- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-12-01 16:49 Téma összefoglaló
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolo0525
tag
-
zolo0525
tag
-
ritkaság
aktív tag
-
SpazzMaticus
tag
Már tavaly, tavaly előtt is ekörül mozgott a játékosszám, a covid kicsit megdobta egy rövid időre +300-400-fővel, de ennyi.
Előtte meg már volt még alacsonyabb is...Megtalálták azt a kicsi agyatlan bálnacsoportot ami az összes félévente megjelenő unbalanced szarjukat kérdés nélkül megveszi gyakorlatilag fix állandó jövedelmet adva nekik, de az egyébkent kis playerbase miatt a kevés és instabil a szerverpark, se érdemi javítás, se érdemi tartalom nincs többé.
Ezzel párhuzamosan és természetesen érdemi kritikát már nemhogy csak törölnek, de be is szántották az összes hivatalos és játékbeli fórumot is, a maradék esetleg gondolkodó játékosok és a készítők közti párbeszéd esélye abszolút nulla.
Nem is érdekli őket az egész, alapvető bug-ok vannak a game-ben évek óta, amig van az a pár tucat marha aki fizet addig gányolják valahogy, utána szerintem napok alatt fogják ezt lezárni...Az utolsó 5-6-event receptje tök ugyanaz. Félevente "új" (igazábol az előző copy-past-je.. ) Battle path.
Abban permanensen emelkedő szintű grind, (egy-egy event-et free to play-ként már 3-4-éve is heroikus munka volt megcsinálni, de most már végképp esélytelen).
hogy biztos csak az maradjon aki fizet, fokozva ezt a megjelenéskor durván OP-járművekkel, ( a mostani "sztár" Buratino-t láttad ? Hihetetlen az egész hogy egy ilyen gép belekerülhet a játékba...XD)amiket természetesen mire a maradék "normál playerek" odaérnének gondosan nerf-elnek, miutan a bálnák kiszórakozták magukat vele szétverve a balanced PvP/E utolsó maradványait is, hogy szintén a nemfizetősek számára totál élvezhetetlenné tegye azt is.Új fejlesztési ágak, térképek, mission-ök nuku, ezért végjáték nuku, bár a tech tree tankok már régóta nem sokat érnek, mindenre van sokkal jobb a -természetesen durván túlárazott- online shopban, vagy lehet venni a nevetséges "akcióikban"...
Ebben a játékban szerintem már tényleg maguk a fenntartók is azt várják hogy mikor lesz már vége...
Ez a játék egy borzasztó példája annak, ami majd lehet a WG, meg a Gaijin játékaiból az abban reménykedőknek, hogy amikor elkezd fogyni a playerbase -mint most mindkettőnél erősen- a végtelen pénzéhségük meg a játékmechanikai baromságaik, belenyúlásaik miatt, majd akkor megint odafigyelnek, és "normálisra" javítják azokat...
Hát a lóf@szt. Így ahogyan mondod hogy : "Míg van szar, van veréb is". Még "kiszolgálják" (értsd: lenyúlják) azt a maradék pár ostoba "verebet", azt ennyi.
Ez a "játék" értelmes embernek már régóta csak egy max. jól induló de azután rossz emlék csupán, foglalkozni vele teljesen felesleges.
-
scyllarus
veterán
-
vv5204
senior tag
-
ritkaság
aktív tag
-
blanky
tag
-
Kean_Sorbo
őstag
-
Kean_Sorbo
őstag
Elég szomorú, hogy egyetlen gombnyomás nélkül jobb a WR, mint mikor minden csatában vért izzad az ember. (Egyébként csodálkozom, hogy inaktivitás miatt nem bannoltak. 24 csata nulla tevékenység, és ezt is engedi a játék.)
És még így is sikerült kétszer többet sebeznem, három embernél. Nem vicc! Gondolom valamelyik gyorsjárású nekemjött, ahelyett hogy kilőtt volna.scyllarus: Van egy hajóm amivel csapatom, de az olyan lassú, hogy mire elérek valami fasza helyre, már alig van mit lőni. A kis háromszöges hajók kitorpedózzák előlem az ellenséget.

-
the_mad
aktív tag
-
the_mad
aktív tag
-
the_mad
aktív tag
-
the_mad
aktív tag
Szerintem a szerver oldali lottó algoritmusnak teljesen mindegy, hogy miről nyitod meg az oldalt, kötve hiszem hogy ez befolyásolná. Eleinte úgy gondoltam, hogy értékesebb dolgot első pörgetésre úgysem fog adni, mert az nem biznisz... de a Type 99A2-140 és a többi esetében ez is megdőlt. Ez színtiszta szerencse lehet, hogy éppen mit ad a ládából. Nekem iszonyatosan jól szórja ezeket. Type 99A2-140, Leclerc T40, Object 178, Marder2, VT5, Challenger 1 Falcon, T72B3, Type 90. Ezeket adta ládából, Úgy hogy max hármat szoktam pörgetni.
A Battle Shop is kimondottan korrekt. A VT5-öt ott szereztem meg elsőnek, így a mostani ládából vásároltat 14K arannyá alakította. Bedobta az Obj. 640-et és a BMPT mod. 2017-et. Bár utóbbira már aranyat kellett költeni, mert nem volt elég BC-m. Azt a kurva Type 10-et nem akarja az istenért sem bedobni.
-
DVlad
őstag
Minden tökéletesen fut a gépen, egy Asus Rog, hibátlan.
Még ennek az indításakor is van hang az intróban, aztán semmi. A menüben hiába húzom a hangokat fel nulláról, ahol áll az összes, nem lehet apply-zni, hiába nyomom 100x.
Ez egy létező probléma, nem én találtam ki. Sajnos azt nem tudni, hogy mi az ok. -
DVlad
őstag
Köszönöm!
De.
Kitöröltem a "armoredwarfare" mappát a saved games-ben. Elindítottam a játékot (amit már letöröltem ma egyszer, aztán újra telepítettem, és azóta próbálkoztam még azzal is, hogy azt az xml fájlt kidobtam), és mikor indítottam, akkor újra el kellett fogadni a feltételeket. Semmi változás. Kiléptem, és a mappa újra ott van. -
the_mad
aktív tag
-
scyllarus
veterán
-
Delta91
csendes tag
-
SpazzMaticus
tag
Most olvastam én is a development-et...
Egyetértek. Ezeknél totál elfogyott az ötlet, és minden kreativitás. Ebből áll a játék, hogy nagyüzemben tolják ki ezeket a tartalomnak álcázott grindfesztiválokat, amikben természetesen lehet(ne) sokat fizetni is, meg ezeket a már röhejesen ostoba "koncept" szarokat, amik mindig "nagyobbat meg erősebbet" lőnek.
Bazmeg' néhány új pályát, játékmódot , akármi mást ennyire nehéz nekik "megszülni", csak ezek az OP fosok ???
Tényleg ezután mi jön, lézerágyús lebegő tank ?
Most húztam ki ezt a f@szom Burlak-ot, a tököm fog megint ezzel foglalkozni...
Egyébként mintha nem csak ti rágtatok volna be a játékra, pár napja a napi 2-3 PvE meccseimre is a szokásosnal tovább keres, a "csetfal" is csendes eléggé, van hogy már negyed órája benn vagyok, de még mindíg üres.
Lehet hogy a "vesztüket" érzik, azért nyomatják ezt a sok szart, hogy még fizessenek páran ?
Ezen a buzi puttonyon meg felröhögtem...
-
the_mad
aktív tag
-
the_mad
aktív tag
-
gubabela
senior tag
-
ritkaság
aktív tag
-
SpazzMaticus
tag
Ja, közben láttam hogy mission pontokból is nyitja.
Ki is nyitottam, a T-72-est oda is adja egyből, ezt nem jól olvastam a patch notes-ben, azt hittem ezért is "tekerni" kell.
Meg is néztem a RAID feladatokat, és jó hangosan felröhögtem, ezekért a skinekért ezt csinálja a f@szom...
De közbe legalább meg lett a Bőr-lakk :
Nekem teccik.
Mentem vele gyorsan öt kört: A tornya jó kemény, a teste ruszki MBT-hez képest szemből is elég jó, de természetesen oldalról puha mint a vaj, lövegsüllyedés nulla, gyors, qrva jól fordul a tornya, és jó modulérzékeny is,
az ágyúja meg OP. Még egyesével is durva ahogyan 900-akat odabasz, de ha be van töltve a 2 lövés az az 1800dmg hirtelen, az elég durva...
Mondjuk majd fél év múlva amikor ezt is szarrá nerfelik mint a CATTB-t, majd kiderül mennyit ér...
Elég jó átlagsebzést lehet produkálni vele, így jó sok lóvét hoz. -
the_mad
aktív tag
-
Tutyimutyi2
csendes tag
-
Tutyimutyi2
csendes tag
-
ritkaság
aktív tag
-
SpazzMaticus
tag
-
Tutyimutyi2
csendes tag
-
SpazzMaticus
tag
-
Tutyimutyi2
csendes tag
Uhh annyira irritáló tud lenni amikor rendszeresen azt látom a csatákban hogy a nálam nagyobb szintű MBT hátul áll bokorban/hegyen/td mellett és campel, én meg a 7-es MBTmmel állok elől és lövetem magamat a 9-es 10-es botokkal.
Contact mission megajándékozott olyannal hogy 10-szer gyújtsak, azt milyen felállással lehet a legeffektívebben csinálni(a legjobb ami eszembe jut az a modul sebzéses parancsnok + arty egyhelyben álló mbt-k motorterére célozva)?
-
the_mad
aktív tag
-
Gubu0101
veterán
-
Kean_Sorbo
őstag
-
Kean_Sorbo
őstag
-
Kean_Sorbo
őstag
-
Kean_Sorbo
őstag
-
Gubu0101
veterán
-
the_mad
aktív tag
-
SpazzMaticus
tag
Ezt már beszéltük egyszer.

Ott figyel a "8 éves" medál a tankjaimon a WoT-ban.
4-év aktív CW, SH, rengeteg reward tank, voltam klán parancsnokhelyettes, és FC 80%feletti wr-el.....
Arra már nincs időm, ( család munka stb...) ide járok PvE bohóckodni, mert a a stilustól - nosztalgiából főleg - de nehezen szakadok el, de ne menjünk bele megint az összehasonlításba, mert a múltkor is kicsit megsertődtek itt páran, nem is akartam tovább erőltetni... Én amíg volt időm "profin" WoT-ozni, nekem semmi bajom nem volt az MM-el, meg egy csomó más embernek sem akikkel ott együtt játszottam...A játék nem ismeretéből fakadóan flusztrált és toxikus embertömeggel viszont annál több. A WoT "MM hibájának" 95%-át mindig is ők is okozták...
Egyébként meg szeretem ezt a játékot na. Mire vége az eventnek kb. addigra én is elfelejtem a szarságait, és visszatérek megint, de tetszik vagy nem, a fejlesztő gárdát kurva inkompetensnek tartom, mert nem csak a saját, de még a konkurencia hibáiból sem tanulnak, és még jóval amatőrebbek is...
Attól mert szeretek egy játékot, nem vagyok vele elnézőbb. Van egy pár nagyközönségileg szarnak tartott játékom ezen kívül is, amit minden ellenére kedvelek.
Ez sem véletlenül, leginkább az általam es mások miatt leírt végtelen fejlesztői balfaszság és nemtörődömség miatt nem tartozik a népszerűek közé, (pedig lehetne az) de ez bennem nem okoz törést ha valaki ezt leirja, bennetek sem kellene.
Még fogok vele jókat játszani, amint lecsillapodom...
-
Kean_Sorbo
őstag
-
Kean_Sorbo
őstag
-
the_mad
aktív tag
-
SpazzMaticus
tag
-
SpazzMaticus
tag
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
the_mad
aktív tag
Tesztpályán kipróbáltam az ojjektumot, elég disznó járgánynak tűnik. A 152mm löveg és a gépágyú jól aprít. Töltési ideje is kellemes. Mondjuk így a végére megingott a hitem, ezt az agyatlan farmolást még egyszer nem vállalnám be. Nagyon ügyesen van felépítve ez az egész. Az elején még jól lehet haladni kb. az első 20 szintig. Utána 40-ig már kimondottan lassú a fejlődés, aztán 40 felett meg kín szenvedés. Gondolom arra játszanak, hogy toljanak bele pénzt az emberek.
Azt nem tudja valaki, hogy az Object 640-et és a 152mm Armatát hogyan lehet megszerzni?
-
the_mad
aktív tag
-
Sunsetjoy
aktív tag
-
Franky74
aktív tag
-
Delta91
csendes tag

Csak így érdekességképp. 1000 pont felett vagyunk mindig. Tényleg, ezt nem felvágásból mutatom. Sokan mással játszanak már, ettől függetlenül amit tudunk megtesszük. Kérlek mutass még egy magyar klánt, akik ennyit el tudtak érni és megtartani. Ismétlem, nem támadásnak szánom ezt. Ha valamivel nem vagy tisztában, nem állíts valótlan dolgokat. Köszönöm.
-
Delta91
csendes tag
-
Franky74
aktív tag
-
Kean_Sorbo
őstag
-
scyllarus
veterán
-
SpazzMaticus
tag
Ja hogy a frissítés óta...
Akkor ezt melyik patch notes-ben irták ? Te olvastad ? Mer' én nem...Elfelejtették beleírni...
Meg egy hete levelezek velük ezért, miért nem tudják a " képembe" írni hogy: Figyelj baz'meg az a helyzet, hogy kivettük ezt az opciót az új peccsel...
Mer' sumákolnak baszki, meg arra építenek hogy az átlag "gyökettő" júzer úgysem veszi észre...
Azt hiszed nem erre tippeltem azóta hogy nem jött meg a tank ?
De nem tudom velük kimondatni...
Na erről a hozzáállásról beszélek itt..
Tudom hogy " csak" egy játék, meg aprópenzről beszélünk, de ti ettől nem érzitek magatokat sértve ? Hogy egyébként hülyének néznek ?
Csak kérdem...
Na ez a tipikusan orosz mentalitás, tisztelet a nagyon kevés kivételnek. Az üzleti életben is ilyen "morállal" rendelkeznek egyébként.... -
Franky74
aktív tag
-
SpazzMaticus
tag
-
keneseig
tag
-
ughhh
senior tag
"Lesz ebből valami vagy megy a lecsóba vagy mi lesz ezzel a game-el?"
Ez nem fog meghalni, jövőre rendbe rakják a pályákat és akkor grafikailag ott lesz mint a wot.
Szürke hideg estéken ha le van stoppolva az xbox akkor ezzel tolom.
Fényévekre kellemesebb a játékmenet mint a TOXIC WOT-ban. -
zolo0525
tag
-
SpazzMaticus
tag
Valószínűleg a ZTQ-s eventtel nem arattak túl nagy sikert.
De azért értékelendő tőlük hogy levonták a tanulságot, és legalább karácsonyra nem egy újabb "kellemesünnepeketéskőccsékurvasokpézttefejősbálna" feladatsort kapunk, mint a WOT-ban pl. jellemzően ilyenkor...
A Type 90-es meg állítólag egy jó kis MBT, azt használni is fogom. -
ritkaság
aktív tag
-
SpazzMaticus
tag
-
SpazzMaticus
tag
-
gubabela
senior tag
-
SpazzMaticus
tag
-
ritkaság
aktív tag
-
gubabela
senior tag
-
SpazzMaticus
tag
Jó, fasza nektek, nekem a game center elindul, csak a játek nem. Tegnap még minden működött, ma már nem.
Újrarakás óta szintúgy nem.
A hiba nem nálam van, hanem ezeknél a balfékeknél.
Innentől kezdve majd ha javítják akkor belépek, addig szarok a hitvány munkájukra.
Nem én fogok utánajárni, próbálgatni, meg agyalni rajta, faszán karbantarott gépem van és minden működik. Csak ez nem. És már nem először, és mindíg csak ez a játék.
Bekaphatják a f...
Nektek jó játékot. -
zolo0525
tag
-
zolo0525
tag
-
kardamon
csendes tag
-
SpazzMaticus
tag
-
ritkaság
aktív tag
-
SpazzMaticus
tag
Hűha, akkor este megnézem.
Elnézest kérek, utána pár napig nézegettelek benneteket de nem futottunk össze, azóta meg kicsit félretettem a game-t, event + stalker kihúzás után kicsit beleuntam, ez mindíg igy van, ilyenkor "pihentetem" a játékot csak a napi bónuszokért lépek be... -
kardamon
csendes tag
-
ritkaság
aktív tag
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
-
ughhh
senior tag
-
zolo0525
tag
-
zolo0525
tag
Csináltam egy másik profilt (Eu) szerintem megy a levesbe,már a kérelmet is elküldtem. 23-án ,amit a ruszki profilomba lerendeztek,az már tűrhetetlen volt,senki nem hullott el a csatákban,csak én.Kissé személyesnek éreztem.
Itt az igazi példa,hogy profil és profil között különbség van --->>>
-
villamos
őstag
-
villamos
őstag
-
ughhh
senior tag
-
ritkaság
aktív tag
-
Kean_Sorbo
őstag
-
scyllarus
veterán
-
Kean_Sorbo
őstag
-
Tutyimutyi2
csendes tag
-
gubabela
senior tag
-
SpazzMaticus
tag
-
gubabela
senior tag
-
gubabela
senior tag
-
scyllarus
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szombaton dolgoztam.
Hatha lesz meg 1x majd