- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
chester91
senior tag
válasz
#21346560 #27486 üzenetére
Úgy vagyunk vele, hogy megérdemli
amit szegénynek el kellett 4 gyerek mellett viselni, nem árt, ha kárpótoljuk
Tudom, hogy overkill ilyen téren, de a kis cerkás gépbe eleve van egy 120-as fury, azt át akarom majd rakni, de ahogy elnéztem, csak teljes bontással lehet ennél a típusnál a hdd-hez eljutni. Az meg gondolom garanciavesztés, bár kap rá biztosítást is, jobb a békesség alapon.
-
Raruh
tag
válasz
#21346560 #25050 üzenetére
Én is erre gondoltam, lévén, hogy OS nélkül vettem a laptopot, nameg nem szeretném, hogy bármi adatom valahogy ottmaradjon. De ha rendszer nélkül keresztbe kasul tesztelgetik, és a végén kiderül, hogy tényleg csak a windowsokkal van gáz, akkor nem fizettetnek meg velem valamit, mondván fölöslegesen dolgoztak, mert hardverügyileg rendben van a gép?
-
bexinho23
őstag
válasz
#21346560 #24066 üzenetére
Tehát akkor nem tudsz érdemben semmit sem ajánlani. Értem. Köszi a semmit. Amúgy úgy gondoltam, hogy pl. néhányan ismertek ilyen jellegű oldalakat (akkuk.hu)... nem pedig "google a barátod" meg "olcsóbbat.hu" típusú hsz-ek. Részemről vége az offnak. Nem is értem mitől szakmai topik ez...
-
Bkrisz9
őstag
válasz
#21346560 #23757 üzenetére
Erre telik sajnos. Nagyon szívesen választanék erősebb CPU-s gépet hidd el. Sajnos a grafikai teljesítmény kell suli miatt jobbat nem találtam így is jóval a már fájó összeg felett járok.
Ezért is lenne fontos a kielégítő hűtés ,hogy ha már muszáj hajtani legalább ne főljön meg. (Játékokat csak kipróbálnék ha már van rá egy minimálisan alkalmas VGA)
Ha esetleg tudtok jobb alternatívát nem tejfölös doboz műanyagba csomagolva (lesz néha hurcolva is a gép) akkor azt nagyon szívesen fogadom bármilyen márkából (ahol van értékelhető szerviz is /pl lenovot hanyagolnám emiatt/)
-
Sdmv8
tag
válasz
#21346560 #23630 üzenetére
Úgy döntöttem, hogy beszerzek egy SSD-t hátha megoldja a problémámat...
Amikor a vinyóra telepítettem a hardverek sorrendjére nem figyeltem, de itt mintha olvastam volna, hogy van vmi íratlan/írott szabály amit érdemes követni, hogy ne akadjanak össze a driverek.
Valaki megtudná ezt osztani velem? Köszönöm előre is. -
Sdmv8
tag
válasz
#21346560 #23624 üzenetére
C-n van hely, Avastot használok.
Az akadást azt úgy képzeld el, hogy fut egy chrome mondjuk 3-4-5 ablakkal, és erre rányítok egy Heartstone-t és kiírja, hogy not respond, vársz 4-5-10 másodpercet és 'gondolom feldolgozta az adatot' akkor megy tovább mintha semmi nem történt volna.
-
törölt tag
válasz
#21346560 #22897 üzenetére
Az biztató, mert most egy Dell N5010-est cserélnénk le vele, ami nagyon melegedős fajta és rettenetes hangos, amikor terhelve van. Az én 5721-es laptopom e tekintetben is rendben van, de már ezt nem lehet kapni, ezért szemeltem ki az ASUS X751LN-t.
Köszi még egyszer.
-
Ferkósza
tag
válasz
#21346560 #22716 üzenetére
Egyetértek, előző gépemben 740M volt - igaz, a 128 bites variáns -, és kb. a 60 fps megvolt a Skyrimben, 900p-n, High beállításokkal + textúrapakkal. (Kicsit off: ha valaki XCOM-ozik, mivel már két db. futattható exe van a két variánshoz (Enemy Uknown vs. Enemy Within), az NVIDIA Control Panel nem ismeri fel, így az Intel HD akarja futtatni a gép. Kézzel kell felvenni, hogy a gyorsabb GPU-t használja.)
-
Permet Elek
senior tag
válasz
#21346560 #22112 üzenetére
Nem, ips panel. A fedlap elég könnyen hajlik, középtájt megnyomva. Ami nekem elég meglepő volt. "Fém fedlap" Ami ugye a wifit egy kicsit visszafogja. 4GB videómemória. Ami szinte mindenhol fölösleges. Játéknál a 2-őt se használod ezen a szinten. HD 7770 / GTX 750 szint.
-
NTonee
veterán
válasz
#21346560 #20572 üzenetére
mondjuk egész nap alatt nem elképzelhetetlen, hogy alvás közben lemerül. Mindenesetre ha ismét előfordulna, akkor valami akkufigyelő progit nézz hozzá, mert nekem hirtelen még a meghibásodott akku jut eszembe.
Cickánykoma: billentyűzet driver? Mire gondolsz pontosan? A billzetnek a windows rak fel drivert, külön még nem láttam, de gép support oldalán sem találok ilyet. Az egész billzet leállt, vagy csak bizonyos billentyűfunkciók nem mennek? Egy live linux-al érdemes lenne ellenőrizni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged