- Fórumok
- Notebookok
- ASUS notebook topic
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem is ilyen van csak a 15 colos verzió. Jó kis gép, nekem megfelel a kijelző méret. Hordozni jobb a pici, itthon fullHD monitoron megy. Egész kellemes a VGA is, a proci eszméletlen gyors, SSD-vel a rendszer is kapkod rendesen. Nekem 2x4GB-al volt gyárilag. Egyetlen negatívum szerintem a billentyűzet. Nagyon vékony kis lap és pár ponton nem fekszik a gépre rendesen. Mikor gépelek van, hogy hallani a hangját. Mondjuk én megtrükköztem és most már jó

-
shagy
tag
-
shagy
tag
-
Kicsirics77
veterán
-
odipapa
senior tag
-
kali
legenda
a 15 mbit/s netem nekem maximumon ment anno xp alatt ezzel a wifi modullal, a notihoz az asus által adott illesztővel, szóval 10 mbit/s sebességnél biztos többet tud xp alatt is - sőt, az az érzésem, hogy több, bő 20 mbit/s is ment volna!
xp esetén én amúgy semmin sem csodálkozok, lásd; milyen feltételekkel kezeli csak például a wpa2 (aes) titkosítást...stb! lehet, hogy például a kiterjesztéseknek (super-g és társai) is adott feltételei vannak; sp3 vagy esetleg külön speciális frissítés - és ez a specialitási igény nem csak oprendszer, hanem esetleg wifi illesztő esetén is jelentkezhet!
vista és win 7 esetén garantáltan kezeli ez a wifi modul a super-g kiterjesztést az asus által adott illesztővel - ezt próbáltam, illetve használom! -
kali
legenda
-
kali
legenda
az ar5007eg wifi modul g szabványos, és abból is a jobbik fajta; extended tuning range kiterjesztéssel bír; link
mint korábban is írtam, sima g szabványos router mellett 20 mbit/s környékén hozható ki az átvitel, viszont a wifi modul is használt kiterjesztést ismerő/kezelő router (az asus wl-520g(c) ilyen!) esetében - a szükséges feltételek megléte esetén - 28 mbit/s sebességre képes! nálad vagy illesztős, vagy beállítási probléma lesz, ha csak 10 mbit/s megy át! hidd el, nem mondanám, ha nem a gyakorlatban használtam volna 28 mbit/s sebeséggel!
jelenleg tp-link routerem van, ami nem azt a kiterjesztést használja, amit az ar5007eg wifi modul, de g átvitellel - kiterjesztés nélkül - így tud a modul 20 - 21 mbit/s sebességet!
milyen oprendszer alatt használod? a noti letöltési részlegéből lett telepítve az utolsó illesztő a wifi modulhoz? -
kali
legenda
-
kali
legenda
-
kali
legenda
-
kali
legenda
nekem (ha jól emlékszem) a wl-520gc esetében a wireless - advanced rész alsó szegmensében volt a kiterjesztés beállítási lehetőség, de hiába töltöttem le a te routered leírását, abban nem szerepel - bár ez semmit sem jelent, mert az enyémben sem, pedig ott van!
ha csinálsz egy képet a wireless - advanced részről, akkor megnézem, hogy hol van/melyik az! -
kali
legenda
125 mbit/s sebességet az is csak névlegesen tud wifi átvitellel, amit korábban is írtam; a legjobb esetben is csak 28 mbit/s hozható ki ezen párosítából - de az a maximum!
egyik kiterjesztéses g átvitellel sem érhető el gyorsabb sebesség, 30 mbit/s net miatt kellett n szabványra átugranom, mivel azt már nem képes még a kiterjesztéses g szabvány sem kiszolgálni!
próbálj meg illesztőt frissíteni az ar5007eg wifi modulhoz, nézd át a beállításait, és a routerben legyen bekapcsolva a kiterjesztés - alapban nincs!
nekem wl-520gc (szintén 125m) routerem volt, azzal értem el a 28 mbit/s átvitel az ar5007eg párosítással! -
utánvétel
aktív tag
-
kali
legenda
az g szabvány csak névlegesen tud 54 mbit/s sebességet, a jellemző - valós - átvitel ~ 20 mbit/s! link
az ar5007eg wifi modul egy sima g szabványos router mellett csak azt a ~ 20 mbit/s sebességet tudja, de például super-g kiterjesztéssel bíró (atheros chipset) router párosítással kihoztam már belőle 28 mbit/s átvitelt is - de ez a maximum!
milyen router szolgálná ki? mert ha n szabvány tudó router az, és b/g/n mixed módban van, és a többi hozzá csatlakoztatott notiban n szabványos wifi modul van, akkor még szép, hogy azok tudják a 25 mbit/s sebességet!
ha csak sima g szabványos router wifi jeléhez csatlakozik az ar5007eg wifi modul, és van némi távolság, valamint fal(ak) is van(nak) közben, akkor simán előfordulhat, hogy csak 10 mbit/s sebesség megy át a maximális ~ 20 mbit/s sebeségből!
ja, és ha a router más kiterjeszéssel bír, mint az ar5007eg wifi modul, akkor előfordulhat (sőt...), hogy marad a sima g szabványos ~ 20 mbit/s sebesgű átvitel, hiszen a két fél kiterjesztési képessége nem találkozik! ha viszont a másik próbált notiban lévő modul meg kezeli a jelenlegi router kiterjesztését, akkor az valamivel gyorsabb lehet, mint az áltlalad problémásnak vélt modul!
az ar5007eg wifi modul az általa kezelt kiterjesztést nem kezelő router esetében érzékeny a frekvenciákra, próbálj meg játszani a wifi csatornákkal, nekem például az alsóbb szegmensben jóval gyorsabb az átvitel, mint az alap 6 vagy feletti csatornák esetében! -
kali
legenda
a körülményekhez képest nem olyan gyenge a t2390 proci, közel egy core 2 duo t5550 (1.83 ghz, 2 mb l2 cache) környékén mozog! szerintem nincs értelme nagyobbra cserélni - azon felső határon belül, amit még a chipset és a bios enged - mert a gyenge vga, és a single memória mellett alig van mit kiszolgálnia... akkor vennél csak észre minimális gyorsulást, ha kimondottan cpu igényes alkalmazásokat futtatsz!
-
kali
legenda
-
utánvétel
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- ASUS notebook topic
- (kiemelt téma)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7400 laptopok - Most féláron!
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- ÚJ AKKU! ThinkPad X13 YOGA - 13.3" iPS érintős, i5-10310, 16 / 256SSD, WiFi6, TB3, uj.olv +SZLA GARi
- Érintő kijelzős, Geforce VGA kártyás, i7-es HP laptop! AkciÓÓ!
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Pyttawrx