Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
vagy Chrome, abban is lehet asztalt megosztani...
-
Yany
addikt
válasz
cs.zs.
üzenetére
1. megvolt
2. Asusnál nincs új, csak nagyon régi driverek ehhez a géphez, természetesen BIOS legfrissebb van már jó ideje
3. Nincs Asusnál új driver.
4. DSA a fent berakott screenshotnak megfelelően nem ad ki verziót.Röviden: ez minde megvolt.
Viszont... megoldottam közben: Device Manager / Update driver / Select from list / Have disk / betallóz a letöltött Intel driver (amit előzetesen félretettem magamnak, amikor a nem települő gyári exét lefuttatva kicsomagolta a tartalmát egy temp könyvtárba) és voilá, kitrükköztem a szenyót. Frankón felment, működik és a control panelje is teljesen új már ennek.
Ettől függetlenül mindenkinek köszönöm, aki foglalkozott a gondommal.

-
Yany
addikt
Tudtok egy linket dobni, hogy tuti azt szedjem le?

-
Yany
addikt
Asus tudorok, ahogy itt korábban már említettem, van egy szeretett kis UX410UA notim, amire felszabadítottam pár hónappal ezelőtt a Wind11 Pro-t. Megy is szépen rajta, viszont az Adobe szólt, hogy fel kéne tenni a legújabb Intel grafikus vezérlőt, mert régi és fagyogathat. Van is sokkal újabb, csakhogy szól az Intel driver, mikor elindítom, hoggy bocsi, Manufacturer Lock van, keressem meg az Asus site-ját és onnan telepítsem.
A gond az, hogy az Asus utoljára 2021-ben frissített a driveren. Van valami módja, hogy rávegyem az Intel drivert, hogy ne csekkoljon ilyen lock-ot, vagy valahogy felhergeljem a drivert a gépre?
Előre is köszi.

-
Yany
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Egy jó régi UX410UA nekem megy szépen screen mirrorral egy Android TV-s Sony-ra.
-
Yany
addikt
válasz
cs.zs.
üzenetére
UX5401 lett így belőle (nem nekem, egy cimborámnak segítettem gépet találni). Én még mindig feleségem gépével vagyok el, amikor kimozdulok és mégis kell a gép, ezzel itt: [Zenbook UX410UA]
-
Yany
addikt
Ezekről a gépekről tudni, hogy mikor lesznek elérhetők?
- Zenbook 14X OLED UX3404
- Zenbook Pro 14 OLED UX6404 -
Yany
addikt
-
Yany
addikt
Sziasztok,
Ígértem korábban egy UX410UA ZenBook bemutatót a korábbi iDeaUSA fejhallgatóhoz hasonlóan. 1, max 2 nap türelmet kérek szépen és kint lesz a youtube-on. Már az utolsó simításokat végzem. Alapos anyagra sikerült, tolok rajta mindenféle tesztet, körbekameráztam, megnyomkodtam, meghallgattam. Ki sem merem számolni, hány órányi munkám van benne, csak legyen aki megnézi.

-
Yany
addikt
Sziasztok!
Csak egy gyors igényfelmérés: ha készítek egy ehhez hasonló bemutató videót az Asus 14-es ZenBookjáról, az érdekelni fog it valakit? Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- IRÁNY A KARIFA! Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Dell Latitude 7480, 14" FHD Érintő kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Szá
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx