- Fórumok
- Notebookok
- ASUS notebook topic
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
-
szőr Artúr
tag
-
szpali
addikt
-
chester91
senior tag
Úgy vagyunk vele, hogy megérdemli
amit szegénynek el kellett 4 gyerek mellett viselni, nem árt, ha kárpótoljuk
Tudom, hogy overkill ilyen téren, de a kis cerkás gépbe eleve van egy 120-as fury, azt át akarom majd rakni, de ahogy elnéztem, csak teljes bontással lehet ennél a típusnál a hdd-hez eljutni. Az meg gondolom garanciavesztés, bár kap rá biztosítást is, jobb a békesség alapon. -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
szőr Artúr
tag
-
adsl
aktív tag
-
Huawei
tag
-
Dhampir
félisten
-
Gergosz2
veterán
-
Vancom
csendes tag
-
bucihost
senior tag
-
szobbal
csendes tag
-
Gergosz2
veterán
-
szaboi6512
addikt
-
Raruh
tag
Én is erre gondoltam, lévén, hogy OS nélkül vettem a laptopot, nameg nem szeretném, hogy bármi adatom valahogy ottmaradjon. De ha rendszer nélkül keresztbe kasul tesztelgetik, és a végén kiderül, hogy tényleg csak a windowsokkal van gáz, akkor nem fizettetnek meg velem valamit, mondván fölöslegesen dolgoztak, mert hardverügyileg rendben van a gép?
-
Mr. Csonti
tag
-
sniper elite
senior tag
-
Bkrisz9
őstag
-
bexinho23
őstag
Tehát akkor nem tudsz érdemben semmit sem ajánlani. Értem. Köszi a semmit. Amúgy úgy gondoltam, hogy pl. néhányan ismertek ilyen jellegű oldalakat (akkuk.hu)... nem pedig "google a barátod" meg "olcsóbbat.hu" típusú hsz-ek. Részemről vége az offnak. Nem is értem mitől szakmai topik ez...
-
bexinho23
őstag
-
Co-Driver
csendes tag
-
Co-Driver
csendes tag
-
ToMmY_hun
senior tag
-
SoundBox
aktív tag
-
Bkrisz9
őstag
-
Bkrisz9
őstag
-
Bkrisz9
őstag
Erre telik sajnos. Nagyon szívesen választanék erősebb CPU-s gépet hidd el. Sajnos a grafikai teljesítmény kell suli miatt jobbat nem találtam így is jóval a már fájó összeg felett járok.
Ezért is lenne fontos a kielégítő hűtés ,hogy ha már muszáj hajtani legalább ne főljön meg. (Játékokat csak kipróbálnék ha már van rá egy minimálisan alkalmas VGA)Ha esetleg tudtok jobb alternatívát nem tejfölös doboz műanyagba csomagolva (lesz néha hurcolva is a gép) akkor azt nagyon szívesen fogadom bármilyen márkából (ahol van értékelhető szerviz is /pl lenovot hanyagolnám emiatt/)
-
rvn_10
senior tag
-
HoaryFox
őstag
-
ryori
senior tag
-
Gergosz2
veterán
-
Sdmv8
tag
Úgy döntöttem, hogy beszerzek egy SSD-t hátha megoldja a problémámat...
Amikor a vinyóra telepítettem a hardverek sorrendjére nem figyeltem, de itt mintha olvastam volna, hogy van vmi íratlan/írott szabály amit érdemes követni, hogy ne akadjanak össze a driverek.
Valaki megtudná ezt osztani velem? Köszönöm előre is. -
Sdmv8
tag
-
TomMusic
őstag
-
rodder76
tag
-
Marcellus_
csendes tag
-
egykori
őstag
-
egykori
őstag
-
Mattb
senior tag
-
Mattb
senior tag
-
Ferkósza
tag
Egyetértek, előző gépemben 740M volt - igaz, a 128 bites variáns -, és kb. a 60 fps megvolt a Skyrimben, 900p-n, High beállításokkal + textúrapakkal. (Kicsit off: ha valaki XCOM-ozik, mivel már két db. futattható exe van a két variánshoz (Enemy Uknown vs. Enemy Within), az NVIDIA Control Panel nem ismeri fel, így az Intel HD akarja futtatni a gép. Kézzel kell felvenni, hogy a gyorsabb GPU-t használja.)
-
cstom
aktív tag
-
Theo89
csendes tag
-
frigoo
aktív tag
-
Gergosz2
veterán
-
Petyyyyy
addikt
-
Gergosz2
veterán
-
Permet Elek
senior tag
-
Permet Elek
senior tag
-
NTonee
veterán
-
Gergosz2
veterán
-
Gergosz2
veterán
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
pestisz
csendes tag
-
Crucio
aktív tag
-
Puma K
nagyúr
-
qMAGICq
tag
-
NTonee
veterán
mondjuk egész nap alatt nem elképzelhetetlen, hogy alvás közben lemerül. Mindenesetre ha ismét előfordulna, akkor valami akkufigyelő progit nézz hozzá, mert nekem hirtelen még a meghibásodott akku jut eszembe.
Cickánykoma: billentyűzet driver? Mire gondolsz pontosan? A billzetnek a windows rak fel drivert, külön még nem láttam, de gép support oldalán sem találok ilyet. Az egész billzet leállt, vagy csak bizonyos billentyűfunkciók nem mennek? Egy live linux-al érdemes lenne ellenőrizni a dolgot.
-
NTonee
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- ASUS notebook topic
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- Macska topik
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana 15 B14WEK-234 GAMER notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion Pro 5 GAMER notebook - R9 8945HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB WIN11
- Lenovo ThinkPad T495 , AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 16GB DDR4, 256 GB SSD, AAM SZÁMLA, 1 ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad E15 GEN 3 , AMD Ryzen 5 5500U, 16GB DDR4, 256 GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- MSI Thin GF63 - 15.6"iPS 144Hz / RTX4050-6 / i5-12450H 8core12T // 16/512GB NVMeSSD +SZLA / GARANCIA
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amit szegénynek el kellett 4 gyerek mellett viselni, nem árt, ha kárpótoljuk

az inkább TFT simán szerintem. Bár lehet tévedek
Ezért is lenne fontos a kielégítő hűtés ,hogy ha már muszáj hajtani legalább ne főljön meg. (Játékokat csak kipróbálnék ha már van rá egy minimálisan alkalmas VGA)

Pyttawrx