- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben06
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre, vagy véleményre lenne szükségem.
Szervizben volt a ASUS notebookom egy N76-VZ-V4G-1187H tipusú.
Alaplapot, Thermal modult, billentyűzet modult, Wifi kártyát cseréltek benne.
Most már minden működik, de észrevettem, AIDA64 és GPUZ programok futtatásakor, hogy nem 4GB-t az nVidia GT 650M videókártya memóriája. Hanem 2GB-ot olvas ki mind a két program. Pedig 100%-ban biztos vagyok, hogy 4GB nak kell lennie és előtte annyi is volt.
Kérdésem, hogy ez lehet csak egy rossz BIOS beállítás eredménye, vagy összecserélték az alkatrészeket, és nem azt szerelték be aminek lennie kellene?
Köszönöm a válaszokat.
-
NTonee
veterán
válasz
krizsók #17994 üzenetére
például itt. Ami most rajta van freedos, azzal nem kell foglalkozni, nem tudod használni lényegében semmire.
-
-
krizsók
csendes tag
Sziasztok!
Ma kaptam egy ASUS X552E-t nincs rajta op.rendszer elvileg FREE DOS igen, de igy is csak azt irja ki, hogy Hiba! IDE/ATAPI drivers not found! Segitség még nem ismerem a DOS-t meg ezt a hiba jelzést sem, mi lehet, ha tudnátok segiteni,illetve hol lehet win8-at kapni jo áron. Koszonom -
1Laci
tag
válasz
Kicsirics77 #17991 üzenetére
Értem én, hogy ez a Wubi bekeverhet, de biztos tud működni ezzel is rendesen + nekem a Linux egy-két órára kell csak suliba, arra tökéletesen megfelel...sikerült megtalálni a "hibát" erre a hang-problémára is:
A legújabb driver volt fent, asus oldalról, de a cd-n is ugyan az volt.
Szóval a következő volt: nem vágom miért, de kiszedte innen a "Disable all sound effects"-nél a pipát...én hozzá se nyúltam, komolyan nem értem hogy lehet ilyen...hogy a driver csinálta volna? Mert amikor az fent volt, akkor volt sz@r a hang, amikor leszedtem, jó volt.
Most viszont boldogság van, működik minden ahogy kell
Remélem így is marad.
-
1Laci
tag
Valahogy éreztem, hogy nem úszom meg ennyivel
Same bullshit: Ubuntut C:\-re Win mellé.
És megint a hang. Vagyis mikrofon...mindkettő.
ASUS oldalról letöltött realtek Audio drivert ha telepítem a mikrofonom működik, viszont a zene/hang az vízhangzik, hallgathatatlan.
Ha ezt a drivert kidobom, akkor a hang tökéletes, de a mikrofon nem megy, vagyis annyira halkan működik csak, hogy Ventrin/Skypeon nem hallanak abszolut.
Ilyen volt már valakinek, erre mi lehet a megoldás?
NB pontos típusa: ASUS K53SV-SX786 - Win 7 SP1 Ult. + Wubi Ubuntu. A hozzá kapott CD-ről lettek feltelepítve a cuccok. Kikapcsolás, restart most már nem segít.
Köszi előre is! -
eriktoth
tag
válasz
Blue Eagle #17986 üzenetére
Most olvastam, mivel nekem is adódott ilyen problémám gondoltam megosztom, ráadásul egy hónap nem annyira vészes láttam már rosszabbat
-
válasz
Blue Eagle #17983 üzenetére
Köszi, közben már kínomban kipróbáltam egy teljesen másik típushoz valót, de érdekes módon az jó lett.
A Realtek honlapjáról szedtem le. Ha valakit érdekel majd, az egyik win7-es lett jó, a 2 közül. -
Blue Eagle
őstag
-
Egy X551C-re akarom feltenni a lan drivert, de véletlen se találok olyat ami jó lenne Win7 64 bitre. Az AIDA szerint RTL8139/810X a típusa. A gyári win8-as sem jó.
Előre is köszönöm... -
Barell
senior tag
Sziasztok. Első laptop érkezett a kezem közé életemben és volna egy kis problémám. Egy Asus x552c-ről van szó. Amikor megvettem nem volt rajta op rendszer majd kapott windows 7-et. De van egy olyan problémám hogy nem működik egyes fn billes parancs. Például fn+f11 lenne a hangerő csökkentés de nem reagál semmit. Vagy az fn+v lenne a kamera de szintén semmi. Mit kéne telepítenem hozzá? Előre is köszönöm a segítséget.
-
1Laci
tag
Megvan a megoldás.
Csak egy bug volt az egész, Windows Login, Driver Uninstall. Utána pedig nem restartolni, hanem kikapcsolni kell a gépet!!, mert teljesen más 'hatása' van a kettőnek. Ma is tanultam valamitUtána bekapcsolni a gépet, és megy is. Vagy ha nem, akkor simán feltenni a drivert.
Szóval, ha valakinek hasonló problémája lenne, a fentebb leírt pár sor alapján működésre lehet bírni a cuccot.
(közben 1 euróért megrendeltem a hangkártyát ebayről....csak a biztos)
@Kicsirics77: neked meg köszi, tényleg az ubuntu volt az oka.
-
1Laci
tag
válasz
Kicsirics77 #17975 üzenetére
kiinstaláltam az ubuntut -> nem megy a hang windowson igy se.
beinstalaltam az ubuntut megint -> ott meg megy a hang a hangfalon. (előtte nem is próbáltam, de biztos ment azelőtt is ott)
windowson továbbra se megy a hang.komolyan, ötletem nincs, hogy mi baja lehet....drivert újrarakhatom 66x, akkor se fog menni szerintem.
na, aki erre rájön, hogy mi baja van, vendégem 10 sörre....ilyet még nem láttam, komolyan
-
1Laci
tag
válasz
Kicsirics77 #17973 üzenetére
Nem használnám sokat a Linuxot, ezért csak ezt tettem fel, másoknak eddig nem volt gond vele.
Kiinstalálom az Ubuntut és meglátom mi lesz vele... de már egy USB-s hangkártyán gondolkozok, ha netán elszállt volna a hangszoro-bemenet (amit nem hiszek).
edit: Ez ugyanúgy néz ki,mint a Wubi-s...esetleg megpróbálom majd ezt...vagy ak tud jobbat, irjon nyugodtan
-
1Laci
tag
válasz
Kicsirics77 #17971 üzenetére
Persze, 2+ éve hibátlanul működött...ezért nem értem, hogy mi lehet a baja. Hozzá se nyúltam jóformán, csak feltettem ezt a Wubi Ubuntut mellé.
-
1Laci
tag
válasz
Kicsirics77 #17968 üzenetére
Ja és a lényeget elfelejtettem....Windowson nem megy a hang, Ubuntun még nem is próbáltam.
-
-
Skizz
addikt
Sziasztok
ASUS X502CA-XX109D noteszról van itt tapasztalat? Látom gyenge az akksi, viszont nem is eszik sokat. Esetleg zsanérok, összeszerelés minősége milyen? Asus gari minden esetben szar?
-
1Laci
tag
Helló,
Van egy ASUS K53SV nb-m, tegnap a Windows mellé feltettem egy Ubuntut és azóta nem megy (nem tudom h lehet e hozzá köze) a hang se hangfalon, se fejhallgatón, a nb speakerei működnek...a drivert is újratettem, de semmi.
Volt már valakinek ilyen? Valakinek valamilyen ötlete erre?
Köszi előre is, Laci. -
lujo10
aktív tag
válasz
SeniorTilla #17955 üzenetére
Én is ebben bízom, majd ha lesz időm ki is próbálom
-
markusz5
csendes tag
Sziasztok. Tudom nem ide való a bajom de nem találtam topikot erre. Egy 2-3 hete folyadék ömlött egy asus x54h típusú notiba. Szétkaptam megnéztem és az alaplapon fehér por volt. Korrodálódott a cucc vagy ilyesmi
. Kérdés: szerintetek elég ha egy új alaplapot veszek? Szóval a többi alkatrésznek lehet valami baja? (Proci,ram,stb) Köszi előre is.
-
NTonee
veterán
válasz
SeniorTilla #17959 üzenetére
mod: nem ide
-
NTonee
veterán
válasz
SeniorTilla #17959 üzenetére
ő is megjegyezte, hogy volna esélye ennek a megoldásnak. Feltéve, hogy valóban ez történt, mert a "leválhatott" szó volt hangsúlyos.
-
-
-
-
lujo10
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy X51L gép (T2390+2x1GB RAM), arra gondoltam, hogy feldobok rá egy Win8-at. Persze felmerült bennem, hogy mennyire boldogulna vele, ill. drivereket találok-e hozzá (mondjuk ahogy nézegetem ennél a típusnál Vista után megállt az élet).
-
válasz
SeniorTilla #17951 üzenetére
+1 !
-
NTonee
veterán
válasz
SeniorTilla #17951 üzenetére
Pontosan ugyanezt tapasztaltam. Nagyon is korrekt a meglátásod. Még pár alkalommal fel is kínálták a "portékáikat" pü-ben, mint bolti eladók, több kedvezménnyel/ajándékkal megtoldva, csak hogy tőlük vásároljak. Aztán amikor egy általam is használt típussal kapcsolatban adtam tanácsot, akkor falkába verődtek és indult is a trollkodás. Azóta nem is megyek a topik közelébe, legyen az ő játszóterük. Csak sajnálom az ott tanácsot kérő embereket.
Sanya: talán, de már nem kapható és amúgy is a matt kijelzőt szeretem. Ráadásul csak az odd helyére tudnék másodlagos hdd/ssd-t tenni.
Az aktuális y510p meg nem jön be. -
válasz
NTonee #17949 üzenetére
Hidd el nekem, abban a topicban több a nem komplett ember, mint a normális. Nagyon régóta ez a véleményem nekem és még sokan másoknak is. Az a baj, hogy sokan szeretnek okoskodni, olyanok is, akiknek f*ngjuk sincs az egészről. Vagy éppen csak egy lekpef...
Egyszer telepítettem már windózt, tehát rendszergazda vagyok...
Tele van olyanokkal is, akik üzleti érdekből, megbízásból, stb. ajánlgatnak gépeket. Figyeld meg: a főokosok teljesen vitaképtelenek, és többnyire időnként új reggel megjelennek friss felhasználóként. Én és még néhány nagy öreg ezért nem vagyunk jelen abban a topicban, mert a jó ízlésünk nem bírja azt a sok hülyeséget, amiket ott leírnak. Pedig mi tudnánk tanácsot adni a - részemről legalábbis - több, mint 15 éves notebook forgalmazási és szervizelési tapasztalatokkal.
Aki az ottani tanácsok alapján választ gépet, hát azt csak sajnálni tudom. Természetesen tisztelet a kivételnek.
Egyébként át kellene nevezni - Milyen üzleti szériának titulált notebookot vegyek? topicnak.
-
NTonee
veterán
válasz
SeniorTilla #17948 üzenetére
lehet, csak már hozzá vagyok szokva, hogy ha le mered írni az asus nevet, akkor helyből leharapják a fejed a legtöbb helyen. Többek között a "Milyen notebookot vegyek?" topikban is instant leugatás jár érte.
Egyébként valóban a Sanya által leírt mondat lett volna egy mostanában általános hiba utáni hiszti befejezése. Na, én nem az a fajta vagyok. -
-
-
NTonee
veterán
válasz
Dell XPS #17942 üzenetére
,,Nem gondolnám, hogy GPU hibát okoz egy ilyen "baleset"."
Én is így gondolom, remélem, hogy a FixDirect-es csapat is hasonlóan gondolkodik.
Ezzel a "szétszedős-reset" dologgal már én is találkoztam asztali pc-kben turkálás közben többször is, de notit még sosem szedtem szét, nem merem.HDD, RAM, egyéb kártyák cseréjét megcsinálom, de ahol már jobban meg kell bontani, ott elszáll a magabiztosságom.
Doky586: kicsit túlbonyolítod
noti az asztalon volt lerakva nyitott állapotban. Kezemben nagy doboz, megfordultam és a dobozzal (ami csúszott kifelé a kezemből, így nagy volt a lendület) megütöttem a kijelző hátulját, ami lecsapódott.
-
Doky586
félisten
válasz
NTonee #17937 üzenetére
Segíteni ugyan nem tudok, de elmondhatnád részletesebben hogy hogyan történt, azért hogy mások elkerülhessék hogy ez megismétlődjön velük.
Pl. a balkezedben levő nyitott laptopon épp neteztél, jobbkezedben egy könyvekkel telepakolt ikeás költöződoboz miközben száltál fel a villamosra..?
Miért nem becsukva hurcoltad ahogy normálisan kell?
-
NTonee
veterán
jól kiba**tam ma magammal.
Cipeltem egy nehéz dobozt és ahogy hirtelen megfordultam, megütöttem a G53 nyitott kijelzőjét, de úgy, hogy a nagy puffanással lecsapódott. Azóta nincs kép. Gép megy, windows betöltődik (világítós billzet win beindulásakor kapcsol be), de semmi sem látszik.Ami rendkívül ijesztő, hogy külső monitoron sem ad képet. Bevittem a FixDirect-hez, rögtön jöttek azzal, hogy hát akkor a vga-nak annyi, ha a külső monitoron sincs semmi. Na most azért azt erősen kétlem, hogy a kijelző lecsapódásától letérdelne a vga. Vagy rosszul gondolom?
Péntekig küldenek árajánlatot, már előre félek a sok számjegyű számlától.Ha tényleg alkatrész csere lesz, akkor ráadásul 4-6 hét a javítási idő, mert "a garancián túli alkatrészek alacsonyabb prioritással érkeznek". :/
-
jam1991
tag
a kepler - fermi dolog is érdekelni kicsit bővebben
-
jam1991
tag
Üdv!
G75VW-ben szeretnék overlockolni egy gtx 660m-et
véleményt szeretnék kérni, hogy megéri e, biztonságos e vagy hogy mennyire nem az... mivel overlock így gondolom hogy nem egy álom a kártyának.
Ötleteket is kérnék attól aki már csinálta: mivel? mit mennyire? stb -
vitezfeher
tag
Sziasztok!
Kaptam egy hibás Asus r704vc típusu notebookot. Annyi a baja, hogy bekapcsolás után csak a setup jön be, semmi más. Nem lehet ezen belül állítani hogy honnan boot-oljon. Olyan BIOS verzió van rajta, ami egygyel magasabb verziójú (202), mint a hivatalos gyári (201). Emiatt aztán visszaállítani sem engedi.
Van-e ötletetek merre induljak (no ne rögtön a szervizbe)? -
Astrasattila
tag
Szervusztok!
Van egy K52F notebookom. Window 8.1, 64bit rendszerrel telepítve. Az a gondom, hogy a webkamerát egyáltalán nem látja. Próbáltam az XP- Vista- 7 drivereit, de semmi. Se kompatibilitási módban, sem sehogy. Viszont érdekes, hogy van amit elfogad a "hetes" drájvereiből. Valakinek ötlete?
-
A Zéé
addikt
Sziasztok!
2 kérdésem is lenne. Van egy 3,5 éves K42 laptopom, és az alábbi dolgok zavarnak, aggasztanak...
Az első, és leginkább zavaró, az az, hogy ha akkuról használom a notit, akkor valami sípol. Hasonlóan, mint amikor a vaku kondenzátora tölt fel, de terhelés hatására változik a hangmagasság. Ha töltőről használom a gépet, akkor viszont csak néha jelentkezik ez a hang. Van valami tippetek, hogy mi lehet ez?A második inkább csak kellemetlen, de a billentyűzetem E betűje nagyon hangosan csattog. Mintha a membrán ami alatta van el lenne törve, és összeér a két széle. Minden leütésnél, és felengedésnél hallani. Fel lehet szedni valahogy ezeknél a szigetes billentyűknél egyesével a gombokat, és kezdeni ezzel valamit, vagy nincs más, mint egy teljesen új billentyűzet 18k-ért?
Nem nagyon mertem feszegetni eddig, nehogy eltörjem
-
NTonee
veterán
válasz
Blue Eagle #17929 üzenetére
ha felülről, a gép megbontása nélkül cserélhető a billzet (az enyém ilyen, csak ki kell pattintani), akkor megúszhatod. Ha csavarokat kell kivenni, hogy cseréljék, akkor valószínű, hogy csúnyán fognak rád nézni.
-
NTonee
veterán
válasz
Blue Eagle #17927 üzenetére
talán elnézőek lesznek abban az esetben, ha egyértelműen nincs összefüggés. De nem számítanék semmi jóra. Mi a hiba?
-
NTonee
veterán
válasz
Blue Eagle #17925 üzenetére
Én törtem el.
-
NTonee
veterán
válasz
Blue Eagle #17923 üzenetére
nekem a billentyűzet szalagkábelének a leszorító bigyója törött volt az alaplapon, mikor bevittem hozzájuk egyéb ügy miatt. Egy rossz szót sem szóltak miatta. Viszont nem is volt összefüggés a két dolog között.
-
Blue Eagle
őstag
Urak!
Ha az Asus szerviz (FIXDIRECT KFT) bármilyen kicsi belső törést (rögzítőcsavarnak a műanyagban lévő rézanyája kitört) talál, akkor garanciának lőttek?(#17918) teratti
Köszi!
-
peyssou
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #17920 üzenetére
-
peyssou
csendes tag
urak,
segitene valaki a beazonositasban?
egy ismeros futott bele ebbe a gepbe»asus x50h
Intel Core Duo CPU T2250 @ 1,73GHZ 1,74 GHz
2GB Ram
15,6' Display (pixelhiba mentes)
Intel 945 Video
250 gb hddsajnos se a gugli se az asus hivatalos honlapjan nem talalok infot,igy bearazni sem tudom...
otlet,hogy mi lehet ez???
valami szerelt/bovitett cucc,vagy???
es kb mennyi lehet a realis ara??? -
teratti
senior tag
válasz
Blue Eagle #17917 üzenetére
Nem velem történt meg + telefonnal, a gyári csomagolásban küldte el és egy sima papírdobozban kapta vissza....
-
Blue Eagle
őstag
Valaki már küldött vissza lapost gariba futárral?
Valóban igaz, hogy amibe csomagolom, mondjuk a gyári csomagolás, akkor azt már többet én nem látom? Mert más csomagolóban fogják visszaküldeni? -
utánvétel
aktív tag
Pont tegnap telepítettem egy ilyet a haverom részére. Teljesen jó gép, (gyárilag "csak"4Gb rammal, mint a legtöbb új laptop)
Win7-et raktam rá, mert ez volt a barátom kérése, kicsit megszenvedtem vele, mert csak win8 driver van hozzá az Asus honlapon, de végül is sikerült, minden jó lett, klassz gyors gép. -
teratti
senior tag
Hello! Egy Asus X550CC gépem van, valami jó hangkártya lehetőséget tudna valaki ajánlani?
-
steelsec
aktív tag
válasz
jam1991 #17896 üzenetére
Igen van valami gáz a 13.4 utániakkal os lekapcsolják a kijelző háttérvilágítását, ha monitorra kötöd akkor jó. Olvasgattam utána kicsit több fórumon is írták, hogy valamit elrontottak, de visszalehet hozni, csak még nem jöttem rá hogyan, mert amiket írtak az nekem nem jött be.
-
NdF
csendes tag
válasz
laszlohu #17908 üzenetére
Köszi, de már mindenhogy próbáltam. Telepítő CD, asus weboldal, hivatalos weblap (nvidia és intel is), windows frissítéssel... Semmi! Felhívtam a boltot, nagyon korrektek voltak, küldenek érte egy futárt és megnézik, hogy mit lehet vele kezdeni. Kértem a 72 órás csere garanciát, meglátjuk mi lesz.
-
zooom3r
tag
Egyet értek laszlohu -val, az i3 szerintem is gyenge, hogy a 740M-et kiszolgálja. Nekem i5-el van ugyanez a tipus így már lehet vele játszani is, persze nem B4 ultra beállítással. Játékok amiket próbáltam és zökkenő mentesen vitte: COD2, COD4, WoT, Loadout(Steam). Teszteltem még az Arma3-at meg a DAYZ SA -t is, de ott már voltak döcögések mondjuk a DayZ eleve optimalizálatlan meg bug-os még.
Ami a külsőt illeti, a ház egy kicsit lehetne erősebb is. Értem ez alatt pl hogy a fedlap könnyen benyomható, meg a kijelző bal alsó sarkában egy kicsit eláll a keret. Szemből nem látszik és nem zavaró csak ha tüzetesebben átvizsgálja az ember. A betekintési szög is lehetne jobb, de normális kijelzőt csak a top kategóriában lehet kapni manapság. Akkuról ritkán használom, de üzemidőben hozza az átlagot. A billentyűzet meg a tenyér támasz nem melegszik, még játék közben sem. -
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Egy gyors, fontos kérdés, ha az Asus kártalanítási ajánlatot kínál fel, és szerepel benne a levásárolhatóság, akkor azt csak abban a boltban vásárolhatom le ahol vettem az előző készüléket ?
Kérdésem azokhoz szól akinek volt már ilyen esete.Előre is köszönöm
Zoli
-
laszlohu
addikt
-
NdF
csendes tag
válasz
laszlohu #17904 üzenetére
Nem tiltottam le az Intel VGA-t. Több verzió is volt attól függően, hogy melyik nvidia-s drivert tettem fel, volt amikor újraindítás után elindult a gép, de sem a tálcán sem máshol nem jelent meg hogy lenne nvidia VGA a gépben. Amennyiben indítani szerettem volna egy 3d-s alkalmazást az az alaplapi intelessel ment. Ha frissítettem, akkor meg nem volt kép ugye. Volt olyan hogy kiírta hogy nem talált olyan hardvert amihez kellene nvidia-s driver. Ami a legfurcsább, ha leszedtem és telepítettem azt a verziót, amelyiket amúgy is telepíteni akart, akkor is mindig kiírta hogy új verziót talált. Mutatta ugyanazt a verziót ami már fel volt telepítve és elkezdte letölteni és újra telepíteni... Majd az újraindítást követően már nem volt kép... Hogy lehet megállapítani, hogy a VGA nem hibás-e? Egy rakat gépet telepítettem már, asztalit és notit is, de ilyennel még sosem találkoztam.
-
NdF
csendes tag
válasz
laszlohu #17902 üzenetére
Nem a CD-ről tettem fel, hanem az Asus oldaláról, de ugyanúgy egyből frissített a legújabb verzióra, majd megint újraindítás után nincs kép. A CD-n egyébként csak win8 driverek vannak.
Azt nem tudom, hogy most a driver-t nem szereti a gép, vagy maga a VGA kuka. Ma telik le a 3. nap a vásárlástól, így nem mindegy, hogy mit csinálok... Alapból az inteles VGA-nak kellene mennie, ezért sem értem, hogy mi lehet a gond. -
NdF
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy N550LF laptopot. A problémám a következő.
Win 8.1 telepítése után felteszem az összes drivert, a gép rendben működik, majd legvégül az nvidia driver telepítését követően amikor újraindul a gép, akkor csak egy sötét képernyő fogad. Ha megmozgatom az egeret, akkor látszódik a kurzor, de semmi több. Lehet újra telepíteni a gépet, mert nincs kép. Próbáltam másik nvidia driverrel is, de mindig magától leszedte a legújabbat. Az az érdekes, ha béta drivert szedek le, ami magasabb számú, akkor is letölti az alacsonyabb, de végleges verziót.
Ha van ötletetek kérlek segítsetek, mert nekem már nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Plazma TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- Lenovo LOQ 12600HX // 16GB// 512GB SSD// RTX 4050
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest