Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Én is így jártam, pedig egyáltalán nem olyan a gépem, mint a tied. Nekem hangyás volt a kijelző, beküldtem cserére, erre valami olyan retket tettek bele, hogy kb az egész kijelző egy fakó sárga folt volt NULLA betekintési szöggel. Én is telefonáltam nekik szintén azt mondták ígyjártál, de mivel mást is elrontottak vissza küldtem és kértem, hogy cseréljék a kijelzőt az eredetivel megegyező minőségű darabra. Ki is cserélték (lehet ugyan azt rakták vissza, mert ugyan úgy hangyás, de legalább vannak színek, még, ha nem is egy bajnok panel).
Ezen kívül 3 beküldés kellet nekik ahhoz, hogy rájöjjenek: a töltés hibát a töltő okozza.

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- LEGO klub
- NBA és kosárlabda topic
- Yettel topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx