Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz
üzenetére
Őszintén, én se léptem már be jó pár napja, pedig lett volna időm lőni 1-1 órát legalább, de valahogy a T-90 mérföldekre van,hogy kihúzzam, így valahogy olyan feleslegesnek érzem,hogy játszam vele. Illetve, már láttam,hogy mik a tervek a retrofittel vagy mik azok és már azokat várom,hogy bekerüljenek.
-
villamos
őstag
Én úgy vettem észre, hogy a hétvége eleve gyengébb, mint a hétköznapok. Múlt hétvégén sem voltunk sokan.
-
wall2
tag
Higul a társaság nagyon.
Egyre butábbak a játékosok
...... mi az élvezet abban ha saját csapattársat lövik rommá nem értem, főleg tier 6-7-ben. Nem beszélve a sok lengyel iq harcosról. -
lofagi
addikt
Megjegyezném ez a Skyforge se sikerült rosszul szerintem.

-
Stirlitz
senior tag
Mért van az, hogy itt Tier1-2-3 is teljesen jól használható minden tank?
Abszolút nincs olyan túl kell élnem hangulatom, csak játszok egy kellemeset, és ennyi. -
regener
veterán
PVE/Medium / első tank / totál noob vagyok miért nem dob be 7-8 perc várakozás után sem?
A Playercount felmegy 10-15 közé majd lemegy 4-5-6-ra és csak vár tovább, írtam global chatre akkor meg kifagyott
-
scyllarus
veterán
Nemtudom, az update csinált-e valamit, vagy a Windows 10 segített, a lényeg, hogy tudok PVE-zni, 45-50 fps-em van, lag nélkül, futó torrent klienssel. Eddig sajnos az a rész játszhatatlan volt nekem, minden mást kilőve is, úgyhogy ez nagy előrelépés.
-
villamos
őstag
válasz
üzenetére
Nem, sajnos nekem jutott ez a csoda... Megőszülök, mire bármi értelmeset ki tudok belőle hozni. Bár most épp sikerült menni vele egy jobb kört (mármint az én szintemen), de sajnos nem ez a jellemző. Jó is hogy kicsit át fogják variálni a fát, szenvedjen vele az, aki buflák amerikai tankot akar, nekem jó lesz a német is.

Mondjuk kíváncsi vagyok hogy milyen lesz rajta a reaktív páncél, csak mire összekaparom az arra valót... -
villamos
őstag
Nemigaz... ettől az M60A3 -tól be fogok fordulni...

-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Pár napig nem tudtam játszani, WOT szerók lehaltak, gondoltam megyek addig ezzel. Belépek a csatába és egy rakat olyan tank figyel a garázsban, amik az utolsó játékomkor még nem voltak!? Mi a tök történt?!?
szerk: és újra előjött a renderelési gondom, nem látszódnak a tereptárgyak és épületek! Pedig már legutóbb minden frankó volt, még meg is írtam nagy boldogsággal.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Micsoda ?

más:
Na Abrams nem marad ki
Szüleim gépét egy GT610-el meg egy LG moncsival (1600x900 , a film hmm az tv-n megy egyébként is , netezni meg ez jó
) meg is lett javítva, így a hétvége nyugis lesz , M1 jövők ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Angel1981
veterán
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Annyira nem egyértelmű a dolog, mert már nem kevés embernek eleve megvan - Lord of War pakk - és azok joggal nyűgölődnének miatta, ami nem vetne jó fényt erre az éppen csak hogy megszülető félben lévő projektre - zárt béta ide vagy oda.
(A prémjárgányok nerfjét még a WG-nél is kényes témának tartják, hát még itt, ahol elvileg pont az emberközelibb hozzáállással akarnak felhasználókat nyerni.)Ha nagyon OP (márpedig annak tűnik), akkor még mindig megvan a lehetőség, hogy zárt béta exkluzív lesz, és jó napot!
Az a pár ezer darab, amit így eladnának, fél év múlva már totálisan feloldódna a járműdömpingben, és nem lenne egyensúlyprobléma.Meglátjuk, hogy döntenek!
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Angel1981
üzenetére
Valamit szerintem fognak vele kezdeni. A múltkor rárontottam egy Chief.5-re, szerencsétlent full HP-ról kiszedtem. Egyszerűen nem bírt odaforogni sehogyan sem. A legszebb benne, hogy akárhová felmegy tolatva, ott pedig elég kidugni a hátulját az ágyúval. Ha meg ziccer van, akkor hetvennel spuri.

-
Angel1981
veterán
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Persze!

Igen, az Exp. tank is OP, lélegzetvisszafojtva várom, hogy lesz-e nerf az open bétáig?
Ha nem, akkor MUST HAVE a Terminatorral együtt!!! -
hfrici
aktív tag
Sziasztok!
1 ilyen: laptopon mediumon 25-30 fps jelenleg a játék. -
Kean_Sorbo
őstag
Sziasztok!
A következő verzióra (tesztre) is jó lesz a mostani account?
A másik, nekem ez az EXP.TANK nagyon tetszik. Olyan köröket lehet vele menni, hogy hihetetlen.
-
lofagi
addikt
válasz
Balika23hun
üzenetére
Az ismeretlen tankok már a köv techtreeből valóak. Nem lennék meglepve, hogy ha az előző hét mintáját követve a héten a sima tankokat oldanák fel, naponta egy szintet. Hétvégére pedig meg lenne az össze létező tank.
-
villamos
őstag
Egy apró észrevétel:
Miután kilőnek, talán hasznos lenne, ha megmutatná a játék, hogy ki lőtt ki, és azt hogy honnan. Persze kiírja a minimap fölött, hogy ki volt és mivel, de a honnan kérdésre nem ad választ. -
Balika23hun
aktív tag
Beléptem a játékba és egy csomó tank jelent meg a listámba olyanok amiket eddig nem unlockoltam. PL 2 tier4-es arty, az m60, a leo 1 meg vmi Fox amit még a tech tree-ben se látok.
-
Stirlitz
senior tag
Ha már szóba jött a War Thunder ground forces. Szerintem az az élő példa, hogy lehet egy jó ötletet elcseszni. az az irányítás... A fejlesztési fa és rendszer, csak azért, hogy mindenképp különbözön a WoT-tol.. Az engine sokkal hatékonyabb, mint a Bigworld, de olyan színes, mint egy papagáj. Összességében több volt benne, mint amit kihoztak. Persze ez csak az én nézőpontom. AW egy jó keveréknek tünik idáig a WoT és a WT között. Remélem ez így marad a jövőben is. Még mindig belevagyok szerelmesedve a lővés effektbe nagy ágyúnál külső nézetben. Az zseniális.
-
olcsii
aktív tag
válasz
üzenetére
hát szerintem nem úgy állnak neki hgy most megcsináljuk félig a tnakokat , aztán majd ha ugy ahogy megy megcsináljuk megint
mindegy csak megjegyeztem
majd tolom vele attól még, ha nyitva lesz a kapu, Uppgradeelek

ja amúgy a warthunder környezete háát szép színes , de kb ennyi
-
Micsurin
nagyúr
-
lofagi
addikt
Viszont a környezet tré!
Szóval 1-1, a tankok megvalósítása ahogy írta Zsolt is jelenleg másodlagos. Tuti, hogy lesznek finomítva a külsőségek. S ne felejtsük el,hogy ez még mindig az EA állapotban van, míg a WT már rég nem.Amúgy összességében így is sokkal szebb az AW az én véleményem szerint. Ehhez fogható effecteket még tankos játékban nem láttam eddig sehol.
-
olcsii
aktív tag
hmm most így újra ránéztem erre a játékra, hát a warthunder tankjai szebbek, sajnos azt kell hogy megállapítsam.

-
lofagi
addikt
Sejtettem,hogy ez a LOOT téma másokat is foglalkoztat és nem lesz ez annyira egyszerű! :] Ez megpaprikázza a játékot majd nagyon remélem! :]

-
h1mpi
félisten
Ebben is SerB keze lehet

-
lofagi
addikt
válasz
Balika23hun
üzenetére
Valószínűleg meg lesznek az EA3 ideje alatt, ugyanis a 4ben megváltozik az egész techtree.
- más -
Toltam ma amennyit csak lehetett. Persze nem csak egy tankkal, de a T-80 volt a prio. Kb 4% max 5% tudtam rajta húzni. Lehet majd grindelni rendesen.

- bug -
Ma nem tudom miért, de olyan bug jött elő, mintha a tankok parkinson-kórosak lettek volna, mert a mozgásuk ilyen rángatózásba ment át, persze csak látszólag, a hatása nem érződött. De furcsa volt.
Viszont (kopp-kopp) a kifagyás egyszer se jött elő ma. S azóta amióta újra visszakapcsoltam a V-syncet.
-
lofagi
addikt
Az EA3 meg lett hosszabbítva megint. Jelenleg 26-ig élvezhetjük a játékot.
-
lofagi
addikt
-
Angel1981
veterán
válasz
üzenetére
"Mindemellé fognak még érkezni a Retrofit system elemei - amikkel felszerelkezve még jobban használható tankok várnak ránk."
Igen, amikor észrevettem sejtettem, hogy ez lesz!

Igazából nagyon csodálkoztam volna, ha ezt a ziccert kihagyják, hiszen a WoT-ban nagyon jól működik! -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
üzenetére
Ugyanakkor ettől elég messze vannak... Terminator nagyon OP, ráférne egy átütés-nerf, ami leviszi a potenciális 7500 DPM-et gyakorlati 3000 környékére.
A kísérleti tankról nem tudok nyilatkozni, azt nem vittem még sima csatába, de az meg papírkutya, szóval szvsz maradhat.
MBT-70 ugyanolyan vak, mint a többi MBT, HEAT-tel pokolian nagyot üt, de azon a szinten már sok az üreges/reaktív páncél, amibe meg nullát. Emellé 13mp-es töltés, szóval az szvsz rendben is volna.
(#2221) Diarmand: Azért ne egyetlen kirívó esetet általánosítsunk, ha kérhetném... Annak a dögnek a nagy testvére se piskóta, pedig az nem prémium.
-
Diarmand
senior tag
WoTban a prémtankok épp, hogy gyengébbek a többinél (most hagyjuk az évekkel ezelőtti type-ot meg a löwét). Nehogy már több pénzt és creditet hozzon aztán még erősebb is mellé a normál gépekhez képest... (khm-khm Terminator?
) -
lofagi
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Őszintén én is kíváncsi vagyok a meccsek végén,hogy mennyit sikerült lepattintani, ki lőtte rám a legtöbbet stb stb. Sajnos az,hogy hosszútávon is érdekelje az emberek a játék szerintem az egyik elengedhetetlen kelléke lesz az,hogy ahogy már korábban is írták az epén... növelése. Miután már megszerezte az ember a hőn áhított tankját, csak is arra vágyik, hogy jobb legyen azzal, mint más. Na mármost ezt csak úgy lehet ellenőrizni, hogy ha van valami statisztika amit össze lehet hasonlítani. Szerintem ez csak azért nincs még benne, mert viszonylag másodlagos, illetve szerintem ezt könnyen lehet integrálni.
- más -
Véleményetek szerint egy Premium tanknak mi lenne a "feladata"?
1. kicsit jobb, mint a többi
2. xp , pénz gyorsabb szerzése
3. csak az egyik
4. mindkettő -
lofagi
addikt
Ezeket a képeket is érdemes végignézni. :]

Az a "GIFTS AND LOOT" menü rész szerintem elég nagy mélységet adhat a játéknak. Persze fogalmam sincs,hogy az mi lehet. :]
-
lofagi
addikt
Az elmúlt napokban elérhetővé vált premium tankok értékelése. A cikkből az is kiderül,hogy melyik tank nem lesz többé prémium.
-
lofagi
addikt
(#2212) Zsolt_72 (#2213) regener : azért gondoltam amúgy erre, mert azért valljuk be, szerintem nem sokan seedelik vissza maguktól, annyira nem is hiszem,hogy sok ember szeret seedelni, főleg ha nincs jó feltöltésük. Azért gondoltam,hogy a letöltés alatt nincs korlát, mert így egyfajta biztosíték arra akár a készítőknek is,hogy legalább az idő alatt visszaseedeljük másnak. Na mind1, lehet egyelőre csak bent van, mint "kellék" de nem működik a megfelelő seed mennyiség miatt, passz akkor. :] De annak legalább örülünk,hogy nem seedeli tovább, ha nem muszáj. :]
-
lofagi
addikt
válasz
regener
üzenetére
Ott van egy olyan mondat, hogy:
Continue distributing when download has ended
Ez ugye arra szolgál, hogy ha már lent van neked a játék tovább uploadolod felfelé másoknak is. Ergo, ebből lehet következtetni arra, hogy amíg letöltöd, megy a feltöltés is. S a limit szerintem csak erre vonatkozik, amikor már lent a játék. Persze ezt csak mind következtetésre alapozom, semmi másra.
-
lofagi
addikt
válasz
BR-Steel
üzenetére
Lekopogom, amióta visszakapcsoltam a V-syncet nekem nem fagyott ki, aztán, hogy ez csak placebo vagy van összefüggés az már más kérdés.
- más -
Azért arra nagyon kíváncsi lennék,hogy miért van annyi 5-15-ös vereség vagy 15-5-ös nyereség, mert állítom, hogy ebből rengeteg van.
-
regener
veterán
Üdv parancsnokok, ninjultam egy kódot a bétához és már szedem is pár órája viszont lenne egy kérdésem:
Ha fut a játék a Launcher akkor is seedel? Mert konkrétan nekem semmitsem csinál a feltöltési korlát a beállításokban és a 8/0.75-ös netemből a 0.75mbit feltöltés kb. 99%-át jelenleg is eszi, bármit írok be a limithez... -
BR-Steel
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Bizony saját magadat tudod csak megnézni és van alapod , hogy mennyit javult vagy romlott a játékod a másikét nem tudod megnézni.

Megint egyre többet kifagy a játék.
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Itt is lesz biztosan statisztikai oldal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...... mi az élvezet abban ha saját csapattársat lövik rommá nem értem, főleg tier 6-7-ben. Nem beszélve a sok lengyel iq harcosról.
Meg oda lő ahová célzol, ráadásul nem kell a célzásra 20 másodpercet várni.

1 tank van ami a nagy kedvenc , és az az

Érdemleges dolgok ? hu , 400mb update , mi történt ?