Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
AZ EA2 még nem lesz 0-24 csak hétvégén, viszont hosszabb lesz. Tovább tart a teszt időszak is és tovább lesznek nyitva a szerverek is.
Azért ha nem próbáltad még akkor lehet nem egy LoW csomaggal kellene kezdeni. :] Bár ezt te tudod. :] Később lehet simán upgradelni, csak a fölét kell kifizetni.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
TESCO-Zsömle
félisten
1 - Nem skill alapút, de a tankokon túl elvileg figyelembe veszik azok felszereltségét és a játékos adott tankban megélt csataszámát is. Ez persze még változhat, ahogy bármi más is. Én személy szerint nagyon örülnék, ha konkrét személyes statisztika is közre játszana az MM kalkulálásakor, mert valaki kevés csatával, kezdő tankkal is lehet sokkal jobb, mint más 1000 csata után fullos géppel. Az egész csapat viszont tuti nem fog hasonló képességű emberekből állni, mert ez nem lenne igazságos és gátolná/nehezítené a fejlődést is.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Micsurin
nagyúr
PH klán +1
TESCO-Zsömle: Veled is maximálisan egyet értek , így kiszürné azokat a rendszer akik hiába adott tierben vannak , nem ott a helyük és őket ereztené egymásnak , a jobbakat meg a jobbakkal.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
scyllarus
veterán
I have a good feeling about this
Nagyon nagy +1 a Ph klánra tőlem is. Én csak az OB idején fogok csatlakozni, onnantól viszont első számú játéknak tervezem."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
TESCO-Zsömle
félisten
Itt arról volt szó, hogy hétfőn kiderül. Alig több, mint 20 poszttal ezelőtt.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Micsurin
nagyúr
Evo 840-re akarnám szedni (6-7 hónapos lehet ) 1000-es digivel , és 1mb alatt csorog Peer To Peer , az az torrent. De tekintve , hogy WiFi , N szabvány , 100mb add le , 80-90 közt kéne jönnie , még így is
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
L4mie
veterán
-
lofagi
addikt
Pontosan így van sajnos, lehet bármilyen multis játék, amíg nem azokkal a haverokkal játszol akikkel tudod, hogy jók vagy a képességeik veled azonos szinten vannak, addig marad a publik. Az viszont mindig is azt fogja eredményezni, hogy néha tardáltakkal hoz össze a sors.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
TESCO-Zsömle
félisten
Eddigiek alapján mindezzel nem is lesz baj, mert vesztes csatában is össze lehet szedni annyit, hogy a győztes csapat top 5-jébe bekerülj egy élvezetes karika után. A WoT-ban az a baj, hogy ha nem nyersz, akkor még egy jobb karikával is legfeljebb ott vagy, mint "odaát" egy kocogós narancssárga játékos, aki lőtt 3-at...
Itt ugye ez nincsen, így simán előfordult már olyan karika, hogy többet kaptam, mint az ellenféltől bárki és csak a számbeli fölény döntött. Megjegyzem: Top tier voltam egy saját szintjén elég OP tankkal (AMX 10), és a lépés is kijött. A végére azt hiszem 1v3-ra hoztam a dolgot, de addigra már csak jelképes HP-m maradt...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Balika23hun
aktív tag
Sajna ez egy casual f2p játék és mint ilyen vonzza az olyan embereket akiknek közelebb áll az IQ-ja a 0-hoz mint a 100-hoz. Ez van, ez ellen a játékok készítői sem tudnak tenni max annyit hogy úgy alakítják a játékot hogy a hatásuk minél kevésbé befolyásolja a játékélmény. Reméljük hogy az Opsidian nem teszi alájuk a lovat mint a WOT esetében a WG és akkor tűrhető játék lesz.
Más: Akinek a közepes csomag van meg árulja már el mennyi prémium napot kapott mert én 37 napot pedig nem voltam a stressz teszten mert meghalt a tápom meg a videokártyám.
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
ughhh
senior tag
Valami baj van az accoddal REPORT
A tankjaim - regular: 1xT7, 1xT6, 3xT5, 3xT4
Prémium: 1xT2, 2xT3, 1xT4, 5xT6
Helipad a napokban lesz 5. szintű.
És állandóan kell tolni, hogy legyen credit.
Nem osztom ezt a dől a lé tézist, de hozzá kell tenni, hogy keveset játszom és abból is 90% PvE. -
L4mie
veterán
Jó Neked,
Nekünk középszerű játékosoknak kihívás tud lenni a hard.
+ tegnap folyamatosan salátaagyú társakat dobott be T5-6 ban...egyszerűen volt vagy 5 kör egymás után amikor 3 an :
afk-anyámkínja DC, vagy simán jobban jártunk volna ha rárak egy téglát a billre.
2 en próbáltuk megoldani az 5 főre kitalált küldetést, volt hogy sikerült akkor volt is kredit, XP meg kihívásNa akkor mentem PVP-zni mivel tök mind1 hogy salátákkal játszok vagy lemmingekkel.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
Motyi
senior tag
UPDATE:
Ezek mellett aki érintve volt (FOUNDER'S PACK és/vagy COLLECTOR'S EDITION birtokos vagy Goldért vett prém időt) kap 3 nap ajándék prémium napot ami az update utáni első belogoláskor aktiválódik.
(#4906) Dagohun Volt egy kis hiba:
Remaining Premium Time not being displayed properly
Premium Time counter resetting to zero, providing no benefit to players who purchased it[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Biztos látták, hogy keveset játszottam mióta meg vannak a csomagok, így ez a húzás igazán jó fejség a srácoktól! Köszönöm Nekik.
(#4910) Motyi: Külön köszönet érte! (most jár le a WOT-ban a prémem, azt még ki akartam használni )
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Angel1981
veterán
Ez egyre jobban hangzik!
BTW!
Arról még nem esett szó, hogy esetleg a jövőben a prém időt csataszámra is vehesse ez ember?
(Amitől a WG már korábban határozottan elzárkózott.)
Én kapva kapnék rajta, az biztos!ughhh: ok, rendben, asszem engem most győztek meg róla (akaratuk ellenére, indirekt módon), hogy a háttérben tényleg a WG mozgat minden szálat!
Ilyen kóklerségek is csak ott fordultak elő![ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Nos, hát feltettem az update-t és beléptem játékba és semmit nem változtattak a prém időn! Ugyan annyit mutat, mint legutóbb, illetve 1 nappal kevesebbet - tegnap néztem. Szal nem tudom mikortól lép ez életbe, de ez update nem hozta! Pedig van alapító csomagom és Collector csomagom is.
(#4926) Angel1981: rosszul tudom, hogy WG-től kivált emberek alkotják ezt a játékot készítők csoportját? Legalábbis többen is vannak közülük!? Mert akkor nincs min csodálkozni!
Itt is ilyen baromi nagy a ping most?!? Mi a rák van ezekkel a játékokkal, hogy mindenhol diavetítés van?!? Nem lehet így játszani.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Hafy75
aktív tag
PitLee ábrája elmondta a tutit.
Nem a PVE idegesít, hanem az, ha van egy játék, amiben vannak küldetések, amiért ugye több jár, akkor nekem az jön le, hogy azon legyek, hogy ezek teljesítve legyenek, nem pedig a kis kék körben levő X-be beállva várjam a csodát és utána szidjam, hogy ez szar, és miért ad olyan keveset...
Nem nekem kellene más játék után néznem, hanem annak, akinek fogalma sincs, hogy mivel játszik....[ Szerkesztve ]
Na!!!
-
Angel1981
veterán
Elég sokat játszom PvE-t, és JELENLEG szerintem egy kicsit kiegyensúlyozatlan a dolog; a sebzés kaphatna több jutalmat, a küldetés meg kevesebbet. Nem ritka, hogy másfélszer annyit sebzek, mint az utánam következő, XP szerint mégis csak középre kerülök, mert amíg harcolok az ellenféllel, a scoutok elrohannak másodlagosakért, a végén pedig befoglalnak gyorsan.
Szóval jelenleg aki XP-re hajt a PvE-ben, az igenis a küldetéseket tekintse a legfontosabbnak, aztán persze ha mellé még sikerül sokat is sebezni, úgy az igazi.
Aki HARCOLNI akar, az meg fordítva. -
Angel1981
veterán
Mintha olyasmit olvastam volna, hogy csak easy-n és medium-on kapcsolták ki végül.
#5892 Tyukki.: artikat tudatosan UP-re csináltak, hogy ne legyen miattuk annyi anyázás, mint a WoT-ban.
Ha a valóságban egy ilyen 155 mm-es betalál, ott még a depleted uranium armor is vajként viselkedik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest