- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-12-01 16:49 Téma összefoglaló
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
-
Kean_Sorbo
őstag
Inkább raknák rendbe a 8-9-es tiert, mert ha beáll egy LeoA6 úgy, hogy egy háznak a sarka eltakarja a kukucskálót, akkor lövöldözhetem a játék legerősebb ágyújával (T90MS) a HE-t. Az egész 8-9 egy őrült futkározás, mintha hülye gyerekek játszanának.
Vicc, hogy nincs semminek visszatartó ereje, mint tier 7-ig. Ott kezdjen már el valaki ész nélkül előre menni. Ledarálják mint a mákot. 7-es tierig minden tanknak megvan a szerepe, afelett meg mindegy miben ülsz, ugyanúgy majomkodni kell.
Legyen már egy T90MS ágyúnak megállító ereje, ha már keresztül lövi minden. De nem. Ha valaki meglát egy MS-t, akkor vérpisti módjára repül rá. Próbálja meg ezt 6-7 tierben. Úgy "belebaszol" egy hat-hétszázast, hogy még a könnye is kijön, aztán megy sírva vissza tornyozni.
Valamelyik nap mikor rikosét lőttem kétszer egymás után MS-sel egy CRAB-be, egy élmény volt. Először telibe az oldalát, majd a seggébe. Jó, hogy van replay, mert én sem akartam elhinni. Talán ez is elsődlegesebb volna mint az egyenlőre teljesen haszontalan tízesek bevezetése.
Vasárnap reggel egy-egy darab nyolcas és kilences tank várt csatára, akkor minek ez.
-
aginor
veterán
-
aginor
veterán
-
villamos
őstag
-
Trentaro
tag
-
TESCO-Zsömle
titán
-
octopus666
tag
-
_Szasza_
tag
-
gubabela
senior tag
-
gubabela
senior tag
Nekem tetszik. A wasd-vel tudsz szabadon mozogni a térképen, az egér gombjaival meg a tankok között tudsz lépkedni. Szerintem teljesen jó.
Replay ControlsMouse Movement - Controls Camera Look
W - Forward Movement
S - Backwards Movement
A - Left Movement
D - Right Movement
C - Downwards Movement
Spacebar - Upwards movement
Left Shift - Fast Camera movement
1 - Press to save a camera position, press again to add multiple camera positions
2 - Press to have the camera transition/interpolate between all saved camera positions
3 - Clear all saved cameras
Left Ctrl - Enable Mouse Cursor
Tab - Team List
Esc - Menu
F2 - Enable/disable UI -
Amfiton
tag
-
nemeth989
senior tag
-
Kean_Sorbo
őstag
Szerintem ez jót fog tenni a játéknak. 6-7 szinten még tankozás volt, afelett meg kallofbugyi.
Nem lesz ez annyira durva, kb. lehozták a többi MBT-t az MS szintjére. Valljuk be, hogy az az esztelen futkározás ami ment 8-9-ben, egyáltalán nem volt jó.
Ez a videó meg egy kisarkított példa, mert a drákóval azért ötször meg kell gondolni egy ilyen manővert, igaz? -
nemeth989
senior tag
-
speedmetal
tag
-
speedmetal
tag
-
L4mie
veterán
-
L4mie
veterán
-
tocsek18
senior tag
-
zozyk
addikt
-
yodamester10
őstag
-
bullseye
addikt
-
yodamester10
őstag
-
irhejja
tag
-
Memphis79
aktív tag
-
scyllarus
veterán
-
zozyk
addikt
-
lofagi
addikt
-
Bad Pritt
félisten
-
PR0JECTNR56
addikt
-
Kean_Sorbo
őstag
-
PR0JECTNR56
addikt
-
Kean_Sorbo
őstag
-
Angel1981
veterán
-
bypass|HUN
aktív tag
-
yodamester10
őstag
-
gubabela
senior tag
Az meg van, köszi, annyira nem vagyok láma, csak hogy megjelölném, hogy kit támadok, mert a sok jólképzett bele szokott mászkálni a lövésimbe. Biztos láttad már, megjelenik egy sárga keretben az ellenség és fölé van írva, hogy targeting. "e" betűre nem megy, legalábbis én nem látok róla visszajelzést.
-
bypass|HUN
aktív tag
-
Mardel
őstag
-
Kisokka
tag
-
Kisokka
tag
-
myckey
veterán
a memoár bug jó lesz , ha kikerül...mostanság rendre keveselte a memóriát. mintha C64 lenne a rendszer

aztán remélem a HE lőszert nem kúrják el, mer a másik tankos játékban elég használhatatlan volt, itt van értelme.
a részletesebb tulajdonság/paraméter listát meg továbbra is várom.
egyébként meg berendelek pár thai kurvát, mivel késő délután előtt ebből nem lesz játék.

-
DeadMeat
nagyúr
-
Angel1981
veterán
-
CsonkaImo
addikt
-
pluhi
tag
-
Angel1981
veterán
Ismét köszi!

"Jelenleg létezik egy bug, ami miatt csatában néha nem működnek egyes parancsnoki/legénységi skillek. Ez javítva lesz."
Ez lesz a töltésidő mögött is!
"A retrofitek feloldása a jövőben nem lesz járműághoz kötve, így a játékosok nem lesznek rákényszerítve, hogy olyan járművekkel játsszanak (pl. SPG), amit nem szeretnek. Ennek megvalósítására többféle elképzelés is van, de még semmi sem biztos."
Ebben meg igencsak bíztam, mert ez így igencsak kényelmetlen...
-
yodamester10
őstag
Én ez emelném ki "Már fejlesztés alatt van a lehetőség, hogy a csata vége után is fel lehessen jelenteni játékosokat"
Na nehogy már azért riportoljon valaki mert mondjuk nem megyek előre a tankkal a halálba,ha nem távolról lövöldözök
Csak kérdem mert már írtak nekem ilyet,mi ez ovi? -
zozyk
addikt
-
Dewri
aktív tag
-
ughhh
senior tag
-
scyllarus
veterán
-
Angel1981
veterán
Köszönjük, ismét szép munka!

jano_77: ilyen kis távolságra így, mármint ilyen lapos szögben lőnének az artik - ha a valóságban bevetnék őket ilyen távolságra.
Ami a WoT-ban van, hogy 40-50 fokos szögben lövik a skúlót, a valóságban csak 10-20-30 Km-es távolságban lévő célpontok esetén lenne. -
Telda
addikt
-
zozyk
addikt
-
robogo81
senior tag
-
mr.saint
tag
-
Telda
addikt
-
Angel1981
veterán
-
robogo81
senior tag
-
Vitiris
aktív tag
-
Telda
addikt
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
Akkor biztos hazudok és csak vmi érzéki csalódás volt az iménti PvE csata, amit szépen el is buktunk.

Sajnos az irodai lapos nem erre lett kitalálva, mert teljesen LOW beállításokkal is annyira szaggat, hogy jóformán csak szenvedés. Egér érzékenységet nem tudom annyira felvenni, hogy tudjam irányítani rendesen a löveget pl.....mire oda fordul vmire, már el is tűnt, mert kilőtték.
-
Mcray
senior tag
-
kócos87
tag
Most írtam levelet a my.com-nak meg kérdeztem benne, hogy mikor fogom majd tudni kezdeni úgyhogy, ha érdekel valakit majd tájékoztatlak titeket, ha visszaírnak.
Még szerencse, hogy 11:00 és 13:00 között szokott megérkezni a fizum a kártyára, mert akár még vennék is egy csomagot

-
MinionFlasH
senior tag
-
weres78
senior tag
-
Vitiris
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Watch 8 női szíjak egyben eladóak ajándék tokvédővel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5464
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tegnap pont azt mondtam Weres és Vitiris kollégáknak szakaszozás közben, hogy mennyire várom már. Ez lett volna a karácsonyi ajándék.

Csak kérdem mert már írtak nekem ilyet,mi ez ovi?