Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Köszönöm, akkor ebbe az irányba indulok el.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Szerinted ez garanciás probléma lehet? Ez nem jutott eszembe.
Bár a BIOS-ban sem lehet így elállítani semmit, hogy ne ismerje fel a hdd-t. Az egész azzal kezdődött, hogy pár napja este kikapcsoltam, másnap meg már nem akart elindulni, a javítás funkciók se hoztak eredményt. -
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem az enyém, garanciás. Az egész kialakítása olyan, hogy szét sem szedném.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
-
Üdv!
Vivobook S15-re hogyan lehet újrahúzni a win10-et? Már nincs több ötletem, nem látszik a pendrive a boot menüben (eddig csak egy Linux sikerült). A BIOS-ban szerintem már mindent kipróbáltam. Köszönöm!
-
válasz
szaboi6512
üzenetére
Köszi a cikket, windows 10 alatt a "sethc"-s dolog nem működött. Egészen addig eljutottam, hogy új jelszót adjak, de kiírta, hogy ez nem engedélyezett.
Újratelepítettem inkább. -
Üdv!
Egy Asus K55V laptopon nem tudják a login jelszót, win 8 vagy 10 lehet rajta. Pendrive-ról esze ágában sincs bootolni, hiába választom ki és kezd el villogni, egyszerűen továbblép a windowsra. Optikai meghajtó meg nem is látszik a bios-ban. Ötlet?
-
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Köszi, közben már kínomban kipróbáltam egy teljesen másik típushoz valót, de érdekes módon az jó lett.
A Realtek honlapjáról szedtem le. Ha valakit érdekel majd, az egyik win7-es lett jó, a 2 közül. -
Egy X551C-re akarom feltenni a lan drivert, de véletlen se találok olyat ami jó lenne Win7 64 bitre. Az AIDA szerint RTL8139/810X a típusa. A gyári win8-as sem jó.
Előre is köszönöm... -
Üdv!
Asus X51RL notihoz keresek ATI Radeon Xpress 1100 drivert, Win7 (64 bit) alá.
Újratelepítés előtt fenn volt rendesen, de most akármit töltök le, nem hajlandó úgy felinstallálni, hogy az eszközkezelőben is jól jelenjen meg. Ilyen driver hivatalosan nincs hozzá, csak vista, amit kompatibilitási módban érdemes telepíteni a leírások alapján. Úgy megy csak fel, de mintha nem is csináltam volna semmit. Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Riasztó topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Memóriakártya topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- X13 Yoga Gen3 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx