Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7time
senior tag
-
egyedülülő
őstag
válasz Angel1981 #29 üzenetére
Azért mert bizonyos mértékig, a készítők által is elismerten WoT klón nem, hinném, hogy ugyanazt az életutat és eseményeket érné meg ez a játék is. Most az Obsidian-ról beszélünk akik már letettek pár játékot az asztalra, nem ez a játék lesz az utolsó amit készítenek és nem is a megélhetésre fogják használni olyan módon, mint a WG, akinek nincs más amiből pénzt harácsolhatna. A játékban elég sok fajta tank lesz előre szólok, szóval ez sem igaz. Arról nem is beszélve, hogy itt nem lesz olyan, hogy kedveznek egyik vagy másik nemzetnek, akármilyen okból is.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
egyedülülő
őstag
válasz Angel1981 #31 üzenetére
"Ez nekem új, pedig 6500 csatánál járok a wotban."
Én is több mint 6300-meccsnél járok és a meglátásom továbbra is az, hogy létezik az általam említett jelenség.
A proci forgatási szögét sikerült eltalálni azóta?
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
7time
senior tag
-
scyllarus
veterán
válasz Angel1981 #35 üzenetére
Nagyon várjuk. Én a magam részéről azonnal dobom a wotot, ha ez csak egy kicsit is kevesebb idegeskedés mellett nyújtja ugyanazt a játékélményt.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Angel1981 #39 üzenetére
Pont ezért várom nagyon. A valóságban is van RNG, de nem 25%.
Többiek: ezt a "kötelező szopóág a wg által" című mantrát tényleg elhiszitek? Csak kíváncsiságképpen kérdezem.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Rellind
senior tag
válasz Angel1981 #53 üzenetére
Sziasztok.
Pár gondolat a játékról.
Tegnap sikerült (nagy nehezen) menni 5 kört. Az EU szerver nem volt a helyzet magaslatán
Hol is kezdjem...
A WG sürgősen kapja össze magát mert ez le fogja mosni őket a pályáról!!!! Lehet korai ez a kijelentés és más a játék hangulata de nekem az a véleményem. Nem vagyok pro,csak sima user
A grafika ütős (CryEngine), maga a játék pedig egy az egyben wot másolat Még a billentyűparancsok is. (F8--->reload)
Egy Toshiba Qosmio laptopon játszottam vele, i5 2430M,6gb ram,GTX 560m mediumon 30-35fps,pályafüggő volt hogy lement 30 alá is.... Sokan panaszkodtak chatban hogy low fps...hát nem tudom.A tech tree más mint amit megszokhattunk. Dealerektől (fegyvernepperek) lehet vásárolni a világ tájairól. Egyenlőre 2 ág (nepper) van , ha jól néztem T7-8-ig vannak tankok.
2db T1 tankot tudtam kipróbálni ezek a LAV-150 (T1 Cunningham feeling ) és a PT-76.
Legénységet külön lehet skillezni.
Kicsit szokni kell a felhasználói felületet, nekem kicsit túl sűrű..meg kell szokni mi hol van.Van sok bug, amit ki kell javítani (pld nekimentem egy csapattársamnak fele HP ugrott), de a pár kör után én azt mondom, összeségében engem megfogott.
Hétvégén több időm is lesz és ha a szerver is menni fog többet tudok mesélni.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz Angel1981 #91 üzenetére
Jah, hogy "fizetős" megoldással már más a helyzet
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
Balika23hun
aktív tag
-
scyllarus
veterán
válasz Angel1981 #166 üzenetére
Nem találom, hol, de pont ma reggel olvastam, hogy megpróbálják elkerülni a kezdők lemészárlását.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Angel1981 #168 üzenetére
A hivatalos weboldalon én is csak a skill alapon (is) kiegyensúlyozott csapatokat olvastam az előbb, de reggel tuti találtam utalást az "igazi" skill alapú MM-re. persze most Istennek sem találom
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Angel1981 #226 üzenetére
A buktató az, hogy a WoT és a WT behozott egyfajta rendszerezési-módszert (tech tree), amit a játékosok megszoktak. Most lehet kitalálni/megszokni egy teljesen másfajtát. Nem tudom hogy fogják megoldani, hogy más is legyen, ugyanakkor logikus is legyen a felépítése. Végső soron -szvsz- nem lesz más választásuk, ugyanazokat a szűrőket kell majd használni, amit a WoT és a WT is. Nemzet, Tier, Típus. Attól, hogy újabb tankokkal operálnak, még ugyanúgy tankokról beszélünk. Mi más alapján lehetne beosztani őket? Érted...
Nyilván meg lesz oldva, hogy legyen értelme a prémium tankoknek/előfizetésnek. Merem állítani, hogy a WoT bevételének zömét a prémium fiók adja vagy közvetlen, vagy aranyból történő vásárlással.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
lofagi
addikt
válasz Angel1981 #229 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el,hogy pl az artikat is hatalmas szinten átdolgozták miután a közösség sírt miatta. 27-étől pedig sokkal többen fognak csatlakozni a játékhoz, ami még több visszajelzést fog jelenteni számukra. Így több, mint valószínű,hogy nagyon-nagyon sok dolgot meg fognak változtatni a készítők, amíg oda kerül,hogy a nagyközönség elég tárják a játékot.
Szóval az,hogy hud, meg techtree változás, azért simán bekövetkezhet még.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Telda
addikt
válasz Angel1981 #272 üzenetére
Amíg jön a pénz minek változtassanak bármit is, beraknak pár HD tankot, ami szerintem ugyan úgy néz ki mint a régi, egy kis "finomhangolás"oszt jónapot. Legjobb példa a CoD széria, agyon mókolt Q3 motor fut alatta, ráadásul a játékmente is már a MW1-2 óta ugyan az, de minek változtassanak, ha így is veszik mint a cukrot.
A konkurencia lehet még jó hatással is lehet a wotra, vagyis reméljük...
A trollkodások (ami szerintem is szánalmasak) szerintem egy védelmi mechanizmus része, kínjukban már nem tudnak mit csinálni. -
Plasticbomb
addikt
válasz Angel1981 #310 üzenetére
Sajnos a Wg egy másik irányt vett elő azzal, hogy a wotban az artyk hasznosak legyenek egy csatában. Van benne realitás, csak nem túl élvezetes játszani. (Kifejezetten unalmas, nagyjából körönként két jó lövést leadni, a többi 10-20 lövés meg megy a picsába...) Itt az élvezet jön előtérbe, ezért kicsit sebeznek, de pl a mutatott videóban a gép 25 sec alatt 3 lövedéket tölt be, nem 45-48 sec alatt egyet. Szal a 3 lövedékkel 25 sec töltésidőre számítva, már tudsz valamit alkotni. És tudsz játszani, nem csak várni, és várni. Szal úgy is mondhatnám:
45 sec=2000 sebzés talán (T92, WoTban megvan már egy ideje) / 25 sec=270-1200 sebzés szinte garantált. (96 körül láttam a minimum sebzést egy lövésre, és 400 körül a maxot, amit lőtt)
Meglátjuk majd, mikor nyitnak a szerók, hogy milyen lesz végül, de szimpatikus megoldás, pontosabban fogalmazva: szimpatikusabb. Nem olyan állat durva élmény, mint mikor egy T92vel eltakarítasz egy TXes gépet, de sokkal jobb érzésre, hogy nem szorítkozol akkora randomra. Mert ehhez a művelethez a WoTban kurva sok mák kell, és hülye ellenfél, ami annyira nem teszi kiegyensúlyozottan élménnyé a játékot. Nem lesz meg az érzés, hogy egyébként is hasznos tagja vagy a csapatnak. És szerintem, egy csapat alapú játékban elsődleges szempont kell legyen.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
lofagi
addikt
válasz Angel1981 #386 üzenetére
Azért ez számomra egy kicsit érdekes, hogy kifizet az ember az early accessért és még az sincs,hogy folyamatosan élvezheti. Augusztusig azért remélem nem ezzel az 1 héttel akarják magukhoz csábítani az embereket.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Balika23hun
aktív tag
válasz Angel1981 #389 üzenetére
Nos én csak a magam nevében tudok beszélni de én azért vettem meg a kisebbik csomagot hogy játszhassak nem ezekért a vackokért. Szóval ha augusztusig 1-2 hét teszt időszak lesz csak biztos nem lesz őszinte a mosolyom.
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
zozyk
addikt
válasz Angel1981 #629 üzenetére
Ámen,így legyen a végén is..
Az RNG a legidegesítőbb szerintem a WoTban,de ezt már írtamValamint en bloc pontosabbak az ágyúk = modernebb tankok?
gyorsabban szűkül a célkereszt = modernebb tankok?
az AFK-k 0 pontot kapnak = rohadjanak meg.
győzelem pedig csak +25% XP = pont elég.Nézegetve a képeket (thx Telda),Egyre jobban tetszik...
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Angel1981 #770 üzenetére
Challenger is igen népszerű lesz , figyeld meg meg van még ott 1-2 gép amik kedveltek lehetnek (név alapján ) már jöhetne a phase 2
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
-
L4mie
veterán
válasz Angel1981 #839 üzenetére
Az rendben is van, mi is használjuk, csak másra.
Félreértés elkerülése végett, én igenis támogatom, hogy optimalizálják olyanra, hogy fusson olyan hardveren is folyamatosan lowon ami már nem mai, de azért egy határt szabnék, hogy xyz hardveren ne is induljon, mert abból csak az lesz mint amit egyik ismerősöm csinál, hogy x250-el meg 2GB rammal, VGA nélkül SD WoT-ot 5-fps-en játssza, nyilván effektív segítség az aktuális csapatának.
Nekem ilyen csapattárs nem igazán kell, már bocsánat, ha valakinek a lelkébe tiprok.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
válasz Angel1981 #841 üzenetére
Ennek én csak örülök,
ősöknél vidéken, egy Llano van 4GB Rammal, meg 4850-es VGA, HDD-vel, elvileg mediumos gép, gyakorlatilag minden low, minden játékon, de legalább mennek 40-50-60fps-el, és azért évi jó pár napot vagyok vidéken
Ergo jó lesz arra is, élvezhető sebességgel, az eyecandy-t meg régóta csak pár óráig élvezem[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
BR-Steel
tag
válasz Angel1981 #1126 üzenetére
Ez az ami itt nem fog lenni, pont erről beszélt Feargus Urquhart és Darren Monahan . Példaként említett a wot és a war thunder hibáit és ezt nem is akarják megvalósítani. Mivel minden tanknak lesznek előnyei és hátrányai, pont ugyanúgy mint az mm, prémium fiók, és az arty kérdés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest