Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
steelsec
aktív tag
válasz
jam1991
üzenetére
Igen van valami gáz a 13.4 utániakkal os lekapcsolják a kijelző háttérvilágítását, ha monitorra kötöd akkor jó. Olvasgattam utána kicsit több fórumon is írták, hogy valamit elrontottak, de visszalehet hozni, csak még nem jöttem rá hogyan, mert amiket írtak az nekem nem jött be.
-
Impressa
őstag
válasz
jam1991
üzenetére
Ahoy!

Ne számíts túl sok szimpátiára ezzel kapcsolatban. Bizonyítanod kellene, hogy az a sérülés nem a nem rendeltetésszerű használatból ered. És jól gondolod, ha nem vállalják gariban, akkor a be- kiszállítás, és a bevizsgálás költségét kifizettetik veled. Én vittem vissza gépet gariban töltőcsatlakozó-hibával 4 nap alatt javították (a papírja szerint alaplapot cseréltek, de mivel megjelöltem filccel a lapot, és filc ott volt a szerviz után is, így...
) egyébként én a HDD-t kivettem belőle, mert az azon tárolt adatokhoz semmi közük. 
-
NTonee
veterán
válasz
jam1991
üzenetére
Ha nem feltűnő/látványos, akkor én nem küldeném szervizbe. Főleg mivel, ha jól értem, a burkolat sérüléséről van szó, amire simán rávágják, hogy külső behatás eredménye. Viszont nem kell izgulni, nem cserélnek kérdés nélkül. Ha garanciális keretek között nem javítható, akkor ajánlatot tesznek (legalábbis kötelességük tudtommal).
Sérülésért nem vállalnak felelősséget, hát ez így elég hülyén hangzik, nem hinném, hogy így van. Ha egy dolgozónak kicsúszik a kezéből a 20kilós kalapács, akkor visszaadják az alatta összetört terméket, hogy "bocs, ez van"?
Adatvesztés - én eleve nem küldenék olyan gépet szervizbe, amin bármilyen személyes dokumentum/akármi van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) egyébként én a HDD-t kivettem belőle, mert az azon tárolt adatokhoz semmi közük. 

Pyttawrx