- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
giga1010
csendes tag
Van egy asus x51r típusú laptopom és most vettem bele ramot is mert már régi lassú volt.
Azt szeretném kérdezni hogy milyen tíousú lehet az alaplapja milyen processorra tudnám kicserélni a jelenleg benne lévő : Intel Celeron M 520 - Laptop cpu - M/1.6GHz/1M/533/64bit -et.
Egyáltalán javítana a működésén ?
1,5 gb ram van benne (1,37-et lát) és egy ilyen ati videkártya 1100-as asszem gyári. -
Impressa
őstag
-
Gallac
senior tag
válasz
Impressa #16390 üzenetére
Szia !
Nem ismeri fel típus szerint, a GPU-Z látja a 2 GPU-t, az eszközkezelőben viszont 2 db Általános P&p megjelenítő van a Videokártyák pont alatt és itt az egyiknél sárga pipás jel, a hibakód szerint, a rendszer nem tudja elindítani az adott vezérlőt...
Biosban semmit nem tudok állitani csak memória méretlefoglalást... -
Gallac
senior tag
Adott egy ASUS K55-vj notebook, Win 7 feletelepítve, chipset, Lan stb. driverek is, de a legújabb NFORCE driver nem akar feltelepülni, a GPU-Z látja a 635 GT és a HD 4000 GPUt is (ez gondolom a prociba levő ), de ez az szájbaszeretkezett Nvidia telepítő azt írja nem detektált az eszköz és leáll.
Ötlete valakinek ?
Felraktam a legújabb BIOSt is, de vajmi kevés beállítási lehetőség van VGA témában
beállíthatod mennyi Mega legyen a videomemória..
-
Impressa
őstag
válasz
szebev #16384 üzenetére
Szia, Köszi!
Jó lenne tudni, milyen a CPU és RAM kihasználtsága, és ezekhez milyen hőmérséklet párosul. Portalanítás, pasztázás,biztos jót tenne neki, mivel írtad időnként kikapcsol. De látom a fórumtársak, már javasoltak neked alternatívát, már csak azt kell eldöntened, mennyit szeretnél vagy tudsz rászánni a vásárlásra.
-
szebev
senior tag
válasz
Impressa #16381 üzenetére
Megneztem a videot ! Sirtam a rohogestol ! Koszonom Neked a vidam percekert !
Ha mar itt vagyok , megkerdeznem : Van egy Packard Bell MV35-V-007 tipusu easy note-m . Online filmeket akarok nezni rajta ,de nagyon lassan jatsza le a filmeket ( hang normalisan megy, de a kep kesik ) . Meg neha magatol kikapcsol, szoval gond van vele . Gondolkodom egy asus laptop vetelen, de foggalmam sincs mi lenne jo nekem . Az se baj ha van benne dvd-iro is ! Koszi elore is a valszokat -
privacy99
senior tag
válasz
kockagatya #16380 üzenetére
Nézz utána az épület múltjának
-
Impressa
őstag
válasz
kockagatya #16380 üzenetére
Akkor vízéren áll a nappalitok!
Lődd ki a wifi-t.
-
sombrio
tag
válasz
kockagatya #16377 üzenetére
Ez eléggé furcsa.. Wifivel használod mindenhol a gépet?
-
Impressa
őstag
válasz
kockagatya #16377 üzenetére
Ez így tényleg elég furcsa. Minden helyiségben wifi-vel használod a lapost? mi van akkor, ha kikapcsolod a wifi-t és a BT is a nappaliban? akkor is lefagy?
-
kockagatya
csendes tag
Sziasztok!
Elég furcsa problémám van... Asus K40IE/K50IE típusú laptopom van. A probléma a következő: ha a nappaliban használom a gépet lefagy főleg youtube meg filmnézés közben( de néha egyéb hangtalan tevékenység közben is), de ez sehol máshol nem fordul elő bárhol máshol használom a gépet. Amikor lefagy, lefagy a hang is mint amikor beakad a lemezlejátszó és van amikor egy perc után megjavul magától van amikor nem. És ez csak a nappaliban. Ha bárki bármit tud segíteni annak hatalmas köszi! -
Csigger
őstag
Sziasztok!
Következő lenne a kérdésem:
Win7 fut már egy jó ideje az Asus EEePc 1001HA-s netbookunkon, most HDD -> SSD váltás előtt állunk, és be akartam lépni a BIOSba, de vmiért nem enged, az Asus szürke képernyője bejön és onnantól kezdve semmi...Frissítsek Win7 alól Biost az megoldhatja a problémát?
-
castor84
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Van egy kb 4-5 éves ASUS K51L laptopom, amibe ugye integrált videokártya van. az lenne a kérdésem, hogy lehet e beletenni valami egyszerű de használható videokártyát, amivel egy darabig még tudom használni
köszönettelyZ
-
Magany
tag
Sziasztok, elkuldtem az ASUSOMAT javitoba es ez lett az eredmenye.Bekapcsolaskor fut valami program.Nev INTEL UNB.....magatol bekapcsolja a vifit, vannak itt alul kijelzok lakatal na azt is elinditja.....Eddig cak akkor jelzet ha az interneten voltam. Jatszani sem tudok mar rajta, valami otlet?
-
stalone
csendes tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni. netbook-ot vásárolnék,de nem vagyok tisztába pár dologgal. 2 fajtát néztem:ACER V5121-C72G32K. a másik::Asus 1105bx. Az asus-ról megvannak az adatok,de az acer-ről nem sokat tudok. Melyik be jobb a proci?asus c60 amd 6250. acer.amd brazos vga amd gma hd,na ezzel ne vagyok tisztába (amd gma hd) Előre köszönöm.
-
Impressa
őstag
válasz
nyomorult #16369 üzenetére
Vagy orvosolható, ez a probléma is a chip külső újraírásával, vagy pendrive-ról egy bios reconvery lefuttatása lehet megoldás (bár ez inkább HP-nál oldható meg)
Esetleg írj be ebbe a topicba is, hátha tudnak neked tanácsolni még vmit. Ha nem, akkor érdemes lenne megkeresned KillHates kollégát, hogyan tudná orvosolni a problémádat.
-
olala
tag
Szia!
Köszönöm a véleményed!
Már most én is utánanézegettem egy kicsit a dolgoknak, és az i7 procival szerelt gépek alsó burkolata úgy van kiképezve, hogy egy nagyobb hűtőrendszer is beférjen.
Az asus technikai segítségnyújtó csapata is visszaírt, és azt mondták, hogy szükséges a hűtőrendszer cseréje is. Innentől egy i7 update csak szervízben megoldható és gondolom méregdrága, lehet csak az alkatrészköltség több a gép áránál. -
nyomorult
csendes tag
válasz
Impressa #16364 üzenetére
Fizikálisan is kicseréltem a bios-t és beleégettem a legrégebbi gyári verziót, de az sem hatotta meg. Köszönöm a tippet! Úgy látszik valamit ért ez a resetelés, mert már legalább bekapcsol, csak kép nincs meg kis idő után ki is lövi magát. Az a fura, hogy más tipusú lapokon már frissitettem biost, de sosem volt ilyen gondom. Ami nekem furcsa, hogy a bios fájl kiterjesztése maga a verzió száma. Ilyent még nem láttam. De sehol nem irták, hogy át kellene nevezni vagy valami.
-
-
nyomorult
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Asus K52Je típusú notim van, megpróbáltam bios-t update-elni, de nem sikerült. Most be sem kapcsol. Pedig leírás szerint csináltam mindent. Biosból easy falsh el. Törölt, irt, ellenőrzött, kikapcsolt és úgy maradt. Megpróbáltam bios égetővel újraírni az asus oldaláról leszedett bios file-lal, de az sem segített. Valakinek valami ötlet? Nem tudod valaki kimenteni működő bios tartalmat esetleg?
Köszönöm.
-
olala
tag
Heló mindenkinek!
Van egy ASUS X53Sc típusú notebookom, amiben egy K53SC alaplap és egy Intel B940 processzor van. Ezt szeretném lecserélni egy i7 2630QM-re. A gyártó honlapja szerint, az ilyen alaplappal szerelt gépeket még szerelték az említett CPU-val is. Az eredeti TDP-je 35W, míg a kiszemelté 45W. Mi a véleményetek, meg lehet oldani a cserét? Leginkább a hűtőrendszer miatt kérdezem, hogy elbírja e azt a +10W-ot? Egyáltalán a különböző CPU beépítésekor különböző hűtőrendszert építenek a laptopokba, vagy ugyanazt az egész sorozatba?Remélem van valakinek ilyen jellegű tapasztalata. Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.
-
Szilárd
csendes tag
Köszönöm a linkeket. Itt mindenre választ kaptam.
Üdv
-
-
Tamás008
tag
Sziasztok Asusosok és szakértők,
Van egy Asus X53Ke Ap-125 ös régebbi típusú laptopom. Ebben szeretném a processzort egy kicsivel gyorsabbra cserélni. Jelenleg egy TurionX2 TL-52 es proci van benne ezt szeretném kicserélni egy TurionX2 TL-68 asra. Megtehetem e? Érezhető teljesítménybeli növekedést hozhat ez a csere? A gép szerintetek felismeri majd a procit? Hűtés elbírja szerintetek ezt az erősebb procit?
A gépre az Asus által kiadott legújabb 212 es Bios verziót telepítettem fel a Winflash programmal.
Köszönöm a választ. -
nussa5
aktív tag
válasz
Szilárd #16353 üzenetére
Ha esetleg még nem nézted meg a mobil graphics card benchmark oldalt, itt találsz elég részletes játék eredményeket is. NVIDIA GeForce GT 740M ill. NVIDIA GeForce GT 650M
-
Szilárd
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Következőben kellene egy kis help. Van egy nagyon öreg ASUS laptopom, amit újra cserélnék. Mivel lehetőségem megengedi és ismét kb. 8 évre tervezek, a következő két típust néztem ki
56 VZ S4360H és N56 VB S4050H. A különbség - ami számomra a kérdés - a bennük lévő VGA kártya. Az elsőben Geforce GT 650M, a másodikban GT 740M. Átnézve az ASUS és Nvidia honlapokat sem tudom eldönteni, melyik géppel járnék jobban (közel egy árban vannak) játék szempontjából, tesztek pedig ez esetben nincsenek. A kettő kártya tudása számomra nem összehasonlítható, v. csak én nem értem. Nem tudom mennyire gyakori típusok, van-e vkinek rálátása, tapasztalata velük. Más gyártó és típus nem érdekel.
Előre is kösz. -
sombrio
tag
válasz
privacy99 #16341 üzenetére
Értem, köszi a választ.
Hát már feltelepitettem a Win8-at, hogy megnézzem mik a külömbségek. Tulajdonképpen amit mondtál az igaz, hogy több program megnyitásánál valamivel gyorsabban reagál a dolgokra.
DE, iszonyatosan más mint a 7, ez valami "borzalom" egyenlöre. Egy darabig használom hátha megszokom.
Még egy két dolgon agyalnom kell, hogy mi merre van.
Most még szerintem csak szokatlan, de majd megszokom, és mit ne mondjak amugy tetszik! -
BossBoss
őstag
Üdv Szakik!
Adott egy Asus X54H típusú noti, Radeon 7470M kari. Driver telepítésnél folyton ezt a hibaüzenetet kapom:
"a számítógép nem rendelkezik megfelelő grafikus adapterrel"
Mi lehet a probléma? Hogy tudom megoldani?
Köszi! -
Impressa
őstag
válasz
kmarci25 #16305 üzenetére
Szia!
Ha még aktuális a dolog, akkor kérdezd meg KillHates kollégát, hogy vállalja-e a RAM bővítését. 2 GB még belemegy, 4 GB-ot már nem tud kezelni, mert a 32 bites rendszer nem tudja megcímezni a teljes memóriatartományt.
A proci meg, a 64 bites rendszert nem támogatja. -
privacy99
senior tag
válasz
sombrio #16340 üzenetére
Win8, újabb is, jobb is. Simán kattintgatásnál nem lesz különbség, de ha megnyitsz 6-7 programot, akkor biztos vagyok benne, hogy a win8 gyorsabban és zökkenőmentesebben tudja kezelni őket. Plusz nálam alap, hogyha megtehetem, mindig az újabbat szerzem be(Windows-nál főleg)
Az meg a másik, hogy a gépigénye is állítólag valamivel alacsonyabb, mint a 7-nek, tehát ebből lehet sejteni, melyik fogja vissza jobban a gépet.
Ui.: i7-el, 8GB RAM-al mind a kettővel nagyon gyors lesz, már csak rajtad múlik melyik tetszik jobban.
-
sombrio
tag
Sziasztok!
Nem mintha nem lennék megelégedve a laptoppal, de egy olyan kérdésem lenne, hogy Win7-el vagy Win8-al gyorsabb a gép.?!
Egy Asus K55VM laposom van. (i7,8gb ram,gt 630m)
Gyári Wint7 64bit van benne.Csak érdeklödés szempontjából kérdezem, mert sok mindenkitöl halottam ezt azt és gondoltam itt is felteszem a kérdést.
Köszi elöre is. -
draco31
veterán
Hello!
Van egy L8400L-em, amin van 4 darab gyors gomb, amiből kettőt tudok programozni a Hotkey nevű programjával. A másik kettőt is szeretném átállítani, hogy ha az email gombot nyomom meg, akkor ne az Outlook induljon el, hanem készenlétre váltson.Hogyan lehet azt a kettőt átprogramozni?
-
SüdiLaller
aktív tag
Sziasztok! Haldoklik az akksi egy X53U laposban, és érdekelne hogy honnan tudnék olcsón ~5-7K-ért beszerezni újat hozzá. Az itthoni 17 lepedő abszurd nekem. Annyira nem keresünk jól.
Mod.: ugyanitt kérdezném a tapasztaltabbaktól hogy egy akksi kalibráció ér e valamit, vagy csak pár hónappal toldja meg az élettartamát? 1500 Ft-ért csinálják, de olyasmit olvastam hogy ez = azzal hogy teljesen feltöltik, majd teljesen lemerítik. -
zsolt361
tag
válasz
nussa5 #16336 üzenetére
Átment a teszten, sértetlen az integrítás.
Egyébként ma valamiért megjavult. Felraktam egy intel boost monitort, de gondolom nem emiatt, hanem mert újraraktam rajt egy frissebb Intel Management Engine Interface-t, lehet ez lehetett a ludas. Ezek után restart és már sikított is hogy frissítsek.
Remélem az is marad, nem mint a tapipadom... Most azon is próbálok egy driver frissítést hátha.
-
zsolt361
tag
Üdv ismét.
Megrendeltem az egyik KV55VJ típusú gépen, és meg is érkezett. Az itt kapott információknak hála sikerült rátelepítenem egy windows 7-et, amiért nagyon hálás vagyok.
Viszont egy kérdésem lenne, elvileg más is találkozhatott ilyennel. Miután felraktam a windows még driver nélkül ment a windows update, azzal húztam le a magyar nyelvi fájlokat is a rendszerre. Miután azonban összeszedtem minden drivert nem igazán akar működni.
Egy nagy vörös x jelzi, hogy nem működik mellette angolul (mikor magyarra van állítva ) szól hogy ellenőrizzem a frissítéseket, de ha erre rányomok azt írja ki, hogy (szintén angolul) nem tudja ellenőrizni a frissítéseket, mert a szolgáltatás nem fut, indítsam újra a gépet. Hiába indítom újra már egy jó ideje ez megy.Remélem valaki tudja mi tévő legyek, hogy mitől lehet ez?
A segítséget előre is köszi:
Zsolt -
CanariSS
csendes tag
Sziasztok, gondban vagyok. Van egy Asus K50IP laptopom, es Windows 7 64es szoftom ra. A laptop nem akar elindulni, azaz elindul, de a korozgeto windows logonal lefagy, bootban. Par masodperc muolva szaggatottan loadol tovabb, es tobb mint tiz perc kell hogy belepjen a windowsba. De ott sem javul meg ott is szaggatottan akadozik el van fagyva, olyannyira hogy az egerrel sem tudok semmit csinalni, mivel mire tolnam valamerre megint le van fagyva. Hiaba restartolok vagy kapcsolom ki a gepet, minden egyes ujraindulasnal ez a sztori. KIVEVE HA a laptop hideg, nem tudom honnan jottem ra. Esetleg ha a hutobe pakolom par percre - elnezest de ex mar en is tudom extrem megoldas - hogy lehuljon kicsit, akkor semmi gond nelkul bekapcsol. Lenyegtelen hogy hasznalom ket orat tiz orat vagy eppen nem hasznaltam 48 oraja a gepet. Ha egy kicsit hutom, azonnal semmi gond nelkul megindul. Nem tudom mit csinaljak. Driverek nagyjabol updateolva vannak, semmi extra nincs a gepen. AVG virusolot lefuttattam nem kapott semmit. Defragmenteltem, semmi valtozas. Tobbszor is formaztam a hardot friss windowssal, de ez a problema elobb utobb mindig elojon. Mit tegyek? Segitsetek. Koszonom.
-
alfa20
senior tag
válasz
reallalesz #16331 üzenetére
ITT 10:03-nál látszik a VGA.
-
reallalesz
csendes tag
Sziasztok! Lassan 4 hónapja meg van ez a Laptop(Asus k55vd, nvidia, 500gb,i5). Eléggé meg vagyok vele elégedve, de mégis van egy baki... Az a fránya videókártya. Esetleg cserélhető, vagy valami? 3D technikával foglalkozok, de játékra sem ártana!
-
Magany
tag
Vegul is szet szrdtem a laptopot, a huto fele be volt hordva poral meg piszokal viszont a ventilator meg mindig gyorsan porog.Csak akkor lasul le ha kilepek mindenbol, de akkor is ido kell neki. Mi lehet a gond?
-
Magany
tag
válasz
ilgatto #16325 üzenetére
Udv, azthiszem en akkor azt el is olvastam anno.Kershgeltem a neten de nem talaltam ra videot, az en laptopom ASUS X53BY. Ha lenne kedved vagy valaki masnak keresni egy bemutato videot hogyan kell szetszedni megkoszonem!!!! El egge ugyesnek erzem magam ahoz hogy szet tudjam szedni, kerdeztem,ha elkuldenem egy honap mig visszajon.
-
ilgatto
tag
válasz
Magany #16324 üzenetére
Én pont így voltam, ha kicsit visszaolvasol, akkor megtalálod a tapasztalataimat.
[link]
Ha megtalálod a szétszerelési útmutatót a laptopodhoz interneten, akkor pofonegyszerű a művelet.
Meghálálja a géped a tisztítást.
Én is elveszítettem kb. fél év garanciát, de nem számít, mert legalább tudom, hogy mi történt tisztítás közben és egy órára sem kellett kiadni a kezem közül.SüdiLaller:
-
Magany
tag
Koszi szepen a valaszt! Akadt egy masik gondom, azthiszem televan porral a proci hutoje mert alandoan teljes fordulaton porog a ventilator. Mar akkor is ha a a bongezsore fel lepek. Kerdes, pucoljam ki magamnak vagy eljek a jotalasal? Meg van 6 honapom a jotalasbol, ha belenyulok esik a jotalas de viszont kitudja meddig nem lessz gepem ha elkuldom.....Mit tegyek?
-
ilgatto
tag
Sziasztok!
Azt a felületet, amelyikre a hővezető pasztát kell tenni (processzor, vid. kártya), azt meg lehet pálinkával tisztítani? Alkoholról hallottam, de azért biztos ami biztos megkérdezem.
Köszi -
albi31
aktív tag
válasz
kestabacsi #16318 üzenetére
keress meg privátba!
-
kestabacsi
csendes tag
Sziasztok urak!
Következő lenne a probléma: adott egy Asus G73JH, ATI Radeon Mobility HD5870, MXM III b kártyával, foglalattal. A kártya szerencsésen hibás. Kutattam, kutattam, hülye módon tanácskérés nélkül vettem egy "ugyanolyat", csak ez egy Micro-Star MS-1V0S1. Lehetséges, hogy ez nem kompatibilis az Asus géppel? Eredetileg a saját kártyájával a GPU hűtő ventije meg sem moccan, ezzel már elindul, de pár másodperc után kikapcsol, és fény sincs, sem BIOS hang. -
Outlander
addikt
Üdv.
Kicsit "advanced" kérdés.
Asus töltőkben van olyan "okosság" mint a Tp töltőkben?
Hogy nem tölti az aksit, ha nem eredeti a töltő?!Csak mert nekem univerzális a töltőm és nem tölti az aksit...
Bios legfrissebb, cmos resetelve, szoftverrel, illetve most már kivettem az elemet is.
Az aksi tuti jó, csak épp csatlakoztatva, nem töltődik van, nem szoftveres, mert kikapcsolt állapotban, illetve live linux alatt sem tölt..
Így maradt a töltő...vagy a notebook aksi-dokkolónál a hiba, bár akkor meg nem látná az aida és nem írná ki a valós adatokat...
Minden kapott kontaktsprélyt, tehát nem hiszem h koszos lenne....
-
Malibuuu
csendes tag
Még az is furcsa volt számomra, hogy hivatkozott egy új USB hardverre ( nem volt csatlakoztatva USB eszköz)
amit ha eltávolítottam, újraindításnál ismételten megjelent..gáz az egész.. -
Malibuuu
csendes tag
Illetve attól tartok, hogy ha frissítés alatt is lefagy akkor még cudarabb lesz a helyzet...
-
Malibuuu
csendes tag
Sziasztok,
Megkeresett egy barátom (csak felhasználó) az Asus F5 X50R típusu notijával, hogy fagyogat.
Bevizsgálás után megállapításra került, hogy tényleg fagy, de még Bios szinten is.
Szétkaptam, bios elem jó, ennek ellenére csere, proci megmozgatva, újrapasztázva.
Összerakás után se változott semmit, fagyogat véletlenszerűen.Valami tipp ? alaplapos lenne?
Üdv
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
Magany #16272 üzenetére
Lehet semmi köze hozzá, de egyszer egy szarul működő szünetmentes megkergítette a windowsomat, (XP) és mivel rosszul közölte az akksiidőt ezért azonnal leállította magát amint bebootolt, még akkor is amikor már nem volt rajta a ups. Soros porton volt rajta, tudom ez nem ugyanaz mint a laptop szünetmentese, de kiindulásnak lehet ez is megteszi.
-
kmarci25
veterán
Sziasztok!
Feleségemnek van egy ilyen Asus Eee PC netbookja. Szereti, mert pont elég neki a méret, jól elvan vele, csak egy a baj, hogy nagyon nyüszög már a gép, lassú, mint a tetű. Próbáltam vele már, amit tudtam szoftveresen, defragmentáltam, optimalizáltam az autostartokat, növeltem a lapozófájlt, egy ideig (pár hónapig) jó volt, de most újrakezdte. (Chrome indítása 2-3 perc!) A gond, hogy 1 GB ram van benne, ami ráadásul alaplapra forrasztott, így elvileg nem növelhető. Kérdésem, hogy van-e valami ötletetek, hogy gyorsabban működjön, illetve nincs-e valaki olyan szaki, aki el tudná távolítani a ram modult, és mondjuk a helyére rakni egy nagyobbat (pl. 4 gb-ot)?
Vagy ez ennyi aztán kész? -
kentharo
csendes tag
válasz
zsolt361 #16300 üzenetére
Úgy, ahogy mondod. Kipróbált dolog. Nekem is K55VJ-m van, igaz, én win8-al használom, de egy cimbora szintén ilyen gépére win7-et raktunk a saját drivereivel. Egyedül tán a wifi vacakolt, ha jól emlékszem, de a K55VM típus win7 driverét felhasználva szépen egyesével fel lehet pakolni mindent. Nem rossz laptop, én is csak ajánlani tudom. Ár/érték arányban verhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest