Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Köszi srácok a tippeket.
Most 80% ra van rakva, ugyanis a gamelés miatt úgyis komektorról megy. Amúgy hetente legalább egyszer hagyom merülni. Van hogy nem figyelem és becsúszik 10% !alá, de többnyire azért odafigyelek rá.
Normál esetben GPU Eco módban egész sokat elmegy. Viszont néha marha nehéz rávenni, hogy kapcsolja le a dedikált kártyát. Arra hivatkozik hogy az asus framework és a searchost fut... Ezért ROG OC üzemmódban járatja. Szóval az armouryn is lehetne még mit javítani.
A mobilos vezérlés is egyszer működött, na azóta sem hajlandó csatlakoznj, de ez már régi probléma.
 - 

Houston, baj van!
A TUF F17 es gépemnél azt a problémát vettem észre, hogy:
Az akku töltés le van korlátozva 80% ra
Eddig ezzel semmi gond. Viszont ma azt vettem észre, hogy a töltést jelző led néha fehérről átvált pirosra mintha töltene, de kb 2-5 másodpercre aztán visszavált fehérre. És ezt a Windows is jelzi, hogy az akku töltés alatt vagy nem. Mi lehet a gebasz? Egyáltalán az?Előre is köszi a tippeket.

- 

Hmmm. Hála az égnem az F17emnél semmi gond a hűtéssel. Sőt kiválónak mondom. CPU 81 a plafon. A videókártya a 70 be se nyal bele. 100% stabil.
 - 

- 

Sziasztok!
TUF F17 en van lehetőség az FN gomb kikapcsolására. Értsd a gyorsgombokhoz ne kelljen használni?
A Myasusban nincs rá beállítás.Előre is köszi

- 

Ha ez mind tényleg ki lett próbalva, akkor lehet egyszerűen, kinyúvadt a wifi modul. Nem nagy dolog.
 - 

válasz

cs.zs.

üzenetére
						Akkor is leírtuk a megoldásokat.
Legalább háromféle módszert mondtunk. Még mindíg beszélünk róla. Ennyi idő alatt át lehet menni a szomszédba a vérpistikéhez egy pendrive al. MS media creation tool, 15 perc alatt megcsinálja, visszavonulni, felnyomni és adni a gépnek telóról netet, míg egy adag cucc be nem frissül. Aztán már no problem.
A chipset driver is akadályozhatja a wifi láthatóságát.
Szerintem ezt most már zárjuk le.
Leírtuk lépésről lépésre. Az egész megoldása ha új telepítő kell max egy óra. Azóta egy nap eltelt. Persze ha a tulaj abszolút nem ért hozzá, akkor a TV doktor is kevés lesz ide.
 - 

válasz

Csokishurka

üzenetére
						Na akkor, a mobilodat USB összekötöd a géppel.
A mobilon bekapcsolod a mobilnetet vagy megosztod a mobil wifijét usb internetmegosztás bekapcs
És már kap is a gép netet. Onnantól hagyni kell a Windowst, a myasust, az ms storet, meg még a párzó mókusokat is frissíteni és lesz minden is! Még avokádós tortijjás vattacukor is
 - 

Hát igen, elsőnek ahogy beszéltük.
BIOS ba megnézni nincs e kikapcsolva.
Aztán Windows alatt simán lehet a telefonnal USBn keresztül netet adni.
Amúgy intel chipset driver, lehet addig is nem látja a wifit a Windows.
Ezeket meg kell lesni. Nem nagy dolog, ha jó a net akkor pár perc. - 

válasz

Csokishurka

üzenetére
						Nem lehet, hogy BIOS ban ki van kapcsolva?
Mert ha nem lenne hiányzó eszközt látnia kéne az Eszközkezelőben.
Nyomj már egy screenshotot róla. - 

Hát én meg találkoztam olyannal, hogy a VMD kikapcsolása után sem látta az SSDt...
 - 

- 

- 

- 

- 

válasz

HartgeH3-2.8

üzenetére
						Nekem a hőmerséklettel és a zajszintel sincs semmi bajom. Abszolút best. Már csak arra kell rájönnöm, hogy amikor a mikrofonnal beszélek, akkor a túlvegen duplán hallom magam. Az armouryban egy beállítas nem megy. Nem tom miért.
 - 

válasz

HartgeH3-2.8

üzenetére
						oké köszi, meglessük. Csak márra kidőlök megint
 Holnap irány a mókuskerék. - 

válasz

HartgeH3-2.8

üzenetére
						Nem mert a reamviewer sem akart működni. Nem vágom miért.
 - 

- 

A 13 gennél már nem kell restartolni, hogy Ultimate módba váltson.
 - 

válasz

HartgeH3-2.8

üzenetére
						Mi az hogy neked sincs
 Eleve csak intelnél van és annál is csak 12 gentől felfele. - 

válasz

exchanged13

üzenetére
						Hát rakd fel ingyenes és kb egy perc

- 

válasz

exchanged13

üzenetére
						mondom én távoli asztallal ránézek.
 - 

válasz

exchanged13

üzenetére
						Az enerrgiaséma a Windowsban maradhat így...
A hanggal mi a baj?
 Én három napig szívtam, mire rájöttem XD - 

válasz

exchanged13

üzenetére
						Fasza,,,,
Akkor az AMD programban kell szétnézni...
 - 

- 

válasz

exchanged13

üzenetére
						Menj be a régi vezérlőpultba.
akár a fájlkezelőbe beírod hogy control panel és ott az engergiagazdálkodásnál mi van beállítva?
 - 

- 

válasz

exchanged13

üzenetére
						 - 

válasz

exchanged13

üzenetére
						Akkor a játékok is az integrált kártyával mennek, azért szenvedsz.
Hűha, akkor itt nagyobb a baj, mint gondoltam.Én kipróbálnék egy live linuxot, hogy ott mi történne vajon. Ott is van feladatkezelő ilyesmi.
Esetleg vagy a gamer notebook tipikban, vagy a windows topikban kérdezzél rá erre a problémára.
Ha a Windowsban azt választod ki, hogy az a hülye alkalmazás a dedikálton menjen, akkor azon fog menni. Más lehetőség egyszerűen nincs.
 - 

válasz

exchanged13

üzenetére
						Oké, AMD
Akkor ott nem lesz Ultimate mód.
Jól van látom a dolgot.
AMD nél más rendszer van. Ugyanis ott a dedikált kárta után van az integrált, ha jól emlékszek még a terminológiára.
Azt próbáld ki, hogy a böngészőt az armouryban beprofilozod és a windowsban is megadhatod a grafikánál hogy ez az alkalmazás ezen a videókártyán fusson és a feladatkezelőben nézheted a két kártya terheltségét.
 - 

válasz

exchanged13

üzenetére
						Armouryban a profiloknál lehet egyes profilokhoz egyes alkalmazást rendelni.
De a Windowsban is lehet a grafikánál állítáni, hogy melyik alkalmazás melyiket használja. Komolyan ránéznék már arra a gépre, hogy mi ez az anomália.
És egyébként is, ha armouryban átrakod Ultimate módra, akkor az integrált kártya tuti nem fog menni.
Rakj már ki a külső TV, hogy csak az menjen egy 4K 60FPS YT videót és közbe menjen rajta egy feladatkezelő és ott látszódni fog melyik kártya terhelődik. csinálj egy screenshotot.
 - 

válasz

exchanged13

üzenetére
						Akkor csináld azt, hogy az Armouryban állítsd be, hogy minden program a dedikálton fusson, hátha akkor úgy megy. De a feladatkezelő mit ír? PL ha a noti kijelzőt kikapcsolod, tehát csak a külsőre váltasz, akkor pl yt videónál hogy oszlik a terheltség?
 - 

válasz

exchanged13

üzenetére
						Hát nem keveset szopsz azzal a géppel. Én már kivágtam volna és egy mac a helyére. Persze ha játszana a ember fia, akkor sok opció nincs. Rá kéne jönni mi a gebasz nálad. Ne nézzek szét egy távoli asztallal hogy mi lehet?
Hát nem válogatják boldogan, mert a külső monitort a dedikált kártya hajtja legalábbis ezeknél a TUF oknál biztosan.
Még a 12 gen intel és Nvidia 30 as szériánál is. Nekem ha a TVt rányomom a gépre, bekapcsolja a dedikált kártyát, hiába volt előtte kikapcsolva és ECO ba rakva.Egyébként srácok megcsinálta a gépet.
A monitor képernyője már jó helyen áll. Tuti valami szoftveres gubanc volt.
Fogtam egy full szűz Win istallt.
Asus oldaláról driverek, aztán windows update, hagytam több órát, had frissítse magát ahogy akarja. Mert aludtam mellette
Megcsináltam a DTS X ultra is jó most már.
A telefon kihangosítás sem recseg már.
Egy apróság nem működik, az Armouryban a mikrofon vezérlést nem engedi bekapcsolni. Ennyi.
 - 

Na ez a intel assistantot ezer éve használom. Amúgy érdekes, mert nekem alapból a Windows és az Asus is az Intel sima kontroll centert rakja fel. A support viszont a Iris graphicsot akarja felrakni, amiben semmit sem lehet állítani. Mi a különbség a kettő között?
 - 

Most már csak az Armouryban az Ai noise cancellinget nem lehet a mikrofonnál beállítani
 Nem lehet az Audio résznél a mikrofon dolgokat bekapcsolni. Azt véletlen valaki tudja? - 

Megoldottam srácok a DTS Ultra problémáját vége.
Találtam egy yt videó alatt egy drive linket a jó driverrel, el is mentettem magamnak.
 - 

- 

válasz

HartgeH3-2.8

üzenetére
						Igen arra gondolok.
Hát nálam még a DPT APO és akármik is ott vannak az audiónál de máshol.
Mégsem megy. Nem értem.Érdekes a Lenovonál aksiról is tökéletes volt minden animáció ilyesmi. Ez meg Windows alatt mint ami lassítótablettát szedett. Nem értem mi van. DTS nek más baja van. Az Armoury ban sem megy a hangvezérlés a mikrofonra nem engedi bekapcsolni.
 - 

válasz

HartgeH3-2.8

üzenetére
						Jé, tényleg ilyen a tiéd is.
Hmmm érdekes, köszi nagyon!
Nálad a Windows ablakanimációk szoktak szaggatni? Bármi még a start menü is?
De sajna ez a bluetooth és DTS gondot nem oldja meg.
Muti már meg nálad az Audio eszközkezelőben mi van. - 

válasz

Lalikiraly

üzenetére
						Ja és amúgy a gyári rendszerrel amikor még elérhető volt a profil állítás a DTS ben, semmi változás nem volt. Ellőtte egy másik TUF gépnél a DASH nél akkora változás volt a DTS bekapcsolására, hogy ledobtam a hajam. Ez itt semmi. Kétszer újrarakva, legfrissebb BIOS, Myasus sem talál frissítést, illetve egy videókártya frissítés lenne, amit az intel is megtalál az Intel ARC, akármi. De nem települ fel semmi pénzért, csak hibával kiszáll és kész.
Továbbá ahogy csúszik le a képernyő panel alul középen kezd sárgásodni egy foltban.
 - 

válasz

HartgeH3-2.8

üzenetére
						Hali. Semmi gond.
Csatolok két képet máris.
A kijelző csúszik lefele szinte folyamatosan, mikor először néztem picit ferdén volt, most már totál leért alulra. A jobboldalon hát már közel fél centi a "rés"
Alul pedig már a műanyag alá ért. De azért kíváncsi leszek hogy lesz neked.
Ilyennel még nem találkoztam, hogy a káva mellett a panel még bentebb van.
A DTS nél már minden trükköt megpróbáltam amit külföldi fórumokon írtak, apo drivert is találtam, realtek drivert is találtam, DTS Unboundot is...És a baj főleg az hogy pl egy Windows hangnjelzésnél is recseg a hang. Újratelepítés előtt és után is használhatatlan a telefon kapcsolat. Más telefonnal is.
Másik gépen az én telefonom, ami egy 5 éves Lenovo meg flottul megy. Se nem recseg, kiválóan hallanak. Itt már minden létező mikrofon és zaj megoldást kipróbáltam csak zörög és szakadozik. - 

- 

Nekem egyszer sikerült a qr kódot beolvasratni. A telefon programja egy pillanat alatt megeszi, az armoury nem. A rog id val nem megy.
 - 

Tegnap, hogy gameltem, mondom amíg megvan a gép. Kipróbaltam, az Armouryban ha silent re van állítva 3-4GHz között jarkál a proci. Windows kivalasztasakor lemegy kettőre és sokkal hüvösebb. Innentől kezdve béhány dologban megkérdőjelezem az Aroury sikerességét. Ugyanis a képernyő frissítését sem állítja át.
Masrészt Androidon nem megy az Armoury, kollégám ájfónjával egy pillanat alatt működött.
 - 

válasz

Lalikiraly

üzenetére
						Bocsi, már írni sem tudok...
 - 

válasz

HartgeH3-2.8

üzenetére
						Olyan nincs hogy mindkettő. Azt el tudom képzelni, ha streamel az ember akkor arra befogja az integráltat. A felvetés jó, kívancsi leszel egy abszolút szakértő véleményére.
Ugyanitt.
Jövő heten viszem a Fix direct be a gépet, mert hiaba szívtam fél napot. Sem a DTS sem a bluetootsz hívás nem megy. Plusz a kijelző elferdülése a műanyagban.
 - 

válasz

HartgeH3-2.8

üzenetére
						Ha Armouriban átrakod Ultimate be akkor a Windows nem is fogja látni az integráltat és ugyanez fordítva ECO ban is. Nézd meg feladatkezelőben, ha nem hiszel nekem.
 - 

válasz

HartgeH3-2.8

üzenetére
						Mondtam már.!
Az Ultimate módban, kikapcsolja az integrált kártyát és csak a dedikált megy ezzel is nyerve némi FPSt. Kikerüli az integráltat.
 - 

válasz

HartgeH3-2.8

üzenetére
						 - 

válasz

exchanged13

üzenetére
						Hát hallod sajnálom. Egyszer össze kéne futni és összeegyeztetni a két gépet, már csak kíváncsiságból.
Kérem jelentkezzen valaki, aki meghekkelné nekem a DTS Ultrát.
 - 

válasz

exchanged13

üzenetére
						Akkor nem szóltam... Megy a szopóroller. Nekem a DTS audió nem megy.
Próbáltam az audió rendszer hibajavítást, leszedtem a realtek drivert. próbáltam már mindent, nem megy. - 

válasz

exchanged13

üzenetére
						Figyi megmondom őszintén, szopás de én újrahúztam a gépet és nem elhet összehasonlítani, gyárilag annyi fos települ, amit az életbe nem fog használni az ember... Szívás mert fél nap, nap rá tud menni finomhangolással. Én melóba az irodába behoztam és had menjen... Ráadásul csak mobilnettel tudtam, mert nincs se vezeték se wifi lehetőségünk itt. Őskőkor van csak.
 - 

A GPU profilt váltást egy alkalmazás akadájozza meg. Az epic games launcher is megfogja. ott van alkalmazások bezárása. De a Standard esetében az Aromoury beállítások határozzák meg melyik videókártya mit dolgozzon. Az optimizednél meg ha jól tudom a Windows.
Az Ultimate az pedig kikapcsolja az integrált kártyát. Az ECO meg a dedikáltat. - 

válasz

exchanged13

üzenetére
						Nekem gyanús hogy a videókártya beállításokban valami effekt blur ilyesmi lehet. olyan elmosott nem mindenhol szerintem. a proci nem erőlteti meg magát

- 

- 

Na srácok, már másodjára húzom újra a gépet.
A bluetooth ugyanaz a hiba.
A DTS nem működik és a dedikált kártya eltűnt.Az intel frissítő nem talál semmit minden driver fent, egy ismeretlen eszköz. Az armoury sem települ fel...
Na ilyenkor mi van?
 - 

- 

válasz

Pyttawrx

üzenetére
						De külső képernyőn nem fog tudni BIOS ba lépni. Azért írtuk, hogy próbáljon meg egy frissítést.
De veled értek egyet, kábel LCD vagy VGA hiba lesz az. És erős a gyanúm, hogy alaplapi VGA bár azt sem tudjuk a beépített LCD nélkül kideríteni, ugyanis a külső kijelző a dedikált kártyával megy. Hiába kapcsolod ki vagy valami. Nálam is így van.
 - 

válasz

cs.zs.

üzenetére
						Persze,
Először is a külső kijelzőt fixre beállítani, hogy az legyen az elsődleges.
Chipset driver és frissítések.
A store is szedhet le olyan driver vagy progit.
Aztán BIOS.
Ha akkor sem, akkor külső képernyő lehúz és bedugni egy bootolható pendrive ot. Ha akkor sem akkor szervíz.
Ezt fél óra sem és ki lehet deríteni. - 

- 

Driver hibád biztos hogy van chipset szinte biztos hogy nincs fent, azért nem ismer fel sok cuccot. Ha lehúzod a HDMI kábelt akkor sem jön be a POST képernyő? a BIOS nem fog bejönni külső kijelzőn, mert azt ott még be sem kapcsolja.
Lehet az integrált videókari adta meg magát, mert a külső kijelzőt a dedikált kártya hajtja meg.90% hogy LCD hiba lesz az. Esetleg szét kell szedni és a szalagkábelt megmozgatni, lehet az szakadt el, vagy kijött a helyéről, bár arra igen csekély esély van.
 - 

- 

- 

- 

- 

Az Armouryt ha újra rakjátok akkor mellé már nem csak az AURA telepíthető, hanem egy házi jószág is! Valami szájber egér féleség
 Elég vad valami 
 Mászkál a képernyőn, néha kiír üzenetet. Bekapcsoláskor köszön, ad tanácsokat, meg szól, ha merül az akksi 
 És pár dolog állítható is rajta.Régen hasonló volt a ship nevű virtuális képernyő birka.
 - 

válasz

HartgeH3-2.8

üzenetére
						A vezeték nem tetszett benne.
Össz vissz ennyi.
 - 

válasz

HartgeH3-2.8

üzenetére
						Benne vagyok nyakig

- 

válasz

HartgeH3-2.8

üzenetére
						Dettó!!!
 - 

válasz

HartgeH3-2.8

üzenetére
						Az akksi kábelt én sem húzom le. Sosem volt még bajom elektrosztatikus hülyeségből sem. Másrészt a csavarokat mindig ugyanoda rakom vissza, ahonnan kivettem
 Szóval nekem is biztos jár a plecsni. Pont letojom. - 

- 

válasz

HartgeH3-2.8

üzenetére
						En írtam. Valamiert nem szinkronizálta a patkány világítast, csak a hibaüzenet. Közbe eladtam a mauzt. M4 et veszek helyette.
 - 

- 

- 

válasz

Szabi2121

üzenetére
						Esetleg próbálj meg csórni színprofilt a képernyőhöz. Van itt egy két kolléga aki tudja.
AIDA val meg kell nézni, hogy pontosan milyen panel van benne és úgy keresni hozzá színprofilt és a Windows-al azt megetetni
 A Lenovómnál igen tisztességesen javult a képminőség. - 

- 

- 

válasz

Lalikiraly

üzenetére
						Forrasztott, bocs!!
 - 

- 

Hát nekem az Armouryban van silent, performance meg turbo mód. Azért játéknál hadd menjen csak. GTA V szinte total kimaxolva is 90-110 között. Persze a GTA nem indokol ezer fpst. Annyira nem gyors. A Firtnite már inkább, de azt nem lehet feljebb állítani, így is 144... A monitor meg 144 . A kepernyő is annyit tud úgyis. A hangja nem zavar.
Most mar az Armouryban szepen beprofiloztam. Szóval csak játék vagy barmi elindít, ő meg hozzáállitja.
 - 

- 

Egy processzormag egyszerre két szalat tud kezelni. Na nem 50% al nő a teljesítmeny m, de javul. De ez is programfüggő. A procimagok száma és órajele azinte a legfontosabb tényező. Aztan persze ott a ram is.
 - 

Jelentem egy óra full GTA V után az RTX 2050-es maxolt 58 fokon.
 - 

- 

válasz

NoOne92

üzenetére
						Igazából én erre két rétű választ tudnék mondani. Vagyis lehet kettőt de hasonlót. Nekem az Inteles változat van tehát F17. Még nincs egy hónapos. A hőfokok nekem szinte kiválóak. 80 at sem ütjük. Már amikor nagyon figyelem. Játékok alatt nálam is turbo ba van rakva. Ez evidens.
Én azt mondom neked, hogy három évet eddig szépen ment, akkor ne most akard visszavenni a gép teljesítményét. Meg ha ennyi ideig így elment, akkor nem lehet, hogy a mérnök gondolt erre és így van kitalálva egyszerűen? Szerintem igen. Használd nyugodtan és egészséggel.
Most annak viszont örülök, hogy három éve nyúzod a géped és (vajon minden más tekintetben is bírja értsd kopások ilyesmi) ennyire bírja.
 - 

- 

válasz

cs.zs.

üzenetére
						Javarészt igen.
De ugye az Armoury nak kéne tudni ezt állítani, néztem programmal meg tesztelővel de az baszik állítani, mindenesetre az intel driverben engedélyezve van az adaptív szink.
Amúgy rájöttem a képfrissítés illetve a lagg problémára. Intel driver frissítés megoldotta és még sokkal gyorsabb is lett a gép.
 - 

Srácok, nektek a TUF gépeknél, hogy van a képernyő freki állítva? Mert nekem az Armoury nagyon nem akarja állítani a gombjával. A Windows menüben kell átállítanom. Vagy hagyjam fix 144 en azt jóccak?
 - 

- 

válasz

HartgeH3-2.8

üzenetére
						Abban biztosan kiegyezhetünk, hogy a Ryzen szinte mindenben jobb. De ez van. Nekem ez a teljesítmény egyelőre bőven elég. Pláne majd 2x8GB rammal lesz izgalmas a dolog. Biztos rendesen a "holdig" rúgja az i5 öt is

A hőmérséklettel semmi bajom. A zajszintel pláne.
A thunderbolt jó dolog lenne, de nekem sem se monitor semmi hozzá. A beépített kijelző frankó szerintem is. Gondolom színprofillal mégjobb lenne.
 - 

válasz

GoodSpeed

üzenetére
						A 2022 es TUF Dash en már kettő darab USB C van.
Az és talán mindkettő TB 4 es, de az egyik biztosan. a másikkal meg tölteni is lehet a gépet.
Az lesz a jövő mindenképpen. A sima USB már lassan fölös lesz. pendrive ot se nagyon használok már.
Nekem USB C re megy a telefonom, mert az osztja a netet a gépre. meg közbe tölti a telefonomat. Azt az egyet nem értem androidnál, hogy miért nem tudja azt hogy mobilnet megosztáskor a tárhelyet is lássa a gép... Szóval ez egy hiányosság sztem.A HDMI és DP nek már befellegzett.
A displayport, mint formátum a befutó úgyis. de USB C el.Amúgy bőven vannak már type C vel rendelkező monitorok, ami simán töltik a gépet is
 Csak még drágák, de csakis olyat vennék.
Annyi, hogy gamer gépnél hiába tölti a monitor a gépet, annyira nem tudja tolni, mint a gyári töltő, így a maxos teljesítmény szinte biztos hogy nem fog menni. Más egy Macbook Air vagy Pro. - 

Én már a type-c n kívül semmit nem engednék.
 - 

- 

- 

- 

- 

Nálam is rendre a proci a melegebb.
 - 

- 

Breaking News!!!
Na sracok, én megvilágosodtam, mitől vannak teljesítmény bajok.
Azt fedeztem fel, hogy a gép kijelzőjén silent és 60Hz kijelző módban szaggatnak az ablakok, de még a videók is. Eddig az Armoury mindíg el volt indítva, ugye a bill világítas sokminden más miatt. Akkor jött a felvilágosodás, hogy semmi sem futott és mozgattam egy videós ablakot. És mondom mi a picsa, semmi szaggatás. Mondom megnyitom már az Armouryt, hogy most mi hogy van ott beállítva és ahogy elindult, visszaállt a szaggatás.
Szóval mindenkinek ajánlom, hogy indítsatok el profilt és beállítasokat tegyetek meg, majd zárjátok be az Armouryt. És voilá. Pofam leszakad. Azóta tükörsimán működik a gép. Eszem megáll...

Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - További aktív témák...

- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838
 - Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
 - LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest