Új hozzászólás Aktív témák

• Kapanyél

őstag

Üdv!

Nem sok találatot dobott a topic, bár a konkrét megoldás szerepel, csak abból nehéz kitalálni, hogy az kell. :)
    Egy Pro Duo boldog gazdája vagyok és az első napon már meg is hülyült a ScreenPad+. A jelenség, hogy tapipadként kezd üzemelni, és nagyjából csak a fő kijelzőn lehet mocorogni vele. Érdekes módon azon függőlegesen is mindkét végét elérni így, hiába fele olyan magas csak. Tehát egy kezdő számára elhiteti, hogy így a jó és csak valami elállítódott… Egy YT videó alatti kommentben találtam a megoldásra, a gyári optimizerre.

A gép egyébként szuper, de sok dolog nem jön át a videós tesztekből:

- fém az egész szinte, ahol a képeken kérdéses - ez jó
    - nincsen rajta Kensington zár (sosem érdekelt, de ezt sem mindig hoznám haza az irodából)
    - talán a fém ház miatt is, de a brutál hardver alaphangon ontja magából a meleget. A ventilátort nem hallani közben. Egy Legion ezerszer jobb ebből a szempontból, amiért az csak hátra fújja ki a levegőt.
    - a screenpadról el szokták mondani, hogy nem hajlik föl eléggé - és tényleg. Hiába IPS, ilyen hegyes szögből már jelentős a kontrasztvesztés
    - nehéz a 2,3 kg
    - a tapipados numpad nem mindig fogja az adást, néha ki-be kell kapcsolni
    - a Windows Hello kamera infra LED-jének fénye átüt az OLED alól vagy mittudomén honnan, de körülötte (alatta) a kijelző is villódzik kicsit
    - a toll mintha nem windows érintőceruzaként jelenne meg, hanem az Asus saját cucca. Konfigurálni a gombokat még nem tudtam
    - kell egy port replikátor is hozzá, vagy legalább egy ilyen hűtőpad, mert az egyetlen USB-A port hamar elfogy
    - a wifije 1,5 Gbps-t vitt tegnap speedtest szerint

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés