- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondeo61
tag
válasz
ZavaBalazs #32905 üzenetére
Szia!
Igaz nekem ASUS 750JK-m van, de itt ilyen áron találsz: laptop akku/akkumulátor az ASUS N550J,N550JK,N550JV - top-akku.com és Asus n550jk laptop 2021-augusztus ajánlatok | ÁrGép ár-összehasonlítás (argep.hu). -
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #26658 üzenetére
na jó, én vagyok a helikopter, az 5:4-es LG a külső monitor.
nem vettem észre, hogy fent ki lehet választani a megjelenítőt. szóval ja, ugyanolyan samu kijelző ment vissza.
-
Peterson_
addikt
válasz
ZavaBalazs #25214 üzenetére
Everestem éppen volt fent, és csodák csodájára LG panel....de akkor ez szerint az előző is az volt.
-
Peterson_
addikt
válasz
ZavaBalazs #25105 üzenetére
Köszi a linket, ez inkább megdöbbentő különbség, én ekkora szórást nem is engednék a gyártó helyében.
Lehet, hogy az enyém Samu volt, mert a betekintési szögei nagyon jók voltak, ellenben a színek nem teljesen voltak egyenletesek.
Passzolom, sosem néztem meg mivel szerelték, a javítás után sem fog érdekelni, ha nem lesz rosszabb, mint volt. -
NTonee
veterán
válasz
ZavaBalazs #25044 üzenetére
szerviz
-
Peterson_
addikt
válasz
ZavaBalazs #25009 üzenetére
Én már jónéhányszor szétkaptam az enyém, de eddig semmi gond nem volt a csavarokkal(lekopogom).
Az biztos, hogy irtó picik, szóval nem árt óvatosan bánni velük.
Egyelőre 2x4gb hyperX impact került bele, meg egy 850 evo a rendszernek.
Majd ha lesz felesleges pénzem, ugyanilyen kitet szerzek be szerintem, csak duplázok...de egyelőre ez is untig elég. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #24708 üzenetére
erre még mindig semmi?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #24708 üzenetére
Hahó, erre valami ötlet?
-
PeeterssoN
őstag
válasz
ZavaBalazs #23944 üzenetére
Most meg tudtam nézni laptopon. Mobilomról nem ment.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
ZavaBalazs #22849 üzenetére
Szia! A link nem nyílik sehová.
Amugy nekem is LG paneles (g551jw) de nem tudom hogy ua. -e amit te kaptál, mindenesette én sem látom hogy problémás lenne. -
Gergosz2
veterán
válasz
ZavaBalazs #23935 üzenetére
Nekem is LG panel van benne, de Isten bizony nem ilyen sárga.
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #23933 üzenetére
2 kijelző csere??
Miért, mi volt? -
szabonagyur
félisten
válasz
ZavaBalazs #23603 üzenetére
WIn10 téma tele van ezzel, hogy a WU 99%-ban mindenhez leszedi a drivert.
-
szabonagyur
félisten
válasz
ZavaBalazs #23589 üzenetére
Többre nem várnék nagyon mivel a Win10 mindent felismer vagy leszed netről. Másrészt Asus nagyon ritkán ad ki új OS-re drivert, ahogyan új gépre sem ad ki régi OS-hez.
-
Gergosz2
veterán
válasz
ZavaBalazs #23589 üzenetére
Ezt szerintem senki sem tudja jelenleg megmondani. Én is tervezem felrakni, de amíg a fontos driver-ek nincsenek fent nem akarok vele sz*pni.
-
Gergosz2
veterán
válasz
ZavaBalazs #23365 üzenetére
az a komment nem ma íródott, akkor még tényleg nem volt . Azóta érkezett.
-
Leleményes
tag
válasz
ZavaBalazs #22983 üzenetére
Nem mondanám... azt írják a kábel illesztést kell megbuherálni. GG kurvasus.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
ZavaBalazs #22926 üzenetére
Nem kötekedés, de meddig tart leszedni a drivereket? 5percnél nem hiszem hogy több lenne...
-
Gergosz2
veterán
válasz
ha nem sürgős este fel tudom tolni valahova. Nekem sincs DVD olvasóm, asztalin nyomtam be ISO-ba.
-
HoaryFox
őstag
válasz
Miről is van szó?
Legközelebb vagy választ nyomj az előzményre, vagy linkeld be pls
Szerk.: Aha, szóval egy n550jk van neked. Igen, ASUS honlapról egyesével szedd le a drivereket, vagy másik gépen csinálj egy .ISO-t a DVD-ről és máris tudod hurcolászni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
ZavaBalazs #22852 üzenetére
Hát elég baj a kopás rajta, és ugye mivel azt a részét használod relatíve sokat gondolom meg fog jelenni előbb utóbb máshol is.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Azért nagyon gázul kopik a gép így közel 1 év alatt.... ennek nem kéne megtörténnie.
-
Simi37
őstag
válasz
Hát igen megnéztem a képeket...jól tippeltem
Hát ezt jól megcsinálták
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #22820 üzenetére
hatalmas köszönet Leleményes kollégának, hogy beáldozott egy jó fél órát az estéjéből azért, hogy egymás mellé tehessük a két kijelzőt. ő szintén tavaly júniusban vette az n550jk-ját, ezek szerint akkor még a samsung panellel szerelték, majd miután az elfogyott, az újakat már az LG-vel szórták ki, illetve a szervizelést is azokkal végzik.
nem is kertelek tovább, eredmény (tippelni ér, hogy melyik melyik):összes kép válogatás nélkül, + videó, amiből (ha nem sikerült megfejteni) kiderül, hogy melyik a samu, melyik az LG.
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
Én is így jártam, pedig egyáltalán nem olyan a gépem, mint a tied. Nekem hangyás volt a kijelző, beküldtem cserére, erre valami olyan retket tettek bele, hogy kb az egész kijelző egy fakó sárga folt volt NULLA betekintési szöggel. Én is telefonáltam nekik szintén azt mondták ígyjártál, de mivel mást is elrontottak vissza küldtem és kértem, hogy cseréljék a kijelzőt az eredetivel megegyező minőségű darabra. Ki is cserélték (lehet ugyan azt rakták vissza, mert ugyan úgy hangyás, de legalább vannak színek, még, ha nem is egy bajnok panel).
Ezen kívül 3 beküldés kellet nekik ahhoz, hogy rájöjjenek: a töltés hibát a töltő okozza.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Nekem is LG-re cserélték a samsung-ot. Nekem ugyan olyannak tűnik. Bár nem sokat nézegetem. 3-hónap kellett mire kiszúrtam a több pixeles hibát a tálcán az óránál. Szerintem nem véletlenen cserélik mindenkinek lg-re a kijelzőt. (Külső monitort használok.)
-
Gergosz2
veterán
válasz
ZavaBalazs #22816 üzenetére
nekem ugyan ilyen LG paneles gépem van és BP-n vagyok.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #22814 üzenetére
ha valakinek van pesten n550jk-ja (vagy igazából bármi mása) az ebben a hszben szereplő samsung kijelzővel, legyen szíves szóljon nekem!
szeretném összehasonlítani, hogy csak szarabbnak képzelem, vagy tényleg szarabb az új panel, és menjek-e verni az asztalt a fixdirecthez. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #22767 üzenetére
visszajött a laptopom, betették az SSDt, kicserélték a kijelzőt is, most már nincs rétegkosz, viszont...
ezzel adtam le:
és ezzel kaptam vissza:az előző jobb volt.
-
amoartus
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #22566 üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtök válaszát! Akkor valószínűleg az N551JM-re kerül majd a választás.
Még annyi, hogy a Witcher 3-ra van esély vagy nemigen? -
jófejsrác
senior tag
válasz
ZavaBalazs #22553 üzenetére
Erősen gondolkozom én is rajta, hogy menesztem az olvasót - nulla szinten van használva.
-
Buster17
addikt
válasz
ZavaBalazs #22515 üzenetére
Hát hogy szinte új a gép, meg sose volt vele semmi probléma erre hirtelen pont ma beüt a ménykű
Akkor ez kék halál volt? Zsír. Hol tudom megnézni, hogy miért volt?
-
nemzavarsz
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #22511 üzenetére
Szerintem nem lesz szükséged a garipapírra.
Nem garanciális javításra viszed, de hívd fel őket, kérdezd meg tőlük. -
Gergosz2
veterán
válasz
ZavaBalazs #22509 üzenetére
Attól függ hova akarod rakni:
Ha a HDD helyére akkor semmi sem kell. Ha a HDD helyére, de a HDD-t is meg akarod tartani akkor kell egy caddy az ODD helyére.
-
Leleményes
tag
válasz
ZavaBalazs #22436 üzenetére
Wow ennyi gondod van vele? Egyébként nekem sincs kékfogam.
-
NTonee
veterán
válasz
amúgy nem emlékszem már, hogy melyik kártya volt combo és melyik nem, de úgy rémlik, hogy Ralink kártyát kapott végül.
-
NTonee
veterán
válasz
akkor már 2, mert nem rád gondoltam
szerk: amúgy az a qualcomm atheros, amit Gergosz2 is említett, de ez nem azt jelenti, hogy van is benne BT.
A másik illető is kicseréltette a kártyát amúgy. -
szabonagyur
félisten
válasz
ZavaBalazs #22401 üzenetére
Szerintem nem is mondta senki, hogy rossz a kijelzője a N551-nek attól, hogy nem IPS. Ez egy tény, hogy vannak szép TN-ke meg csúnya IPS-ek is, akinek meg annyira lényeg a tökéletes színhűség annak sokszor a legbénább TN is csak akkor tűnik fel ha van mellette egy szebb kijelző.
-
szabonagyur
félisten
válasz
ZavaBalazs #22397 üzenetére
Pedig nem, csak jobb fajta TN.
-
Lisztomania
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #22169 üzenetére
Ilyen problémám nekem is van. Nem mindig jön és nem is annyira zavaró, de ha találsz rá megoldást, akkor ne habozz megosztani
-
Gergosz2
veterán
válasz
ZavaBalazs #22102 üzenetére
merevítettet akarok venni mindenképp.
-
szabonagyur
félisten
válasz
ZavaBalazs #22039 üzenetére
Nem tudom, régen gariztattam Asus-t van gyártó akinél élő koncepció a bevizsgálás aztán majd szerelés ha van alkatrész... addig sem nekik kell tárolni.
Hát akkor ez ilyen, be kell adni. -
szabonagyur
félisten
válasz
ZavaBalazs #22036 üzenetére
Ez inkább szalagkábel, esetleg VGA probléma mint kijelző. És mivel ennyi minden lehet, vagy akár mind meg is értem, hogy nem rendelnek bemondásra semmit. Max azt lehet, hogy bevinni megnézetni velük aztán megbeszélni, hogy míg meg nem jön az alkatrész addig használja az illető majd ha megjön akkor bevinni és berakják. Talán ez a leggyorsabb.
-
NTonee
veterán
válasz
ZavaBalazs #22001 üzenetére
jeRico88: emag átverni ugyan nem fog, de onnan is csak angol billzettel kaphatod meg. Radiumtól (+digiprime) meg visítva menekülni.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
ZavaBalazs #21792 üzenetére
Ki van kapcsolva ez a retek energia meg stb beállítás mégis leveszi a fényerőt egy sötétebb weboldalon, visszalépek pl ide PH-ra és felhúzza megint
-
vandor01
senior tag
válasz
ZavaBalazs #21628 üzenetére
szevasz....
nem vagyok akku szakerto...
de az akkunak is meg van az eletciklusa es 1x eljon az ido mikor behal...vettem 3 eves gepet mikor mar az embernek nincs nagy elvarasa az akkuhoz
de meg mukodott ugy-ahogy... sokat nem erdekelt mert taprol ment asztali gepnek..na de hogy mukodott az akksi?
feltoltotodt 95%-ik...
lehetett hasznalni kb 35-40 percet egesz 67%-ig
majd hirtelen "bezuhant" 10% ala es volt par perc toltore dugni a gepet..ez 1 ev mulva azaz 4eves korara ugy mukodott hogy feltoltoltodott 81%-ra es nem tovabb
67%-ig ment kb 20 percet... aztan zuhanas es tolteni kellett...
szoval ugyanaz az eset mint nalad....
nalam full feltoltve 80%-an azt irja meg 1.xxperc aztan 20 perc mulva bezuhan...szerintem az akksid haldoklik... lehet hamarosan teljesen kampo... ez van...
-
szabonagyur
félisten
válasz
ZavaBalazs #21630 üzenetére
És attól, hogy azt írja ki mi van? Nekem is van gépem ami egyszer 100%-os Aida szerint máskor meg kikapcsol ha akksiról megy 5 perc után. Lehet az elektronika zárlatos, vagy vezérlés hiba bármi.
A programok kiírása sem mindig tökéletes az elhasználódásnál... -
szabonagyur
félisten
válasz
ZavaBalazs #21628 üzenetére
Miért ne lehetne az akksi ennyire tönkremenve? Fél év alatt simán megadhatja magát. Ez nem valószínű, hogy driver kérdése mivel ezt nagyon nem tudod szabályozni sem.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #21607 üzenetére
bump, jól el lett ásva, ötlet?
-
GeGexx
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #21588 üzenetére
Átolvastam, köszi! Érdekes, hogy másolásnál lassabb az SSHD mint a HDD...
-
nemzavarsz
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #21581 üzenetére
"Integrált 802.11 b/g/n vagy 802.11 a/g/n (WiDi) Beépített Bluetooth™ V4.0+HS "
Sajnos neked a vagy előtti Wlan kártyád van.
-
Leleményes
tag
válasz
ZavaBalazs #21581 üzenetére
én sem találtam
-
NTonee
veterán
válasz
ZavaBalazs #21576 üzenetére
Tippre nincs benne. N550JK ugye? Egyik fórumtársnál próbálkoztunk vele, végül kiderült, hogy feleslegesen kínoztuk. Az eszközkezelőben sem jelenik meg, ha jól sejtem.
-
Sobod87
tag
válasz
ZavaBalazs #21554 üzenetére
-
mighty eagle
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #21471 üzenetére
na azt hittem benn van teljesen, de még mindig lehetett beljebb erőszakolni
így viszont tökéletesen megy. köszi!
-
mighty eagle
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #21467 üzenetére
Gyanús, hogy nem mert elég nagy része kilóg és nem igazán akartam erőltetni. Nyomjam bele teljesen?
-
Permet Elek
senior tag
válasz
ZavaBalazs #21437 üzenetére
Az hogy nagy valószínűséggel itthon nincs hivatalosan FHD-s, az nem azt jelenti,hogy nem létezik. A Digiprime meg híres róla,hogy nem magyar laptopot árul magyarként. Így ha rákeres a pontos típusra, egyből kiderül a származása. Esetleg nem, x-es.
-
Dell XPS
veterán
válasz
ZavaBalazs #21345 üzenetére
Szia!
Nincs tippem sajnos, ugyanis nem találkoztam a problémával. NTonee kollégával beszélgettünk róla pár gondolat erejéig, Ő többet találkozhatott vele különböző fórumokon visszajelzésként.
Elvileg védett áramkörön max. lefagyaszthatja egy hibás, zárlatos eszköz, de elképzelhető, hogy a típusnál vmi. tényleg gondot okoz. Tény, hogy egyes Dell típusoknál tapasztalatam hasonló jelenséget, amikor szinte biztos voltam benne, hogy az Optibay a hibás. Ott talány maradt, de alaplap csere lett a vége.
Megnézem alaposabban a kérdést, és visszajelzek ha látok összefüggéseket ezzel kapcsolatosan.
-
adamsky92
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #21338 üzenetére
mert csak olyat találtam hirtelen és a jm nek a wifije nem tul jo viszont tlg a hutése nem az igazi ezeknek?
-
adamsky92
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #21336 üzenetére
jk hoz csak jobban huzz a szivem
-
adamsky92
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #21324 üzenetére
akkor mgéri ezek a tipusok vagy maragjak az x nél?
-
Lisztomania
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #21214 üzenetére
Mikor vettem az 550-est a laptopszalonban mondták, hogy kerüljem el a caddyt ennél a típusnál, mert egy pár alaplapot megsütött már nekik.
-
NTonee
veterán
válasz
ZavaBalazs #21214 üzenetére
nos, ki fog derülni. Én úgy tudom, hogy háttértár+memórián kívűl semmilyen gyáritól eltérő hardvert nem lehet a gépbe rakni garanciavesztés nélkül és ők sem vállalják a felelősséget egy esetleges idegen alkatrész okozta meghibásodás miatt. Azt tudni kell, hogy volt már rá példa, hogy a caddy, vagy az abban lévő háttértár annyira megcibálta a chipsetet (hibás kommunkiáció, vagy mittomén), hogy emiatt kinyúlt. Mindenképp írj majd róla, hogy mit sikerült kihozni a dologból.
-
NTonee
veterán
válasz
ZavaBalazs #21212 üzenetére
őszintén szólva kétlem, hogy be fogják neked szerelni a caddyt. Nem gyári alkatrész (jó, persze az ssd sem az, de azzal biztosan nincs gond). Bepróbálkozhatsz náluk ugyan caddyvel, majd szólj, hogy milyen gyorsan dobtak ki az ajtón.
-
Leleményes
tag
válasz
ZavaBalazs #21159 üzenetére
Nem állítottam rajta, csak szétszedésnél szemezhettem vele, hogy egy villáskulccsal simán állítható a zsanér.
-
NTonee
veterán
válasz
ZavaBalazs #21165 üzenetére
én nem szeretem, ha picit is lötyög, vagy ha a kijelző szélét megfogva lecsukás közben hajlik. Jó, nekem elég nagy elvárásaim vannak, ez is igaz. A G53 valami hihetetlenül masszívan összerakott gép.
a táska nálam nem gond: asus rog shuttle -
NTonee
veterán
válasz
ZavaBalazs #21159 üzenetére
azért egy átlag júzer nem fog semmit sem húzigálni a zsanérnál. Én sokat hurcolom a gépet, így nehezen viselném, ha kinyílna akár csak egy centit is, miközben a kezemben van.
,,fekete képernyős 2-3 hetente ha egyszer előjön"
Egyszer se lássak ilyet egy gépnél, amit pénzért veszek.Nincs a konkurenciánál sem jobb, ez így van. Ezért is írtam, hogy talán most az egyetlen az az acer, aminek a nevétől nekem is feláll a szőr a hátamon amúgy. Arra is vannak kritikák egyébként, de összességében egyelőre elfogadhatónak tűnik, igaz viszont, hogy 17-es.
frigoo: megcáfolhatod, az első szétszedésig.
wifi jel... nos, eddig minden gépnél jelen volt a probléma. Fém borítású műanyag burkolat mögötti wifi antenna eleve rossz ötlet. Egy szobában a routerrel még csak-csak oké, de mindenki azt írta (teszt is van több, amiben említik), hogy távolodva már gondok vannak. Volt akinek a szomszéd szobában már nem kapcsolódott rendesen.
Az i5 valóban lényegesen jobb választás ezekben a gépekben, bár azt nem írtad, hogy melyikről van szó pontosan. U-s i7-el tudnám még elképzelni. -
Dapro
senior tag
válasz
ZavaBalazs #21126 üzenetére
De lehúzzátok ezt az x550jk-t... nem is értem. sokunknak van már és tökéletes. ár érték arányban meg verhetetlen.
-
Lisztomania
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #21092 üzenetére
Először is köszi a választ! (Nem sikerült lebeszélned róla
)
Másodjára a kijelző elsötétülés alatt ilyen és ehhez hasónló kommenteket értettem:
"Less that 24 hrs from unboxing this laptop the screen started to cut out randomly, giving you a black screen. The only way to temporarily get your screen back up is to put in it sleep mode. However, after a while that gets to be too much for the laptop and screen cuts out every few seconds and a full computer restart is needed."De ha működik a megoldásod, akkor minden okés.
-
Leleményes
tag
válasz
ZavaBalazs #21033 üzenetére
Same here.
-
Bertók
tag
válasz
ZavaBalazs #20992 üzenetére
deajj, a TN panelosba jobb a grafikus kártya, a másik meg IPS és dönts hogy teljesítmény vagy kijelző dejó
-
Bertók
tag
válasz
ZavaBalazs #20920 üzenetére
De NTonee mondta hogy az Asus oldalát lessem meg, és ott tényleg írnak 2 gigás, meg 4 gigás verziót is
Itt-Itt -
aK-roy
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #20889 üzenetére
Szia!
Álítsad a "Maximális akkuidőt" "Kiegyensúlyozottra".
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #20889 üzenetére
A másodikra gondoltam igen. Nekem ez megoldott a a problémát :/
Legfrissebb driver van fent? Mert lehet azt is meg kéne próbálni frissíteni. Ott az IntelHD a ludas szerintem.. Főleg ha a tápra dugás megoldja a problémát. -
csibusz0314
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #20885 üzenetére
Megcsináltad amit én írtam?
Nekem is ez volt, direkt elmondtam ,hogy nem elég az adaptívot tiltani..
"Plusz ha esetleg valakinek ezek után is fennáll a probléma, mert nekem így volt akkor:
- jobb klikk az asztalon
- grafikus tulajdonságok
- energiaellátás
- fülecske -> akkumulátorról
- megjelenítő energiatakarékosság technológia letiltása
Nekem ezzel működött, az adaptív fényerő annyi volt, mint halottnak a csók"
-
Leleményes
tag
válasz
ZavaBalazs #20885 üzenetére
same here
-
Bertók
tag
válasz
ZavaBalazs #20877 üzenetére
-
hati
addikt
válasz
ZavaBalazs #20719 üzenetére
-
fmfizikus
tag
válasz
ZavaBalazs #20687 üzenetére
A típusszám alapján ez a Full HD , de sehol nem olvastam, hogy IPS lenne az N56 sorozat. Ezek olyat is írnak, hogy érintőpanel, de az tuti badarság.
Ez a sima matt HD : Asus N56JN-XO060D notebook Erre volt egy 210-es ajánlatom. Majdnem megvettem. Viszont akkor már inkább ez. -
NTonee
veterán
válasz
ZavaBalazs #20587 üzenetére
hasznos, csak pontatlan megfogalmazás.
-
fmfizikus
tag
válasz
ZavaBalazs #20522 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.Megpróbálom elcsípni élőben.További ennél szebb hétvégét! 😉
-
szabyka95
őstag
válasz
ZavaBalazs #19940 üzenetére
Ja, de ha berakom a laptop hatizsakba, akkor bizony megjelenik a res. Valszeg levaltom mas taroloeszkozre, mi ajanlott?
-
rx8pencz
tag
válasz
ZavaBalazs #19920 üzenetére
Tényleg visszajön tőle,de ha tízszer megcsinálja egymás után,már nagyon tud idegesíteni.Ha 80 ezres laptop lenne,még akkor se tudnám elnézni neki.
Amúgy ASUS garanciáztatás jó színvonalú? Mert erősen gondolkodom rajta,hogy beadom,de ha még jobban elrontanák,lehet kihagynám. -
TheProb
veterán
válasz
ZavaBalazs #19315 üzenetére
A nagy részét már elmondta NTonee, azokkal én is egyet értek. Caddy-ből 12,7-es kell bele, azt tanácsolom ha tudsz várni (kb 3-4 hét) akkor ebay-ről rendeld, mert jóval olcsóbb, mint itthon.
(#19323) zsoltee10: Én 2 hete használom a gépet és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. A vga túl is szárnyalja a várakozásaimat, pedig ezt ritkán tudom elmondani. Nagyon jó kis gép, nem bántam meg, hogy ennyi pénzt adtam ki érte (bár azt igen, hogy ha 1 nappal később veszem meg akkor -15k-val olcsóbban kapom meg...
). Remélem nem lesz vele annyi gondom, mint anno az n55-el.
-
zsoltee10
addikt
válasz
A vga miatt én is ezzel a notival szemezek. Hogy vagy vele megelégedve? Mennyire hangos a hűtés netezős módban? Mennyit bír az akksi átlagos használat mellett? (net, word, stb)
-
NTonee
veterán
válasz
ZavaBalazs #19317 üzenetére
A belső mérete miért fontos? A hdd-nek tervezték, bele fog férni. Vagy ha nem erre gondolsz, akkor nem értem. A külső méret fix, az odd hely ugyanakkora minden gépben.
-
fuze
őstag
válasz
ZavaBalazs #19317 üzenetére
Én most konkrétan így vettem a notimat. SSD és a winchester optibay kerettel az ODD helyén. 5000 volt a keret és 2000 a szerelés a specialistában, persze utóbbit meg lehet csinálni itthon is
-
NTonee
veterán
válasz
- Sata3
- optibaynek, caddynek szokták hívni. Itt is megvehető, de ebay-en is van és elvileg itt a hardveraprón is foglalkozik vele valaki. Az odd előlapja rátehető a caddy-re.
- nem éri meg, sima evo-t vegyél szerintem
- ha caddybe kerül a hdd, akkor természetesen nem.Egyébként valamennyit dob, hiszen kevesebbet fogyaszt, mint a hdd. De nyilván nem órákban mérhető a különbség.
-
Simi37
őstag
válasz
ZavaBalazs #19218 üzenetére
De az nem ASUS...
Az is kritérium bocs nem írtam
-
NTonee
veterán
válasz
ZavaBalazs #19021 üzenetére
most akkor eldönthetnétek, hogy mi van. Valakinek azt mondják a boltban, hogy garivesztéssel jár (ami nyilvánvaló baromság), most meg már ugyanazon bolt eladója is hülyeségnek tartja? Így csak egyre viccesebb ez a bolt. Most komolyan, melyik üzlet ez?
-
NTonee
veterán
válasz
ZavaBalazs #19007 üzenetére
vagy kidobod belőle a 4est és veszel 2db 8ast
ezek szerint hülye csavarokat tettek bele, nem sima csillag? Ez sem megoldhatatlan, csak a megfelelő eszközt kell beszerezni.
-
dobragab
addikt
válasz
ZavaBalazs #19009 üzenetére
oké, köszi
-
dobragab
addikt
válasz
ZavaBalazs #19007 üzenetére
köszi
ez azt jelenti, hogy a csavarok épek maradtak?
-
dobragab
addikt
válasz
ZavaBalazs #18971 üzenetére
Sziasztok!
Szintén N550JK... Laptopszalonban azt mondta az eladó, hogy a csavar tényleg szétcsesződik, ha bontják/szerelik. Valaki mutatna róla egy jó felbontású, közeli képet, mit is jelent ez?
Köszönöm
-
rx8pencz
tag
válasz
ZavaBalazs #18971 üzenetére
Ha megnézed,nincs fent már az opció memóriabővítésre.Chaten írták ezt,aztán holnap még telefonon is megkérdem,mert hát 4 GB nem lenne elég.
Videók alapján nem tudom mire vélni amúgy amit a srác írt,mert ha innen valaki megállapítja,hogy szétszedték,az hazudik.
-
Leleményes
tag
válasz
ZavaBalazs #18957 üzenetére
Köszi!
Igen nem mindegy valóban, koliban jövőre jól fog jönni!
Viszont itthon van egy negyedköbméteres szubládám, gondoltam jó volna rákötni! Na de sebaj, nem ezen fog múlni, majd veszek egy külső hangkarit!
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #18848 üzenetére
erre valaki?
illetve ahhoz is jöhetne tipp, hogy az fn+f2 kombó miért hagyta abba a működést? régebben nagyon faszán átrakta repülés üzemmódba, és tiltotta a wifit, most viszont nem csinál semmit.
-
muhaha01
tag
válasz
ZavaBalazs #18850 üzenetére
Hali,
nem feltétlenül bukó a dolog, hiszen ha utánvéttel fizeted és bemész a boltba, amikor szólnak hogy megjött a cucc, ott le tudod csekkolni, hogy valóban ez-e a specifikáció.
ráadásul azt írják, hogy magyar billentyűzet.
érdekes.itt van a saját tesztjük a cuccról:
http://www.digiprime.hu/blog/506-asus-n550jk-laptop-teszt -
thomasvold
őstag
válasz
ZavaBalazs #18829 üzenetére
A gond az, hogy a négybetűsnél megkérdeztem, ott utánajártak és még meg is köszönték, hogy felhívtam rá a figyelmüket, átjavították 1366X768-ra. Most ez...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #18775 üzenetére
erre valami?
Új hozzászólás Aktív témák
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- HP ZBook FireFly G11
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest