Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
TheProb #19298 üzenetére
ha jól tudom, akkor 1éven belül kell megvenni, aktiválni. Én az asus oldalon keresztül venném.
-
TheProb
veterán
válasz
Leleményes #19297 üzenetére
köszi, működik (régen az N55-el mennyit szenvedtem vele, akkor nem tudom, hogy volt-e ez az app)
Más: Gar. Kiterjesztéssel kapcsolatban kérnék egy kis segítséget. Vásárlástól mennyi időm van aktviálni? Hol érdemes megvenni, hol a legolcsóbb?
-
-
fuze
őstag
g56-on szét van nyúlva a win8 boot logo töltéskor. Ez mitől lehet? Eléggé zavar
-
TheProb
veterán
Multimádiás gombokkal rendelkező gépeken, van 1 gomb amivel alap esetben a media player-t vagy a windows center-t indítja el. ezt nem lehet átkonfigurálni?
-
fuze
őstag
G56-nál hogyan jelez ha eléri a 100%-ot a töltés? Mert amikor rádugtam még piros volt, de nem sokkal utána máris zöld. Ennyi idő alatt biztosan nem töltött fel, mert csak a gyári töltés volt benne
-
norbeey
tag
válasz
NTonee #19284 üzenetére
Sajnos ezt nem tudom megtenni, mert 1-2 másodperc alatt stabilizálódik (van hogy 3-4x egymás után is) de arra pont elég, hogy ha játszok tönkretegye a menetet. 4 különböző helyen tapasztaltam ezt teljesen más hálozatokon más routerekkel. Valami szoftveres dologra gyanakszom de nem akarok ezért windowst telepíteni.
-
Nite
őstag
sziasztok!
asus x502ca-n, ha kikapcsolom fn+f7 hotkey-el a kijelzot, (legalabbis eddig en ugy gondoltam kikapcsolja a kijelzot) az miert csak a fenyerot veszi le szinte 0-ra, de ha eleg kozelrol megnezem es sotet a kornyezet akkor latom ami a kijelzon van
-
muhaha01
tag
sziasztok,
tesztelés gyanánt hétvégén felraktam a gta4-et (tudom vannak már gépigényesebb cuccok is, de ez volt gyorsan hozzáférhető) n550jk-ra.
természetesen nem ismerte fel a 4 gigás dedikált videókártyát, hanem az integrált cuccal akart malackodni, még a menü is szaggatott.
találtam egy leírást, miszerint egy txt fájlt kell csinálni és ott paramétert állítani, de az is csak 1 giga videó ramig emelkedett és ennyit fogadott el a játék, után egy bizonyos szorzó fölött már megint óbégatott, hogy nem támogatja a játék.van erre vmi biztos, jobb megoldás?
köszi szépen -
pubos
tag
válasz
szabonagyur #19285 üzenetére
köszi.akkor nem erőltetem.
-
szabonagyur
félisten
Hello
Nem megy ezen a szérián a 8.1, max a 8 hibásan. Van egy ilyenem, próbáltam.
Valószínűleg a sis chipkészlet nem tetszik neki, mivel én procit is cseréltem benne P8400-ra ami tud mindent amit kellene a 8.1-hez, de se 32bit se 64bit telepítő nem indul el. Win8ról upgrade is sikertelen.
-
NTonee
veterán
Ebből így semmi sem fog kiderülni, így próbálgatni kell. Én azt csinálnám, hogy egy bootolható partíció buherálóval (akár live linuxból) törölném a hdd-ről a partíciókat és úgy indítanám ismét a win telepítőt.
Esetleg előtte próbáld másik usb portról is, nálam valamiért nem minden csatlakozót szeret.norbeey: amikor leakad, akkor nézd meg a routert másik eszközről először, hogy elérhető e.
-
norbeey
tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy néha, látszólag random megszakad a hálózati kapcsolatom. Lényegében az történik, mint amikor kihúzom a kábelt de közben meg be van dugva. Nem a kábel rossz mert különböző helyeken megpróbáltam már vagy 5 kábellel és azt sem hiszem, hogy érintkezés lenne, mert abszolút mozdulatlanul áll a gép hozzá se érek. (G56JR) -
pubos
tag
válasz
NTonee #19281 üzenetére
szerintem értettem mit akart.De nem nagyon tudtam pontosabban leírni.
Szóval telepítő el sem indul.akár lemez akár pen-ről próbálom indítani.Először bejön a kék ablak majd pár másodperc után kidob egy kék halált,és indul újra.Biosba mindent kipróbáltam bár nem is sok lehetőség volt.
Win7 simán telepíthető rá akár pen-ről is. -
pubos
tag
válasz
Leleményes #19279 üzenetére
kérj segítséget.lehet nem is vagy beteg.
-
pubos
tag
üdv.Van egy asus x50sl (F5) gépem Win 7 futott rajt eddig.Gondoltam megnézem a Windows 8.1
Hát sajna nem jött össze.Telepítés pen-röl kék ablak bejön majd pár másodperc után kiír valami hibát és újra indul.másik gépen próbálva simán megy a telepítő.ráadásul gyengébb meg régebbi is.Mi lehet a gond?Biosba állítani esetleg?vagy erre a gépre felejtős. -
Mobil87
tag
válasz
Kicsirics77 #19274 üzenetére
-
Mobil87
tag
válasz
Kicsirics77 #19274 üzenetére
És ha már ezt feltettem és nm működik...hiába vannak a funkció gombok nemműködnek.Valahol valamit be kell állítani?
-
osszaki
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy az ASUS K55V típusú laptopom miután bekapcsolom nem játsza le a zenéket, filmeket, és egy általános lassúlást is látok rajta. Nyomok egy restartot és mintha mi se történt volna, megy minden szépen.
Azt észrevettem, hogy mikor ez az általános 'nem játszok le semmit' állapot van, akkor úgy köszönt a gép, hogy egy jack csatlakozót kihúztak a gépből. Miközben a fejhallgató/fülhallgató végig be van dugva. Ha ez az üzenet nincs, azaz nem ezzel kezd a gép, miután felállt a rendszer, akkor nincs gond.
Valakinek valami tipp, hogy mi lehet a gond? Köszi előre is.
-
Mobil87
tag
Az lenne a kérdésem hogy melyik az a driver amelyik a billenytű funkciókat telepíti fel..pl wifi gomb..stb
Asus K551lb -
TheProb
veterán
G56-nál nem tudjáktok, hogy mi alapján világít a fedlapi asus logó? Mert nálam hol világít, hol nem és nem jöttem rá hogy mikor csinálja..
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Szeretném kérni a segítségeteket van egy asus g75vw laptopom és olyan problémám van, hogy nem tudok vele dvd-t irni. Úgy emlékszem hogy régebben krtam már vele. Azt írják az író programok, hogy nem támogatott vagy valami ilyesmirt -
NTonee
veterán
válasz
HoaryFox #19265 üzenetére
most akkor nem értettük meg egymást szerintem.
Azt írtam, hogy rakd az ODD helyére caddybe a benne lévő HDD-t és az elsődleges csatlakozásra tedd az SSD-t. Otthon meg legyen egy külső HDD, amire néha biztonsági mentést csinálsz a fontos adataidról, ugyanis baromi kellemetlen, mikor letérdel egy winchester tele adatokkal. Mert hidd el, le fog előbb-utóbb. -
HoaryFox
őstag
válasz
NTonee #19262 üzenetére
Oh... bocsánat! Most olvastam vissza
A külső USB-s winyó nekem nem pálya, nem szeretnék még egy cuccot hordozgatni a laptop mellett is...
Amúgy előző laptopomban a retteget WD Blue winyó volt, még a mai napig 100/100-as, semmi problémája (2,5 évet ment, amíg tönkre nem ment a laptop hűtése).Mondjuk az új G56-os laposomban is az van, csak 1 terával
Igazából nem olyan létfontosságú dolgok vannak azon, csak azért nem szeretném, hogy a több éve gyűjtögetett zenegyűjteményem egyszercsak eltűnne
-
muhaha01
tag
köszi szépen, ma este ráugrok a témára.
aki tett be ssd-t és a dvd-t kiszedte, az milyen külső keretbe rakta bele az utóbbit?
ott is vannak vastag és vékony kivitelek, mint a hdd caddy-nél?
esetleg linkelne vki vmilyet? -
muhaha01
tag
sziasztok.
n550jk, ssd-t beleraktam, a korábbi oldalakon linkelt videók alapján tökéletesen meg lehet csinálni,
a win 8.1 install idejére kiszedtem a hdd-t, ahogy javasolják, minden felment, gyors és egyértelmű.eddig kedveltem a win 7-et, de a 8.1 után rájöttem, hogy szerelmes vagyok belé
ha valaki linkelne vmi gyorstalpalót, hogy ezeket a pöcsömöccse csempéket meg mindenféle designbaromságot hogy lehet eltüntetni vagy minimalizálni, azt megköszönném.
magyarul hogy lehet win 7-té alakítani a 8.1-et? ez itt a kérdésmásik dolog, hogy elvileg fennvan minden driver, a cucchoz adott minimélynyomó viszont nem ad ki magából semmilyen hangot. jó helyre dugom elvileg.
mit felejtettem el?csak 2 órát malackodtam egyelőre a géppel, úgy érzem nagyon jó lesz ez a barátság
-
NTonee
veterán
előrendelhető az i7-es N550JK, ha még van valaki, aki nem unta meg a várakozást. Viszont az ára... hát ezért nem kapkodtak érte a boltok, a különbözet elég nagy.
-
dajka995
újonc
Mit gondoltok erről: http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/asus/n550jk-cn059d-p222480354/ és erről a laptopról:http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/lenovo/ideapad-y50-70-59-425029-p234936905/
Melyiket lenne érdemesebb megvenni?
És ez az ssd milyen szerintetek: http://ssd-meghajto.arukereso.hu/intel/520-series-120gb-ssdsc2cw120a310-p72345666/termek-leiras.html ?
Érdemes beruházni erre?Szállíthatóság miatt fontos a laptop.
-
humax
senior tag
sziasztok
van egy ASUS G56JR labtopom
hogyan lehet csatlokoztatni a Samsung F6500 TV huz, kabel mentesen?
koszi -
NTonee
veterán
válasz
HoaryFox #19248 üzenetére
mindenképp a hdd-t rakd a caddy-be, ssd menjen az elsődleges csatlakozásra. Nem lesz baja, nem kell aggódni. Ha tényleg nagyon féltett adatok vannak ott, akkor amúgy is illene legalább egy külső hdd, ahol biztonságosabban tárolhatsz adatokat. A notebookban lévő hdd 2, de max. 3év alatt eddig mindig megpusztult nálam.
-
HoaryFox
őstag
Lenne egy kérdésem olyan valaki felé, aki G56-os laptopot használ Optibay kerettel.
A HDD-t nyugodtan tehetem az ODD helyére, nem lesz baja, vagy inkább az SSD-t tegyem oda? HDD-n van jó sok pótolhatatlan adat, és nem szeretném, ha egy utazás alkalmával már nem lenne életképes -
NTonee
veterán
válasz
Kicsirics77 #19246 üzenetére
annyit mindenképp megér, igen.
-
NTonee
veterán
válasz
Kicsirics77 #19244 üzenetére
Biztosan nem vga hiba, ha van külső monitoron kép. Hogy most panel, vagy inverter, ezt már nem tudnám megmondani, de Dell XPS biztosan benéz valamikor, szerintem ő rá fogja vágni helyből.
Mostmár csak mellékesként ugyan, de a hdd hibát sem zárnám ki, mivel kijelző/inverter problémára nem sípol be a bios. -
Kicsirics77
veterán
válasz
NTonee #19242 üzenetére
nem hdd probléma
a hibajelenség annyiban módosult,hogy a gép külső monitorra kötve analog kimeneten ad képet gy most tudtam telepten és használni is
a laptop kijelző az fn+f7 bill kombóra felvillan teljes fényerőre majd elsötétedik és nagyon halványan dereng mintha a fényerő teljesen minimumra lenne álltva.
sanda gyanúm,hogy nem a kijelző a hiba oka hanem az inverter adta meg magát -
NTonee
veterán
válasz
Kicsirics77 #19230 üzenetére
,,minek húzni egy vga-t ami amúgyis elég mindenre???" (GT720m)
,,Suzuki is elég"A fenébe... Miért nem szóltál hamarabb? Én barom meg Audival járok, G53SX gépem van (GTX560m) és ezt lassan már kevésnek érzem, így már kiszemeltem a G750JZ-t (GTX880m).
Eladok mindent a görcsbe.
(#19237) Kicsirics77: kölcsön hdd, hogy kipróbáld? A beepcode azért ritkán hazudik.
(#19236) muhaha01: ne kínlódj vele. Megoldható a win7 is, de vadászni kell a drivereket a neten és még akkor sem biztos, hogy minden normálisan működni fog.
-
dobragab
addikt
válasz
Simi37 #19235 üzenetére
Azt nézd, hogy a Memory Usage 100%-on megy-e terhelés alatt. Mindenképpen állítsd az energiagazdálkodást Teljesítménycentrikus-ra, különben lehet, hogy azért nem jár maxon. Ha a Memory Usage nem 100%, de a GPU igen, akkor valószínűleg a memóriát nem éri meg húzni, csak a GPU-t, de ezt te látod. Célszerű játék közben beállni egy számításigényes helyre tekintve (tűz, füst, stb, de ezt úgyis látod, ahol leesik az FPS.), ne mozdulj meg, figyeld az FPS-t. Válts át, húzz rajta 150-et, és nézd meg újra. Ha
Áramtalanítás végett a ki/bekapcsológombra hosszasan feküdj rá (bő 10 mp) amíg teljesen el nem halkul, sötétedik a cucc. Utána pár mp után újra bekapcsolhatod. (Én nem tojok be, ha kifagy, SSD-ről 15 mp alatt újrabootol
)
Ja még azt is érdemes figyelni, hogy a CPU limitál-e, erre egy Feladatkezelő teljesen megfelel, bár 720M alatt nem valószínű.
-
Kicsirics77
veterán
sziasztok
asus f5-sr p8400 dual core 4gb ram
2 órája kikapcsoltam és azóta csak egy pillanatra post screen felvillan majd pittyeg 2 rövidet
bios beep code szerint hdd smart hiba vagy hdd hiba,találkozott már ilyennel valaki,mondjuk az elmúlt napokban már kezdett vacakolni lassú töltés és indokolatlan magas load.
bár ez a kép felvillan nekem inkább tűnik vga hibána,mert külső képernyőn is ezt produkálja sajnos,lehet meg kell válnom szeretett laptopomtól ami felett eljárt az idő ezekszerint.
bios delete megvolt elemet is kivettem,de majd holnap nekiugrok még azért hátha a remény hal meg utoljára,bár nemsok jó dolgot fűzök hozzá már ezekután.
válaszokat előre is köszi. -
muhaha01
tag
sziasztok.
lehet hülye kérdés lesz:
n550jk cuccai nem működnek win 7 alatt?
egy arc egy ssd-szerelős videóban ilyesmit beszélt.
mindenképp win 8.1-et tegyek fel? -
Simi37
őstag
válasz
dobragab #19232 üzenetére
Érdekes...ha nemhúzok semmit 40fps körül van de se a RAM se proci se gpu memória meg másik meg semelyik órajele nem éri el a 100%ot mégsem 60 fps...800ról 950re húztam és nem változott a kihasználtság!! Se lejebb se följebb
FPS változás volt de kihasználtság nem!!! Azt hogyan?
Kb 80%on van mindig játék közben
-
Simi37
őstag
válasz
dobragab #19231 üzenetére
Ezt a mondtatot nem tudom értelmezni: "A maximumot használat közben 20 MHz-nál ne nagyon közelítsd meg." Az órajelmaxot vagy az egyéni maxot?
Látom erre válaszoltál csak Én már írtam "ezt".
Nem baj a gépnek ha kifagy? Illetve hogy kapcsoljam akkor ki? Az áramtalanítás nem a legjobb megoldás. Megvan mit csinálok nem bízok semmit a véletlenre...
+100 sima ügy volt
+200 talán a határ volt
+250 fagyás volt
+150 lesz az már szerintem érezhető...És játék közben tesztelem oké és csak játék közben húzzam is fel?És erre isIlletve nem megy tönkre hamarabb a kártya a húzástól? (nyilván nem az észnélkülitől) -
dobragab
addikt
válasz
Simi37 #19227 üzenetére
Ha nincs szükséged a plusz teljesítményre, ne használd. Sztem próbáld ki +220-on, ha stabilan bírja, használhatod +200-on is.
Bár 720M-nél nem tudom, hogy a memória limitálja-e, vagy a GPU. Töltsd le a Gainward ExperTool-t, indítsd el, kattins a Status-ra, és az alsó két grafikonra gyakran nézz rá játék közben. Ha a Memory Usage 100%-on jár terhelésen, akkor érdemes a memóriát húzni. Ha sose éri el, a Core órajelét kéne, azt meg nem ajánlom.
-
-
muhaha01
tag
válasz
Kicsirics77 #19228 üzenetére
minek m5-ös bmw-t venni, amikor úgyse használod ki?
NTonee, köszi a választ
-
Simi37
őstag
válasz
dobragab #19221 üzenetére
100on ment okés 200on ment okés semmihőváltozás...250 fagyás és a hangszoró hirtelen elkezdett zúgni gyorsan ki az áramból.
Úgy megijedtem b+... +100at teszek rá de többet nem. Bár lehet az villám pont bevágott itt keményen villámlik most...
Még1 csak játék közben emeljem vagy maradhat végig?
-
NTonee
veterán
válasz
muhaha01 #19225 üzenetére
Lehetőleg az elsődleges helyen legyen az ssd. Ha van legalább 8gb ram a gépedben, akkor kapcsold ki telepítés után a lapozófájlt, dolgozzon memóriából, ne az ssd-t kínozza.
+ egyesek szerint nem árt kivenni a hdd-t (ha nem túl bonyolult) és anélkül telepíteni ssd-re a wint. -
muhaha01
tag
sziasztok.
teljesen szűz hdd és frissen beszerelt ssd esetén kell-e valamire figyelni windows telepítés során?
bios beállításra, boot sorrendre, ssd esetén vmi egyéb bállításra gondolok.köszi!
-
Simi37
őstag
-
-
dobragab
addikt
válasz
Mobil87 #19205 üzenetére
Nekem nagyon hasonló van, szintén X550LB-XO114D. Színtiszta műanyag az egész, bár a minőségibb fajtából. Negatívum: a billentyűzet a kelleténél kicsit erősebb nyomás hatására hangosan dobog, gondolom, az alátámasztás hiánya miatt. Játékra a 740M már alapszinten alkalmas, pl. BF3 High-on is élvezhető vele. (35 fps körüli.) A 4010U-t kicsit kevésnek érzem, bár a 740M alá nem kell (szerintem) 4200U-nál erősebb CPU, úgyis videokártya-limit lesz.
(#19211) Simi37
Ebben a kategóriában minden 740M-es kártyán 64 bites a Bus Width, a drágábbak között már van 128 bites, de annyiért meg már normális videokártyát lehet venni. (850M, 750M, esetleg kifutó 8870M v 8850M.) Alternatíva lehet a 8750M, de az némileg drágább, és (ahogy utánaolvastam) gyengébb is.
Senkinek se szokták ajánlani, én mégis ezt teszem. Ha ilyen 740M-ed van, és játszani is szeretnél rajta, húzz rajta. NvidiaInspector-t javaslom, meg a hőmérsékletek szoros felügyeletét, bár az enyémnek egész jó a hűtése, sose érte el a 70°-ot. GPU órajelét ne piszkáld, nem segít semmit, és a chipnek se tesz jót. A videomemória órajelét viszont piszkálhatod. Én +200 MHz-en használom játékra, kb. 230-240-ig bírja. Kábé 20-25%-ot jelent játékoknál, az azért nem mindegy, hogy ~50 FPS, vagy fix 60. Sokat tud dobni az élményen.
(#19210) mediumgecso
Bad sectoros lett a vinyód? Érdekes... az én ugyanolyan gépem bő egy hetes, rendszermeghajtónak SSD-t használok, és a Windows talált rajta egy bad sector-t, amit nem sikerült javítania, mivel nem volt több szabad sector... Az újraindításonkénti vizsgálatot registry-ből lőttem ki, ami nem jó jel. Neked mik voltak a tünetek?
-
Simi37
őstag
válasz
ZavaBalazs #19218 üzenetére
De az nem ASUS...
Az is kritérium bocs nem írtam
-
cleric
tag
Üdv,
használ valaki ilyen ebayes HDD caddy-t, működnek ezek rendesen? -
Simi37
őstag
válasz
mediumgecso #19214 üzenetére
Igen a tied 64 bites. Kössz a képet
Nézek többet is de a 200-250k tartományban szinte mind 740m amiről 90%ban nem tudni h 64 vagy 128e
A 750m fix 128 van de olyan meg nincs 250 alatt
Bár ahogy nézem akár 64 akárnem a mostanihoz képest nem járnék vele rosszul
-
Kicsirics77
veterán
válasz
mediumgecso #19212 üzenetére
Gpu-z
-
Simi37
őstag
válasz
mediumgecso #19210 üzenetére
64 vagy 128 bites benne a 740M? Mind2 van és szerelik is mind2 félét gépekbe...már Én is néztem azt a gépet ami neked van...
-
mediumgecso
őstag
válasz
copaca #19160 üzenetére
Hali!
Nekem nagyon hasonló gépem van (X550LB-X0114D), csak 8GB RAM-mal és GF740M-mel. Semmi bajom vele, nagyon imádom, bár most volt szervízben, mert az 1T-s vinyó bad sector-os lett, garban cserélték.....ez mondjuk bárki mással előfordulhat. Nagyon jó, imádom, csak ajánlani tudom, nem melegszik nálam, bár én nem játszom rajta.
Ha még van kérdés, írj nyugodtan.
Üdv.
-
HoaryFox
őstag
válasz
tremorsz1 #19207 üzenetére
Én pont az USANotebook-nál vettem
263k volt mindennel együtt, és igen, ők a honlapjukon azt írják, hogy sima TN panel van benne 1366x768 felbontással, de amikor kibontottam a dobozt, akkor egyből feltűnt, hogy matt a kijező és talán FHD... és igazam lett
Amúgy én nagyon meg vagyok elégedve vele, anyagminőség nagyon jó, érződik, hogy nem egy filléres gép, i5 bőven elég játékra is, a GTX 760M is nekem elég. Azért fogok tenni bele egy SSD-t, mert bár így is frankó, de SSD-vel el sem tudom képzelni milyen gyors lesz
Szvsz ajánlott megvételre, megéri minden forintját
-
tremorsz1
csendes tag
válasz
HoaryFox #19170 üzenetére
Szia,én is g56jr-t akarok venni i-5-el.Szeretném megkérdezni,hogy hol vetted mennyiért.Úgy látom most már egész sok helyen van,de még egy két hete csak a radium,digiprime-nál volt és azokról a helyekről azt írták nem megbízható boltok(külföldi billentyűzetet átmatricázták magyarra pl).A tiéd billentyűzete magyar?,nem átmatricázott? A kijelzője matt fhd ips?,mert pl itt:http://www.usanotebook.hu/asus/g56jr-cn145d-g56jr-cn145d/P36844 azt írja hd led fényes.Köszi előre is.
-
Mobil87
tag
Mi a véleményetek erről a laptopról?[link]
-
Kikker
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #19196 üzenetére
Hahaha! Az AVG segített
-
fuze
őstag
válasz
Leleményes #19201 üzenetére
Úgy összecsukva is tart rendesen? Mindenesetre én szerintem maradok továbbra is G56 mellett. Igaz, hogy a másiknak jobban fekszik a designja, de itt maga a monitor rész is merevebb, nem hajlik. Meg a hűtés is nagyobb igénybevételre van kitalálva. Ami lesz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest