Hirdetés
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
válasz
NTonee
üzenetére
Érdekes, pedig alig 1 hónapos a gép
És biztosan CN145D a gépem, mert az van ráírva a dobozra is, amiben érkezett 
Amúgy amikor AIDA64 stresszt tesztet futattam, akkor nem csak a proci van meghajtva, hanem minden létező dolog, amit kiad...
A proci teljesítménye meg szerintem bőven elég bármire, legyen az játék, konvertálás, még szerintem rendereléshez is jó lesz majd ha egyszer odáig eljutok

-
Dapro
senior tag
Hi, Akinek g56-ja vagy n550jk v g550jk ja van i5 ös meg tudnátok mondani, hogy ezzel a beállítással mennyi FPSetek van multiplayerbe? fps kiíratása konzolban: perfoverlay.drawfps 1

http://kepfeltoltes.hu/view/140821/bf4_www.kepfeltoltes.hu_.jpgszerk: nem tudtam beilleszteni sry.
-
TheProb
veterán
válasz
Because
üzenetére
Érdekes a dolog, mert a pontos típusszám alapján nekem ugyan ez van és az FHD, nem is láttam még amúgy én se ebből olyat ami ne matt, FHD kijelzővel lett volna. Na mind1, amúgy én ennyiért vettem kb 1 hónapja a gépet szintén FHD-val. Azóta a LSZ-nál volt már olcsóbb is, kérdezd meg spyduck-ot, hogy van-e nekik. Nagyon jó gép amúgy, fölösleges az i7.
(#19695) necsak: Ez furi, nekem BF4 ment natívon ultrán is játszhatóan.
(#19697) metamo: 12-es kell bele
-
metamo
csendes tag
Asus g56-ba 9.5 vagy 12.7-es caddy kell?
-
NTonee
veterán
válasz
HoaryFox
üzenetére
A CN145D-t mindenhol fényes hd panellel árulják (sajnos még mindig létezik).
A proci terén meg ne ragadj le a játéknál, de játékok között is van, ami kihasználja. Amúgy az ár sem mindegy, jobban megéri az i7es konfig.
Ha neked 89fokig nyomja az i5öst, akkor nálad igencsak problémák lesznek. Vigyázz a gépedre. -
HoaryFox
őstag
válasz
Because
üzenetére
Érdekes... nekem is ugyanez a gépem van és FHD IPS panel van benne oO
Amúgy nem tudom, mi a fenére nem elég egy i5-4200H, engem bőven kiszolgál... jó, BF4-et natív low grafon viszi csak 60 fps-sel, de High-on is van min 30 fps, ami még bőven játszható...
Nem értem, mi a fenébe kell egy i7-es proci ilyen kis házban... i5-öt meghajtom AIDA64 stressz teszttel, 1 perc és 89°C-ra beáll a proci
El nem tudom képzelni, i7 mennyire melegedne... 
-
NTonee
veterán
válasz
Because
üzenetére
Azzal a kijelzővel, amivel ott árulják, én bottal sem piszkálnám meg. Az i5-4200H sem épp csábító. Értem én, hogy ettől olcsóbb, de bőven megéri a felárat az i7 és a fhd matt ips kijelző.
Amúgy még idén jön az nv 900as sorozata, így akkor már talán érdemesebb várni kicsit és a 860m-el megvenni egy gépet. -
Because
őstag
ASUS G56JR-CN145D ezt a típust megéri megvenni? csak mert helyben az euronicsnál lenne.
-
NTonee
veterán
,,gx500-ról neten azt találni h nem nagyon lesz vagy nagyon kevés."
Most mi? Gyártanak belőle 100darabot, vagy hogy kell ezt érteni?
Az ilyen hülyeségeknek ne ülj fel.
Meg sem jelent, majd talán októberben jön. Addig honnan tud bárki, bármit róla? Az asus nyilván nem poénból fűti az emberek agyát vele. Meg mekkora égés lenne már az első asus 4k kijelzős notebookot (vagy a zen már kint van?) limitált szériaként pár tíz darab után lelőni. Elcsúszni lehet, elkaszálni ciki.dauphin: túl nagy akció nincs benne. Máshol is annyi, de találtam olcsóbban is (pl MM). Én is gondoltam már rá. Az a gép pont jó lenne leváltani az R11CX-et, amitől már síkítani tudnék. Viszont én a 64gb emmc + 500gb hdd verziót fogom jobban nézegetni.
-
NemesTom
tag
Az a baj, hogy ez általános tévhit, mondjuk 2 éve nincs gépem ( semmilyen) és sok-sok éve spórolok rá... Amíg volt gépem, az így nézett ki: 1 mag 3ghz pentium4, 1 gb ddr ram, 9800pro, 80gb tárhely, és 250 wattos fsp táp. A 2 évből 1 évig nem volt semmiféle internet kapcsolat, most is csak telefonról vagyok
Amúgy 5k a takarítás, de az utikőccség' engem terhel 
-
Dapro
senior tag
5k a takarítás és pasztázás általában. és annyija csak van valakinek aki 300k-s gépet vesz...
gx500-ról neten azt találni h nem nagyon lesz vagy nagyon kevés.
-
dauphin
aktív tag
Újfent üdvözlet mindenkinek!
Használ közületek valaki vagy netán behatóan ismeri az ASUS Transformer Book 64GB-os készüléket? Holnaptól (vagyis már mától a reklámújság szerint
)az Euronics-ban jó áron (?) kapható lesz és gondolkodóba ejtett. Mit lehet róla tudni, mit tud nyújtani a mindennapi átlagos használatban (internet, film, szövegszerkesztés)? Mik az erősségei-gyengeségei, és egyáltalán érdemes komolyan fontolóra venni a megvásárlását? Előre is hálás köszönet a segítségért. 
-
NemesTom
tag
válasz
NTonee
üzenetére
Havonta szétkapnám, tisztítanám a ventiket, meg úgy amblokk a porcicáktól megszabadulnék, az -általában- beszáradt gyári taknyot, amit pasztának hívnak, mindenképp cserélném valami minőségibbre, csak nem tudom, hogy védi-e matrica a csavarokat. ( egy tisztítás=garivesztés nem okés) gap-pad azmiaz?0_o a g750 egy erőmű, ha jól tudom, és nem is ez az árkategória... Az y50-ben annyi a kompromisszum, -számomra- hogy nincs benne ngff, vagy m2. Na meg a kijelző egy okádék minőséget képvisel.. De ezeken kívül tényleg semmit nem tudok mondani rá. Max a lakkozott felületet, de az nem számít.
-
Boci_83
őstag
Hali!
Szükségem lenne egy töltőre az X54C-s notimhoz. Elvileg a gyári 19V 3.42A
Ha pont ilyet nem találnék, akkor jó lehet a 19V 4.75A-es? Vagy hosszú távon nem tenne jót az aksinak? -
NTonee
veterán
válasz
NemesTom
üzenetére
igazából az Y50-ben már legalább szintén dupla venti van, ami pozitív. Viszont az ultrabook vastagság azért veszélyes egy ilyen gépnél hosszú távon. Nagyon ügyelni kell rá, minimum évente takarítani belülről, normális pasztával megkenni, gap-padozni. Persze ezt minden ilyen teljesítményű gépnél így kéne.
Egyébként érdemes megnézni egy asus G750-et, hogy lásd, mi a különbség. Brutálisan néz ki, de megvan az oka.

-
NTonee
veterán
válasz
NemesTom
üzenetére
na de az a G750 volt. Láttad már annak a gépházát?
Egy Y50nél nem ilyen lesz.
Épp azért írtam, hogy lásd, a furmarknál durvábbat is tud produkálni egy játék. És akkor képzeld el a watchdogs féle borzalom portolást.TheProb: én sehogy sem szeretnék a tulaja lenni
Nem egészséges, na. -
NemesTom
tag
válasz
NTonee
üzenetére
A hazai szervíz problémáiról hallottam, mondta nem egy ember, hogy amíg a lengyeleknél volt, sokkal jobb volt.. Az Y500/510 -nél hallottam a problémás hűtésről, de az y50 kivétel, nem került throttling közelébe sehol. ( 510p lett volna az eredeti terv, csak kijött az 50-es, ami sokkal hűvösebb (20-30fok), azonos teljesítmény mellett)
-
NTonee
veterán
na jó, de ebből sem derül ki, hogy van e benne 1db sata porton kívül más, csak annyi látszik abban a konfigurációban, hogy van benne egy sshd. Azért várnék már valami hivatalos leírást, vagy tesztet, hátha kiderül. Minimum egy msata azért elvárható lenne manapság egy ilyen gépben szerintem.
A gép egyébként nem tűnik rossznak, csak sajnos megint ezt a vékonyított, 1 hűtőnyílásos gépházat kapta. Úgy látom, hogy ehhez már hozzá kell szokni. Hol van már a régi ROG gépház (G53/55)...
NemesTom: egyrészt a hűtéssel szoktak bajok lenni az Y lenovoknál, másrészt katasztrófa a hazai szervize.
-
NTonee
veterán
-
Because
őstag
hello!
G550JK,G56JR néztem ki egyelőre, melyikben jobb a kari? esetleg valami más modellt hasonló áron tudtok ajánlani? illetve lenne olyan 15"-os amiben 2,5-es ssd+hdd+dvd belemegy?
-
dauphin
aktív tag
válasz
NTonee
üzenetére
Köszönöm, de azt hiszem egyelőre hagyom a kicsikét a polcon. Nem vagyok nagy sz.gépzsonglőr, én inkább hagyom érvényesülni azokat, akik kenik-vágják a témát.
Az Ubunturól és a Linuxról meg annyit, hogy valahogy ódzkodom tőlük. Ez irreális, tudom, hiszen nem is ismerem egyik rendszert sem, de mégis, valahogy távol állnak tőlem. -
NTonee
veterán
-
dauphin
aktív tag
válasz
NTonee
üzenetére
Köszönöm szépen a gyors és korrekt választ. Utánanézek annak, amit ajánlottál, bár ugyanakkor sír az egyik szemem az Eee miatt. Annyira hozzánk nőtt 2008 óta (akkor kapta az anyós, tőle "nyúltuk" le, mert egyáltalán nem használta hosszú évekig), de szegénykém olyan lassú lett, hogy kínszenvedés vele már a böngészés is, a filmekről pedig ne is beszéljünk! Az már tragédia, hogy mennyire szaggat, mintha hangos képregényt néznék rajta!

-
NTonee
veterán
válasz
dauphin
üzenetére
Ugyanabban a boltban kereten belül van core i3 procival is, szerintem inkább azt kellene megcélozni, vagy +5ezerért i3 és matt kijelző. Később bele egy ssd-t (házilag be lehet tenni) és teljesen korrekt gép lesz.
A netbookra nem érdemes költeni. Gyenge 1magos 1,6-os proci, 1gb ram, szóval nem lesz sokkal jobb ssd-vel sem sajnos. Sokat agyaltam én is rajta, mert nálunk is van egy hasonló, de nem éri meg szerintem. Win7-et sem erőltetném, még a startert sem nagyon. -
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy - lehet hogy számotokra egy kicsit megmosolyognivaló
- kérdésem: van itthon egy Eee PC 901hd típusú netbookja az asszonynak és ötletszinten belém vágott egy gondolat: lehetne-e SSD-vel megbolondítani egy kicsit, hogy gyorsabb legyen a kicsike, és hogyha igen, akkor miképpen tehetném meg? Egyébként elbírna az XP-n kívül más operációs rendszert is (Win7 vagy 8, 8.1)? Bár mintha lenne egy olyan emlékem, hogy valami processzor-limit vagy RAM-limit miatt nem lehetséges, de nem vennék rá mérget. Köszönöm. 
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Az alábbi gépet néztem ma ki magamnak, vagyis valójában az asszonynak: az ASUS X552CL-SX021D-t. Nem lesz nagyon megterhelve a gép, az unalomig ismételt felhasználások fognak nála is szerepet kapni
, úgymint internet (email, böngészés, hírek, stb.), film és nem túl sok szövegszerkesztés (Word, Excel). Mennyire megbízható gép? Szerintetek úgy 2-3 évig elfog futni ezeken a hardvereken komolyabb lassulás nélkül a gép? Nem tudunk előbb váltani, ebben biztos vagyok, lehet hogy még rá is húzunk egy-két évet, ahogy a gyerekek nőnek és egyre többet kérnek enni!
És még egy (nem) mellékes kérdés: SSD-t gond nélkül betehetek, vagy komolyabb bontást igényel a beavatkozás? Ugyanakkor nyitott vagyok az új ötletekre is, ha netán tudtok jobbat 110k max. 120k-ig. Ha van rajta Windows 8 vagy 8.1 az nem hátrány. Köszönöm előre is a fáradozásotokat! 
-
artiny
őstag
Van aki hasznal ilyen netbookot:
Asus Eee PC 1015PX: 10,1"CPU-Intel Atom N570,2x1,66GHz, HyperThreading, 1 MB L2, RAM 1 GB DDR3, 1333 MHz, Grafika Intel GMA 3150, 200 MHz,HDD Western Digital, 320 GB, 5400 rpm, 8 MB cache >> 100€ ert lattam apron > gondoltam hogy lecserelem a
Lenovo S205 : 11,6" ; APU E350,HD6310,6GB ,250GB hitachi >>mert nagyon gyenge bongeszesnel
Ezzel az ASUS al mi a helyzet,mennyire birja a googlet chromot? -
NTonee
veterán
válasz
littleNorbi
üzenetére
A w8 driverek többsége működni fog, de lehet, hogy az összes.
-
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok!
ASUS X552EP-SX015D notebook-hoz keresek Windows 7 (x64)-hez MEGFELELŐ meghajtókat (driver-eket)...
-
NTonee
veterán
válasz
huncutka1029
üzenetére
a driverek mondjuk pont jó helyen vannak itt, mivel asus driverekről van szó többnyire. A win tényleg nem ide való.
kismércse: itt van egy. Bár máshol nem láttam így hirtelen, lehet elírás.
-
TheProb
veterán
válasz
mediumgecso
üzenetére
Én személy szerint Norton Internet Security-t ajánlok, évek óta használom és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Egyébként van ezeknek külön topicjuk.
(#19640) huncutka1029: Windows-os témát is az adott topicban kellett volna megvitatni, mint ahogy írtam akkor is.
-
huncutka1029
addikt
válasz
mediumgecso
üzenetére
Avast-ot
Alfa20, ha a windows-os gondok és driveres kérdések beleférnek, szerintem ezt a kérdést is nyugodtan felteheti itt.

-
alfa20
senior tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
Szerintem ez nem ide való téma

-
mediumgecso
őstag
Milyen vírusirtót javasoltok?
-
omarion23
tag
Üdv!
Adott egy asus k53sc laptop.
szétszedtem a laptopot, mert ma egy új töltőcsatlakozót kapott.Összeraktam, veszi a töltést, meg minden, de a ventillátor felpörög, leáll, felpörög leáll, ezt ilyen 1 másodperces időközönként váltakozva teszi. Bekapcsolt a gép, ment egy 5 percet és újraindult.
Mi lehet ennek az oka?
Azóta a memória modulokat kicseréltem, plusz a biosban is reseteltem egyet..de ugyan az.
Betölt a windows, vártam 3-4 percet, néztem hőfokot..50körül volt. És kikapcsoltam. -
kismércse
tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy az Asus X552CL szériából van olyan fajta, aminek nem fényes, hanem matt a kijelzője?
-
laszlohu
addikt
Van egy Asus X550 LB -m ( Intel Core I5 ),
Windows 8.1 - gyel, amivel elégedett vagyok,az ASUS honlapon lévő videókari driverrel egyfolytában fagyogatott a rendszer,
ezért írtam ezt a véleményt,de frissítésekkel orvosolható a probléma :
az alábbi megtalálható az Asus honlapon:
Intel HD graphics Family
10.18.10.3308
-es driver verzióAz alábbi viszont próbálgatással bevált, és nincs az ASUS honlapon :
NVIDIA Geforce GT 740M
9.18.13.4052
-es driver verzióui.: a fenti driver jó Core I3, Core I5 , és Core i7 - es X550 LB - hez is.
mind2 - nek ( Intel, NVIDIA ) engedélyezve kell lenni az eszközkezelőben,
a beállításokban a select PhysX processornál ajánlott Geforce GT 740M - et kell beállítani. -
-
tigor
tag
Ezek a legelsők között voltak és nem jöttek be

-
tigor
tag
Sziasztok!
Egy Asus X550C notebook boldog tulaja vagyok, és lenne egy kérdésem. a Touchpadot hogyan tudnám kiiktatni? Ugyanis vezérlőpultból nem sikerült, nem is találtam, az ASUS webjén meg találtam egy progit ami... szépen elmagyarázza, hogy milyen funkciók vannak a touchapdban, de kikapcsolási opció ott sincs.
Nagyon megköszönném a gyors választ mert már halálra idegesit, hogy pl írás közben is hopp egyszer csak bekattolok a szöveg közepébe és szépen folytatom.

Köszönöm előre is!
-
alfa20
senior tag
válasz
cirano1
üzenetére
Esetleg, ha TheProb javaslaatával nem boldogulnál, akkor:
Futattás -> msconfig -> BOOT.INI fül -> itt az időkorlátot állítsd a legkissebbre (3) és a 7-est állítsd be alapértelmetre.Ha jól értettem, akkor a 8-as recovery particíót nem törölted le azért van ez a kavarás.
Ha van kedved törölt az összes partíciót és tedd újra a W7-et, ha még nem laktad be nagyon
-
cirano1
csendes tag
válasz
TheProb
üzenetére
Megcsináltam az USB telepítőt (TheProb(őstag) javasolt) Fel is tudtam telepiteni. De indulásnál az eredetileg volt 8 as is megjelenik, választani kell, hogy melyiket akarom inditani.Ha az eredetire kattintok (8as) azt írja, hogy nincs. Persze nincs le töröltem. Az új rendesen betölt. Vajon ki lehetne, valahol kapcsolni ne kellene választani. Köszönöm a jó tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ENVY X360 / TOUCH FHD / Ryzen5-4500 / 8GB DDR4 / 512gb NvMe SSD / WIN11
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- MunkaGÉP HP STUDIO / i7-6700hq /16gb ram / 256gb NvMe SSD / NVIDIA 4gb dedikált / Világitó Bill
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- LG OLED TV 55CS6LA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
És biztosan CN145D a gépem, mert az van ráírva a dobozra is, amiben érkezett 

El nem tudom képzelni, i7 mennyire melegedne... 

Most mi? Gyártanak belőle 100darabot, vagy hogy kell ezt érteni?
Amúgy 5k a takarítás, de az utikőccség' engem terhel 

Egy Y50nél nem ilyen lesz.
Épp azért írtam, hogy lásd, a furmarknál durvábbat is tud produkálni egy játék. És akkor képzeld el a watchdogs féle borzalom portolást.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Elmentek otthonról asuséknál.

Pyttawrx