Hirdetés
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Csatlakozom en is a diszes tarsasaghoz. Tier 1 egyelore meg fura meg az iranyitasa a jarganynak.
Kerdes: videokban latom, hogy van zoom. Azt hogyan tudom elovarazsolni?
Zozyk: az nem a kulso nezetbol hoz vissza "gunner" nezetbe? Vagy ennyi a zoom bizonyos fejlesztes nelkul?[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
Ez nagyon faca kis jatek lett. Akkora nub vagyok hogy csak na, de nagyon elvezem, foleg miota t62-vel csapatom, mar nem az elso 2 percben lonek ki. Ez az elso iluen stilusu jatekom, hasznalom a fedezekeket, mar csak arra kellene rajonnom mikor mennyi log ki a jarganybol. Na meg hogy hova lojek, hogy a sebzes minel nagyobb legyen. Osszessegeben viszont nagyon bejon. Azt hiszem maradok is
-
DeadMeat
nagyúr
Btw engem is lesz szives beirni a blogba. DeadMeatH a jatekban es a my izen is.Koszi.
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
Amikor tier4 mbt-vel megyek osszerak 5,6-kal. Vegre meglett a tier 5 mbt gondoltam naivan lesz eselyem sajat tier ellen.Erre osszerak 6,7-el... Azt hiszem nekem mara ennyi eleg is.. Nem tudok egy normalis kort jatszani, amibol tanulhatok is valamit mert 2 loves es kilonek.Hiaba probalok jol helyezkedni, hasznalni a fedezekeket. Eselyem nincs. Ez igy kicsit sem elvezetes. Ennyit szamit, hogy nekem ez az elso tankszimulator jatekom?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Farkas23 #2173 üzenetére
Én azt értem, hogy kevesen vagyunk, muszáj összedobni más tier-vel. NA de esélyem nincs, mert 1000 dmg 1 lövés szemből, az enyém meg persze semmi. Kicsit frusztráló, amikor látom, hogy tier5 és tier 4 is van egy rahedli, erre berak a nagyok meccsébe... Saját tierben a t64-el egész jól elboldogulok, elég sokáig életben is tudok maradni, úgy, hogy nem kempelek, és nem ismerem annyira a mapokat még. De magasabb tier ellen kb esélyem nincs.
-
DeadMeat
nagyúr
Egyeb ertelmes eszrevetel? Me osz ugy kurvara meg lehet tanulni jatszani, ha 2 lovesbol kiszednek, nekem meg kb az osszes lovesem lepattan akar hova lovom. Van amelyik meg csak le sem pattan egyszeruen 0 dmg. Mint a minap egy m60a3 seggen. Amit valljuk be nem nehez eltalalni.. Illetve nehez nem eltalalni, akkora.
-
DeadMeat
nagyúr
De fel tud baszni a sok khm csorda szellemű tankparancsnok.. Mennek egy oldalra mint a marhák a legelon.. Maradunk ketten vedeni a maradék flank-et. Nekem nem tart 5 percig sem a meccs, mert 5-6 tank kettő ellen nem igazán hozható főleg ha magasabb tierben vannak. Aztán meg olvasom h nyomorék csapat, meg így barmok meg ugy barmok, holott őket lövik háturul és még csak arra sem kepes szinte egyik sem, hogy meg forduljon. Ahh.. Kibaszott battlefield detto ugyan ez.. Csak ez még meg sem jelent..
-
DeadMeat
nagyúr
Annyira tudom élvezni, mikor tier5 ként bedob egyedüliként néhány 6, 7,8 srácok közé... De a legszebb eddig az of40-el volt tier8 meccs... Nem hiszem el komolyan. Értem én, hogy kevés a játékos, de menjenek már a faszomba. Indítsák őket külön. Mi a szart kezdjek egy nyomorult tier négyes papírtankkal egy t90 vagy ariete ellen? Még a t72-m is megszenved a t80-al is, ha szemben áll velem, nem az a fos. Ki tud idegelni ez az mm. És kedves játékostársakról még nem is esett szó....
-
DeadMeat
nagyúr
De most tényleg. Miért kell 15-15 ha nincs meg a 30 ember +- 1 tier-vel, indítsanak 10,12 ect oldalanként. Nagyon élvezetes tud lenni a rikocsé, no effekt, no pen mondatokat hallani különbözőképp keverve egymás után. Akkor jön a he ugye ami meg sebez nekik 80-100-at. Azért van, hogy normálisat dob és egészen élvezni is tudom.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Micsurin #2964 üzenetére
De ezt miért írod off-ba? Taktikai húzás simán elfér szvsz. Az ötlet jó, de sajna az OF és a t72 is igen rövid látó A t72 főleg. Ez van, kétségbe nem esem, max figyelem elterelésnek jó vagyok. Sokat kell még tanulnom, mert nekem a wot az kimaradt, wipe lesz úgy is OB előtt, szóval....
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Micsurin #2968 üzenetére
Azt hittem én is, hogy király tank.Nincs gun dep., a célzás, töltés baszott lassú. Ha nem várom meg h normálisan összemenjen a kör, akkor meg a holdba ütök vele likat. De ha talál akkor valóban jó. Péncélzat az egész jó, sok a lepattanó, főleg ha kicsit szögbe is állítom. De már a tier6 al is nehezen boldogul a 7 meg már nagyon nehezen vehető vele. De ez a legszebb, uh ezt használom
-
DeadMeat
nagyúr
Nem fér egyszerűen a fejembe, hogy mennyire nincs taktikai érzéke az embereknek. 10 csatából 8-ban mindenki megy egy oldalra. Aztán megy a noob teamezés a cseten, mert seggbelövik őket a hátukba kerülők, akiket én sokszor egyedül, de néha legalább ketten egy másik csapat társsal nem tudunk feltartani. Én vagyok rosszul összerakva, hogy próbálok mindig a gyenge oldalra koncentrálni és nem a tömeggel nyomulok?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz #40993792 #3133 üzenetére
Passz akkor, de egyszerűen nem tudok a nagyobb tömeggel menni, hiába tudom, hogy nagyobb lenne az esély a túlélésre. A másik dolog ami zavar, a lovoldozo hegyoldal. Ok, hogy mbt nem lát messzire, de ha látom a hegyoldalt látom az indulò lövedéket, de a járművet magát nem.. Ne tudjam spotolni de ez igy nagyon gáz szvsz. Persze oda tudok lőni hatha eltalalom de akkor is...
Ami még zavar, hogy a procim fele malmozik. 50% cpu terheltseg 4 mag ~100% a maradek 0.. Azt hittem ez az engine 8 szálig tud kezelni. Lehet ezzel kezdeni valamit? Így eléggé cpu limitem van..Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
Befelozdott az fpsem ugyan azon a beallitason. Ami lényegében 60->30. Kb minden mapon. A procim fele még mindíg malmozik. Minden egyéb amúgy popec..
-
DeadMeat
nagyúr
Már most latszik mennyire higul a játékos állomány, pedig meg nincs is ob. Zsidozastol kezdve noobozasig bezárólag van minden. En is megkaptam, mekkora homar zsidó vagyok mert bertam, hogy HF.. Ettől függetlenül én élvezem a játékot.
-
-
DeadMeat
nagyúr
válasz #40993792 #3467 üzenetére
Wot-ot nem próbáltam, soha nem is akartam, nem is fogom. Hányok a 2. wh-s szaroktól. (kivéve a piskos 12, ect filmek ) De szerintem aki onnan jön át első körben megpróbál úgy játszani ahogy ott kell. Aztán szép lassan rájön, hogy az annyira nem működik, aztán új taktikát alakít ki.Az értelmesebbje. A maradék meg tök mindegy mi lesz pont ugyan úgy kempelni fog, 100-st rá, hogy ugyan azokon a helyeken. Online játék, ahogy nemrég írták hüjék voltak és lesznek is. A kempelő mbt-t meg úgy is kicsipegeti az arti, afv, ect aminek nagyobb a látótávja.
Nekem nagyon bejön a játék, élvezem. És ez a lényeg szvsz.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Bingisz #3829 üzenetére
MErt az tuti ötlet birka módra egy oldalra menni mindenkinek... Itt konkrétan nem vele van a gond. A játékosok 90% annyi esze nincs, hogy kicsit szétnyissák a legyezőt... 3 helyet kellene általában megfogni. 3-at. Aztán meg megy a szar csapat, noobozás, meg a menj vissza wotozni dolgok a chatben. És ez még elmegy 1.-2.-5. meccsén egy játékosnak, de az hogy 10-búl 8 játék ilyen és a 8-ból kb 2x jön be ez a taktika..És csak csinálják tovább.. Na ott valami gáz van a fejekkel.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz MinionFlasH #4133 üzenetére
Pénzt kapsz a fel nem használt fejlesztési pontjaidért. a 3. meg madrica vagy mi a szösz.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz MinionFlasH #4133 üzenetére
Matrica. Azt hiszem.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz #40993792 #4157 üzenetére
T64 sokkal jobb. Szarsip izé inkább nem mondok rá semmit. Peobalkozom vele még, csak ma kezdtük az ismerkedést, szinte alap, hogy ugy mondjam. Lassú, gyenge pancel, akarhogy forgatom jön a pen. Azt hittem, hogy a t szerianak kicsi a latotavja, de ez meg azt is alulmulja. Ráadásul csunya is Mindegy is muszáj leszek rafekudni ha le akarom tudni...
-
DeadMeat
nagyúr
Teljesen értelmetlen a reload sebességet fejleszteni, akár retrofittel, akár skill-el. Stock tanknak is mindig más, felfejlesztve meg többször van alap reloadom, mint a felfejlesztett... Kicsit idegesítő, főleg lassú töltésű tankoknál pl sheridan. Örültem, hogy letornáztam 3.5 másodpercet erre többször van alapon, mint nem...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Bad Pritt #4199 üzenetére
Mind kettő egy beast. Sheri kicsit(kicsit nagyon) szar alapon, de felfejlesztve kicsit, okosan használva nagyon jó. Nagyot üt a heat 400-500 dmg körül, ami t4-ként nagyon jó sebzés. A skorpió meg csipked, csipked aztán megöli az mbt-t. Gyorsabb, jobban manőverezhető mint a sheri. Aztán jön a pz 57 ami megint csak kicsit op. 1 lövedék 200 dmg és van belőle 8 egy tárban... gyors, messzire lát, egy álom
-
DeadMeat
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #4385 üzenetére
Nem kell meghívó már. Letöltöd és játszódol vele
-
DeadMeat
nagyúr
Btw valaki illetékes bevehetne a ph clanba. Huje fagi mindig dolgozik, uncsi mar egyedül a pvp. És sokkal hatásosabb is 2-3n együtt gurulgaszni. Köszönöm.
(Azt még hozzátenném, hogy fejlődőképes kezdő vagyok. Legalabbis remelem )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iOS alkalmazások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Építő/felújító topik
- eFootball
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest