköz legyen a pendrive, most kipróbáltam, de így sem bootolja be. 64 GB-os SanDisk CruzerForce. sok volna a 64 giga? bár most 1,38 MB-nak látszik Win alól
hűtőpadban pedig gondolkodtam, mert engem is irritálnak ezek a hőmérsékletek, csak nem tudom milyet kéne ami tényleg hatásos. ha valaki tud esetleg javasolni ajánlott darabokat, az jó lenne.egyébként most megint nincsenek fagyásaim meg kékhalálaim. lehet ki fogtok akadni rám
kilőttem a throttlestop-ot ami a háttérben dolgozott.. -70mV offset volt beállítva a procira, de abba se voltam biztos, hogy egyáltalán ez működne mert így utólag belegondolva nem is volt hűvösebb tőle a proci, csak attól amikor még le is butítottam 3 GHz alá 5-6 terhelt mag esetén. csak utána elengedtem had szaladjon 4GHézával ha már odáig ki van fizetve, nem?...
most a biosban is megtaláltam ezt az offsetelést, de mínuszba csak 30 mV-al mehetek, pluszba bezzeg 50-el...de hogy az mire jó
mindegy, most próbálgatom így egyelőre. -
cs.zs.
veterán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
A 970 Evo Plus egy elég jó kis SSD
Amióta én vettem, jól leestek az árak. Ma már abból a pénzből 980 Pro-t lehet venni, ami pcie 4.0 x4... -
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ramot mindenképpen fog kapni +8 at ez egyértelmű.

A kijelző frissítést nézzétek már meg nekem akkor.
-
cs.zs.
veterán
válasz
attila199207
üzenetére
Sajna nem lettem okosabb. Még a legelső képedből látszik az, hogy hardverek számára elkülönítve 6,2 GB. Na de hová? Mihez?
Biosban semmi?? -
HartgeH3-2.8
addikt
dobobazsy
Egy hűtőpad mindenképpen ajánlott alá. Én kardozok a 90fokok ellen, nekem az már sok. Céges DELL/HP gépeket használunk melóba prezentációkhoz, előadásokhoz. Ott szeretik a kijelzők/projektorok stb-k, ha elsőre a forrás van megadva, feltételezem nálad is.
Ha mégse, akkor cseréld meg a sorrendeket. Hátharodman73
Ma holnap 2 éves lesz a gépem, nagyon megy az idő, de gondom még játékkal nem volt semmilyen szinten (itt lesajnált 3050 Ti 95W), de még adobe pro-val sem, ami mint tudjuk eszi az erőforrást rendesen (aki ismeri tudja). GTA V? Ne vicceljünk
Könyökből.Lalikiraly
Amit cs.zs. kolléga is ajánlott többek között nekem: Samsung 970 Plus sürgősen bele (hálás lesz érte) , de ami égetőbb, 2x8 GB memória. Nagyon csúnya teljesítménycsökkenésed van jelenleg, amit csak a 2 modul orvosol.
Nem én találtam ki tesztek bizonyítják..
Szerk: Én a kijelző frissítést nem szoktam bántani , de megnézem neked. Amúgy írja a VGA TDP-t is. (Fentebb volt kérdés) -
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Hali, köszönöm szépen

Viccelsz? Imádom. Annyira jó nagy masszív gép
Viszont srácok mondjátok már meg, hogy az Armoury-ban, van a Screen refresh rate.
Az akkor aktív amikor a sárga vonal alatta van vagy ha nincs? Mert most nem értem, fordítva működik? -
cs.zs.
veterán
válasz
attila199207
üzenetére
Kicsit húzd jobb oldalra azt a függőleges vonalat, hogy az integrált és dedikált GPU-k memóriái is látsszanak. Katt egyikre, másikra, 2 kép.
-
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER
üzenetére
Ami a legfontosabb, hogy a hűtést nem is szabadna levenned. Új laptopnál nem valószínű hogy száraz legyen, pláne ha folyékony fémes. Elvileg van rajta valahol egy matrica, ha azt megsértetted, már beleköthetnek a műveletedbe.
Akkor is ezt csinálja, ha a proci mondjuk 95%-ra van korlátozva? -
cs.zs.
veterán
válasz
attila199207
üzenetére
Egy feladatkezelős memóriás képet rakj már ide, ahol a frekik is látszanak!
Megnézted előtte pl aida 64-gyel hogy milyen frekis milyen CL - ram az alaplapi ? Ugyanolyat vettél?
Lehet hogy vmi ütközés van.
Bios mit mutat, mennyi van benne? -
attila199207
tag
válasz
attila199207
üzenetére
Még annyi információ, hogy a legújabb 3.01 bios van rajta, biosban a graphip memory pedig 32MB, ha átrakom a maximum 512 MB-ra akkor a szabad memória lecsökken 5,83 GB-ról 5,3 GB-ra (kb az 32MB vs 512 MB arányos).
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Üdv újra a klubban

..de ezt már remélem nem adod el
-
M00NWALKER
kezdő
Sziasztok!
A következő kérdéssel fordulnék hozzátok!
Játék közben átlagosan 80-90 FPS-em van, CPU 90c a GPU 78c a riva tuner szerint minden érték normális és hirtelen ultra brutál FPS drop 5-6 majd visszaáll 80 fölé és ezt 5mp-ként majd visszaáll.
Asus rog strix Ryzen 9 5900hx - RX 6800M
most raktam újra a windowst és azt gondoltam ez segíteni fog de sajnos nem.
gép szétszedve, paszták rendben, ventik tiszták...
ASUS-nál hogy működik a garanciáztatás? számla, papírok minden szükséges? -
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Beírod a gugliba hogy
Asus FX706H RTX2050 full specs,
és elvisz a gyártó honlapjára, és magad is láthatod hogy 55W +15 Boost
-
-
Smithy87
senior tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Ez az rtx 2050 es változat? Valami jó féle tesztet majd látunk róla? Hány wattos ebben?
-
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER
üzenetére
Csak arra próbáltam célozni, hogy a rendszerbeállítás tökre brand-független. Ezt megcsináltuk az Intel Legionon is, meg az AMD Legionon is, meg az összes laptopon, ami a kezünk ügyébe kerül.
-
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER
üzenetére
Nem a hűtést állítgattad, hanem a windowst konfiguráltad kedvedre. Ezt a következő gépeden is kell majd, bármilyen márkájú is legyen.
-
válasz
M00NWALKER
üzenetére
Nekem meg a TUF 17 es nagyon bejön. Eddig kiváló a tapasztalatom vele.
Egy furcsa dologot nem értek, hogy be van kapcsolva a kijelző energiatakarékosság és filmek alatt ugyan nem, de a windowsban mintha nem olyan simán mennének az ablakok. nem 60Hz hanem kb 24-30. fura...
Ettől függetlenül a hűtése kiváló. Már több mint két órája megy itt aksiról és néma. Én 85% ra kolátoztam az aksit, úgyis gamerezés lesz töltőről. Egyébként így, hááá jó esetbe 3-4 órát megy ela attól tuti nem többet. Mondjuk nem érdekes, de ha áram nélkül marad az ember, vagy este ágyba gépezni untig elég.
A telefonommal fullra össze van kapcsolva. az Armoury is teszi a dolgát. Ennyi.
-
-
törölt tag
Sziasztok
ASUS VivoBook X515MA-BQ772WS ha cserélek benne ramot akkor garancia vesztéssel jár ?
4 gb nem valami sok 8 gb ott szeretnék belerakni.
-
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Igen igen a mobil verzió. De az totál működésképtelen. Írták a playen hogy a legutolsó frissítés óta már, ahogy nekem sem olvassa a qr kódot. ROG ID sem működik. Sem facebook, sem google bejelentkezés nem megy. Azért nem vagom, hogy nincs rá kapacitas rendberakni. Az MS telefon és myasus telefonparosítas pár pillanat volt szinte. Az armoury na az nulla.
-
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER
üzenetére
Ki kell próbálnod, tesztelned kell!
Amúgy mik a tapasztalatok a laptoppal?
Pro/Kontra? -
cs.zs.
veterán
sosem használtam...
(2 db gyermekem használja, szerintük jó ha van)
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Nem csak a mobilos a hulladék, az az egész ahogy van. Majd rájössz te is.
Én már rég likvidáltam a gépemről. -
Srácok, az Armoury a mobilon nektek sem megy? Mert a play áruházban is szidják mint a bokrot. QR kódot nem olvassa be, ID vel félig belép, de a géppel nem konnektál..
Sem facebook sem google fiókkal nem hajlandó működni. Semmi funkciója nem megy a mobil alkalmazásnak, egy hulladék. -
-
dobobazsy
őstag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
mutatja a biosban a boot menüben a pendriveot, de rákattintok és nem bootolja be.
-
-
dobobazsy
őstag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
-
M00NWALKER
kezdő
válasz
Lalikiraly
üzenetére
-
válasz
M00NWALKER
üzenetére
Az mi lenne, én nem is látom.
Azt viszont igen, hogy 32GB ramnak a fele oda. Szép...
-
Na meg is jött ma a gép. Imádom. A Vodafone oldalán DOS al írtak a gépet, de kellemes meglepetésként "természetesen a dobozon is szereplő" Win11 fogadott
Imadom, kellemes, így telepítgetéskor halk, illetve néma. Jó a billentyűzet világítás is. Most várok, hogy mindent is frissítsen.
Hétvégén még referálok és videó is lesz róla. -
cs.zs.
veterán
válasz
rodman73
üzenetére
Ez, hogy AMD-ben nincs, ez így nem igaz. Lenovo Legionunk R5-5600H + RTX3050Ti, és abban is van. A Lenovo Vantage segédprogramban van benne, ezért gyanítottam hogy ebben az ASUSban esetleg a MyAsus progiban ott lesz.
Nem ismerem, ezért ez csak találgatás, tipp.
MyAsus végig volt nyálazva?
Biosban valami?Amúgy az miért nem jó, ha a windowsban az adott programhoz hozzá van társítva a nagy GPU?
-
rodman73
aktív tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
-
M00NWALKER
kezdő
válasz
cs.zs.
üzenetére
Barmit telepitek a Winfos alapbol mindent ugy allit be maganak,hogy (teljesitmeny centrikus). Utana neztem az AMD gepeknel nincs MUX switch, es lehetoseg sincs lekapcsolni az integralt kartyat. Sajnos manualisan kell majd mindig allitanom a jatekokat,hogy a nagy teljesitmenyu dedikaltat hasznalja.
De esetleg ha lenne valamilyen kulso program amivel megis le tudom tiltani azt kerem osszatok meg velem
Koszonom
-
schottgun
tag
válasz
Lordhell333
üzenetére
Sziasztok,
ASUS GL753VE notebookot teljesen szétszedtem takarításra és zsanér javításra.
Összeszerelés után nincs kép.
Külső monitorra ad képet és windows hang is van.
Az LCD kábel mozgatására semmit nem reagál, ha a kijelző vezérlő panelt mozgatom akkor sem történik semmi.
Tökéletesen be van dugva az alaplapon is és a kijelzőn is a kábel.
Bármi ötlet? -
Lordhell333
újonc
Sziasztok!
Egy gondolat bánt engem, hogy az Asus Vivobook S15 miért nem engedi az uefi bootot?
Már ellenőriztem GPT-ben van az SSD, elvileg van rajta EFI partíció, de mikor újra indítom a gépet Legacy módban indul a gép azaz sima Bios-ba lépek be. Nincs is a biosban semmi, ahol ezt át tudnám állítani.
A Bios-t frissítettem, secure boot és a fast boot kilőve.
Az UEFI frimware-t frissítettem a win 11-ben advanced startup módban.
Már befontam a hajam.
HELP!!!
-
-
Estwan
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Asus eee pc, 2x1,2MHz-es mag, fix 1Gb RAM, gyári win7 starter, intel 320 SSD
Akad olyan op. rendszer, amely egy kicsit kevesebb erőforrást igényel?
online stream lehetőség előnyben
-
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER
üzenetére
Megkérdeztem most , hogy ROG Zephyrus G14-ben hogy van, azt a választ kaptam, hogy nem is kereste, Windowsban rendeli hozzá a programokhoz, mert az élet (neki) nem csak játékból áll, és kell a takarékosság/csendesség is.
-
válasz
M00NWALKER
üzenetére
Ultimate GPU mód sincs? Csinálj már egy screenshotot.
-
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER
üzenetére
Tiéd nem ilyen ?
(a kérdést a programra/felületre értettem)

és Lalikirály 36340 hsz-e? Az sem segít? -
válasz
M00NWALKER
üzenetére
-
M00NWALKER
kezdő
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Keresem de nem talalom hol lehet at kapcsolni
neten kerestem es valami iGPU kell OFF-ra rakni de nekem ilyen nincs. -
válasz
M00NWALKER
üzenetére
Nem kell letölteni. Aromoury crate ben át kell kapcsolni. Aztán újraindul a gép hacsak nem a hibrid kapcsolós már. akkor már újraindítani sem kell.
-
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER
üzenetére
Nem ismerem a gépedet, de azt tippelném hogy ott van a MyAsus-ban, ha ott nincs, akkor a biosban...
-
M00NWALKER
kezdő
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Asztaliként szuperál a laptop szóval akkor ebből MUX lesz

Remélem egyszerű a letiltás, honnan tudom letölteni ezt a programot?
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly
üzenetére
A legtöbb laptopban 3 energia-mód van, a takarékos, az auto/kiegyensúlyozott, és a max kakaó. Akkuról nem is szokott lenni padlógázas mód, így akkuról játszani már eleve értelmetlen. Max egy aknakeresőt
-
válasz
M00NWALKER
üzenetére
Biztos...
Amúgy a MUX azért jó, mert az integrált kártya kilép az útból. Ezáltal a dedikált jobb teljesítményt nyújt. Nem dolgozza fel még egy valami a kimenő képet. Ergo több az FPS, kevesebb a késés, lagg.. De azt tényleg csak konyektorról. Mert úgy szívja az akksit, mint boci a bödön vizet
-
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER
üzenetére
Tudta ő nagyon jól, hogy van neki dedikáltja, de úgy gondolta hogy a takarékosság mindenek előtt...
-
válasz
cs.zs.
üzenetére
Tényleg az a MUX!!! Igazad van.

A TUF 15 ös gépnél úgy volt egyébként, hogy a HDMI kimenet a dedikált kártyáról megy.
Nekem még nem jött meg a gép. Amúgy az intel IRST VMD driver kell hozzá, már rájöttem és gyorsan a win telepítő penre másoltam.
Remélem holnap, holnapután megjön a gép. Vasárnap rendeltem meg a Vodánál. Majd elválik. A rendelés követése lehetetlen a voda oldalán mert rossz.
-
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER
üzenetére
De lehet,
az a MUX, fixen bekapcsolja a dedikáltat, és minden arról megy. Akkor javasolt, ha mindig 220V-on lógsz, és nem számít az akkus üzemidő, mert úgy a takarékosságnak lőttek...
Ezért ha csak pár játékról van szó, érdemesebb itt windowsban hozzárendelni.
De nézd meg azt is, hogy mi történik, ha mostmár elengeded 100-ra a CPU-t! -
M00NWALKER
kezdő
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Olyatt nem lehet beallitani fixen,hogy minden jatekot dedikaltal inditson el?
-
-
válasz
M00NWALKER
üzenetére
Akkor konkrétan az volt, hogy az integrált kártya fogta. Amúgy ha játszol érdmes az Optimus segítségével kikapcsolni az integrált kártyát... Bár ez lehet csak intelnél van.
-
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER
üzenetére
Hát az van, ami általánosan lenni szokott:
(nehogy magadra vedd, mindannyiunkra vonatkozik, rám is)
a legtutibb gépet is lefikázzuk, ha nem értünk hozzá, és nem tudjuk használni
de mi hozta meg a megváltást? -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Nem, BIOS, Advanced fül, majdnem legalul VMD Setup, állítsd disable-re.
-
Srácok, az F17 nél is kell driver a windows telepítő mellé, hogy lássa az SSDt?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Valheim alatt, amikor építem a Viking házamat melóba, aztán akkor nagyon kell a 300 fps meg a jó kis 90 fok amin tojást lehetne sütni
..de amúgy igen minél több annál jobb. Egyet értek.
Asztali PC-n.A Ryzen erején/tudásán lelkesedve összeraktunk most streamer gépnek egy AM4 (Ryzen 5600X) 6 mag 12 szál, DDR4 3200mhz, RTX 3070 kombót. Igen, tolja a 300 fps-eket FHD-ban, és fogyaszt 220W-ot csak a VGA. Csodálatos. Bekorlátozom 60 fps-re rögtön le esik a fogyasztás és a hőmérséklet is 50-60 fokra. Különbség a laptophoz mérve? Nincs. Erre akartam csak reflektálni, hogy magamnak el építkezni elég a FHD/60. Időtállóság? háát aki hosszú évre/évekre tervez egy laptoppal, igen az nyúljon a zsebébe hogy kitartson. Én tudatosan, célzottan vettem a gépet konkrét címekre. Az online competitíve meg laptoppal nem érdekel. Engem az Adobe Pro érdekel, munkahelyi feladatok, és egy kis gaming üres órákba.
Én továbbra is azt vallom, ha valaki komoly gamer, az építsen asztali gépet.
Nyilván a laptopos megoldás valahol egy kényszermegoldás. Sokat utazol, nincs helyed, nem akarsz komponensekkel bajlódni, nem értesz hozzá estébé estébé. Van ROG-os ismerős, látom mit mennek a ROG-os gépek igen, és látom a hőmérséklet adatokat is.
Engem a frász kitör tőle, nekik pedig rendben van. Nem vagyunk egyformák. -
válasz
M00NWALKER
üzenetére
De figyelj már. A proci 100% on megy? Azt kell nézni. Nem létezik, hogy a bivaj proci bottleneckelje a videókartyát. Nekem a Ryzen 7 5700 U a GTA 5 alatt 3-5% on ment.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Lehet, persze.
Írta, hogy a 12-ből 2-3-at használ, de azt nem írta, hogy "miből".
2GB Integrált + 10GB dedikált?
Vagy az a dedikált már önmagában is 12?
Mindegy, hátha így jobb lesz. -
-
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER
üzenetére
Első körben próbáld ki, mi történik akkor, ha a windowsban a processzort nem engeded 100%-on futni, hanem leveszed 99-re, az energia-menüben: [kép]
Aztán ha az megvan, a windowsban a képernyő beállítások grafikai részénél az adott alkalmazáshoz rendeld hozzá fixen a nagy teljesítményű GPU-t
[kép] [kép] [kép] [kép]
Ha ez sikerült, és működik, lehet hogy le sem kell korlátozni a CPU-t,
Aztán referálj, mi változott ! -
válasz
cs.zs.
üzenetére
Szerintem nem a dedikalt kartya megy, hanem az integrált nem? Vagy ebben nincs integralt?
Amúgy a windows +g gommbbal a windows sajat merőjét is tudod nezni, hogy mi mennyire terhelt.
Vagy a feladatkezelőben látszik hogy melyik gpu ilyesmi meg a ram hogy áll..
Siman lehet driver hiba. A proci pedig fűt....
-
M00NWALKER
kezdő
válasz
szaboi6512
üzenetére
Igen mert jó áron volt és nem gondoltam, hogy FPS droppolni fog a CPU miatt...most próbálom megoldani, beállítani csak nem értek hozzá ilyen szinten.
-
M00NWALKER
kezdő
válasz
cs.zs.
üzenetére
Igen olyan érzésem van,hogy a kártyában még sokkal több van és a hőmérséklete is sokkal jobb általában 78-86 fok között mozog.
Nem tudom hol lehet megnézni,hogy az adott játék mennyire CPU igényes?! Hunt Showdown a játék neve.
Manuálisan állítottam az armouryban a ventiket 70-80% pörögnek mit mondjak nem kellemes de szerencsére fejhallgatót használok így annyira nem zavaró a hang. -
cs.zs.
veterán
válasz
M00NWALKER
üzenetére
Játék közben túl meleg a CPU, a GPU meg alig van használva?
Biztos hogy jól be van állítva minden, hogy mikor-mit használjon? (ez esetben változhat a dolog)
vagy
Nem lehet, hogy az konkrétan egy CPU-igényes játék? (ez esetben nem biztos...) -
rodman73
aktív tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
16 gb. 2x8 gb-s modul, 3200 mhz-n ha jól emlékszem.
-
szaboi6512
őstag
válasz
M00NWALKER
üzenetére
Több tesztet, cikket, fórumot rágtam át mielőtt megvásárolom a laptopot és mindenhol a CPU-ra panaszkodtak,hogy rendkívül módon melegszik.
Költői kérdés... Ennek ellenére mégis megvetted.... mire számítottál, nálad nem fogja ezt produkálni? -
M00NWALKER
kezdő
Sziasztok!
Az alábbi segítséggel fordulok hozzátok!
Van egy Asus Rog Strix G513QY laptopom aminek a pontos specifikációja:
Ryzen 9 5900HX , AMD RX 6800M , 32GB DDR4
Több tesztet, cikket, fórumot rágtam át mielőtt megvásárolom a laptopot és mindenhol a CPU-ra panaszkodtak,hogy rendkívül módon melegszik.
A gyártó folyékony fémet használt és mégis ennek ellenére játék alatt kb. 10 perc eltetével már 90 és 95 fok között mozog a CPU.
Külső monitort használok 2K-ban LOW grafikán többnyire 2-3gb-ot használ a 12-ből a videokártya.
Vettem egy Thermaltake Massive 20 hűtőpadot szerintem semmit se segített rajta.
Armoury Crateben probaltam vissza venni a teljesitmenyt szerintem meg melegebb is lett a CPU.
Mit csinaljak? Nem azert vettem a gepet,hogy sudokuzzak vele...szeretnem kihasznalni a teljesitmenyet de folyamat FPS droppol ha mar tul meleg a CPU...
Meg egy fontos dolog, ellenoriztem a CPU-t es egyenletesen szepen el van dolgozva rajta a folyekony fem!( Ventik kifujva, nem fal mellett hasznalom es estenkent meg az ablak is tolja be a friss levegot ) kiakaszt ez a gep!!
Valaki otlet?

-
-
rodman73
aktív tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
17 collos, Ryzen 7 4800H proci, 3050 gpu. Használtan vettem, újban elég drágák még mindig sajnos.

Oksi, kivi vagyok rá.

-
-
rodman73
aktív tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Igen, 17-es az enyém is, bár külső monitorral használom a legtöbbször. Lehet, hogy várnom kellett volna picit, vagy elég lett volna a 15,6-os kijelző, de egy 3060-os modellt kellett volna vennem.
GTA V-öt még nem próbáltam, de lehet felteszem. Wow classicot viszi simán, az új cod viszont megizzasztja rendesen, mennek a ventik durván. 80 fps körül tud cod alatt ha jól emlékszem, de egyszer játszottam eddig csak vele próbaképpen egy gyors meccset.Kövire lehet veszek majd egy Lenovo Legiont 3060-tal vagy esetleg valamelyik 4000-es gpuval, bár többnyire munkára használom a masinát, arra meg egész jó.
Meg ez a rog strix nekem nagyon tetszik külsőre. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

most a biosban is megtaláltam ezt az offsetelést, de mínuszba csak 30 mV-al mehetek, pluszba bezzeg 50-el...de hogy az mire jó
mindegy, most próbálgatom így egyelőre.

Könyökből.
Szerk: Én a kijelző frissítést nem szoktam bántani , de megnézem neked. Amúgy írja a VGA TDP-t is. (Fentebb volt kérdés)

neten kerestem es valami iGPU kell OFF-ra rakni de nekem ilyen nincs.
és most mintha a videokártya jobban dolgozik de ebben nem vagyok biztos.
Pyttawrx