Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
50 ms a pingem a játék szerint és kb erős pályán 35 fps még is szaggat valamitől.
PVE-ben meg az első bot betöltésénél pár mpre beáll.Ezt javíthatnák.
-
Kisokka
tag
-
Kisokka
tag
Ha egy retrofitet sikerül 2. szintre fejleszteni, akkor azt, ami még 1. szintű és rajta van egy járművön, nem lehet felfejleszteni 2-re? Mindenképp le kell szednem és felrakni a 2. szintest?
-
PR0JECTNR56
addikt
Furcsa és vicces bug merült fel nálam az "Anvil" nevű PvE misszióban.
Amikor küldetés legvégén belép egy járművünk a cap körbe, akkor megérkezik az ellenfél utolsó páncélos támadása és az itt elhangzó narráció (amit a megbízó arab hölgy mond) szimplán beragad és folyamatosan ismétlődik egészen a kör végéig. -
Angel1981
veterán
válasz
Kisokka
üzenetére
Igen.
List of Update 0.10.1550 Changes
Fixed the issue where the players received worse reward than intended in PvE mode if they left the battle before the end
Fixed the issue where the players received worse reward than intended in PvE mode if they died in battle
Fixed some the remaining decal placement issues
Fixed the issue where artillery was sometimes spawning on incorrect spots
Fixed the consumable issue with 2S3 Akatsiya
Fixed the several issues that made the game crash -
Hafy75
aktív tag
Másnak sem megy a PVE???
Csak egyedül, szakaszban nem él a gomb.... -
Kisokka
tag
Most ebben a kis ~260 megás patchben csak valami javítgatások voltak, ugye?
-
lofagi
addikt
"Apa kezdődik!"

-
myckey
veterán
Server UP !

-
lofagi
addikt
Én most töltöttem le 268 MB-át, de sajnos továbbra se megy a join. :\
-
lofagi
addikt
-
lofagi
addikt
Még mindig nem mennek a szerverek?
-
yodamester10
őstag
Nem volt könnyű menet de meg van az M1

-
lofagi
addikt
A Lost Island kivételével szerintem mindegyik pálya játszható Artyval. De mivel ebben is működik a kő papír olló elmélet, így nem lehet minden alkalommal minden jó.
Én személy szerint nem voltam valami nagy artys a wotban, de itt kimondottan élvezem. Sőt azt gondolom az itteni artyról,hogy sokkal hasznosabb tagja a csapatnak. Füst, felderítő lövés. Iszonyatosan jó. Főleg a második. Szerintem azzal nagyon sok mindent lehet segíteni.
Egy dolgot hiányolok,hogy teljesen végtelenek az artyk amikor rájuk mennek. A wotban azért még ott is volt esélyed kilőni aki rád rontott.
-
Mardel
őstag
Ezt a LAV-300-at kezdem meggyűlölni PVP-ben.
Rámegyek egy kisebb kőre vagy dombra és a 0 csőlehajlás miatt nemtudok lefelé célozni.
A fedezékek mögé meg szeretnek nagyobb köveket tenni hogy megemelje a tankod...
-
Kisokka
tag
Ezt nem tudom, Gvosdikát még nem teszteltem.
Melyik pályára gondolsz, ami esélytelen?Szerk.: Hát Lost Island tényleg kutya
Ha a jobb oldali kis szigetekhez nem nagyon mennek, akkor elég sokat kell trükközni, hogy belülre is lehessen lőni. Megoldható, csak az is idő, mire pozícióba érsz, addigra meg már lehet, hogy késő. De a többi pálya elég jól lőhető. -
Kisokka
tag
Tegnap megvettem az M109-et, eléggé szívtam én is a queue miatt. Átlag 3 perc volt, amíg bedobott, de ma még 1 se. Alig voltak ma artysok, tegnap jóval több is volt a számlálón.
Aztán mára kihúztam Freya-t, lényegében ennyi kellett hozzá:Nem rossz ez a kis gép. Megmondom az őszintét, itt könnyebb is artyzni, mint a másikban. Két titok van, ház/szikla mögé mindig be kell menni lövés után és nem szabad artyt counterelni. Sokan azt hiszik, hogy az artynak az a dolga, hát egyáltalán nem, legalábbis most még nagyon kevés az olyan artysta, akit azonnal ki kellene szedni. Ráadásul csak magadtól veszed el az esélyt, hogy minél többet sebezz, mert a másik artyval kardozol fedezékről fedezékre, közben alig sebzel. Csak akkor szoktam lőni őket, ha valamelyik rám lő. Sokkal nagyobb hasznára van a csapatnak, ha a harckocsikat lövöd.
Egy jó példa:
Chieftain kollega azon sírt, hogy miért nem az artyt counterelem, meg hogy mekkora sz@r vagyok. Amikor kilőttek, azt írta, hogy élvezzem a javítási költségeket. Nem is az a poén, hogy ő összesen lőtt 300-at, én is hullottam már el így nem egyszer
Hanem az, hogy a másik két arty összesen nem lőtt annyit, mint én(ami amúgy nem egy vaszizdasz, nem ezért mutatom). Azért az 1500 összsebzésért lövöldözzek rájuk úgy, hogy állandóan fedezékbe vonultak? Nem éri meg.Na ezt a szösszenetet csak azért írtam, mert azért jó móka ez a gép, ha valaki a másikban tudott artyzni, ezt sokkal könnyebbnek érzi majd. De azért már örülök neki, hogy egy darabig nem kell hozzányúlnom

-
tocsek18
senior tag
-
Angel1981
veterán
Na, akkor csak jól gondoltam, hogy időnként igazságtalanul alacsony XP-t kap az ember PvE-ben, ha meghal, és / vagy kilép!
Volt, hogy top sebző voltam, és a másodlagosakat is szinte kizárólag én csináltam meg, mégis mivel a vége előtt közvetlenül meghaltam, majdnem legutolsó voltam kapott XP tekintetében!A következő fontos dolog amit várok, az az, hogy a skillek / perkek jól működjenek!
Kicsit zavaró, hogy pl. MBT-vel csatáról csatára össze vissza ingadozik a töltésidőm... -
-
Angel1981
veterán
Igen, ebben lehet valami.

Jó, hát igen, ott is az amerikai / német / orosz ág a legnépszerűbb, a többek a "futottak még" kategória - persze nem harci potenciálban, csak népszerűségben - és ha engem kérdeztek, ez nagy eséllyel majd itt is így lesz! (Leclerc, Merkava, Black Panther, Type 10)

-
ughhh
senior tag
válasz
üzenetére
A 2 4es SPG-t szabad tapaszpontból ugrottam át, egy csatát se tudtam velük menni, 2-3 perc várakozás volt többször is, de tovább nem volt türelmem. A Chall 1 az nagyon jó csak kicsit forgatott tank oldaláról jelenleg még pattan, az átütés buff az M1A szintjére fogja hozni.
-
ughhh
senior tag
válasz
Angel1981
üzenetére
Azért hagyták így mert valamiért népszerűtlen volt már béta alatt is, illetve a másik tankos játékban sem túl népszerű.
De a számolgatósok többek közt én és te is látnak benne erőforrás megtakarítást.
Ha nem lehetett volna itt jelentős xp-t és kreditet korlátozott ideig megtakarítani akkor LEO vonalat húztam volna végig. -
Angel1981
veterán
-
pluhi
tag
Sok értelmét nem láttam ezeknek, mert nem számosíthatóak rendesen, vagy túl sok mindentől függenek. Nehézség főleg a kompozíciótól függ, ha egy top tank van és az is papír, akkor lehet számítani rá, hogy gond lesz. Volt pl. 5 papír (3 ebből Swingfire) kombóm valamelyik nap, hát nem is lett meg. Pályák közül talán a Rolling Thunder, ami kilóg felfelé picit, amiatt a bozótos miatt a végén. Ha beállnak foglalni nem is látod őket, ha közel mész meg nincs cover. Ide kell némi koordináció. Kodiakon nagyon szoros a secondary időkorlátja, de amúgy sima.
Sok tanulsága nincs amúgy a cuccnak, Perseus OP, és pár darab van, amit érdemes átugrani egy PVP-vel.
Arty-ra gondoltam, hogy bejelölöm. Szerintem Onyx, Phalanx, Wildfire, Umbrella, ahol érdemes tolni, de volt jó köröm Kodiakon is, ez is nagyban függ attól, hogy hányan halnak el közben a csapatból. És persze Perseus, mert mindegy mennyit sebzel, az obj. bónusz feltolja. -
yodamester10
őstag
Na még amit elfelejtettem,hogy mit érdemes jobban fejleszteni a bázison?
-
Hafy75
aktív tag
Ez biztos jó lesz

Remélem megjelenik magyarul is az AW Base-en
-
zozyk
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
-
yodamester10
őstag
Valaki legyen kedves felvilágosítani ,hogy működik pontosan a SPOT?
Mostanában a kis xm-el nyomulok és hiába startolok előre 60 felett
nem látok senkit. -
zozyk
addikt
válasz
bypass|HUN
üzenetére
Ez az oldal is le van tiltva?
Marat Shishkin
Sophie Wölfli -
bypass|HUN
aktív tag
Aloha!
Skacok, lenne olyan szíves valamelyikőtök egy jól nagyítható (FHD) talentfát bebökni ide a fórumra.
Már a múltkor kaptam egyet, de azon minden ki volt nyitva (és kis felbontású volt), nekem meg (nekünk, a munkahelyen a tankos bajtársaknak) egy olyan kellene amin látszik a vételár. A munkahelyi proxy egy kicsit szigorúbb lett mint 2 hete, a fene ezeket az infómókusokat
Köszi.Üdv: bypass
-
lofagi
addikt
Egy kis gameplay az új MBT-kkel.
-
Angel1981
veterán
Bár fejben ez már megvolt nagyjából, nagyon hasznos így részletezve, köszi!

#5416 firedani: igen, én is úgy tudom, hogy még nem jönnek, "csak" pár ág kap T9-et, így ez is.
Egyébként nem értem, hogy a Centeket miért hagyták ki azon az ágon, amikor egyértelmű részei az angol tankevolúciónak - az izraeli Centeket akarják majd berakni máshova, vagy mi?
-
Angel1981
veterán
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Ez igen! Csinos!

-
keneseig
tag
Tegnap rájöttem,hogy az napi easy/med/hard PVE küldetésekre nem csak pénzt ad a játék,hanem egy energiaitalt is,ha valaki nem tudta volna.
-
Kisokka
tag
M109-et érdemes PVE-ben húzni, vagy csak a többit szívatom meg vele? PVP-ben már unom ezt a +3 perces várakozási időt, rengetegen akarnak artyzni.
-
Angel1981
veterán
Srácok!
Csak most esik le, hogy a "foghíjas" ágakban mennyi XP-t meg lehet spórolni - én tulok!

Bele is vágok gyorsan a Chieftain-Challenger vonalba - 135.000 XP után lehet T7 vasam - ingyen van! -
bullseye
addikt
Mondjuk én lehet, hogy csinálok egy listát, hogy melyiken lehet artyval is viszonylag jól érvényesülni (pl. Wildfire, Onyx), meg melyik az, ahol sok a közelharc, így páncél nélküli tankokkal kisebb nehézségi szinten ajánlott. Nekem ugyanis eddig úgy tűnik inkább megéri easyn végigrohanni a küldetésen, mint mediumon taktikázgatni, és esetleg bukni XP-t halállal – legalábbis T3-4 szinten. (Amúgy csak nekem tűnik túl grindelősnek már ez a szint is a WoThoz képest?)
-
pluhi
tag
Összeirtam a küldik Objective bónuszát, meg az időt, ami kell hozzájuk(kb). Mivel a mission bónusz fix, ez határozza meg nagyban, hogy mennyi reput ad a végén.
Annyi látszik, hogy Perseus teljesen broken, jobban megéri letolni mediumon, mint mást hardon.
Ha meghalsz, időarányosan levon ebből is és a mission pontból is, attól függetlenül, hogy már kész volt akkor a másodlagos, vagy nem.
A fika küldik közül Scorpio és Spearhead éri még meg, mert hármat is le lehet nyomni 12 perc alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Thrustmaster t300 Ferrari (21hó garancia)!
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha a jobb oldali kis szigetekhez nem nagyon mennek, akkor elég sokat kell trükközni, hogy belülre is lehessen lőni. Megoldható, csak az is idő, mire pozícióba érsz, addigra meg már lehet, hogy késő. De a többi pálya elég jól lőhető.