Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
hatalmas köszönet Leleményes kollégának, hogy beáldozott egy jó fél órát az estéjéből azért, hogy egymás mellé tehessük a két kijelzőt. ő szintén tavaly júniusban vette az n550jk-ját, ezek szerint akkor még a samsung panellel szerelték, majd miután az elfogyott, az újakat már az LG-vel szórták ki, illetve a szervizelést is azokkal végzik.
nem is kertelek tovább, eredmény (tippelni ér, hogy melyik melyik):

összes kép válogatás nélkül, + videó, amiből (ha nem sikerült megfejteni) kiderül, hogy melyik a samu, melyik az LG.
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Én is így jártam, pedig egyáltalán nem olyan a gépem, mint a tied. Nekem hangyás volt a kijelző, beküldtem cserére, erre valami olyan retket tettek bele, hogy kb az egész kijelző egy fakó sárga folt volt NULLA betekintési szöggel. Én is telefonáltam nekik szintén azt mondták ígyjártál, de mivel mást is elrontottak vissza küldtem és kértem, hogy cseréljék a kijelzőt az eredetivel megegyező minőségű darabra. Ki is cserélték (lehet ugyan azt rakták vissza, mert ugyan úgy hangyás, de legalább vannak színek, még, ha nem is egy bajnok panel).
Ezen kívül 3 beküldés kellet nekik ahhoz, hogy rájöjjenek: a töltés hibát a töltő okozza.

-
Permet Elek
senior tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Nekem is LG-re cserélték a samsung-ot. Nekem ugyan olyannak tűnik. Bár nem sokat nézegetem. 3-hónap kellett mire kiszúrtam a több pixeles hibát a tálcán az óránál. Szerintem nem véletlenen cserélik mindenkinek lg-re a kijelzőt. (Külső monitort használok.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Asus Zephyrus G15 4K Ryzen 7 6800HS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx