- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
scyllarus #15762 üzenetére
Nem fog. Ugyanaz a fostenger van mint eddig, előre leosztott csatákkal. A klánokat most sem támogatja, meg nem is fogja.
Most vettem egy 3D-s processzort, ezért elővettem ezt a játékot is. Határozottan jobban fut ezzel, de csak ezért ne vegyen senki ilyet.
Viszont ez a direkt szopatás mindig is benne marad. Jókat lövöldözök, a WoT soha nem fog felnőni játékmechanikailag ehhez a játékhoz, de ennyire negatív eredménnyel igazából csak bosszant.
A legszarabb, a vak MBT-k esete. Ezt soha nem fogom megérteni. Miért nem lehet egy MBT-nek 450-500 méteres látótávja. A spotternek/lightnak ott van az álca meg a gyorsaság, ha azt nem tudja kihasználni akkor pusztuljon.Ilyen eredmények születnek (lehetne jobbakat összelőni ha lenne látótáv, de így kínszenvedés minden nyíltabb pálya), nem enged a 25-30%-ból:
-
SpazzMaticus
tag
válasz
scyllarus #15411 üzenetére
Ok, nem veszünk ezeken össze.
Csak annyit még, hogy az AW supportja nem béna, hanem kifejezetten sz@rrágó.Én egyébként jól beszélek angolul, számtalan levelet írok a munkám közben és hihetetlen hogy ezeknél mennyire a nyelvet nem tudó, és egyébként meg szándékosan nem értő emberek dolgoznak a supporton...
Már nem is azért a 125-aranyért levelezek velük, hanem élvezetből. Mindig jókat derülök azon milyen látványosan terelnek, tök hülyének néznék az embert...Amikor az egyikkel eljutok odáig hogy tényleg megnéztem mindenhol hogy nincs a tank, akkor eltűnik és jön egy másik aki elölről kezdi.... Epic...
Technikai problémáim pedig nekem csak ez az egy játékkal voltak és vannak az elmúlt években kizárólag. Semelyik másikkal.
Azt meg hogy ez mivel ér játékmechanikailag a WoT fölé nagyon kíváncsian meghallgatnám akár privátban is, hogy ne offoljuk szét itt a fórumot...
Részemről most már tényleg off, de én most egy ideig hanyagolom ezt a játékot... -
SpazzMaticus
tag
válasz
scyllarus #15407 üzenetére
És még egy dolog csak úgy a végére, azután befejezem :
A Breath of Winter event-ben ma kaptad meg az M60a3 Ice skint ugye ?
Na én írtam a supportnak egy héttel ezelőtt hogy : És mi van azokkal akiknek már megvan ? Azóta sem válaszoltak...
Ma kíváncsian megcsináltam az 5 kill-t. Találd ki mit kaptam érte ? Hát egy nagy lóf@szt...
Tehát amíg a "hulladék" WoT osztott neked 3 prém tankot, - köztük egy nyolcast ami nem kis érték - addig az AW-tól kapsz 3 skint amihez vagy van tankod vagy nincs, de az is lehet hogy azt se...Nem fokozom ezt tovább szerintem...
-
SpazzMaticus
tag
válasz
scyllarus #15407 üzenetére
Most nem bántásból, de szöveget értelmezni tudsz ?
Ki beszélt itt arról hogy milyen játék lett a Cyberpunk ? Nem ide tartozik, én sem véleményeztem.
Csupán az új event "nagyszerű" időzítésére utaltam.
Játékosszámokat néztél egyébként ? Nem csak ennél a játéknál, másoknál is.
Aki a gamer szakmában most 10-re tett bármi premiert, az egy nagy marha már ne is haragudj erre (is) utaltam az inkompetenciával...
Én a WoT-ot már csak azért nem játszom, mert idő híján nem tudok gyakorolni, és azon a szinten játszani ahogyan régen tettem, azért jöttem ide PvE-be bohóckodni, de egyébként messze magasabb színvonalú játék mint ez. Mind technikai, mind support, mind játékmechanikai szempontból.
Ez meg annak a B-kategóriás koppintása.
Én tudtam vele jól játszani, általában annak volt mindig "hulladék" a WoT, akik nem...
De amit ez a játék művel szerintem mind technikai, mind "emberi" oldalon az mélyen a WoT, meg a minősíthetetlen szint alatt van számomra.
Oroszok ezek minden negatív értelemben.
Attól te még szeretheted, ezen nincs mit vitázni. Én most nagyon nem fogom egy darabig.
Ennyi. -
AssAssynn
addikt
válasz
scyllarus #15195 üzenetére
Abba már bele sem megyek, hogy a legtöbb ember a feltétel nélküli alapbért, meg a minden is járjon nekem alanyi jogon elvét követeli magának.... ez már nagyon messzire vezet.
Pusztán arra céloztam a példa kapcsán, hogy ilyen súlyos gondolkodásbéli problémákkal küzdünk jelenleg, és nem az egészségügy, a politika, vagy bármi egyéb népünk elsődleges problémája, hanem az, ami a fejekben van. De ez nyilván nem csak nálunk megy így... -
zozyk
addikt
-
SpazzMaticus
tag
válasz
scyllarus #15059 üzenetére
Köszönöm szépen az infót.
Na de akkor azt nekem feleslegesen adták, mert ez volt az utolsó fizetős event amibe bevásároltam magam...
Alkalmi játékosként a tökömnek van kedve ehhez a "grindfeszthez" még egyszer, irreálisan soknak találom a pontmennyiségeket amiket gyűjteni kell semmiségekért....
Így is tele vagyok olyan tankokkal amikkel még alig játszottam, rohadtul nem érdekel az n+1-ik prémium MBT, pláne ha azt is nerfelik majd kétszer - háromszor egy hónap múlva...XD
A CATTB-vel is mentem eddig jó ha 20-csatát... -
sith7
félisten
válasz
scyllarus #14968 üzenetére
Arra már rájöttem , de ezt mire is írtad ?
szerk.
az nagyon durva, hogy tegnap meglett fullosan az izraeli T5 , és utána ott az izraeli T6, meg az us T6 Abrams, 5 percig agyaltam , melyiket vegyem, mert wot - ból kiindulva a másikat is ki kell még fejleszteni, de nem ... meg lehet venni mindkettőt ... durva
-
AssAssynn
addikt
válasz
scyllarus #14889 üzenetére
Hát mire én újratöltök, addigra a lánc is megjavul.
De igen, nyilván ezt a taktikát mással kellene játszani.
(#14890) sith7: Működik újratelepítés után? Fura, többen is írták, hogy az nem oldotta meg nekik, mert az új frissítés letöltése után ugyanez a probléma jött elő. Úgyhogy valamit jól csináltál.
-
blanky
tag
válasz
scyllarus #14787 üzenetére
Így igaz. Nekem nem tudom honnan van (
) talán ládában volt....
Viszont a Marder 2 tényleg brutál fun jármű. Elég jól lehet vele a "rád esek, ledarállak" stílust követni. Látni kell mire képes -
-
sith7
félisten
válasz
scyllarus #14768 üzenetére
értem ... akkor itt csak játszani kell, és lesz prém nap, prém tank minden, "ingyen" ?
Mi ez a játék ? A Máltai Szeretetszolgálat ?Most is van/lesz valami event, amiben ilyeneket lehet nyerni ?
No life eventek ezek, vagy munka/család mellett is lehet tolni ?
Melyik "ágat" érdemes elkezdeni ?
Wot után van valami +/- amitől hanyatt fogok esni ? -
AssAssynn
addikt
válasz
scyllarus #14738 üzenetére
Engem meg pont a tank bérlés érdekel, ezért is kérdeztem.
Gondolom ez csak így az elején fontos, de ha pár napig tudok használni egy 10-es tankot, azzal viszonylag sok pénz össze tudok gyűjteni, illetve barátokkal is jó, hogy kitudunk próbálni mást. Később már gondolom engem is kevésbé fog ez érdekelni, de most még jól jön.
-
AssAssynn
addikt
válasz
scyllarus #14713 üzenetére
Oké, ez megmagyarázza. Egyébként tényleg elég élvezetes volt ez az első néhány küldi.
Mire érdemes odafigyelnem mindenképpen? Mit szabad és mit nem (vásárolni, csinálni, stb)?
A tankfejlesztéseken van olyan ág, amin konkrétan érdemes elindulni, vagy mindegyik hasonlóan jó lehet?
Neten olvastam, hogy néha vannak promo kódok, amikből van, ami tankot ad. Ilyenről tudtok most? -
ughhh
senior tag
válasz
scyllarus #14684 üzenetére
Modern előremutató, jó.
Számomra a megszokott miatt jelenleg zavaró, használhatatlan. Egy pve kört nem tudtam végigtolni. Rinyalámpát nem észleltem, nem tudtam milyen lőszer van betöltve stb...
Szóval katasztrófa az új pályán az új japó td-vel. Mintha most próbáltam volna ki először a játékot -
blanky
tag
válasz
scyllarus #14552 üzenetére
Minden szóval egyet értek. Annyit viszont vegyél figyelembe, hogy a WOT grafikához szokott szemnek ez a grafika más lesz. Arra is át kell állnod, hogy itt egy "nehéz tank" esetenként 70-80 km/h sebességgel száguld, szóval a tempó más, szokni kell.
Összességében elmondható ebben a játékban kevésbé kapok idegrohamot, mint a WOT-ban. Ez már önmagában nyeremény! -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
scyllarus #14541 üzenetére
Két csatát bírtam vele. Kihúztam szabad XP-ből, pedig én nem szoktam feladni.
Viszont amikor huszonhatodszor lő a földbe, mert egy hangyán áll az egyik kerék, na ez elgondolkodtató. Ki az aki ezt tesztelte?
A másik, hogy a fizika olyan most, mintha felfüggesztés nélküli szappantartók lennének a tankok. Egyáltalán nem érződik hogy nehezek. Úgy pattognak mint egy gumilabda. Néha vicces dolgokat lehet látni. -
yodamester10
őstag
-
Lacsu
csendes tag
válasz
scyllarus #13794 üzenetére
Hát, én megnéztem most újra ezt a WOT-ot, mert bosszankodtam egy kicsit az AW-n. . Ez azért komoly mazochizmus. 10 csatát mentem, 347 hp- sebeztem, 2 találatom volt, és volt olyan, hogy egyszerre 8 járművem volt csatában. Előszőr hátul maradok, lapítok, majd egyszer csak meghalok. Na, akkor megyek előre. Elindulok, 5-10 másodperc és meghalok. Azt a játékot hogyan kell játszani? Szidom ezt az AW-t, de csak addig, még megint nem játszom a WOT-al. Na, ezen nem segít a szép grafika. Honnan láttak? Én miért nem látom? Hogyan talál el amikor nem lehet célozni egyik járművel sem? Na jó, majd meglátjuk, már nincs sok hátra.
-
kesa_hun
csendes tag
válasz
scyllarus #13782 üzenetére
Üdv! Szerintem jelenleg a lóvé a lényeg. Jönnek a gagyi prém tankok leárazásával. Ugyan már.. Amíg nem teszik rendbe a pvp-t addig halál !!! Jöhetnek a pve meg a glob agyhalott módjukkal. Nevetséges. Óvodások agyhalott serege űzi. Mire jó? Lövöd a botot + a hülyéket. Ámen. Lehet hogy sokakat bánt a véleményem de, én így érzem és semmi jót nem látok benne. Ui:: Én most már teljesen áttértem a ruszki szerverre. Igaz hogy elölről kezdtem és nem tartok csak a 6 tier környékén de, normálisan tudok pvp-t játszani ami nem mind 1. Az EU-n ott van 250 prém napom + 1 halom prém járgány. Sajnálom hogy ilyen hülye vagyok. Így jártam a WOT-al is. Ámen.
-
Hajtos
csendes tag
válasz
scyllarus #13744 üzenetére
Ez így nem helyes, inkább úgy fogalmaznék, hogy sajnos az AW nem volt képes megtartani a játékos állományt kicsit nézetek vissza a múltba mondjuk 2015 vége vagy akár még 2016 eleje volt játékos bőven, pve-re ezernél is többen álltak sorban: https://www.youtube.com/watch?v=f_a853e2AMY és voltak pvp-is épp elegen.
-
Mcray
senior tag
válasz
scyllarus #13693 üzenetére
Senki nem kezd semmit. Van aki szerint nem jó hogy van PVE. Van aki szerint jó feszültség levezetés.
Csak arra reagáltam, hogy a kolléga kérdőre vonta, hogy hogy lehet örülni annak, hogy nyertem valamit amit nem tudok majd használni. Mivel mások a prioritásaim, én nagyon is jól fogom tudni használni és élvezni, amit a készítők ingyen adtak.
-
_Szasza_
tag
válasz
scyllarus #13647 üzenetére
Akkor passz. Én este 9-10 környékén játszottam, akkor pörgött nagyon.
A játékosállomány más tészta. 0 pályaismeret 0 taktika, konkrétan kóválygás van mint fing a gatyában. Már-már megdöbbentő. Olyan szinten ment az agyaggalamb vadászat PVP - ben mint még soha. (És ez ment T10 - ben is) Gyakorlatilag csak a HYPE, RSOP, FOSY klánok játékosai vittek kihívást a meccsekbe.
-
Angel1981
veterán
válasz
scyllarus #13604 üzenetére
Az új patch kapcsán kipróbáltam én is (egyébként parkolóban van továbbra is).
Szerintem előnyére változott - de miért is? Mert megint egy lépéssel közelebb kerültünk a B2.0 előtti állapotokhoz (mint az előző patch-el).Végre nem porcelánból vannak a lövedékek - mint a B2.0 előtt.
Kicsit használhatóbbak az autocannonok - mint a B2.0 előtt, de persze azért nem annyira.
Nincs 1000 mm-es oldalpáncélja a ligtok és az AFV-k jelentős részének - mint a B2.0 előtt.
Ismét 4 fajta lövedék slot van - mint a B2.0 előtt.
Nem kap sebzésbónuszt az APFSDS, így nem annyira OP - mint a B2.0 előtt.Kicsivel szebb lett a játék, de vannak új grafikai bugok (legalább is nekem).
A garázs, és a felülete továbbra is vacak, tipikus példája annak, amikor a szépség az átláthatóság rovására megy: az ACTION felirattól jobbra és balra továbbra is nagy felületek vannak kihasználatlanul, míg az alatta lévő, sokszor használt parancsok (daily challenge, inventory, stb.) és a bónuszjelző piktogramok továbbra is körömpiszok méretűek. A jármű tulajdonságait / teljesítményét szemléltetni akaró "státuszcsíkok" teljességgel uninformatívok, feleslegesen foglal el minden pixelt a képernyőn.
Visszasírom a régi garázst annak minden UI-jával együtt, és itt most nem a megszokás beszélbelőlem, nem, mivel azt zöldfülűként is tökéletesen átláttam azonnal, itt még sok órányi játék után is összevontam a szemöldökömet, hogy akkor mi hol is van?Egy dolog van, amit határozottan pozitívumként tudok emlegetni; a jelenlegi 4 db T10 MBT esetében tényleg képesek voltak divergenciát elérni, pedig nincs könnyű dolguk, hiszen korunk MBT-i nagyon hasonló elvek mentén készülnek. Ezt kéne fent tartani a jövő MBT ágaira is (amik persze ki tudja, hogy mikor jönnek?
)
Sziasztok!
-
_Szasza_
tag
válasz
scyllarus #13553 üzenetére
Egyedül Barren divide pályán érzékelek FPS esést, de még pont nem zavaró nálam.
Jó ez a játékmód, legalábbis XP/credit farmolásra. Szépen lehet húzni a tankokat. Prém nélkül 25 - 40k XP és 2-300 kreditet lehet hozni első szorzós csatákon. Prémmel boostal jóval többet.
Még mindig az első, Desert crossing pályát érzem a legátgondoltabbnak, legkiegyensúlyozattabnak. Barren divide sem rossz, még az is kiegyenlített, de Ghostfield... Feljebb már leírtam a véleményemet... Totál átgondolatlan és nincs kiegyensúlyozva. A végén 1 foglalási pont a reptér ellős közepén... Kicsit olyan, mintha a meglévő PVP pályákat bedobálnák GO ra mindenféle átgondolás nélkül. És persze a legjobb. hogy mostanában túlnyomórészt Ghostfieldet dobálja a gép.
-
Angel1981
veterán
válasz
scyllarus #13346 üzenetére
Ez azért csak a korai állapotban volt jellemző, ezért hozták be azt, hogy "legyél benne a top 10 játékosban xp szerint" - és ezzel elejét is vették ennek.
A troll szakaszokra viszont indokolatlanul sokáig sz*rtak - bár az is inkább csak a korai szakaszban volt "divat", aztán lecsengett - mint a 90-es évek első felében a telefonbetyárkodás, aztán kinőttünk belőle. -
Angel1981
veterán
válasz
scyllarus #13076 üzenetére
"Jó", akkor nem csak nekem vannak brutál FPS dropjaim - Basilisk-en ezért haltam meg 30 mp után, mert 10 és 60 FPS között ugrált folyamatosan, egyszerűen játszhatatlan volt.
Remélem, orvosolják, mert ez így nagyon gáz - a 0.18-ban ezzel a konfiggal, medium beállításokban soha nem esett 45 alá, és jobbára megvolt a fix 60.Én talán Leo-t vennék, de nekem sem egyszerű a döntés.
Jó játékot mindenkinek!
-
myckey
veterán
válasz
scyllarus #13073 üzenetére
Ez az Event nagyon kellemes, mert alig kell érte valamit játszani és pvp-pve-global ops. -ban is teljesíthető!
A játékos profilban pedig nagyon jól követhető. ( honlapon ) Igazán szájbarágós.
Egyébként ha minden jól megy, a 0.20 -ban jön a Lords of War is, aktiválják.
A 0.19 -ben pedig a többiek elmondása alapján, érdemes resetelni, mert mindent visszakapsz elég rendesen.
Persze utána lehet egy darabig "kattintgatni" , de jó páran azt mondják, hogy megéri. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest