Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
üzenetére
Képzeljétek, uninstallkor már feldob egy webes kérdőívet, hogy miért törlöm a játékot

Az előre megírt válaszok között van olyan, hogy: "Frusztrált a játék, elégedetlen vagyok a játékostársak képességével" Én az egyéb okhoz átmásoltam ezt, csak kijavítottam a képesség szót hozzáállásra. -
PadaVaJ
tag
M48 most került bele.
EA3 ban M60 egész használható volt Tier3 ban.Hang bug tényleg bosszantó (meg volt 3x).
Láthatatlan tank még bosszantóbb (bar csak 1x találkoztam vele).
PvE foglal az ellenség és nem lehet látni
csak az a baj én is bent állok
és meg lövöldöz is vidáman. Körbe körbe mászkált közben. Tőlem 20 méterre kidönt 1 fát
akkor se látom
Úgy tűnt más se látja csak vaktában lövöldözött mindenki.Szinte az egész játékot átvariálták, tényleg nagy változásokat hoz a EA4.
-
Met
nagyúr
Hang buggal találkozott valaki?
Egy lövés vagy robbanás után elkezdett recsegni a hang folyamatosan, alatta lehetett hallani mindent csak az a recsegés búgás keverék volt állandó.
Vége lett a csatának abba is maradt.A 60-as Patton olyan mint a 48-as? Mert akkor inkább a Leo-t veszem meg.
-
Met
nagyúr
A 48-as Patton EA3-ban is egy használhatatlan szar volt? Akkor a másik vonalon indultam el de nem rémlik hogy saját tierjében pattogott volna.
Tier 2-3-at lövöldöztem de 8 lövésből 1 ment át. -
scyllarus
veterán
Tegnap tankhiányom támadt, és lehúztam a wotot
Úgysem próbáltam a 9.9-et, gondoltam, megnézem. Első meccs: prémartynk kilövi induláskor a másik artynkat, SU-101 kilövi őt, 0-2-vel indulunk, 1-15 a vége. 2. meccs: TOGgal flankelek
, majd én rohanok
vissza bázist védeni T7 csata, topsebzés, 3 kill, valami küldi is meglett.
Itt hagytam abba, hiába mondják sokan, hogy itt is ezek játszanak/fognak játszani, azért összehasonlíthatatlanul jobbak itt a körülmények. Inkább megkóstolom azt a PTS-t. -
regener
veterán
tl;dr:
EA server: Starts August 13th
-
PadaVaJ
tag
-
Micsurin
nagyúr
Sikeres rutin vizsga + életem első forgalmi órája
és igen ezt ide is akartam írni na 
-
L4mie
veterán
-
Micsurin
nagyúr
Az a game is néha nagyon fel tud ***ni

szrk.: OFF az OFF-ban és most a Heroes and Generalst tolóm , egész jó a tank rész benne

-
Micsurin
nagyúr
9 nap maradt , és újra mehet a harc

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Balika23hun
üzenetére
Ha így nézzem jogos 
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Először én is ezt gondoltam de mára megváltozott a véleményem. Az egyik ok amiért jobb ez a megoldás hogy nem kell telerakni a fejlődési ágakat papíron létező (vagy ott se) tankokkal, ill. olyan ócskavasakkal amik még saját tier-ben is gyengék.
A másik ok hogy jó-pár nemzet van akinél nincs sok tanktípus így nem jönne ki még 1 ág sem. Például Izrael, a Merkava előtt amcsi és orosz tankokat használtak. -
lofagi
addikt
Csak találgatás, de lehet ők lesznek a 3. eladók?
-
lofagi
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szerintem sem veszik vissza, nem úgy hirdette egyik oldal se,hogy just EA3! hanem EA! :] szóval szerintem megnyugodhat mindenki! :]
-
Micsurin
nagyúr
jútúberekről fogalmam sincs , sry ismek nem onnan szereztek , csak az mmohut , mmobomb , polarisgo-ról tudok

@TESCO-Zsömle: Volt már példa csak szakaszos code kiadásokról , lásd: Survarium pl. ott is volt , hogy csak 1 hétre szolót kapott valaki és a következő fázisra megint új kódok lettek.
-
villamos
őstag
A következő kérdés merült fel bennem.
Sokan különféle oldalakról szereztek ingyenes kulcsokat a játékhoz. A kérdés az, hogy ők jöhetnek e majd az EA4 -re is, vagy egy újabb kulcsot kell majd szerezniük (szereznünk)?
-
Micsurin
nagyúr
EA4-ben lesz wipe ? A sok tank free tank miatt csak

-
Met
nagyúr
Early access 04: Aug 13 - Aug 30
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Október, esetleg nov-dec szerintem. Még van mit javítani

-
MinionFlasH
senior tag
Mikor jön az open beta srácok?
-
lofagi
addikt
-
lofagi
addikt

Viszont itt egy videó,hogy is működik az új arty.
Ami érdekességként még fellelhető, hogy kicsit megváltozott a hud is, azaz a kijelző. Illetve itt a T4-es artykat mutatja, ahol is benne van a felfedező löveg is. Viszont a fő oldalon a hírben csak azt írták,hogy T6-tól lesz. Szóval valószínűleg ez még csak a korai orosz szervereken él így.
-
lofagi
addikt
Bár már tudjuk,hogy lesznek új töltetek az artykhoz, némi új infó is napvilágot látott.
- Az összes arty képes lesz füst lövedéket lőni.
- Csak a t6 és onnantól felfelé lesznek képesek a felderítő lövedéket lőni.
- !!! Ezeknek a töltetek kilövésekor nem jelenik meg a minimapon az arty !!!
- Mindkét lövedéknek saját célzó keresztje van, illetve a minimapon is külön jelzések vannak
- Füst - 30 méteres hatótávolság 20mp-ig. Meggátolják az ellenséges tankoknak a látás terét
- Felfedező - 30 méteres hatótávolság 10mp-ig. Tulajdonképpen egy spot.
- !!! Bevezetésre kerül a "Weapon Groups" , azaz a töltények csoportokra lesznek osztva, így a két csoport közötti váltás nem tart olyan sokáig, mint maga a töltény betöltése.
Ezzel nagyon lehet majd taktikázni. Jelenleg csak az artykhoz van ez berakva, de a későbbi tervezik más tankoknál is.
-
lofagi
addikt
Kíváncsi leszek a win10 bekavar-e a programnak, remélem számolnak ezzel is a készítők! :]
-
Met
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Azzal amelyik lepattan vagy trackeli ha éppen eljutok odáig? Azok meg csak nézelődnek és ugatnak a többi tankra hogy induljanak spotolni de mondjuk hogy olyan pozícióba menjenek hogy mást is tudjanak lőni az nem jut el a lepkényi agyukig.
De a többi tankhoz képest (leszámítva jpz3100, fv) aránytalanul nagyot sebeznek. -
lofagi
addikt
Néhány érdekes mondat:
"Not very soon. There will be a pause between EA3 and EA4 in order to process the feedback and to set up the major changes coming in EA4. ~SilentStalker, Content Manager"
"Nem túl hamar. Szünet lesz az EA3 és a EA4 között azért, hogy feldolgozzuk a visszajelzéseket és beállítsuk a fontosabb változásokat amik jönnek az EA4-ben.
"At this moment we are quite happy with the quality of most models (well, there is a room for improvement of course) – the game looks pretty good overall: if our models are of 80 percent quality of WoT HD models but everything else (environment, objects) looks much prettier (and it does – and wait for the next maps, especially one in the making is really something), it’s an acceptable result for us. Keep in mind that to add as much eye candy as possible to Early Access would be a waste of resources – we need to optimize the game first, focus on gameplay, add more vehicles – focusing on adding ultraHD textures (4K) at this point would be completely pointless, they’d be used by only a small percentage of players. This will be added in time of course. ~SilentStalker, Content Manager"
Ezt csak pár szóban lefordítva a lényeg az, hogy egyelőre elégedettek a járművek kinézetével és inkább a játék optimalizálására fektetik a hangsúlyt , valamint próbálnak minél több szemet gyönyörködtető elemet bele rakni az EA idejébe.
-
Met
nagyúr
Mikorra várható a következő teszt?
-
lofagi
addikt
Egy kis T-72A gameplay!
-
Telda
addikt
Én egyelőre nem szeretnék több időt rászánni, mert ha a tapasztalat meg is marad, minden más elveszik.
Nem szeretném majd megjelenéskor újra végig vinni az egészet
.
De szerintem mások is így vannak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Jövedelem
- Crimson Desert
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 98%
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak az a baj én is bent állok
Úgy tűnt más se látja csak vaktában lövöldözött mindenki.
Úgysem próbáltam a 9.9-et, gondoltam, megnézem. Első meccs: prémartynk kilövi induláskor a másik artynkat, SU-101 kilövi őt, 0-2-vel indulunk, 1-15 a vége. 2. meccs: TOGgal flankelek
, majd én rohanok
vissza bázist védeni T7 csata, topsebzés, 3 kill, valami küldi is meglett.

Terminánor?

heal-cc-dmg.

Ha így nézzem jogos

ami 50-100 dmg , és dmg/sec és 5-10 másodperig tart