Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
válasz
Bigiordas
üzenetére
Egyszer próbáltam, de exe-vel nem indult csak kliensel.
A telepítás gond nélkül végig ment ?
Másoknál is voltak kisebb nagyobb gondok, általában az eljárás.
A letöltött fájlokat nem kell letörölni, csak amit feltelepítettél plusz a C:/Users/(username)/Saved Games/Armored Warfare mappát és a C:\Users\(username)\AppData\Local\MyComGames mappát, miután ezeket törölted CCleaner-el kitisztítod a "rendszerleíró adatbázist", majd ezután mehet fel a játék újból.
Egy próbát megér. -
kraven54
aktív tag
Ez eddig a max credit

-
PitLee
őstag
válasz
Bigiordas
üzenetére
Az angolom nekem is gyengus, de mintha valami időtúllépést írogatna (30000ms), majd próbált egy másik csatornán is kommunikálni a szeróval, de az is fail?
Ha van ilyen opciód akkor próbaUI: nem gond a játékban van 32 és 64 exe is
-
Bigiordas
tag
Végig néztem a letelepített cuccot, találtam benne egy AwMycom32bitWindowsWarning alkalmazást. Lehet hogy az a baja hogy nekem 64-es a Windows?
-
-
tocsek18
senior tag
-
lofagi
addikt
10 napig halmozódik, max 1000 lehet bent.
-MÁS-
Holnap 4 órás karbantartás lesz!
Lehet menni a szabadba! 
-
-
robogo81
senior tag
De,az halmozódik automatikusan(kár hogy a patch/szerverstart miatti duplákat nem jegyzi meg).
Megtudnátok mondani,hogy az Eu-s szerveren hány órakor van napi átállítás(mikortól számítja az új napot)?
A tier 3-as prém Lav Td milyen? Papíron jó a löveg kitéríthetősége,több mint a dragon/lav 300-nak. -
Jadro
veterán
Nem úgy volt, hogy a bázis fejlesztéshez érkező napi 100 izé nem halmozódik? Nem léptem be 7 napja és most be tudtam gyűjteni 700-at.

-
Angel1981
veterán
Halloween special - már itt is kezdik az infantilis akciózásokat!

Persze az extra XP és kredit jól jön!
-
lofagi
addikt
Szerintem ezeket a recon classokat és limitálni kellene. Legalábbis azokat amik a recon ágon vannak. Az életben nem találom el őket MBT-vel, óriási a látótávolság és kb az a csapat nyer amelyikben az van. Egy jó VBL, Fox és hasonlók simán eldöntik a csatát. Félelmetes,hogy mennyire fürgék na és persze sebeznek is rendesen hátulról.
Szerintem simán le kéne korlátozni azoknak a létszámát is úgy mint az artiknak, ha nincs egyik csapatban akkor ne legyen a másikban is, mert ez óriási előny.
Persze nyilván ezt ki lehetne küszöbölni azzal,hogy néhány ember tudná,hogy scout járgányt hajt és nem pedig campert. De ez álom. Viszont a korlátozással meg lenne,hogy tuti van scout a csapatban.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Synaptic
üzenetére
Mikor rányomsz a PvE gombra, akkor felül vagy az jelenik meg, hogy Combat training - remélem jól írtam - vagy Mission ......! Ez utóbbit választ ki a jobbra vagy balra nyíllal (<>). Ez után a térképen fogsz látni 1, 2- vagy három "rangjelzést" amik a nehézségi fokot jelentik. Ebből a tankod méretéhez - tierjéhez - mérten tudsz választani, mert lesz esetleg olyan, ami inaktív lesz, nem választható. Hard - 3-as rangjelzés - csak T4 felett választható! Remélem tudtam segíteni és érthető voltam.

-
Synaptic
senior tag
Elnézést a tudatlanságomért , de sima pve küldetésnél hogy lehet a nehézségi szintet állítani ?
-
Angel1981
veterán
-
Angel1981
veterán
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Engem sem érdekel, ha esetleg titokban tényleg a WG áll emögött is, a lényeg, hogy szórakoztasson.
Ennyi!Szerintem nem is kell erről vitázni, mivel aki esetleg otthagyja a WoT-ot az AW miatt, az nem a WG miatt teszi, hanem maga a játék miatt.
-
-
jano_77
nagyúr
-
Angel1981
veterán
Elég sokat játszom PvE-t, és JELENLEG szerintem egy kicsit kiegyensúlyozatlan a dolog; a sebzés kaphatna több jutalmat, a küldetés meg kevesebbet. Nem ritka, hogy másfélszer annyit sebzek, mint az utánam következő, XP szerint mégis csak középre kerülök, mert amíg harcolok az ellenféllel, a scoutok elrohannak másodlagosakért, a végén pedig befoglalnak gyorsan.
Szóval jelenleg aki XP-re hajt a PvE-ben, az igenis a küldetéseket tekintse a legfontosabbnak, aztán persze ha mellé még sikerül sokat is sebezni, úgy az igazi.
Aki HARCOLNI akar, az meg fordítva. -
tocsek18
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
igen úgy írtam, lehet hogy rosszúl írtam de mivel nincs benne az hogy a TE legénységi tagod, csak sima legénységi tag azt se írja hogy az ellenségé de az lenne a logikus
itt van példa okáért ahol írják:2A. Vengeance Damage caused to enemy crew increased by 30% for 60s after a crew member is disabled.
2B. Focused Retaliation Accuracy increased by 20% tor 20s after a crew member In your vehicle is disabled.2be benne van hogy in your vehicle ezért van a másik úgy fordítva hogy az ellenségé, mivel nincs bele írva hogy a tiéd
akinek más a meglátása ne tartsa magában, ha szar én javítom szívesen

-
jano_77
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Én speciel a WOT-ban az utolsó nap prémiumomat szerettem volna hasznosan kihasználni, de így nem tudtam sajnos!

(#4956) ughhh: nekem bejött a Taifun II abban a pár csatában, amit mentem vele. Olyan E25 (WOT) érzés volt vele játszani. Akinek van E25-e a másik játékban, az tudja miről beszélek - bitang jó kis dög!

(#4800) tocsek18: nézd majd át esetleg a legénységi skillek leírását, mert elképzelhető, hogy van benne pár elírás. Pl. "Damage caused to enemy crew increased by 30% for 60s after a crew member is disabled" - Viktor Kirsanov 4A tulajdonsága és azt írtad, hogy amikor kilövünk egy legénységi tagot, de mások is azt írják, hogy ez inkább azt jelenti, hogy ha nekem sérül a legénységem, akkor jár a bónusz.
Ha tévedek, bocsi, nem kötekedni akartam, nagyon tetszik az oldalad és amit csinálsz!

-
scyllarus
veterán
Arra senki sem reagált, hogy mindenki kap 3 nap prémet majd az új patchben? Az is, aki nem vett soha semmit. Csak szerintem van különbség a wg hozzáállásához képest?
-
PitLee
őstag
(#4950) jano_77
Annak idején az alaplaphoz kaptam egy cfos progit , ő mutatja a kapcsolataimat.
(az erőforrás figyelő csak "my.com" ennyit ír sajna, biztos van még más módja is)(#4951) Kean_Sorbo
Hmm érdekes ugyan az a szeró csak én I-s te T-s, gondolom külön-külön bérelnek portokat (amit nem látunk), más-más feltételekkel és ez miatt a T-s túlterhelődik, csak találgatok, valami gurut elkéne kapni?amúgy én ezen az IP megyek tovább, ha elindítottad a startot majd, a listában kétszer rákattintasz kiírja.
link -
Kean_Sorbo
őstag
Őszintén, egy picit sem érdekel a dolog. Nekem mindegy ki a tulajdonos, csak legyen jó. Most éppen egyikkel sem akartam játszani, csak letöltöttem mindkettőhöz a frissítéseket, majd itt is és ott is ez fogadott. Gondolom milyen idegesítő, ha valaki tényleg akar bármelyikkel is játszani. Egyébként mind a kettő francia szerveren lagol.
-
Dewri
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Nem fura kicsit, hogy az AW, a Wot és a World of Warships is egy időben produkál hatalmas laggot? Semmi összeesküvés, de a wot és a wows egy cég, az AW viszont papíron nem wg ("csak" a játékmenetben és gui felépítésben copy-paste)...

-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Ja a WoT teljesen ugyan ez. Ott is a fr.eu szerveren van 300-as ping.
-
PitLee
őstag
WinMTR traceroute teszt
Van 2 IP cím az egyik a garázsé, a másik amikor már betölti a csatát és kezed visszaszámolni na azt beillesztet felülre és megnézed hol van a nagy ping-ed.
Ez egy PvE csata, az egyik állomás nem engedi magát pingeltetni azért van 100% loss, amúgy az adatforgalmat átereszti.
36ms átlag
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Nekem semmi gond nem volt a pingemmel.

-
jano_77
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
pont ez a bajom nekem is, nem látok a pipától! Se ezzel, se a WOT-al!

-
Kean_Sorbo
őstag
Valami nagyon nem jó. 300-450-es pinggel kell játszani, és nem a szolgáltatóval van a hiba.

-
Hafy75
aktív tag
PitLee ábrája elmondta a tutit.
Nem a PVE idegesít, hanem az, ha van egy játék, amiben vannak küldetések, amiért ugye több jár, akkor nekem az jön le, hogy azon legyek, hogy ezek teljesítve legyenek, nem pedig a kis kék körben levő X-be beállva várjam a csodát és utána szidjam, hogy ez szar, és miért ad olyan keveset...
Nem nekem kellene más játék után néznem, hanem annak, akinek fogalma sincs, hogy mivel játszik....
-
Motyi
senior tag
Mire kapsz több kreditet/xp-t, T6-al csinálsz 10k+ dmg-et vagy a másodlagos küldikkel bohóckodsz és szinte semmit? Tippelj. A másik meg, hogy sem kredit sem xp nem jön jól pve-ben szóval az olyan "nagyon elegem van mindenből lazulok egy kicsit" móka, pl. én napi 1x letolom a hardot T6 prémmel kajálás közben.Ha már a PVE is felhúz idegileg akkor keress valami nyugis játékot, ne tankozz.

-
Hafy75
aktív tag
Én azt nem értem, hogy azok a játékosok, akik rányomnak a PVE gombra, tisztában vannak azzal, hogy van másodlagos küldetés is? Nem csak oda van írva, hanem még mondja is a játék.. Ma egész eddig azért voltam majdnem mindig utolsó, mert a sok ***** csak ment előre, leszarta a kis kockákat a térképen, sőt, simán elmennek az objektumok mellett, tudomást sem vesznek róla, rohannak foglalni, és én mire teljesítem mindet, nem marad ellenfél...Ez ma minden szinten előfordult, és 90-10% arányban. Nagyon ritka az a játékos, aki ezzel tisztában van és össze lehet dolgozni ilyen téren is....
Én látom ezt rosszul? Vagy kínaiul van leírva és tized milliméteres betűkkel????
Bocsánat, de ez ma (is) nagyon felhúzott.... -
zozyk
addikt
Azt lehet tudni,hogy lesz e másfajta Collectors' edition csomag?

Nincs hír a fórumokon róla? Érdemes lehet várni?Aki megvette az RDF/LT-t,mi a véleménye róla?
Számolgatom a csomagokat,mert lejárt a prémium időm,valamit venni kell.
Megér 8€-t az RDF/LT + 3M kredit?
(a többi az gyakorlatilag a prémium idő+gold) -
PitLee
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Pont kérdezgettem modemet és Invitel szolgáltatót másik totyikban és ott is panaszkodnak az esti lagg-ra, a hozzá értő szakik azt mondják ez sajnos egy ideje ilyen, hogy este kb 19-22 között leromlik a hálózat tehát nem te gépeddel és nem is a játékszerverrel van a gond.
-
Diarmand
senior tag
Mit kell itt gyerekeskedni srácok? Akárcsak a Wargaming, az Obsidian is pénzt akar ebből látni. Le kéne szokni arról, hogy mindenért a WG-t fikázzátok ahelyett, hogy felnőtt módjára tudomásul vennétek, hogy a piacgazdaság így működik.

-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
200 feletti a ping és nem azt csinálja a tank, amit én szeretnék!? fütykösöm ki van ezekkel is!

(#4930) Zsolt_72 : ha jól tudom - de lehet tévedek - , akkor Storm elődje, aki szintén S betűs ha minden igaz és nem SerB-re gondolok, hanem aki korábban a Kérdés-Válaszoknál megválaszolta a magas röptű feleleteit és ott hagyta aztán a WG-t, ha minden igaz pont az AW fejlesztőihez jött!? Rosszul olvastam korábban vhol?

-
jano_77
nagyúr
Nos, hát feltettem az update-t és beléptem játékba és semmit nem változtattak a prém időn! Ugyan annyit mutat, mint legutóbb, illetve 1 nappal kevesebbet - tegnap néztem. Szal nem tudom mikortól lép ez életbe, de ez update nem hozta!
Pedig van alapító csomagom és Collector csomagom is. 
(#4926) Angel1981: rosszul tudom, hogy WG-től kivált emberek alkotják ezt a játékot készítők csoportját? Legalábbis többen is vannak közülük!? Mert akkor nincs min csodálkozni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Itt is ilyen baromi nagy a ping most?!? Mi a rák van ezekkel a játékokkal, hogy mindenhol diavetítés van?!? Nem lehet így játszani.

-
PitLee
őstag
válasz
Angel1981
üzenetére
Hát orosznak orosz a MyCom is, lehet még tart az open béta nyitó buli és a szivarfüstben a kaviártól csúszó billentyűzeten félre nyúltak véletlen mivel a vodkától már nem mozognak olyan fürgén azok az ujjak. Amúgy az Allods-t is ők üzemeltetik ott voltak annak idején érdekességek.
A WG pár éve vásárolgatott kisebb fejlesztő cégeket és a CRY válságánál is ők voltak az elsők akik felvásárlási szándékukat jelezték, képzeld el ha megvették volna és akkor pl. az AW motor licence árát ők szabnák meg ... -
Angel1981
veterán
Ez egyre jobban hangzik!

BTW!
Arról még nem esett szó, hogy esetleg a jövőben a prém időt csataszámra is vehesse ez ember?
(Amitől a WG már korábban határozottan elzárkózott.)
Én kapva kapnék rajta, az biztos!ughhh: ok, rendben, asszem engem most győztek meg róla (akaratuk ellenére, indirekt módon), hogy a háttérben tényleg a WG mozgat minden szálat!
Ilyen kóklerségek is csak ott fordultak elő!
-
ughhh
senior tag
Ez még nem az a patch volt

Valamit elszúrtak sürgősen Javítva lesz.
Az lenne jó ha 60 nap múlva javítanák, újra indulna a prém idő![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lofagi
addikt
A honlapon se érhető el a cikk már. :]
-
kócos87
tag
Jött egy 260 Mb-os patch és sajnos én nem kaptam vissza az aranyamat :-(
-
pluhi
tag
Azért 5 óra downtime egy hotfixre kemény. Ha 3-5 bugot fixálnak per patch elég sok leállás lesz...
PVE-n lenne mit reszelni, pl. ha kilépsz a vége előtt mert kilőttek, akkor lószar reput kapsz. Elég idegesitő. -
Micsurin
nagyúr
válasz
kócos87
üzenetére
(#4902) Motyi
"Röviden: Aki Founder's packot és/vagy Collector's edition packot vett:
resetelik az elhasznált prémium napok számát és onnan indul ismét amikor először belépsz a patch után.
Aki goldért vett prémium időt: visszakapja az árát (az egészet) goldban a lehasznált napok számától függetlenül.
[link]"Leírta , de legalább pörög a topik !

-
Motyi
senior tag
UPDATE:
Ezek mellett aki érintve volt (FOUNDER'S PACK és/vagy COLLECTOR'S EDITION birtokos vagy Goldért vett prém időt) kap 3 nap ajándék prémium napot ami az update utáni első belogoláskor aktiválódik.
(#4906) Dagohun Volt egy kis hiba:
Remaining Premium Time not being displayed properly
Premium Time counter resetting to zero, providing no benefit to players who purchased it -
Dagohun
tag
És ez most miért is van?
-
-
Motyi
senior tag
És, hogy kis örömködés is legyen a hotfix kapcsán (nagyon szimpi hozzáállás):
FOUNDER'S PACK AND COLLECTOR'S EDITION OWNERS
Founder's Pack and Collector's Edition owners will have the Premium Time restarted, both types of bundles will act as if they were just recently purchased and the remaining Premium Time will be reset to the original initial value of the bundle. For example, if a player purchased the Operation Lightning bundle with 60 days of Premium Time 7 days ago and currently has 53 days of Premium Time left, the Premium Time counter will be reset back to 60 days, starting from the first login after the application of Update 0.10.1529.
PLAYERS WHO PURCHASED PREMIUM TIME FOR GOLD
Players, who purchased Premium Time for gold in the game will have the Premium Time reset to 0 and all the gold spent for purchasing Premium Time returned to them in full - for example, if a player purchased 7 days of Premium 3 days ago and has 4 days left on their Premium Time counter, they will receive the full 7 day price of 1150 gold.
We believe this solution to be the most fair one for all the players involved in the unfortunate series of issues and hope you will accept it with our humblest apologies. See you on the battlefield!
Röviden: Aki Founder's packot és/vagy Collector's edition packot vett:
resetelik az elhasznált prémium napok számát és onnan indul ismét amikor először belépsz a patch után.Aki goldért vett prémium időt: visszakapja az árát (az egészet) goldban a lehasznált napok számától függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet menni a szabadba!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)