- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
uraim ASUS A56CB-ben (4GB ram van) ez vajon egy modul? mennyi hely lehet benne? pontosan milyen ramot kell beletennem?.bocs de nem vágom a témát-
-
törölt tag
válasz
#21346560 #22897 üzenetére
Az biztató, mert most egy Dell N5010-est cserélnénk le vele, ami nagyon melegedős fajta és rettenetes hangos, amikor terhelve van. Az én 5721-es laptopom e tekintetben is rendben van, de már ezt nem lehet kapni, ezért szemeltem ki az ASUS X751LN-t.
Köszi még egyszer.
-
törölt tag
válasz
#56816198 #22894 üzenetére
X750LN van nekem, melegedés semmi komoly, szerintem egész tűrhető hangszinten van, persze ha GTAV fut, akkor megy rendesen a venti, de akkor a játék hangereje elnyomja
Billentyűzetről - tapipadról nem tudok nyilatkozni, külső bill és egér van rákötve, a kijelző annyira nem tetszik (nagyon kicsi a betekintési szög), de azt sem sokat használom...
Összességében véve én nagyon elégedett vagyok vele. -
törölt tag
Sziasztok, egy ASUS X751LN megvásárlása előtt állok az egyik családtagom részére, de egy dolog érdekelne a vétel előtt, mégpedig hogy mennyire melegedős, zajos vagy csendes a gép.
Ezen kívül szívesen fogadnék ismert negatívumot is, amire talán nem gondoltam.
Köszi előre is, ha tudtok segíteni.
-
vandor01
senior tag
válasz
szabonagyur #22891 üzenetére
ez eddig is tudtuk hogy az integralt meg x20 kartyak
az alap-fos funkciokra elegekde hat valamihez hasonlitani kell??
ha mar a belinkelt tesztek sem elegek?elmenyindex adott "allando" az összehasonlitashoz
a sok erotol duzzado procik es video kartyak világában -
colosbarni
újonc
válasz
szabonagyur #22891 üzenetére
Elsősorban irodai gép lesz, és ha elfut rajta 1-2 régebbi játék, akkor elégedettek lesznek vele. Még a Windows 8.1-től idegenkednek, mert eddig csak 7-est használtak, de ezeknek a gépeknek már csak 8.1-es támogatása van.
-
Simi37
őstag
válasz
colosbarni #22889 üzenetére
Remélem nem fogsz(/fognak/fogtok) benne csalódni
-
vandor01
senior tag
válasz
colosbarni #22883 üzenetére
nalam megfordult mind ketto igaz i5-os procival:
4210u+820m win7 elmenyindex: 6.6
5200u+5500 win7 elmenyindex: 6.7 -
Simi37
őstag
válasz
colosbarni #22881 üzenetére
Az egyik itt a másik ott jobb...itt van két link:
HD 5500 vs GT 820M
Nyers adat összeh.
pár játék amik nem eget verően magas igényűek (pl dirt, sims 4, simcity fifa, BF3, BF4) -
Simi37
őstag
válasz
colosbarni #22879 üzenetére
Én most nyers adatok alapján mondanám, hogy 120-ért van itt van egy 5genes procival szerelt. Ami az általad linkelttól lényegében annyiban különbözik, hogy 2,1GHz a proci meg egy valamennyivel erősebb az IGP...viszont nincs benne dedikált kártya (általad linkeltben nv gt 820m). Szóval döntsd el mi a fontosabb. Az IGPn szar játszani a 820m se sokkal erősebb de azért mégis.
-
colosbarni
újonc
Sziasztok!
Milyen Asus notit ajánlanátok 120.000 Ft környékén? Napi 8-10 órás használat, levelezés, internetezés, word, excel, és nagyon ritkán egy kis játék. Ezt néztem ki, Asus X554LD-XO599D (Core™ i3-4030U /1,90GHz CPU, 4GB RAM, 500GB HDD ). Javasolnátok ezt, vagy tudtok mondani jobbat hasonló árban? -
myke01
senior tag
válasz
nemzavarsz #22875 üzenetére
Kösz mindkét mesternek
Örök hála -
vasember123
újonc
válasz
szabonagyur #22876 üzenetére
Igen, láttam, és én is megerősítettem azt amit leírtál, plusz kiegészítettem a komplett driver lemez linkjével, hogy ne kelljen egyesével töltögetni, telepítgetni a drivereket.
-
szabonagyur
félisten
válasz
nemzavarsz #22875 üzenetére
Ezt írtam le a kollégának már régen, hogy a külső más csak, amúgy 1:1-ben ugyanaz a kettő gép.
-
aram01
nagyúr
válasz
Permet Elek #22867 üzenetére
ebbe ugye csak egy vinyot lehet tenni?
van ssd-m egy 60-as meg egy 120-as, lehet belepattintom a 120-ast, ramot vennék bele ugyanolyat ami van benne, procit beszívtam, mondjuk lehet nagyon az asztalimhoz hasonlítom. -
myke01
senior tag
válasz
szabonagyur #22869 üzenetére
Értelek ,de ha elolvastad a hsz-emet ,akkor kiderül ,hogy "kétféle típus" is ráillik erre a "nyamvadt" laposra
.
-
myke01
senior tag
"Boldog"
tulajdonosa lettem egy ASUS A52F Series laptopnak . Win7-et telepítettem rá , de a driverek letöltésénél tanácstalan vagyok az Asus weboldaláról .
Model : A52F
MB ver : K52F ID: 1A , ezek állnak a hátulján lévő "típustáblán" .Na most melyiket vadásszam az Asus support oldaláról
?! Mivel mindkettő típus létezik ott .
Gondoltam segítségül hívom az AIDA64-et , "ő" azt írja : " ASUS K52F Series".
Most akkor mi van !? A burkolaton A52F Series , belül meg K52F Series ?! NA most akkor melyik ?
Valami más megoldás esetleg a driverek naprakészen tartásához ? -
Permet Elek
senior tag
válasz
aram01 #22866 üzenetére
Első körben a wincseszter miatt lassú a gép. Sokak panaszkodnak erre, nem kell sokat visszaolvasnod. Az 5400rmp. Képes nem kicsit visszafogni a gépet. Másodsorban a processzor miatt. Hiába i7. Csak egy u-s 2magos. Lehet segít valamit, ha dualba mennének a ramok, de szerintem nem sokat fog számítani a +4GB. Ha csak nem olyan dologra használod, ahol kevés a 4gb.
-
aram01
nagyúr
sziasztok
vettem egy ASUS A56CB-XX175H notit, és csak 4gb ram van benne(kevésnek találom)
milyen ramot kell rendelnem bele?( linket nagyon megköszönném)
megmondom őszintén hogy gyorsabb gépnek gondoltam.
Még annyi: mi a véleményetek erről a holmiról? -
ZTE_luky
aktív tag
válasz
szabonagyur #22864 üzenetére
oké, jülvan mindenkinek köszi a segítséget, aztán majd meglátjuk mi lesz..
-
ZavaBalazs
őstag
na lezárult a kálváriám, 4 órával azután, hogy telefonáltak, hogy bevihetem a laptopot, visszateszik az előző kijelzőt, már amiatt telefonáltak, hogy kész is van, vihetem. ha futárszolgálattal csinálom akkor tiszta NBD feeling.
ZTE: munkalapra fel tudják venni, hogy az adatok fontosak, ne gyalulják a HDDt (én is így adtam le), feltételezem azt is meg lehet kérni, hogy készítsenek biztonsági másolatot, csak van a szervizben egy-két külső vinyó erre a célra.
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
szabonagyur #22861 üzenetére
persze, írtam már előbb is, azt mondták a burkolat megbontása garivesztéssel jár.
-
atala
addikt
válasz
ZTE_luky #22857 üzenetére
Olvastam már a másik topicba is a hozzászólásaidat.
Nem értem miért problémázol rajta, tedd vissza a HDD-t, és irány a szerviz. Most ha itt olyan tanácsot kapsz, hogy nyugodtan küld vissza hdd nélkül, és a szerviz meg felmondja a garanciádat, akkor már bánni fogod.
Ha olyan tartamom van a hdd-n, ami nem publikus, akkor mentsd le róla, és töröld le. -
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, esetleg tudnátok segíteni, Asus garanciális szervizelésről lenne szó..
[link]Előzmény: elromlott a gép, nem kapcsol be illetve venti pörög, kijelző semmi, érdekelne hogy elküldhetném-e hdd nélkül szervizbe?
-
Mr.Pearl
újonc
Sziasztok!
Szeretném kérni a véleményeteket, hogy szerintetek kb. mennyiért tudnék megválni egy ilyen paraméterű laptoptól?
ASUS K53SV
Intel Core i7 2630QM 2.0GHz (6 MB L3 cache)
15,6" 1366x768 HD LED LCD
4 GB RAM
500 GB HDD (SATA 5400rpm)
GeForce GT540M 1GB DDR3 VRAM
6 cellás 5200mAh aksi (egyszer kellett cserélni a régi aksit mikor 2 éves lett, azóta ez van benne)3 és fél éve vettem.
Hibája nincs (jó, nyilván mindenki ezt mondaná... de így van). Mindössze nem használom, mert PC-re váltottam.Köszi!
-
Leleményes
tag
válasz
szabonagyur #22851 üzenetére
Szerintem egy év alatt 3-at tettem bele.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
szabonagyur #22853 üzenetére
persze, mert zsíros ujjal tapicskolom
amúgy nagyon keveset használom a TP-t, 2 hely közt ingázok, mindkét helyen egér+egérpad várja, szóval a TP nincs közel sem annyit kontaktban a kezemmel, mint mondjuk a palmrest. teljesen más felület, szerintem azért fényesedett így ki. -
szabonagyur
félisten
válasz
ZavaBalazs #22852 üzenetére
Hát elég baj a kopás rajta, és ugye mivel azt a részét használod relatíve sokat gondolom meg fog jelenni előbb utóbb máshol is.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Simi37 #22850 üzenetére
igazából nem okolom őket, azzal tudnak dolgozni, amit küld nekik az asus magyarország. csak a felesleges bosszúság zavar, amit ez okozott, ha tudom előre hogy ekkora különbség lesz a kettő között, eszembe nem jut kicseréltetni.
holnap megy is vissza szervizbe, még ott van náluk az előző panel, remélhetőleg olyan állapotban, hogy vissza is tudják rakni.szabonagyur:
a touchpad középen szépen kifényesedett középen, azt adom, de ennyi baja van mindkettő gépnek. színben az sincs megkopva, csak a matt felület fényes, tükrös lett.
-
szabonagyur
félisten
válasz
ZavaBalazs #22849 üzenetére
Azért nagyon gázul kopik a gép így közel 1 év alatt.... ennek nem kéne megtörténnie.
-
Simi37
őstag
válasz
ZavaBalazs #22849 üzenetére
Hát igen megnéztem a képeket...jól tippeltem
Hát ezt jól megcsinálták
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #22820 üzenetére
hatalmas köszönet Leleményes kollégának, hogy beáldozott egy jó fél órát az estéjéből azért, hogy egymás mellé tehessük a két kijelzőt. ő szintén tavaly júniusban vette az n550jk-ját, ezek szerint akkor még a samsung panellel szerelték, majd miután az elfogyott, az újakat már az LG-vel szórták ki, illetve a szervizelést is azokkal végzik.
nem is kertelek tovább, eredmény (tippelni ér, hogy melyik melyik):összes kép válogatás nélkül, + videó, amiből (ha nem sikerült megfejteni) kiderül, hogy melyik a samu, melyik az LG.
-
Ferkósza
tag
válasz
ZTE_luky #22842 üzenetére
Vedd ki a akksit, a HDD-t, meg a caddy-t is, aztán a BIOS gombelemét, és pár perc múlva visszatéve utóbbit, próbáld bekapcsolni.
Megpróbálhatod a BIOS emergency flash-elést is, de csak saját felelősségre!
Ehhez rá kell másolnod egy FAT32-es USB stickre a gépedhez tartozó legújabb BIOS-t _átnevezve_ G56JR.BIN -re. Dugd be egy USB2-es aljzatba a rossz gépen. Utána lenyomva tartva a Ctrl+Home gombokat, kapcsold be a géped. Ekkor be kell jönnie az Emergency Flash programnak. Ha szerencséd van, ez visszaállítHATja az alapbeállításokat.
-
ZavaBalazs
őstag
na még egy kis extra a fixdirecthez, most tudtam megnézni a kiműtött ODD-t a régi gépbe berakva, egy hitachit adtam le, és egy (egyelőre úgy tűnik, hibás) panasonicot kaptam vissza.
szerk. na az újraírható, amúgy jó lemezt nem olvassa, az egyszer írósat igen. derék.
-
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok Asus G56JR laptopom azt csinálta hogy amikor bekapcsolom, semmit nem jelez ki, a kis led indikátor világít hogy be van kapcsolva a gép, de csak a kis izzókörténél világít sehol máshol. A gép ventilátora megy, de semmit nem csinál. nem lehet sehova belépni, biosba se, sehova. a gépet még kikapcsolni se lehet csak ha hosszan nyomom a power gombot. Kérlek segítsetek, sürgős lenne használnom a gépet mindent próbáltam. (SSD-re akartam telepíteni op rendszert azóta csinálja ezt de nem telepítettem. Kivettem a HDD-t is és az SSD-t is, de semmi, ugyan ez a hiba. Mi lehet ez? Utána olvastam, de nagyon remélem hogy nem az alaplappal van valami mert fél éves még csak a gép és eddig semmi baja nem volt..
Próbálkoztam mindennel kivenni az akksit, nyomni hosszasan a power utána vissza, ugyan ez. mindent visszaraktam eredeti helyére tehát a hdd-t és a meghajtót, úgy se.
Arra gyanakodok véletlen bekacsoltam a biosba az uefi modot vagy mit, amit már mondtak nekem, az járhat ilyen következményekkel, ha igen hogy csinálhatom vissza, hogy állíthatom vissza? Mert jelenleg annyit csinál a lapos hogy bekapcsolom felvillannak a ledek, a billentyű világítás, aztán a bill. világítás kikapcsol, csak az izzókörte led világít, a többi nem, meg megy a venti és ennyi.
PLS vki help!
-
Steelheart2
őstag
válasz
szabonagyur #22839 üzenetére
Köszi szépen.akkor beszerzek egy win 8.1 et.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Steelheart2 #22838 üzenetére
Szia
Csak és kizárólag Win8.1 támogatása van, WIn7 felejtős.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Munkatársam vett egy asus x751m notebookot rendszer nélkül.Megkért hogy rakjak fel rá neki wndows 7 et.Sajna telepitéskor mindig kék halált kapok azzal az üzenettel hogy a rendszer nem ACPI kompatibilis vagy mi a szösz ésfrissitsek biost.
A biosban a Sata mod AHCI re va állitva.Ha IDE re rakom,be sem bootol dvd-röl.
Mi lehet a megoldás?Frissitsek biost vagy valami más a teendö?
Köszi szépen. -
ROBREGGAE
tag
Rendben van, Köszönöm a gyors válaszokat. Akkor leformázom, egyébként is tervbe volt véve, mert nem jött be a jelenlegi verzió a Realtek hangkártya kisebb hibája miatt.
-
adsl
aktív tag
Sziasztok!Asus laptop vásárlás elött állok,tudnátok segíteni hogy melyik típust ajánlanátok?100-120 ezer Ft-ig.Köszi ha tudtok segíteni.
-
vandor01
senior tag
válasz
ROBREGGAE #22825 üzenetére
celeron 2940???
ez olyan meleg hogy mar szinte hűt!!!
volt egy 3530-asom az eletben meg sem langyosodott
de nem is teljesitett..lajhar tetű fos volt...
Na ezekbe szerintem meg hutés sem kené!gyaluld le a rendszert format stb...
takarodjon le rola ami nem odavalo....
jobbnak kell lennie!!ha megsem irany a szerviz!
szetne szedd! mert a burkolat alatt szinte semmi nincs!
80% csak levego ami meg van olyan csirke vekony
nokedli semmi hogy nagyobb kart tehetsz benne mint elotte volt -
HoaryFox
őstag
válasz
ROBREGGAE #22831 üzenetére
Előfordulhat, hogy a vírus folyamatosan terheli a procit, ezt Feladatkezelő segítségével könnyen megállapítható.
Az ölben használat során viszont kerülhet bele sok por, bár ahogy nézem, tényleg nincs sok nyílás rajta, valószínű a billentyűzetből veszi a levegőt. Annyit meg lehet próbálni, hogy kikapcsolt, lehűlt gépbe az oldalsó kifújó nyílásba egy kis sűrített levegőt belenyomni, hátha segít valamennyit.
-
ROBREGGAE
tag
válasz
HoaryFox #22830 üzenetére
Intel Celeron(N2930) proci, a videó kártya pedig integrált. Inkább ölben használom. Igazából a probléma vele, hogy hiába van benne ez az icecool technológia cucc, alig van valami szellőzőnyílás rajta, legalábbis én hiányolom...
Amire még gyanakszok egyébként és eszembe jutott, hogy utóbbi időkben kaptam be vírusokat és hiába irtotta ki "elvileg" a Malwarebytes volt, hogy előjött újra és talán ez is okozhat valami gikszert... Nem tudom egy formázás javít-e ezen például vagy hogy vírus lehet-e felelős melegedésért.
-
HoaryFox
őstag
válasz
ROBREGGAE #22829 üzenetére
Ha pontosan követed az összes utasítást, akkor 99%, hogy menni fog.
De előtte mindenképp olvasd el a changelog-ot, hogy mit tartalmaz, mert csak akkor szabad BIOS-t frissíteni, ha valami nem jól működik. Inkább jobban jársz, ha előbb kitakaríttatod, elég jó esélye van, hogy csak annyi a "baja"Szerk..: Amúgy most nézem, hogy 5 hónapos a géped. Esetleg használod poros környezetben is? Valamint milyen hardver van benne (proci és GPU)
-
ROBREGGAE
tag
válasz
HoaryFox #22828 üzenetére
Mennyire kockázatos a BIOS frissítés egy hozzá nem értőnek? Lényegében csak követni kell az utasításokat, nem? A kézikönyvében a leírás elég egyszerűnek néz ki... Nyilván nem szeretném hazavágni, mert akkor ugyanott vagyok, mint a szétszedésével vagy még rosszabbul jövök ki belőle.
-
HoaryFox
őstag
válasz
ROBREGGAE #22825 üzenetére
BIOS frissítés néhanapján szokott optimalizálni egy kicsit az energiagazdálkodáson. Egy próbát megér. Ha mégsem, házilagos szétszedését nem ajánlom, mert akkor ugrik a gari, szólsz a Fixdirekt Kft.-nek és ők egy kis pénzmagért cserébe kipucolják neked és a gari is megmarad.
-
Gergosz2
veterán
válasz
jbarnus #22823 üzenetére
Ez nem elkezdett töredezni, hanem konkrétan eltört.
Ha három éves a gép akkor én anyagfáradásra gyanakodnék. Nem tudom, hogy menyi garancia van rá, de gyanítom már semennyi.
Én személy szerint ebay-ről rendelnék új házat és átköltöztetném abba, ha egyéb baja nincs.
Egész olcsón, és némi szereléssel meg is úszod a dolgot: [link] -
ROBREGGAE
tag
Sziasztok! Van egy X553M notebookocskám és az elmúlt pár napban túlzott melegedést tapasztaltam. Sima böngészés mellett akár felmegy 70 fok körülire is, ha nem téved az Aida... Öt hónapja vettem, gondoltam a kitakarítására, de ugye garanciás. Nem tudom jó ötlet-e szétszedni. Bios frissítésen is filóztam, mert vannak fent újabbak, de ettől a melegedés nem hiszem, hogy megoldódna. Na meg nem értek úgy hozzá, mondjuk nem tűnik bonyolultnak... Szerintetek szedjem szét mindenképp? Köszi előre is a választ.
-
vandor01
senior tag
válasz
jbarnus #22823 üzenetére
hát ez már elég szomoruan nezki...
valaki már nekiesett?
lehet asztalos volt mert önmetsző csavart is beépitett
lehet le kéne vedetni ? es jogdijaztatni?nagyon ugynezki nem magától töredezik ez a szerencsetlen gép
leeshetett mar parszor? de 1x tutiszerintem uj hazat/keretet kéne rendelni azt összerakni rendesen!
csak kérdés megéri-e?
vagy szétbontani hatha meg eladhato ez az?
bill? egerpad? belseje? kijelző?hozzarakni a nem megrendelt cuccok árát!
azt vmi megkimélt hasznaltat venni?
vagy akár ujat is????szerintem.....
-
jbarnus
csendes tag
Sziasztok!
Asus A53U típusú notebookom 3 éves.
A műanyag része elkezdett töredezni a felső fedélnél. A touchpaddal és a billentyűzettel nincs probléma.Tudtok ajánlani egy megbízható szervízt? (Bács-Kiskun, Kecskemét)
Esetleg érdemes otthon "nekiesni"?
A gépnek más hardveres problémája nincs.
Várom válaszotokat -
Titmouse09
aktív tag
válasz
Én is így jártam, pedig egyáltalán nem olyan a gépem, mint a tied. Nekem hangyás volt a kijelző, beküldtem cserére, erre valami olyan retket tettek bele, hogy kb az egész kijelző egy fakó sárga folt volt NULLA betekintési szöggel. Én is telefonáltam nekik szintén azt mondták ígyjártál, de mivel mást is elrontottak vissza küldtem és kértem, hogy cseréljék a kijelzőt az eredetivel megegyező minőségű darabra. Ki is cserélték (lehet ugyan azt rakták vissza, mert ugyan úgy hangyás, de legalább vannak színek, még, ha nem is egy bajnok panel).
Ezen kívül 3 beküldés kellet nekik ahhoz, hogy rájöjjenek: a töltés hibát a töltő okozza.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Nekem is LG-re cserélték a samsung-ot. Nekem ugyan olyannak tűnik. Bár nem sokat nézegetem. 3-hónap kellett mire kiszúrtam a több pixeles hibát a tálcán az óránál. Szerintem nem véletlenen cserélik mindenkinek lg-re a kijelzőt. (Külső monitort használok.)
-
ZavaBalazs
őstag
vicc.
felhívtam a fixdirectet, hogy megoldható-e a kijelző típusának megválasztása, ugyanolyan kijelző berendelése, azt mondták nem, hívjam fel az asus magyarországot. felhívtam az asus magyarországot, ők azt mondták, hogy a tajvaniak küldik az alkatrészeket, ők nem tudnak mit csinálni, ígyjárás. mi ez b+?szóval sürgősen várom egy samsung paneles laptoppal rendelkező egyén jelentkezését összehasonlításra, ugyanis jövő hét keddig van lehetőségem a fixdirecttől visszakérni az előző kijelzőt, kis rétegkosz jobb mint az egyenetlen fényeloszlás jeligével.
-
bolcsodal
addikt
válasz
alfa20 #22811 üzenetére
Persze, hogy nem az ASUS sara...csak azt nem értem hogy mi értelme van kispórolni egy néhány dolláros modult egy notebookból ami kb 500 dollár...manapság már teljesen alap, hogy van BT egy ilyen gépben..fel sem merült bennem hogy ellenőrizzem MM adatait...namind1. Vettem hozzá egy kb 20 dolláros ASUS BT adaptert...nincs időm és energiám szarozni a MM-el...főleg, hogy nem is válaszoltak az e-mailre...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Gergosz2 #22817 üzenetére
ugyanazt a panelt minek hasonlítsam össze két külön gépben?
pont az lenne a lényeg, hogy egymás mellett lássam az LG-t meg a samut, hogy valóban jobb-e, vagy csak én képzelem így.
amúgy konkrétan a fényerő eloszlással van a bajom, nem tudom úgy dönteni, hogy nagyjából ugyanolyan fényes legyen az egész kijelző, vagy az alja, vagy a teteje mindig szemmel láthatóan sötétebb, mint a másik fele. ebből adódóan kis fejmozgatással, kis hanyatt dőléssel is változik a képernyő fényereje, valamilyen szinten a színei is. a samsung panelnél ez (ennyire) nem volt jelen, különben ott is kiszúrtam volna.
azért köszi. -
Gergosz2
veterán
válasz
ZavaBalazs #22816 üzenetére
nekem ugyan ilyen LG paneles gépem van és BP-n vagyok.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #22814 üzenetére
ha valakinek van pesten n550jk-ja (vagy igazából bármi mása) az ebben a hszben szereplő samsung kijelzővel, legyen szíves szóljon nekem!
szeretném összehasonlítani, hogy csak szarabbnak képzelem, vagy tényleg szarabb az új panel, és menjek-e verni az asztalt a fixdirecthez. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #22767 üzenetére
visszajött a laptopom, betették az SSDt, kicserélték a kijelzőt is, most már nincs rétegkosz, viszont...
ezzel adtam le:
és ezzel kaptam vissza:az előző jobb volt.
-
fuze
őstag
Hogy a fenébe tudom megcsinálni, hogy a rog logóval bootoljon a gépem mint itt? [link] UEFI-ben van és olyankor úgy tudom ezt kéne használnia. Helyette ronda szétnyújtott windows 8 logó van. Persze a legjobban az zavar, hogy szét van nyújtva...
-
alfa20
senior tag
válasz
bolcsodal #22810 üzenetére
Magyarországon internetes vásárlás esetén bármilyen indok nélkül 8 napon belül a vevő elállhat a vásárlástól.
Maximum a szállítási költséget kell állnia.
Így az MM-nek kötelezettsége vissza venni.A probléma nem az ASUS-t illeti, hiszen ebben a verzióba nem szereltek BT-t gyárilag, más oldalakon pl. ipon oda is írta, hogy nincs benne.
Ez inkább az MM elírása, semmi köze az ASUS-hoz. -
bolcsodal
addikt
Üdv! Sikerült átvernem magam..megvettem ezt a kütyüt a MM-ből [link]
Jó okkal már nem árulják.
Webshop vásárlás volt és a MM honlap alapján Bluetooth 4.0 képes a készülék. Külföldön derült, ki hogy még a BT hardver sincs benne. Kéne a BT, de most itt inkább az a gáz, hogy átvertek....
Írtam a MM-nak hogy ez erőteljesen a vásárlók megtévesztése és küldeném vissza a cuccot, csináljanak vele amit akarnak.
Érdeklődnék, hogy járt-e már valaki hasonlóképpen ASUS notival és esetleg?
Forduljak az itteni (svájci) ASUS garanciapontokhoz?
-
-
vandor01
senior tag
válasz
dmagyar17 #22805 üzenetére
különbség csak ugy parasztosan benchmark mar meg cpuboss nélkül
az 5th es 6th generacional a processor(ok) tobb feladatot atvallalnak a megjelenitésbol azaz az intel elindult az amd-es uton
hetkoznapira forditva... nekem volt 4210u procis 820m kartyaval, elmény index 6.6
majd beszereztem egy 5200u-t integralt 5500-as kartyaval, az élmény index 6.7nos ez a differencia!
en nem vagyok meggyozodve hogy az 5th gen bol a broadwell bol fog lenni 4magos 5xxxQ -es laptop (olyan sok?)
foleg ha asus ban gondolkozol... most volt tavasszal egy "facelift" 4710+8xxM rol 4720+9xxM-re.
altalaban osszel es tavasszal jon a frissités... valahol megtalaltam a G-sorozat menetrendjet is...
ahol a kovetkezo lépés a WIN10 lesz... ami osszevag azzal hogy Aug ban jon az uj WIN
aztan Aug ban debutal a Skylake is es az Asus menetrendben a következő lépés a SkyLake...
A broadwellrol említés sincs nagyon ugynézki, hogy a 4th genrol atugranak 6th genreEn már csak azzal tervezem az Asus vetelét kb Okt/Nov ben
Elvárás?
Már most is a 4 magos 4th gen is tul eros a gépben es ha a 6th gen hoz +20%-ot, ráadásul kevesebb hovel es tobb power megy a megjelenitesre akkor a gepnek egy mai 960m-es kartyaval huvosen nagyon hasitani kell majd -
dmagyar17
csendes tag
válasz
Permet Elek #22804 üzenetére
Értem, köszönöm. Van érdemi különbség az i5 4-es, illetve 5-ös szériája között? megéri a plusz dellát? Szerinted mikor lesz elérhető ebben a szegmensben?
-
Permet Elek
senior tag
válasz
dmagyar17 #22803 üzenetére
Mivel még asztaliba sincs új, így szerintem leghamarabb jövőre. Ha az 5000-es sorozatra gondolsz, már van pár gép, de teljesítménybe messze az említett géptől. Tavalyi N551 800m-el, idei 900m el szerelt. Ennyi változott csak. Idén felső szegmensbe, ahogy látom, maradt a 4000-es / Nvidia 900m sorozat. De hátha valaki többet tud, mint amit én látok a boltok kínálatában.
-
dmagyar17
csendes tag
válasz
Permet Elek #22802 üzenetére
Inkább proci terén érdekelne, mikor jön be az új generáció.
-
dmagyar17
csendes tag
Hellosztok!
Tervben van egy laptop vásárlás a részemről, eddig úgy tűnik, N551 lesz a nyerő..
A kérdésem az lenne, nem tud e valaki valami információt, mikor jelenik meg új szériája az Asusnak?
Nem sürgős a vásár, ha 1-2-3 hónapon belül jelenik meg olyan noti, amire megérheti várni, valamint kb. 1 árkategória, megvárnám..Köszönöm előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest