Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Windowsom nincs minimum 15 éve. 1 éve csak arch van.
Minden rendszert végigpróbáltam, gentoo -ztam is. Fullos gépeim vannak, mégse csípem a fullos linuxot. Annak a híve vagyok, h erős vasra is csak olyan készültséget telepítek, ami szükséges nekem. Eredmény egy villámgyors stabil arch linux. Magamnak megoldok mindent, de szívesen segítek is. És örömmel veszem, ha kiigazítanak. Még egyszer köszönöm a segítséget. Ez annak a jele, hogy jó helyre írtam Archilag. :-)
Pörgessük fel a topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Minden rendszert végigpróbáltam, gentoo -ztam is. Fullos gépeim vannak, mégse csípem a fullos linuxot. Annak a híve vagyok, h erős vasra is csak olyan készültséget telepítek, ami szükséges nekem. Eredmény egy villámgyors stabil arch linux. Magamnak megoldok mindent, de szívesen segítek is. És örömmel veszem, ha kiigazítanak. Még egyszer köszönöm a segítséget. Ez annak a jele, hogy jó helyre írtam Archilag. :-)
BoB