Hirdetés
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
válasz Blue Eagle #30435 üzenetére
Szia! Ahogy írtad is régebbi build, illetve a recovery sok idő, még az újra telepítés driverezzéssel, kb 20-30 perc. Persze, ezt mindenki eldönti, hogy melyiket csinálja, de a garanci miatt sem szoktak ebbe belekötni, legalábbis én még nem jártam így.
-
.•°>RAZER<°•
csendes tag
válasz Blue Eagle #30320 üzenetére
Az sem, sata àllitàsnàl meg csak AHCI van, nem is lehet àllìtani.
Gyàrilag van benne egy m.2 sata ssd, az megy, de van benne hely hdd nek. Màr azon gondolkodok hogy szar ai io board amiről a sata csatik jönnek le, de mellette van 2 usb is, azok működnek. Foggalmam sincs wut van. -
apollo12
veterán
válasz Blue Eagle #30282 üzenetére
igen teljesen új a rendszer
-
apollo12
veterán
válasz Blue Eagle #30280 üzenetére
Frissítsem le?
-
HARDVERAPRÓD
válasz Blue Eagle #30273 üzenetére
Azért, köszönöm a pontosítást
-
HARDVERAPRÓD
válasz Blue Eagle #30271 üzenetére
Igazad van igen, nem voltam pontos.
Rufusba van lehetőség a legacy vagy dual módra is. Nagyon kevés az a régi gép amelyiken megy. Szerintem te is legacy módba írtad ki. Vagy van más mód is?[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz Blue Eagle #29996 üzenetére
Szia. De jó, örülök, olcsón meg is volt.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Blue Eagle #29969 üzenetére
azzal kell kezdeni ami van, jó lesz az inverter csere
-
HARDVERAPRÓD
válasz Blue Eagle #29966 üzenetére
Úgy tudod kizárni, ha lenne egy másik lcd-d, ha azzal is azt csinálja, akkor iverter vagy alaplap. Ha nem akkor a kijelző a ludas.
-
eriktoth
tag
válasz Blue Eagle #17986 üzenetére
Most olvastam, mivel nekem is adódott ilyen problémám gondoltam megosztom, ráadásul egy hónap nem annyira vészes láttam már rosszabbat
-
Panthera
őstag
válasz Blue Eagle #17983 üzenetére
Köszi, közben már kínomban kipróbáltam egy teljesen másik típushoz valót, de érdekes módon az jó lett.
A Realtek honlapjáról szedtem le. Ha valakit érdekel majd, az egyik win7-es lett jó, a 2 közül. -
NTonee
veterán
válasz Blue Eagle #17929 üzenetére
ha felülről, a gép megbontása nélkül cserélhető a billzet (az enyém ilyen, csak ki kell pattintani), akkor megúszhatod. Ha csavarokat kell kivenni, hogy cseréljék, akkor valószínű, hogy csúnyán fognak rád nézni.
-
NTonee
veterán
válasz Blue Eagle #17927 üzenetére
talán elnézőek lesznek abban az esetben, ha egyértelműen nincs összefüggés. De nem számítanék semmi jóra. Mi a hiba?
-
NTonee
veterán
válasz Blue Eagle #17925 üzenetére
Én törtem el.
-
NTonee
veterán
válasz Blue Eagle #17923 üzenetére
nekem a billentyűzet szalagkábelének a leszorító bigyója törött volt az alaplapon, mikor bevittem hozzájuk egyéb ügy miatt. Egy rossz szót sem szóltak miatta. Viszont nem is volt összefüggés a két dolog között.
[ Szerkesztve ]
-
teratti
senior tag
válasz Blue Eagle #17917 üzenetére
Nem velem történt meg + telefonnal, a gyári csomagolásban küldte el és egy sima papírdobozban kapta vissza....
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
kraftwerkhu
csendes tag
válasz Blue Eagle #17877 üzenetére
És USB 3.0-ás port is van a gépen?
Azt nem írtad milyen géped van csak azt, h Win8 ami jelen esetben teljesen irreleváns. -
Mr.Skynet
senior tag
válasz Blue Eagle #17877 üzenetére
Szia! Attól, hogy usb 3.0 egy pendrive, az nem jelenti feltétlenül azt, hogy az gyorsabb is lesz (főleg írásban).
Nézz utána, hogy a pendrive-od pontosan milyen típus és keress rá, hogy milyen írás / olvasás sebességek várhatóak el tőle. -
Sanya
nagyúr
válasz Blue Eagle #17846 üzenetére
én egyiket sem venném használtan.
Előbb vennék egy használt lenovo t500-ast.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Blue Eagle
őstag
válasz Blue Eagle #17845 üzenetére
Ja! Ezt nem a tudás, teljesítmény különbség miatt kérdezem, hanem a megbízhatóság terén.
-
veterán
válasz Blue Eagle #17758 üzenetére
Szerintem sincs pont olyan. Talán az N sorzat, vagy a K56 hasonlít, bár ezek jobban felszereltek, és közel sem olyan puritának, mint a Lenovo. Emberközelibbek, és emiatt lehet, hogy nem annyira üzletiek
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
NTonee
veterán
válasz Blue Eagle #17758 üzenetére
Volt, B series. Már nincs. Az utolsó a B53J volt, ha jól tudom.
-
Black&White
addikt
válasz Blue Eagle #17721 üzenetére
Köszi!
Érdekes amúgy, hogy a korábban linkelt Asus oldalon nincs az a BIOS verzó, ami most a lapon van (207).
Mindegy, elsőként megkapja a legfrissebbet.Impressa:
És ezt is!
Amúgy ma Teamvieweren átnéztem és AIDA szerint akár 800-as RAM-ok is mehetnek a lapba. -
Black&White
addikt
válasz Blue Eagle #17719 üzenetére
Úgy néz ki valamit eléggé benéztem...köszi!
Akkor már csak CPU/RAM fronton kellene pár infó! -
SoulReaver
veterán
válasz Blue Eagle #17708 üzenetére
Nekem is freedosos volt, meglesem a lemezt, mert erről nem tudtam, köszi Holnap próbálkozok majd, most már nincs türelmem...
-
SoulReaver
veterán
válasz Blue Eagle #17705 üzenetére
Nem, mivel nem találtam az asus honlapján win7es drivert, ezért gondoltam, csak win8 megy rá.. így azt raktam, de hihetetlen....
-
NTonee
veterán
válasz Blue Eagle #17705 üzenetére
Drivert nem szokás készíteni Asuséknál, talàn ezért. Ettől függetlenül a legtöbb w8 driver kompatibilis a w7el is, így szerintem is nyugodtan mehet fel.
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz Blue Eagle #17689 üzenetére
HL-DT-ST DVDRAM GU71N van a gépben.
Ilyen Asus módra kéne a fegyvereket is tervezni, nem lennének háborúk. Úgy kellene kialakítani őket, hogy amint a kezedbe veszed, 99% eséllyel akaratlanul a ravaszt is meg tudd húzni... opsz, máris -1 ember, mert a kollégát ki is lőtted
[ Szerkesztve ]
-
teratti
senior tag
válasz Blue Eagle #17671 üzenetére
Elsősorban BUÉK! Utánaérdeklődtem én is és sajnos az enyémet sem lehet sem CPU, sem VGA fronton fejleszteni.... Az X550C sorozat fejlesztési lehetőségére ezt a választ kaptam: .......Sajnos ez már az újabb szériás Asus gépekből való és "U" sorozatú cpu van benne,amely alapra van forrasztva,tehát integrált,nem lehet bővíteni sajnos!.....
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz Blue Eagle #17661 üzenetére
Köszönöm megjegyzem ezt a címet is.
Előbb is csak azért tünt fel mert 1hónapja betettem a könyvjelzőkbe az elérési címet ahonnal letöltöttem a biost +drivereket. Most ugyanott nincs semmi, akár az asus.com/ akár a asus.com/hu/ alatt nézem ugyanúgy nincs csak egyszer angol egyszer magyar a kiírás... Tehát onnan kitörölték.
ui: De legalább a most decemberi friss biost letöltöm hozzá..
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz Blue Eagle #17658 üzenetére
Az előbb még A6M -et írtál,az itt lenne de nem működik. akárcsak a 1225B-nél (csak képek meg leírás).
-
Doky586
nagyúr
válasz Blue Eagle #17654 üzenetére
Tévedsz. A tiedet ugyan megtalálja a kereső, de aztán közli hogy sajnos a keresett oldal nem megjeleníthető..
Ámbár lehet hogy variálnak épp valamit, mert tegnap óta az én gépemnél is bővölt amit mutatnak, de a driverek továbbra sem érhetők el..@Rottenbiller: alaplapcsere; ámbár olcsóbban megúsznád ha új gépet vennél...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Blue Eagle #17649 üzenetére
Meg kell kérdezni az eredeti LEGÁLIS tulajdonostól
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Doky586
nagyúr
válasz Blue Eagle #17647 üzenetére
Asus-nál még mindig cmos van a laptopjaiban???
Azthittem már minden laptopgyártó flash-t használ, amit így nem lehet lenullázni.. -
PAtr0n
addikt
válasz Blue Eagle #17642 üzenetére
Így van, gamelni is szigorúan csak bedugott táppal érdemes, azt is úgy, hogy aksi nincs bent.
Amúgy érdemes megfogadni azt a tanácsot, hogy huzamosabb ideig nem szabad 100%-ra töltött aksi mellett, töltőről használni a gépet, mert az árt neki a legjobban. Hagyni kell szépen merülni is, aztán ha 15-20% körül van feltölteni. Több mint 2 éves a laposom, az előbbi technikával (plusz azzal, hogy sokszor van kivéve 100% töltöttséggel az aksi), még mindig 87%-os a telep Aida meg Everest szerint. Kiegyensúlyozott módban, wifivel, zenehalgatással, 50% fényerővel, a 2 és fél óra üzemidő nem ritka még most sem.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
teratti
senior tag
válasz Blue Eagle #17642 üzenetére
Köszönöm, megnézem majd.
-
teratti
senior tag
válasz Blue Eagle #17626 üzenetére
Szomorúan hallom. Azt gondoltam i3-tól biztos lehet fejleszteni és foglalatban van a CPU ahogy a PC-nél, hogy adott esetben fejleszteni lehessen. Ha ezt tudom legalább i5-öt vettem volna....
-
nagyúr
válasz Blue Eagle #17626 üzenetére
Így van.A játéknál a hardver csak egy dolog,a fontosabb a megfelelő hűtés.Nem hiába tervezik az igazi gamer laposokat brutál hűtéssel-ennek meg is kérik az árát.
-
teratti
senior tag
válasz Blue Eagle #17605 üzenetére
Köszönöm az észrevételed így kicsit megkésve. Megoldódott a probléma, nagyon amatőr "hiba" miatt történt a dolog (amit ide nem írnék le ) hozzátenném mentségemre, hogy még nem volt ilyen gépem....
-
magyarchris
csendes tag
válasz Blue Eagle #17615 üzenetére
De, 100 rpm...van amikor felmegy olyan 1800ig, de ritkán, és nem tart sokáig.
-
Doky586
nagyúr
válasz Blue Eagle #17613 üzenetére
100rpm az keveebb mint 2 fordulat másodpercenként: ekkor érthető ha melegszik..
-
magyarchris
csendes tag
válasz Blue Eagle #17611 üzenetére
Wifivel netezek. a torrent megy néha, plusz pár kisebb alkalmazás. a processzor kihasználtsága max 40-50%
Úgyhogy nem értem miért ez a folyamatos 80C.
Meg az idegesít csak, hogyha látja a gép, hogy meleg van, akkor miért nem pörgeti ezerrel a ventit?
most is 100rpm-en pörög, és a cpu, és gpu is 80C
[ Szerkesztve ]
-
magyarchris
csendes tag
válasz Blue Eagle #17609 üzenetére
Kb 1800 rpm-en szokott menni. de 3000 fölötti tempót is tud, mert láttam már.
Igen, a kifújt levegő elég forró. Pár centivel megemeltem a lapit, hogy több levegő érje, de nem sokat ért.
Az alján csak egy 1cm x 4cm, és egy 1cm x 7-8cm-es beömlő nyílás van...csak én tartom kevésnek ezt a 2 rést a hűtésre?
Az ünnepek után megyek nézek valami hűtőt alá. Tud ajánlani esetleg valaki egy hatékony típust?[ Szerkesztve ]
-
kovaripeti
aktív tag
válasz Blue Eagle #17600 üzenetére
Opsz. Lehet, hogy sok volt a pezsgő? Hát persze, hogy nem ASUS, hanem a másik laptopom, az ACER. Ne akkor keresek egy ilyen topikot.
Hát igen, a műanyag gégecső, és ráadásul lehajtott állapotban volt.
Azért köszi. -
tothem79
csendes tag
válasz Blue Eagle #17594 üzenetére
Sajnos ugyanazt.
-
Roland93
aktív tag
válasz Blue Eagle #17591 üzenetére
Sikerült! Köszönöm!
-
Roland93
aktív tag
válasz Blue Eagle #17589 üzenetére
Sikerült!
És az nem tudjátok, hogy a touchpadhoz milyen drivert kell letöltenem, hogy működjön a kétujjas görgetés stb.
Már egy csomót le szedtem de egyiket sem fogadja el. -
laposonly11
senior tag
válasz Blue Eagle #17543 üzenetére
Elírtam itt lényegében nincs modding csak pci-e kártya foglalatba tudsz dugni egy asztali VGA-át persze ahhoz kell egy asztali táp is úgyhogy kicsit ronda a végeredmény de asztalon senkit sem zavarna. Állítólag készülnek/tek usb 3.0 megoldások itt bár érdekes lenne azon keresztül a sávszélesség?!
Ordo est anima rerum.
-
Acheron
őstag
válasz Blue Eagle #17486 üzenetére
Köszönet a tanácsért. A driver lemez is Win 7 -hez tartalmaz meghajtókat, ezt adták mellé.
Ezek szerint kell beszereznem még egy Win 7 -et, de kicsit ódzkodom, mert több helyen eléggé lehúzták ezt a típust. Mondjuk itt agyonstrapálva biztosan nem lesz. -
Impressa
őstag
válasz Blue Eagle #17474 üzenetére
Én is néztem egy nagyot, mikor rákerestem.
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
válasz Blue Eagle #17471 üzenetére
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
veterán
válasz Blue Eagle #17378 üzenetére
Amit írtál az igaz, és tényleg ezért vannak a váltható VGA-k. Az nVidia-nak sokkal szebb képe van, mint az integrált kártyának, lehet hogy emiatt használja állandóan azt.
-
veterán
válasz Blue Eagle #17375 üzenetére
Jaja, főleg az U-s prociknál. Ezek főleg nem tuningolásra valók, csökkentett teljesítményűek, csökkentett hőtermeléssel.
-
Notalab
tag
válasz Blue Eagle #17334 üzenetére
Nem én a Power4Geart használom. Kint van egy "kapcsoló" és azzal rakom energiatakarékos vagy power módba, egy kattintással. Most, hogy nem tudom kitenni, magát a programot kell elindítani, le OK-ni a rendszerüzenetet, megvárni mig elindul...macerás.
A felső kép: [link][ Szerkesztve ]
...
-
PAtr0n
addikt
válasz Blue Eagle #17322 üzenetére
Akkor egyet értünk
-
PAtr0n
addikt
válasz Blue Eagle #17320 üzenetére
Persze az is igaz, jól is gondolod, de alapértelmezés szerint desktop feladatokra az intelt, grafikus feladatokra az nVidia-t fogja alkalmazni
-
PAtr0n
addikt
válasz Blue Eagle #17318 üzenetére
2. Alapértelmezett driver szerint úgy kellene működnie, ahogy felvázoltam
-
Directors
senior tag
válasz Blue Eagle #17276 üzenetére
Megpróbáltam de nem segített.
Egyszerűen nem akarom elhinni,hogy nem akar jó lenni.
Próbáltam már a "Driver Genius " progit is feltenni és azzal telepíteni de nem segített.[ Szerkesztve ]
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Directors
senior tag
válasz Blue Eagle #17276 üzenetére
Megpróbálom,köszi.
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Succli
csendes tag
válasz Blue Eagle #17271 üzenetére
De felpörög 100%-ra sajnos :\ Aida 64-el néztem.
-
Directors
senior tag
válasz Blue Eagle #17274 üzenetére
64bitest.
-
Succli
csendes tag
válasz Blue Eagle #17268 üzenetére
A CPU 51°C, a merevlemez meg 47°C. Most néztem a Fifával is, ugyanezek az értékek. Tegnap Visual Studio alatt, meg Photoshop alatt néztem.
[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
válasz Blue Eagle #17268 üzenetére
Bocsánat! Ill. ATI grafikus vezérlő az nVidia helyett! Mindegy a lényeg ugyanaz.
-
mabandi1
tag
válasz Blue Eagle #17259 üzenetére
Blue Eagle! Köszönöm szépen!
-
Succli
csendes tag
válasz Blue Eagle #17263 üzenetére
62-64 fokon van. De két hete lett kipucolva, pasztázva. És nem sokat javított a dolgon.
-
aszti93
aktív tag
-
fkenny
senior tag
válasz Blue Eagle #17203 üzenetére
Ha óvatosan csinálja nem tud bajt csinálni, még olyan állapotba is tudja hozni, mintha misem történt volna
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
Satis
tag
válasz Blue Eagle #17193 üzenetére
Na, így már nekem is fura. Nem, nem HDMI-ről van szó.
Nem tudom, hogy van-e elsődleges és másodlagos. Elvileg kéne, hogy legyen benne. Viszont ami érdekes, hogy eddig játék közben nem vettem észre ezt a hibát. Csak videók lejátszásánál produkálja. -
MrOSiris
csendes tag
válasz Blue Eagle #17170 üzenetére
Bocsi, hogy eltűntem, vendégek voltak nálunk.
Az Asus weboldalán is ez a driver volt, fel is van telepítve, de olyan mintha nem lenne hangkártya (telepítés előtt még volt hang).
Azt mondják egy kép többet mond ezer szónál, Én rögtön kettőt linkelek
kép1
kép2
Az eszközkezelőben a két ismeretlen eszköz gondolom a hangkártyához tartozik (elvileg minden más telepítve lett).[ Szerkesztve ]
-
pubos
tag
válasz Blue Eagle #17182 üzenetére
ok köszi nektek befejeztem és feladom.
-
pubos
tag
válasz Blue Eagle #17178 üzenetére
mit kellene látnom?pl eszközkezelőben vagy akárhol.
-
pubos
tag
válasz Blue Eagle #17172 üzenetére
igen telepítés rendben volt.eszközkezelőben nem látni sárga kiáltó nincs.
Biost is néztem az agyon karcsu állítási lehetőség szerintem nincs. -
pubos
tag
válasz Blue Eagle #17169 üzenetére
sajna nem olyan minta nem is csináltam volna semmit.
Eszközkezelőben szintén semmit nem látni. -
Kicsirics77
veterán
válasz Blue Eagle #17161 üzenetére
Nekem egyikben sincs,de nem éreztem hiányát sosem.
[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz Blue Eagle #17159 üzenetére
igen alapesetben így kellene lennie
mindkét MAC addresnek szerepelnie kell
de ha nincs rajta csak egy akkor szebb jövőt mert nincs kékfog.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz Blue Eagle #17157 üzenetére
elképzelhető,mert szerintem is azon kellene lennie a kékfog adapternek,de csak abban az esetben ha a wifi kártyán jelzi ikonnal hogy rajta van
gondolom a kelet eu piacra szánt verziókban más a wifi adapter mint távol kelet és amcsi
egyébként ezt sem értem miért nem lehet beleteni
más,olyan is szokott lenni,hogy ugyan a chippet tartalmazza de fizikálisan át van vágva a kettő közötti kapcsolat,anno az AMD prociknál volt valami hasonló dolog ha jól emlékszem,.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz Blue Eagle #17155 üzenetére
Ez annyit tesz, hogy Win XP-hez van és a BlueTooth telepítése előtt telepíteni kell a Wireless Console Utility-t.
hiába fogja telepíteni mivel akkor sem fog menni,de megpróbálhatja ha akarja
nekem iilyen van és ebben sincs benne fizikálisan a bluetooth
[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
mg36
tag
válasz Blue Eagle #17147 üzenetére
Köszönöm, akkor ez alapján el tudok indulni
-
robicheck
csendes tag
válasz Blue Eagle #17139 üzenetére
oké hogy szép gomb... de van-e megoldás, mondjuk valamilyen szoftver amivel ki lehetne iktatni ennek a gombnak a működését, vagy valamilyen más funkciót adni neki?
-
Kicsirics77
veterán
válasz Blue Eagle #17076 üzenetére
Hollandokkal vagy nélkülük mert nagyon nem mindegy
[ Szerkesztve ]
-
Notalab
tag
válasz Blue Eagle #17074 üzenetére
Igen Win7, megvárnám a 8.1-et, majd talán azzal megpróbálom "nyolcas világát". És igen, sima indulásra gondoltam. Még HDD-ről is jóval gyorsabb volt hibridből az indulás, csak ezt az SSD-nél nem most tudom. Illetve nem egyértelmű, hogy az ssd kímélése (nincs hibrid alvás) vagy a kényelem legyen elsődleges (van hibrid alvás).
Mondjuk a notebook, csak másodlagos PC otthon, tehát a ritka használat miatt, mindig kikapcsolom. De a technikai kísérletezgetés, nagy csábító erő, ezért is próbáltam meg ezt az SSD szerelést.
...
-
pilota
tag
válasz Blue Eagle #17017 üzenetére
Ez nem alaplap hanem noti.??????????????????
Aztali és notbookra gondolsz?Mindkettöben van alaplap vagy miez alaplap vagy noti
egyébként van hogy f-12 ez a boot menü ez a bios külön kézi boot menüje az elöhivása gépenként eltérhet.Ez lehet mint irtad esc f8 f12 f2.Igen igazadvan a gép bekapcsolásánál nyomnikell már rögtön de van,hogy még ezse elég és sajna lemezel kell elöhivni billentyű kombinácio ismerete hilyán.Mivel ritkáb esetben akár teljesen eltérő gonbis elöhozhatlya ezt pl lenovo alt f12.
-
Satis
tag
válasz Blue Eagle #16986 üzenetére
Köszönöm!
Közben egyébként megoldottam, valóban kb 1 másodperc van a del gomb nyomkodására. Egyébként sikeresen letöröltem a 7-et és fel tudtam tenni a 8-at, így most már minden rendben van!
-
TheProb
veterán
válasz Blue Eagle #16967 üzenetére
kicsit tekerj lejjebb és eltudod olvasni, relatív sokat írtam róla.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
albi31
aktív tag
válasz Blue Eagle #16964 üzenetére
mármint én?
-
albi31
aktív tag
válasz Blue Eagle #16952 üzenetére
Értem,így már értelek!
az olcsó kategóriába mindegyik gyártó notebookja jobb esetben kb 3év után, ,rosszabb esetben meg 2év után adja meg magát,és ez erősen jellemző az ATI VGA-val szerelt gépekre,nagy hőtermelés,gyenge hűtés rendszer,és máris kész a project!...,ahhoz hogy egy elfogadható minőségű notebookot vegyen az ember 200eFt felett kell gondolkodni...máskülönben miért kerül az egyik 2x 3x annyiba mint a másik?hardware miatt?ló@sart... a minőség miatt,nem mindegy,hogy melyik gyárban,melyik soron gyártják le,és milyen gépekkel milyen anyagokkal....és mint mondottam,semmi máson nem múlik,mint hogy milyen ón-ólom minőségben készítik,higgyétek el,szépen ki van számolva!
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz Blue Eagle #16955 üzenetére
Azokhoz még nem volt szerencsém (vagy "szerencsém")
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
spyduck
nagyúr
válasz Blue Eagle #16943 üzenetére
Erről megoszlanak a vélemények a szervizekben. Sztem egy laptopnál ezt évente kötelező lenne megejteni.
(#16946) TheProb: Az ügyfélszolgálat és a szerviz álláspontja teljes más szokott lenni
(#16947) Impressa: Az Asus sok mindenben jó, de a notebookok minőségét tekintve nagyon nincs az élmezőnyben.
[ Szerkesztve ]
-
albi31
aktív tag
válasz Blue Eagle #16948 üzenetére
az a baj,hogy nem lágy,hanem merev,ezért reped...
Impressa :sajnos így van!
[ Szerkesztve ]
-
albi31
aktív tag
a mostani technológiával olyan szintű ólommentes anyagot hoznak létre,ami pont garancia idő után elfárad(BGA hibák,ez szokott a notebookok 90%-nak a problémája lenni),és ez még nem is olyan nagy ördöngösség...mondhatnám,hogy az összes gyártóra jellemző a low-price-s kategóriában..de még felette is kicsivel!
-
Kicsirics77
veterán
akkor ha a proci rögzítő csavarok le vannak ragasztva,mert nem tudod őket kivenni úgy hogy ne látszódjon.
de egyébként nem ildomos mert lehet ugrik a garancia[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest