Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kócos87
tag
Nekem tegnap volt egy érdekes rammolás. Challengerrel voltam és az Abramssel rammoltuk egymás szemből. Elsőre én 90 dmg-t adtam neki ő kb 30-at, de másodjára kb 10 km/h-val én 60 dmg ő 495 dmg. Ezt nem értettem.
-
Kisokka
tag
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Ez sanszos, oldalbavert 300 nagyobb, mint a kupolán 160
Úgy látszik ebben is van különbség, ami nem is baj taktikailag.Emberekre hogy tudok ráírni, vagy rákeresni a játékban? Tegnap beírtam egy régebbi szakasztársam nevét, hátha kiadja, elküldött neki egy requestet. Csodálkoztam is, hogy hogy lehet, mert ha a játékban van, akkor beletrafáltam, ha nincs, akkor meg küldött a semmire egy requestet?
Aztán az előző csatában megláttam, hogy valóban itt van(ha ő az egyáltalán), csak én itt más néven szerepelek, mint máshol. Rá lehet írni valahogy, vagy csak akkor, ha elfogadta a felkérést? -
Kisokka
tag
Üdv! A camo-val mi a helyzet, unlockolni kell valahogy, vagy még nincs bent?
-
mikron
tag
Mindenki figyelmébe ajánlom ez a csapatot a " 7thCR " mindenkit kilőnek a saját csapatunkból és elárulják a pozíciókat. Remélem végleg kitiltják az ilyen barmokat a játékból. A mesterhármas.

-
kócos87
tag
Más. Még nem sikerült megtalálnom, hogy hol lehet kiválasztani, hogy SD vagy HD klienst telepítsek és, hogy tudom megnézni, hogy most melyik van telepítve?
-
L4mie
veterán
a béta tester logó az a B betűs kardos, pajzsos?

Látom van valami aktív boostom 5 is
nice, de az utolsó 2 mit csinál O.o -
Dewri
aktív tag
Tegnapi PvE bug Perseus pályán: a második rohamnál foglalnak, kilövünk mindenkit, de a sziréna csak szól tovább, viszont a kör üres és a foglalási csík se megy, a játék is folytatódik. Végül annyi volt, hogy egész meccs alatt szólt a sziréna és ott volt a csík...

-
Angel1981
veterán
Hello!
Innen jelölt be valaki "CaptainAmerica" néven?
Ha igen, akkor visszaigazolom, ha nem, akkor ignorálom!
-
Kisokka
tag
válasz
üzenetére
Érdekes rendszer, bár már láttam 1-2 gépnél, hogy vannak kritériumok "and/or". Nem rossz ez.
És most sikerült belefutnom egy bugba. Kilőttek, mennék vissza a garázsba és nem tudok. Esc menü egyszerűen nem reagál. Most is csak kijöttem nézelődni, közben megy a csata. Van erről valami ismeret, hogy mi okozhatja?
-
Kisokka
tag
Ó értem, kösz!
Most csak azt nem értem, hogy megvettem a T-54-et, mentem vele egyetlen csatát, ami első csatához képest nem is lett olyan vérszar, viszont valami feloldotta a következő T-62-t is, meg is vehetném akár(még nem). Most itt nem akkor old fel egy gépet a játék, ha végig ér fent a csík? Az összes modult kifejlesztettem, csak pár lőszerfajta van még, de ezt nem értem hogy működik.
-
PitLee
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Annak idején a amikor az egyre több fícsőrtől a WoT-is kezdet fárasztó lenni, nálam a bevált taktika ha x vesztes csata után elmentem megnézni valami filmet aznap akkor pihi volt.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#5064) Kisokka
A neved mellé rakható titulus, középen fent a képednél állítgathatod. -
PitLee
őstag
-
zozyk
addikt
-
Kisokka
tag
válasz
üzenetére
Értem.
És ezek a Proven-ek hogy működnek? Amennyire én értem, 150 repu-ért(vagy mi itt a neve) kapok egy csata után x mennyiségű plusz creditet, és utána el lehet ezt játszani még egyszer. És jön a végére ez a Waterproof, na az mi?
Bocs, hogy itt kérdezem ezeket, de ezekről sehol nem találok épkézláb leírást. Van egy angol nyelvű wiki, de annyi más dolog közé van beszurkálva a téma, hogy kifolyik a szemem a sok angol dumától.
-
jano_77
nagyúr
válasz
sp3cnaz
üzenetére
Nekem épp most fagyott ki a garázsban állva! tegnap is volt egy ilyen! Örüljön az, akinek nem volt még, de nem kell úgy beszélni erről a játékról mint vmi csodáról, mert NEM az! Jó játék, de sajnos vannak rákfenéi ennek is és ez sem tökéletes, mint itt sokan beállítják! Ki lehet húzni a homokból a fejeket emberek!
-
zozyk
addikt
Nálam még nem volt fagyás...
Nálam tapasztal eddigi hibák:
-Néha ugráló tankok a betöltésnél
-Néha célozhatatlan tankok,nem fogja be célba és ha rálövök sem sérül
-Az értesítések folyamatosan jönnek minden csata után,ha egy csatajelentést nem nézek meg
Motyi
Dejó,hogy nem én írtam ezt ide...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
+1 & likeEngem jobban zavar,hogy TS online 1/15 =/= játék online 8/18...

Na mind1,ZeneBOT velem van... -
sp3cnaz
csendes tag
Nem csak az über gáz, hanem az is , hogy kifagy a játék elég szépen megint

-
jano_77
nagyúr
Tegnap volt szó arról, hogy milyen csatákért lehet a matricákat kapni!? Vki azt írta, hogy mind PvE és mind PvP! Nos jelentem, hogy PvE-re nem adott nekem semmilyen matricát, pedig több nyertes is volt mint 3!

-
Kisokka
tag
Üdv! Elég új vagyok itt a témában, így elsőre csak két kérdésem lenne.
Amikor Shift-el bezoomolok, elég zavaró tud lenni, hogy néha(nem mindig) nem a legkisebbre adja be, hanem nagyjából közepes távra és onnan kell visszagörgetnem. Ezt meg lehet oldani valahogy, hogy ne így csinálja? Egérgörgetésen kívül értem.
A másik pedig az lenne, hogy a Screenshot mappát nem lehet átállítani, hogy ne oda mentse a képeket, ahová jelenleg?
Előre is kösz!
-
tocsek18
senior tag
-
L4mie
veterán
van SD? kisebb? Szüleimnél leszünk hétvégén, hát 4850-es Radeon + Llano val nem nagyon szoktak futkosni a gamek, de azért eldöcögnek, érdemes letöltéssel szívni? 4Mbites csodanettel?
-
Vitiris
aktív tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igen! Itt írnak róla! Az SD kliensnél van gond vele!
-
Vitiris
aktív tag
-
kócos87
tag
Nagyon örültem ennek a 2 kis patchnek, pont keddtől csütörtökig voltam szabados. Valamiért nem sikerült annyit haladnom amennyit akartam

-
firedani
tag
Ti megkaptátok a tök matricákat?
-
weres78
senior tag
válasz
speedmetal
üzenetére
Nálam ma egy Chief teleportált oda-vissza pár másodpercig úgy 100 métert jobbra-balra, amíg ki nem fagyott teljesen. Mindezt csata közben! Ellenfélként természetesen.
-
Because
őstag
válasz
speedmetal
üzenetére
sírok a nevetéstől, egy élmény lehetett

-
Telda
addikt
válasz
speedmetal
üzenetére
Én úgy vettem észre, akkor szokott remegni a tank, mikor még valakinek nem töltött be a játék.
-
speedmetal
tag
-
L4mie
veterán
válasz
DeadMeat
üzenetére
no offense, de nekem amikor ilyent olvasok csak a bf4 jut eszembe amiért anno megjelenéskor fizettem 10+x ezret, és full fos bughalmaz volt. de annyira hogy azon tényleg felkúrtam magam szegény egerem bánta
a netkódot is nem tudom...talán fél évvel a megjelenés után javították ki. Pleh.Szemben itt egy béta státuszú ingyenesen játszható játék amin folyamatosan fejlesztenek, dolgoznak rajta, +ha úgy érzik hibáztak visszakapunk némi prémium időt.
Én látom a kontrasztot, lehet ezért vagyok türelmes?
Persze vannak bugok, hibák, tessék jelenteni, minél többet jelentünk annál előbb javítják a játékot.chill, peace.
-
lofagi
addikt
Kezdem unni ezt a 0 vs 3 recon meccseket, s persze,hogy nem abban vagyok amelyikben vannak a spotterek.
-
SSJmeszes
senior tag
Lassan egy hete nem játszottam.
Most beléptem és van 18 nap Prém tagságom. Ez hogy lehetséges? -
Angel1981
veterán
Akkor az más.
Amiről én írok, az egyértelműen valami játékkódbeli bug.
Ha a fent részletezett dilatáció van, az mindig pont annak a különbözete, mint amennyi az alap töltési idő, és a töltési idő az összes bónusszal együtt.
(Egyszerűbben; ha nem stimmel a töltési idő, mindig pont annyival nem stimmel, mint amennyivel jobbnak kéne lennie, ha az összes bónuszt beleszámoljuk.) -
-
pluhi
tag
Csak én nem látom sosem, hogy mettől-meddig van a downtime tervezve?
Ja és ha valakinek legközelebb ilyen monster köre van, az fényképezze ki plz a detailst, mert nekem tök homály hogy miért kapok egyszer 10k rep felett utána meg hasonló meccsre 4k-t (nem, nem a napi szorzó.) -
gubabela
senior tag
Na, tökmatricák pipa, most kb 4 óra szerver karbantartás.
-
Angel1981
veterán
válasz
kócos87
üzenetére
Bizonyos tankoknál (MBT???) bugos a töltésidő, össze-vissza előfordul minden.
Nekem az MBT-70, Obj 155, és az Obj 430-nál van ilyen.Van hogy:
- mind a kiírt töltésidő, mind a tényleges betöltés stimmel, figyelembe veszi a legénységi és retrofit bónuszokat
- a kiírt töltésidő stimmel, de a tényleges betöltés esetében a vas alapidejével számol (ez talán a legidegesítőbb, mert a periférikus látásoddal már azt látod, hogy kékre váltott a töltés indikátor, de még nem tudod elsütni az ágyút)
- a kiírt töltésidő esetében alapidővel számol, a tényleges betöltés esetében viszont figyelembe veszi a bónuszokat (még nem ért végig a töltés indikátor, de már lehet lőni)
- mind a kiírt töltésidő, mind a tényleges betöltés esetében nem vesz figyelembe semmiféle bónusztKicsit "vicces", hogy nem tudhatom előre, hogy pl. az MBT-70-el az adott csatában 10.93 alatt tüzelhetek, vagy 12.2 alatt....
-
kócos87
tag
Én gondolom úgy, hogy még a retrofitek és a legénységnek a képességei nem működnek?
Mikor megvettem a Challangert 8.54 sec volt a töltés ideje és most ugyanannyi, de van már retrofitom a legénységem képzettebb. Szerintem ezeknek még semmi hatásuk nincs -
lofagi
addikt
Very roughly speaking, after unlocking tier 9 by reputation, you’ll get to choose from all the available tier 9’s of that respective dealer, regardless of what “line” you unlocked it with. ~SilentStalker, Content Manager
Azért ez is érdekes, ha jól értem akkor amint elérte valaki a t9 szintet akkor választhat bármelyik t9 közül amelyik az adott "árusnál" van.
Now add the upcoming Suppression or Suppressor Fire or whatever they end up calling it.
A lesz egy új TD képesség is, időkorláttam amikor is a lövés nem fedi fel a TD-t.
Másik érdekesség a dinamikus álcá. Azaz ha lő valaki autómatával akkor szépen lassan megy le az álca. Ez érvényes azokra a járművekre is amelyeknél a sebesség gyorsulásnál eltűnik az álca. Ahogy megáll szépen lassan "visszatöltődik".
Lesznek itt még finomságok, csak győzzük kivárni.

-
scyllarus
veterán
Vajon a nyerj 3/5 csatát csak PVP-re értendő?
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nintendo Switch
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Büszke apukák és anyukák topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Úgy látszik ebben is van különbség, ami nem is baj taktikailag.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)