Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Tesztó
üzenetére
Hát az elég jól sikerült nekik, de akkor sem értem, hogy egy eredendően nem rossz tankot miért kell ilyen butaság miatt elrontani..
Ha borsot akarnak törni a Wot orra alá, akkor csináljanak jó játékot és csábítsák el a játékosállományt, minden más csak kicsinyes ugribugri és kár rá pazarolni az erőforrásokat (bár a T59-es karácsonyi húzás valóban mulatságos és ötletes volt).Rubbi: én nem számítok semmire. Kicsi ország, jelentéktelen játékos állomány, nincs is igazán komoly harckocsis vonatkozása 23-ának..

-
SpongyaBob
veterán
Október 23-án lehet számítani valamire a játékan? Esetleg matrica, ilyesmi?
-
R9DEON
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Megkaptam én is, úgy látszik lassan megy a gyártás nincs rá kapacitás.

-
bullseye
addikt
A 8-14 akciós platinum ládákat megkaptátok rendben? Mert nekem ma egyet adott. Némileg keveslem.
-
R9DEON
senior tag
Ez az IS7 nem valami nagy öröm, mintha a WOT -ban lennék de a legsz@rab tankkal.
-
PoczyAW
tag
Fórumtársunk alkot RDF LT-vel:
-
PoczyAW
tag
Nem azért kevés a csőlehajlás, mert a tajgára csinálták. A harckocsiépítésük egyik alapköve az alacsony profil volt. Ugye van számos előnye, mint pl. nehezebb felderíthetőség, kevesebb homlokfelület, kevesebb páncélozott belső tér ami durván csökkenti a tömeget azonos tömeg mellett. Ehhez meg ugye kell egy lapos torony és a lapos toronyban nem lehet nagy csölehajlást adni, különben lövés után a hátrasikló lövegzár belever a toronytetőbe. Nem gondoltál még rá miért van a pukli a Type 98 tornyának tetején? Pontosan azért, mert oda siklik be a lövegzár ha a legkisebb vertikális szögtartományban tözelnek az ágyúval.
A NATO és a VSZ doktrínában ezt figyelembe is vették, míg a VSZ-ben a harckocsifedezék a földbe ásott addig a NATO-ban föld fölé emelt rámpát használtak.
-
Dewri
aktív tag
válasz
gubabela
üzenetére
Valahol már írtam anno, amit én is olvastam valahol: az oroszok a valóságban a tajgára csinálták a tankokat, sík terepre, oda nem kellett a csőlehajlás. Aztán 60 évvel később jön pár játékkészítő, a "realizmus jegyében" lemásolja a tankjaikat, majd berakja őket a Himalája hegyei közé (csak egy szép példa ami hirtelen eszembe jut: PvE, Leviathan pálya, tele van heggyel és szakadékkal, pont MBT tankcsatára való...). Persze, hogy problémáik támadnak. Ez nem a tankok hibája...

-
Dewri
aktív tag
válasz
aginor
üzenetére
PvE-ben mentem 2 kört, nekem az jött le, hogy elpusztíthatatlan, mert tier3 szinten nemigen lövi át semmi.
Cserébe iszonyat lassú a mozgása is, meg a célzása/töltése is. Full IS-7 körben jó, de ha gyorsabban lövő tankokkal rak majd össze, akkor már rég nem lesz ellenség, mire betölt az ágyú.Nyilván nem ez lesz a legjobb farm tank, de wotos kikacsintásnak jó. Még egy KV2 is jöhetne, Starship sebzéssel..

-
gubabela
senior tag
Nem lenne rossz, de a gun dep. katasztrófa.
-
Simi37
őstag
Közben Én is megkaptam az is7
-
SpongyaBob
veterán
Jól van megkaptam én is, kicsit bepánikoltam
Nekem tetszik 
-
aginor
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Annyira ne sajnáld. Így, hogy szembe is csak IS-7-ek vannak, még el is lehet vele lenni, de ha megjönnek a normális tankok, akkor szerintem nem lesz egy nagy öröm..
-
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Nyugi, nálam is 2 perce jött meg

-
SpongyaBob
veterán
Hát nálam semmi. Hiába lépkedek ki meg be. Akkor így jártam.
-
Telda
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Én is megkaptam.
-
PoczyAW
tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
10 perce kaptam.
-
SpongyaBob
veterán
IS-7 ügyben van már valami fejlemény? Most találkoztam eggyel PVE-ben.. Nem mindenki egyszerre kapja meg vagy hogy van ez?
-
_Szasza_
tag
válasz
nemeth989
üzenetére
6 - osig teljesen felejtős az egész kínai ág. Az 5 - ös szerintem az egyik legrosszabb a tierjében. Ahogy írtam, a 6 - os kellemes meglepetés volt, most így az elején még a 7 - es is annak tűnik. (De lehet, mire a végére érek más lesz a véleményem.) Ellenben pl a Leo 2 - vel, amit nagyon vártam és egyszerűen úgy kell félteni PVE - ben is mint egy hímestojást mert rommá lövik.
-
aginor
veterán
válasz
nemeth989
üzenetére
A 8-as az lényegében egy kocka tornyú T-80/90, de pont emiatt lehet, hogy használható, bár ha bele gondolok, hogy szembe jön vele egy Leo2A5 vagy Ariete, akkor ott már bajok lehetnek..
Valóban belassultak kicsit a fejlesztésekkel, és a tartalom hiánya miatt én is egyre ritkábban megyek fel játszani. A10-esek kivételével kb. már minden megvan, amit ki akartam próbálni, várom az új szekereket. játékmódokat, hátha.
A kelet eu ágat említették többször is mostanában, szerintem nem lehetetlen, hogy az lesz a következő, bár a meglévőkben is elég sok a rés, azokat sem ártana kicsit foltozgatni.Tesztó: nehogy azt hidd, hogy pvp-ben nehezebb belőni.

scyllarus: hááát, én nem is tudom, hogy mit várok.. Izraelben is van potencia, itt a keleteu-ban is vannak érdekességek, de az Ukránokról se felejtkezzünk el.
-
nemeth989
senior tag
válasz
aginor
üzenetére
4-esig jutottam, ellenfélként az egyetlen a 8-as ami azt mondom rendben van a többi szerintem gyengébb, mint a másik 3 ág azonos szintű tankjai. 5-ösnél nem érzem, hogy a 4-esnél normálisabb tankot kapnék, a 4-es is kuka. Potenciált se látom az ágban, ha kijön a 9-10-es tank és használhatóak lesznek talán elkezdem/folytatom.
Amúgy nem azért, de jöhetne már valami új ág is, kezdem unni már a mostani tankokat, a kínai ág bevezetése, meg pár lyuk kitöltésén kívül semmi újat nem kaptunk, ami nem premium. Már a TD, Light, Scout ágat is elkezdtem, jó cuccok, de még mindig mbtzni szeretek a legjobban. Az a gáz, hogy nagyon híreket se hallottam/olvastam, hogy közelednének, vagy bármi más. Tervben van ez Lecler, koreai, izraeli, Lengyel ág, de síri csend van. Kicsit növelhetnének a tempón. Jönnek új játékmódok, de tankok is kellenének a vérfrissítéshez. Remélem a játékmódok után egy kicsi erre a témára is ráfeküdnek.
-
aginor
veterán
válasz
nemeth989
üzenetére
Igazad van, csak gondoltam megemlítem, mivel az is Kínai tank.

Nekem már ki van fejlesztve a 8-as is, de eddig csak a type 59 volt használható, a többi normál tank nem tetszett. A type 90-ben az a legjobb, hogy még pve-re is alkalmatlan, mert szemből még a 6-7-es botok is átlövik, különösen a könnyű tankok veszélyesek rá (pl stirgray és xm8, m8, stb). -
aginor
veterán
válasz
_Szasza_
üzenetére
Mert röhögve belövi minden 7-es szemből, de még a hatosoknak sem nagy falat. Nem lehet vele MBT játékstílust játszani, csak annyira, mint a Leo1-ekkel, de azokon legalább jó az ágyú.
Személy szerint nekem eddig csak a WZ jött be eddig az ágon, a többi nem tetszett, 8-ast még nem próbáltam. -
_Szasza_
tag
válasz
Franky74
üzenetére
A Type 98 - nál már jó a csőlehajlás? Ugyanúgy 8 fok mint a 90 II - nél. Ráadásul kb max 50 - el sebez nagyobbat a normál lőszer... Ezt akartam is kérdezni, hogy megéri-e majd beruházni rá mert 8 - asnak nem tűnik valami acélosnak. A netes videók alapján se valami nagy eresztés. Ránézésre visszalépés a 7 - es után.
Nekem az egész kínai ágon a tier 6, 7 tűnik csak értelmesnek. -
Franky74
aktív tag
válasz
_Szasza_
üzenetére
Jó a tank, persze -mint mindegyik- kompromisszumokkal.
Ha együtt tudsz élni, a kevés csőlehajlással, semmi gond!
Én pontosság, gyorsabb töltés-, szűkítésre retrofileztem fel. Az utánna köv. Type-98-nál javítottak minden előző hibát, hiányt. Ott már a csőlehajlás is jó, és elég nagyot üt... -
_Szasza_
tag
Üdv.
Type 90-II - ről kinek mi a véleménye?
Megvettem, még elég stock, de nagyon meggyőző eddig, a könnyen belőhető hasa ellenére is. Baromi jól retrofizhető ránézésre, az ágyúja meg jó paraméterekkel rendelkezik, plusz a tornya is kemény szemből.
Már a Type 85-II is nagy (pozitív) meglepetés volt, ez is annak tűnik. (Konkrétan az egyik legszimpibb 6 - os MBT nekem jelenleg)
-
Dewri
aktív tag
válasz
ertewrtewrtw
üzenetére
Ezek szerint ők maguk sincsenek tisztában a saját kiírásukkal...
"From October 8 to 15 (9 AM CEST, 12 AM PDT), the following bonuses and discounts will be active..."
Ami szerint október 15 reggel 9-ig tartott az event...
-
scyllarus
veterán
válasz
ertewrtewrtw
üzenetére
Csak a profilról már lekerült a vonatkozó ábra, azért gondoltam, hogy már osztják.
Ha használható, ha nem, nekem kell, mert jól néz ki
PVE-be jó lesz, PVP-zni meg amúgy sem MBT-kel szoktam. -
scyllarus
veterán
Az IS-7-et megkapta már valaki?
-
Franky74
aktív tag
Visszavették az Assaulter-em...
Tegnap kaptam egy csomó lóvét, dobozt, fejlesztő pontot, mostmár tudom miért.
Legalább kipróbáltam...
-
nemeth989
senior tag
-
Simi37
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ahaaa

-
ughhh
senior tag
Még mindig a garázsodban a PTL-02?
-
Simi37
őstag
Oké h ultrán van meg 2xmsaa de durva h az rx480at simán megeszi
Egyik pálya 50-60 másik 60-80 fps.Az is7et mennyivel a feltétel teljesítése után kaptátok meg?
-
R9DEON
senior tag
Hali!
Nálatok működik a játék mert nálam nem lehet belépni. -
aginor
veterán
AMX-10RCR-ről mi a véleményetek? Érdemes lehet belevágni?
-
scyllarus
veterán
Oda-vissza megy a lopkodás, a wot is bevezette a my.com-éhoz hasonló launchert, ami frissít is

-
nemeth989
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Én már mikor 1 lövés vagyok szoktam elhasználni a hp újratöltést, vagy ha már nincs ammo, mert az esetek 70%-ban ez fordul előbb elő. Statisztikába szerintem ugye a fogyócikket meg ha kilőttek a javítási költséget számolja, xp levonás nincs, csak kredit.
-
SpongyaBob
veterán
Köszönöm Nektek

Egyébként ha kilőttek és feltámasztom magam akkor az hogy számít a statisztikába? Vagy csak a csata végét veszi figyelembe?
-
nemeth989
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
1. Collector's edition-höz volt, de már régen kivették.
2. Fogyócikkek között kell berakni, az ucsó helyre, csap pve-ben működik 1-szer. 2 fajtája van, az egyik fullra tölti a hp-d akkor ha még élsz, ha megmurdáltál csak 60%-ig. Másik azt hiszem 25%-ot tölt vissza, de ha megmurdáltál akkor vége, nem tudod elhasználni. Mind a kettő újratölti a lőszert is.scyllarus megelőzött

-
scyllarus
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
PVE-ben akarod visszatölteni?
Arra van 2 cucc is, a Field Maintenance Kit és a Field Rebuild Kit.
Az első 20% HP-t és az összes lőszert visszatölti, a második ha még élsz, fullra tölt mindent, ha kilőttek, akkor 60 % HP-val és full lőszerrel éledsz újra, ha 30 másodpercen belül aktiválod.
Csak az egyiket viheted, a 9-es gombbal aktiválhatod. -
SpongyaBob
veterán
Lenne két kérdésem:
- Ezt a brutál prém Terminátort, hogy tudom megszerezni? Nagyon elvont cucc
A 6-s prémek között nem találtam.- A HP visszatöltés hogy működik? Mi kell hozzá és hogy lehet aktiválni?
-
nemeth989
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
A free játékok vonzzák a hülyéket, nincs olyan free játék ami nem lenne teli idiótákkal. Emiatt idegeskedni teljesen felesleges egyik free játékban se fog változni sose a helyzet, mert mindenki számára elérhető.
-
SpongyaBob
veterán
Azért vannak itt is elég retardált emberek. Azt hiszik a wot-ban vannak, mennek előre PVE-ben mint az állat, aztán két perc múlva sehol senki.. Egyedül meg mit csinálok? Egyáltalán nem nézik mi a feladat, aztán a chatben meg megy a fosozás, hogy kikapták. Ma reggel 3/3 vereségem van és mindben ki is szedtek utolsóként...
Reggel többet nem játszok az biztos. -
-
Dewri
aktív tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Pedig vannak ilyen anomáliák. Soha nem fogom tudni elfogadni, hogy a horizontig sivatagban minden bokrot és épületet lehet látni, csak egy tankot nem... A hajós játék ugyanez, nyílt óceánon a 3 km-re levő romboló nem látszik mert csak... Nem tudom hogyan kellene ezt megoldani az ilyen játékokban, de nagyon nem így...
Annyiban különbözik viszont a wot-tól, hogy itt még nem láttam látványosan felkanyarodó/földbe csapódó célzott lövést, ami ott mindennapos... Itt eltalálom amire lövök. Maximum nem üti át, még akkor se, ha 300+ pennel lövöm a 90 mm vasat, mert véletlenül mindig "critical angle"... De eltalálom. A wot iszonyat szánalom ilyen téren és ahogy hallom, tovább rombolják a "pontosságot" (ami már rég nem az...).
-
scyllarus
veterán
-
Dewri
aktív tag
-
gubabela
senior tag
válasz
ertewrtewrtw
üzenetére
Én sem, de az is-t már tegnap megkaptam.
-
PoczyAW
tag
válasz
ertewrtewrtw
üzenetére
Köszönöm a részvételt, igazán sportszerű voltál.
A kolbászról: a németek beskatulyázásnak tartják
Képzeld mi lett volna ha a franciák napján mondjuk grillezett békacombos embléma jön 
-
scyllarus
veterán
Annyira érdekes, úgy látszik, mintha tanulnának a WG hibáiból.
Itt is van most killes event, de szerverenkénti összes számot határoztak meg - ez nem ösztönzi a játékosokat a kill-lopkodásra, ami utána játszhatatlanná tenné a játékot az event ideje alatt.
Annyival jobb dolgok vannak ebben a játékban, tényleg nem értem, mi tartja még mindig távol a játékosokat innen.
Leszámítva persze a CW-t, de azért "odaát" sem CW-zik mindenki, sőt. -
gubabela
senior tag
Artyval az èrdekes lesz, bár ki tudja...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- LEGO klub
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy 3-at gurultam vele eddig nagyon bejön.

Nekem tetszik

Reggel többet nem játszok az biztos.
Képzeld mi lett volna ha a franciák napján mondjuk grillezett békacombos embléma jön